Select Page

Enne kui rong saab sõita, tuleb ehitada raudtee

Enne seda kui raudtee ehitada, peab see olema kellegi peas. Kellegi peas ideena. Veneetsia ja Alpide vahel sooviti ehitada raudtee. Sinna ehitati raudtee enne kui rongid sõitma hakkasid, kuid see oli kindel, et see kord juhtub. Kas sa ostad maja enne kui sul on olemas pere, lapsed ja unistus või ootad kuni saad selle ja siis ostad maja? Kasuta antud metafoori iseenda elus praegusel hetkel.

Võtame näiteks sinu järgnevad 90 päeva sinu elust. Kas sul on mingi unistus, mida sa sooviksid kogeda selle aja jooksul või selle perioodi lõpus? Mida sa siis teeksid teisiti?

Selge on see, et kui sa praegusel hetkel pole oma eluga rahul ja pole seda veel saavutanud, siis võiksid sa olevikus valida midagi teisiti, nii, et saaksid hakata looma ja tulevikus vastu võtma erinevaid tulemusi.

millionaireBernadette-and-Richard-Branson-on-Nekker-Island-before-the-blaze

Kaks mijonäri – Richard Branson ja Bernadette Doyle Necker Islandil.

Hiljuti leidsin internetis ringi surfates ühe laheda naise profiili – Bernadette Doyle. Ta alustas oma internetiäri aastad tagasi üksikemana ja on nüüdseks internetimiljonär. Ta jagab oma võtteid ja nippe, kuidas tema selleni jõudis.

Hiljuti korrutati mulle mitme uue tuttava poolt – et kui sa soovid muuta oma reaalsust, muuda sõpru, kes sind ümbritsevad, eriti neid, kes sind ei toeta ja sinusse ei usu, kes on vaesuse illusioonis näiteks. Mida rohkem olen seda teinud, seda kergemaks on voolamine ja elu läinud.

Kui sa saavutad kogu aeg ühtesid ja samu tulemusi, oled lihtsalt mitte mõtlev ja tunnetav inimene, sest kui sa mõtleks ja tunnetaks igal sammul, siis sa looksid koostöös ümbritsevaga oma unistust igal sammul. Kellele on kasulik, et sa seda ei teeks? Ühisteadvusele ja kollektiivsele hirmule. Kui sa astud sellest välja ja hakkad tegema seda, mida kuuled su süda juhatab, siis muutub ka kõik muu su reaalsuses. Aga selleks, et see saaks täielikult juhtuda on tegelikult vaja teadlikke valikuid ja süsteeme, mis sind selles toetaksid. Lihtsalt oma lemmiktegevusest ei piisa.

Jagan siin siis Bernadette-i soovitusi väikefirma juhtidele ja töötajatele.

Mis siis kui üheks võtmeks su uue reaalsuseni jõudmisel on FOOKUS? Siin sulle mõningaid soovitusi!

crystaldocufocus1. Kirjuta nädal aega ülesse kuidas sa kasutad oma aega. Iga päev, iga tund.

2. Selle järel tee kokkuvõte, millised tegevused andsid otseseid ja parimaid (ka rahalisi) tulemusi.

3. Planeeri kogu ülejäänud toimetamine nende tegevuste ümber, mis andsid maksimaalseid tulemusi.

4. Need tegevused, mis saaksid delegeerida kellelegi teisele, delegeeri edasi.

Bernadette tõi hea näite ka hõivatud olemisest. Kui sa kuuled inimesed kogu aeg ütlevad, et nad on hõivatud, siis see tegelikult võib välja näha nagu keegi taoks lusikaga vastu pappkasti. Kui sa soovid pappkasti sisse lüüa, kasuta nuga ja see toimib koheselt. Lusikaga on need inimesed, kes on ‘hõivatud’ aga targalt toimetajad on hoopiski need, kes kasutavad nuga.

Seejärel saad kasutada veelgi peenemalt lahtijaotamist.

1. Kõrge efektiivsusega tunnid

2. Madala efektiivsusega tunnid ja tegevused

EE parnu bars grupisMida teha?

1. Müügikõned sissetuleku tekitamiseks

2. Klientidega tegelemise päevad

3. Pikemaajalised eesmärgid

4. Vähese väärtusega tegevused

5. Null efektiga rahategemise tegevused

Selleks on hea ära märgistada:

1. Lühikese aja sihtmärgid

2. Pika aja sihtmärgid

3. Panna paika sind toetavad süsteemid (internetis, tehnika, inimesed)

4. Lisaõpped (enesetäiendused)

5. Sisu loomine (koduleht, firma jne)

6. Koolituste ja muude projektide arendamine

7. Raha prioriteerimine

Sinu eesmärgid peavad olema sinuga energeetilises ühtsuses, siis saad neid luua. Mida rohkem lood sellest lähtuvalt, seda rohkem tuleb ka raha.

mermaid pondKui näiteks panna nädalas mingid päevad klientidega tegelemiste päevadeks, siis nii ka juhtub, need kliendid leiavad sind imeväel. Hoia seda pühana, ära lase sinna millelgi muul sinna ajatäiteks tulla. Küsimus ongi, kuidas need tegevused, mis võtavad aega, aga mille sinu osalus nii oluline pole kellelegi teisele üle anda, jagada, nii et kogu sinu tähelepanu läheks sellele, milles sina hea oled.

Alustasin Bernadette-ga 90 päeva FOOKUSE kursust, ning tahan end proovile panna, kas sedasi saan oma produktiivse maksimaalsuse peale tagasi. Minu viimase kuu superteemaks on olnud enesesabotaaz. Tegin väikseid arvutusi ja kalkulatsioone kui palju tegelikult on mu tegevused ja looming väärt ning siis kui palju tegelikult praegu vastu võtan.

Seepärast tuleb midagi kardinaalselt muuta. Juba paari harjutusega kursuselt olen saanud palju selgema pildi ja suuna kätte, soovitan soojalt ühineda! 90 päeva jooksul saadab Bernadette sulle videosid ja harjutusi kuidas mida teha. Kui soovid veel sügavuti ka oma keha, meelt ja vaimu toetada selles, siis liituda ka mu isikliku KIS (Kiirtee Iseendasse Seiklus) Online 6 kuu kursusega. Nii on sinu jaoks olemas kaks naist, kes suunavad su edu ookeanisse.

Kõige raskem ja katsumusterohkem on tegelikult püüda mitte muutuda!

Kõige lõpus küsib Bernadette, millest sa lahti lased ja mida nüüdsest rohkem teed? Jaga ka minuga!

AApaulo coelho

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This