Select Page

powerfulsmile

 

Kandidaat nr 744

Crystal Ra Laksmi

Volikogu Tallinna Volikogu
Valimisringkond 2. Kesk-Tallinn
Nimekiri Üle-Eestiline Valimisliit
Erakondlik kuuluvus
Sünnikoht Tallinn
Haridus BA, Oslo & Cape Town Ülikool, MA Tromsö Ülikool
Töökoht, amet Oü New Flow omanik ja juht
Kodulehekülg www.crystalralaksmi.com/eesti
E-mail newflowinfo@gmail.com

Miks peaks valima just Sind:

* Olen töötanud ja elanud nii Eestis kui ka välismaal viimase 13. aasta jooksul ning see on andnud mulle unikaalse võime näha ja tunda Eesti valukohti, kuna olen üheaaegselt nii seespool- kui ka väljaspool Eestit.

* Olen väga hoogsalt panustanud Eesti rahva tervisesse ja jätkusuutlikuma elu loomisesse eriti intensiivselt viimased 8 aastat läbi erinevate sündmuste, koolitusseikluste kui ka tervendusmeetodite, sealhulgas üsna avalikult ja ka aktiivselt ka erinevas meedias.

* Olen tegelenud inimestega nii grupiviisiliselt kui ka individuaalselt viimased 13 aastat ülemaailmselt, ning see on andnud mulle avarama nägemuse elust ja maailmast ning ka sellest, mis tegelikult mujal toimub ja kas mida saaks juurutada Eestis ning mis on Eesti kitsaskohad, ning kuidas tuua Eesti maailmamastaabis rohkem esile (praegu käivitumas ka globaalne projekt).

* Olen Eestisse maale toonud mitmeid maailma mastaabis viimase sõna tervendustehnikaid, olnud kaaslooja paljudele projektidele, milledest nüüd on kasvanud suured algatused. Olen alati olnud kõige efektiivsem osaledes mitmes projektis korraga, olgu selleks heategevusühendused nagu Rotaract või Lions või Punane Rist või siis erinevates nõukogudes olemine.

* Olen alati olnud aktivist, teadnud, et kui üks inimene soovib midagi muuta, tuleb alustada endast ja kui võimalik ka kaasa haarata teisi.

* Minu peamisteks fookuspunktideks on inimene kui väärtus ja tema heaolu läbi keha, meele ja vaimu teadliku enesetervendamise. Nii loob iga üksikisik jätkusuutliku tervise, on töövõimeline kogu aeg ja ei pea kasutama üldist tervishoiusüsteemi. Inimene ei ole sõltuv tervendajatest, ega arstidest, sest on kätte saanud tööriistakastid, kuidas ennast ise aidata.

* Mul on suur globaalne võrgustik ning lisaks valdan mitmeid erienevaid keeli, mis võib tulla kasuks erinevate rahvusvaheliste projektide tegemisel.

* Vaatamata kõikidele reisidele ja elamisele välismaal, on Eesti minu jaoks ikkagi südameasi ja tean ning tunnen, et väiksest Eestist saab jätkuvalt sünnitada uusi ideid ja võimalusi, millest muu maailm ei julge veel unistadagi. Näen ja usun, et Eesti on, oli ja jääb innovatsiooniparadiisiks ka tulevikus ning panustan sellesse visiooni südamest.

* Selle kõigega jätkan ka siis kui sa mind ei vali, kuid kui sa mind valid, siis saan kindlasti mõjutada suuremalt ja väekamalt Eesti rahva saatust seestpoolt väljapoole.

* Praegustes valitsussüsteemides on puudu südameruumi hoidjad. Minu arust peaks selline inimene olema igas valitsusasutuses ja kohalikus omavalitsuses. Kui sa mind valid, uurin mida selles vallas teha annab!

Lubadused, mille täidan, kui osutun valituks:

  • Mul on välja töötatud eriprogramm töötutele. See on vaimu,keha ja meele puhastus ja tervendusprogramm, mida saab iga isik läbi teha oma kodus arvuti taga 6 kuu jooksul, kus mina sekkun läbi skype-i vaid kuus korra. On vaja riiklike süsteeme, mis toetavad igale üksikisikule selle süsteemi ja programmi soetamist. Garanteerin, et kui inimene teeb selle programmi korralikult läbi, on ta võimeline mõistma ja aru saama miks ta siin planeedil on ja mis on tema missioon ning millesse ja kuidas ta saab panustada. Kui me loome uue ühiskonna, kus igaüks loob vaid seda, mis tal südame laulma paneb, siis loome hoopis teise kvaliteediga ühiskonna. Selles ühiskonnas pole survet, vaid iga inimese sisemine motivatsioon.

  • Ma vähendaks kulusid kaitseministeeriumis ja tooks sisse rohkem haridusprogramme, ning mitte ainult Eesti siseselt, vaid ühenduses ka muude maailma ühendustega, mis tuletaks inimestele meelde, mis on sõdade ja konfliktide põhjused. Olen välja töötanud süsteemi, mis võib ära lahustada juba eos kõik konfliktid ning õpetada lahket suhtlemist. See lisaraha, mis kaitseministeeriumist tuleb, selle suunaksin kallistusabi punktide rajamisse üle Eesti suurematesse linnadesse. Inimesed ei saa enam abi ei psühholoogide ega ka kiriku käest. Kallistusabi punktid oleksid neutraalsed punktid, kus inimene saab ära kuulatud ja kallistatud ning ka soovitusi jagatud mida edasi teha. Muudaksin Eestis ja Eesti inimese läbi nende enda valiku – ühe kallistuse kaupa!

  • Uus haridus ja noorte kaasamine uue ajastu tehnoloogiatesse ja ka internet marketingi, nii et nad saavad juba varakult hakata tööle ja tootma ka iseendale raha. Muuta seadused, mis ei luba 16-aastastel tegeleda internet marketingiga. See võtab ära palju lisastressi vanematelt oma lastele taskuraha andmisega. Õpetab noori varakult võtma vastutust ja õpetama ka kuidas seda jätkusuutlikult edasi suunata.

  • Kuna inimeste väärtused muutuvad ja paljudele ei sobi enam vanad suhtemudelid, oleksin toetav uute suhtetüüpide toetamisel ja pehmel ühiskonda integreerumisel ka läbi erinevate programmide ja koolituste ning seaduste. Tolerantsus on uue ajastu võti.

  • Mõtleksin välja avalikke sündmuseid, kus ühendada rahvusvähemlasi ning samuti ka eestis elavaid välismaalasi.

  • Selle asemel, et teha koristusprogrammi – kus me koristame teiste järelt, teeksin hoopis koristusprogrammi kui haridusprogrammi alates lasteadeadest kuni ülikoolideni välja – kutsudes loenguid pidama antud ala spetsialiste. Harides inimesi ‘prügikultuurist’ saame luua uue põlvkonna, nii et koristusprogramme vanal kujul pole kunagi vaja korrata, samuti ‘koristame prügi oma meeltest ja peades.’

  • Rahvakodade ja dialoogidemokraatia sisseviimine mitte ainult poliitikas, vaid ka kõikides firmades, koolides ja asutustes, mis on selleks valmis. See looks koostöövõimelise ühiskonna, kus naeratus oleks sagedasem kui vihane kommentaar, kus lahkus oleks meie valuuta.

  • Külluse koolitused laiemale avalikkusele. Kuidas iga inimene saab hoolitseda iseenda jätkusuutlike küllusesüsteemide loomise eest, nii et ei ole vaja olla enam tavasüsteemist sõltuv ja seejärel igapäevaselt elada oma unistusi.

  • Hirmuvaba elu. Kui hirmu ei ole, oleme kõikvõimsad ja võime luua mida iganes ja kuidas iganes.

  • Noorte teadvustamine oma tulevikust ja loomevõimalustest. Kui noored loovad suhteid teadlikult, pole draamad võimalikud. Paneme aluse uuele ühiskonnale, kus kasvavad jätkusuutlikud noored, kes elavad südamepõhiselt ja loovad vastavalt oma talentidele ja õpetavad sedasama tegema oma lapsi ja uusi põlvkondi. Sedamoodi lahustame vanad mustrid, mis meid enam ei teeni ja loome uue tugeva platvormi uuendustele ja uuele tulevikule. Selleks, et me saaksime luua uut tulevikku, on vaja teha teadlikke valikuid siin ja praegu. Olen valmis sellele panustama läbi erinevate metoodikate, seaduste või avalike sündmuste üle terve Eesti.

Tõed, mille järgi elan:

  • Ma arvan, et oleks aeg visata minema ‘luik – haug – vähk valm’ ja samuti Tammsaare läbi ‘higi – valu – vere’ lähenemine. Kui kõik inimesed häälestuvad oma sisemistele talentidele ning hakkavad neid südamest valima, langeb vana süsteem kolinal kokku ja nad hakkavad looma kergusest ja voolust, mis tuleb läbi sisemise impulsi.

  • Ma arvan oleks aeg muuta ära see ütlus piiblist: et tee teisele seda, mida soovid, et sulle tehakse. See tuleks muuta – tee teisele seda, mida ta endale soovib. Kui sa ei tea, mida ta soovib, siis küsi. See mõjub kordi võimsamalt, sest tänapäeva inimene ei pruugi tahta seda, mida sina tahad.

  • Mina ütlen, et ei aita ka ainult sellest, et olla see muutus, mida maailmas näha tahad. Vaid olla see kallistus, see lugu, see südamelahkus mida sa maailmas näha tahad. Südamelahkus oli muistsete eestlaste valuuta ning nüüd on see teel tagasi meie igapäeva.

  • Kuna olen elanud palju välismaal ning ka erinevates kultuurides ja erinevate rassidega ning inimestega, kel erinevad maailmavaated minust, siis tean, et tolerantsus on võti, ilma milleta pole võimalik luua variatsiooniderikast uue ajastu ühiskonda.

  • Globaalset elu tuleb alustada lokaalselt. Ehk ‘mina’ ja ‘meie’ tasand tuleb kogu aeg hoida silmapiiril üheaegselt. Eesti pole saar. Me oleme ühendatud kogu planeedil toimuvaga. Kuidas ja kas saab Eesti jätkusuutlikult panustada teadlikuma ühiskonna loomisele kõigil tasanditel – majanduses, ökoloogias, sotsiaalses ja ka maailmavaatelises aspektis nii, et see ulatuks ka globaalsesse sfääri?

Mille võtaksin kaasa üksikule saarele:

Oma aju. Olen mitmeid kordi oma elus kogenud, et eestlase nutikus ei jäta mind kuskil maailma nurgas hätta. Ja lisaks võtaks oma erinevad tervendajavõimed.

Mis autoga sõidad:

Praegu on ainult kondimootor, ratas ja ühistransport (elan nii jätkusuutlikult kui võimalik

Keda loen isiklikuks suurimaks eeskujuks:

Eesti inimesestest on olnud ääretult imponeeriv Lennart Meri ja maailma mastaabis on Richard Branson. Tema on mees, kes on vaimu ja mateeria kokku liitnud ja elab oma unistust täie rauaga.

Hobid:

Teiste inspireerimine, et on võimalik elada oma unistust, filmimine, fotograafia, kirjutamine, surfamine, purjetamine, mägimatkamine, reisimine, lugemine, erinevad kultuurid, veetants, Organic Stretching®, vabasukeldumine, seiklusgruppide juhendamine, dokumentaalide tegemine, rattasõit, grupitööd jne.

Perekonnaseis: Vallaline

Laste arv: poeg 16 a (ei ela minuga)

Elan: väikses teadlikus rahvusvahelises kogukonnas

 

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This