Select Page

Kord ma juba seda teemat olen ülesse võtnud oma blogis (loe seda lugu siit), nüüd kaevun südamesse veelkord läbi teise vinkli. Sattusin hiljuti selle lehe peale:

https://www.silentfurnace.com/presentation/

Ja kuulasin selle esitluse läbi. Soovitan seda kõigile soojalt. Esitlus on kahjuks inglise keeles, aga toon mõned peamised punktid siin ära, mis minuga väga helisesid ja loodan, et teiegagi.

kacperpostawskieKacper Postawski, aktivist ja ökomees jagab oma kogemusi, mis see tema jaoks tähendab elada läbi südame.

 Enamus on näinud filmi ‘Saladus’ ja seal õpetati meile, et me peame küsima mida thane, siis visualiseerima ja affirmeerima ja siis lisama sellele ka oma tunded ja siis võibolla manifesteerub meie soov. Kacper tutvustab oma moodust jõuda südame manifesteerimiseni läbi mitte duaalsuse. Sest duaalsus toob endaga alati mõlemad pooled. Saad alati selle mida tahad ja mida ei taha saad pealekauba. Ta avab igivanad vaatenurgad südamega elamise kohta.

0jungleroadKõik mida sa praegu enda ees näed, on tegelikult loodud sinu südamega koostöös. Huvitav fakt ka on, et uurimuses mille nimi on ‘hearthmath’ väidetakse, et süda teab asju enne kui see juhtub. Ühes uurimuses selgus, et enne 9/11 kõikide inimeste südamed tegid läbi võnke, mis salvestati, isegi teisel pool maakera.

Aju saab rohkem signaale südamelt kui vastupidi. Aju on tegelikult peamiselt vastuvõtu antenn. Teekond südameni on lihtne. Selleks on vaid kahte võtit – vaikust ja hingamist. Kacpar arvab, et tegelikult on see olnud arusaamatus, et me arvame, et me loome läbi mõtete.

Nüüd lugesin hiljuti ka just sellest kuidas kogu maailm on olnud Newtoni teooriate võimu all. Newtoni nägemus oli, et universum on mehaaniline, ning kõik mateeria on tahke ja reaalne, et sinu teadlikkusel pole mitte midagi pistmist reaalsusega sinu ümber. Lühidalt üteldes, sa pole oma elus osaline, vaid lihtsalt see, kellega kõik juhtub. Läbi selle muutub kogu elu lihtsalt ellujäämiseks ja väetuks olesklemiseks, kus su tingimused kontrollivad sind ja sedamoodi – inimesi ja rahvast, kes on hirmu all – keda on kõige lihtsam kontrollida ja manipuleerida.

Esitlusel on ka seal üks joonis, mis selgitab just südame ja aju vahe manifesteerimisel.

00silentfurnaceheartgraphSüda unistab piltides, kui tingimused sobivad, siis see manifesteerubki väga kergelt. Südame jaoks on tema koda kopsud, kust käib palju õhku läbi, aga ka emotsioone.

Aju ja mõistus loob läbi eraldatuse. Seepärast saame ka alati teise poole kui loome läbi mõistuse. Näiteks soovite suurt maja, saate selle, aga sellel on omad kiiksud.

Näide

Näiteks mingi aeg ma soovisin omale mõnusat maja ja mõnusat meest. Väga ei täpsustanud ja lõin seda läbi mõistuse. Mis juhtus? Tõmbasin ligi mehe, kes tundus väga vahva ja väga lähedane mu unistuste mehele, kuid tal olid mõned harjumused, mis minu jaoks olid kompromissitud. Maja oli superilus, eraldi ja väga ilusas kohas. Aga vihmaga sinna autoga ligi ei saanud, samuti on kõik muu ümberringi täiesti kaugel ära ning internetti ei olnud. Ning kogu maja ei pihustata putukamürgiga nii nagu ka pole majal võrkusid ees, ehk kogu maja oli suur putukakuningriik. Ehk siis ma lõin polaarsustest ja sain ka polaarsused.

Korrigeerisin oma visiooni ja küsisin, millist elukohta mu süda soovib järgmisena, ma järgnen talle. Süda valis Mehhiko pere dzunglis. Ning nüüd saan kaks korda nädalas magnetteraapiat ning teen perenaisele oma teraapiaid ning aitan teda majapidamises. Olen kogu aeg looduse keskel ja kõik toetab mind. Süda on õnnelik, hingan sügavamalt ning enamus asju mu elus tulevad minuni kergelt ja voolavalt ning moel mida ma enne ettegi ei kujutanud. Praegu istun imelises meditatsioonimajakeses, kus on seinte asemel võrkaknad ning vaatan kuidas metsik kana põõsas rapsib ja kuidas väikse teetassi taldriku suurune valge liblikas mööda lendab. Süda õhkab selle peale ja sukeldub inspiratsiooni.

Süda

Pilt

Fookus või mitte 

Manifesteerimine

Kopsude ühendus südamega

Kopsud on intiimselt ühendatud su südamega. Kui soovid oma südame emotsioone lahustada või puhastada, siis sügav hingamine on kõik seal kinni. Külluse seadus ei seisne ainult asjade saamisel, vaid ka selles, et emotsionaalselt endid ära puhastame kõikidest sinna jäänud mürkidest. Samuti on vajalik ennast puhastada vaimselt ning selgitada välja, mida sa tegelikult tahad ja kuhu jõuda soovid ning arendades oma võimet olla hooliv ja armastav mitte ainult enda, vaid ka teiste suhtes. Üks kõige lihtsamaid südamega loomise võtmeid on tegeliklut see, kui sa teed midagi, mida endale soovid kellelegi teisele. See on nagu jootraha maksmine universumile enne teenust. Ei möödu kaua aega kui universumi seadusega see tuuakse sulle lausa ukse taha või kandikuga ette. Ja kõik mis sina tegid, oli südamest hoolimine.

Võimalik 7 väravat südamesse

Kacpar jagab ka oma süvendatud materjalides, mis on tema arust 7 väravat südamesse sisenemiseks. Selle kohta saate uurida rohkem tema kodulehelt, kuid essentsiaalselt võin ütelda, et teejuhiks teile võib olla oma elus tähele panna, mida ja kuidas te väldite. Selle taga lasub palju võtmeid.

Kacpar räägib ka sellest kui oluline on tegelikult soovide ja ihaluste lahtilaskmine. Põhimõtteliselt süda teab kõige paremini mis meile parim on.

Südamega ühendumine looduses

Näiteks võtan oma praeguse elukoha. Olen keset Mehhiko dzungleid ja mäe otsa ronides näen Vaikset Ookeani, või siis kui ronin alla, võin varba sinna sisse pista. Kui eriti julge olen isegi 10 korraga.

Paar päeva tagasi läksin ookeani äärde. Lained olid väga karmid ning otse ookeanisse ei söandanud minna. Vaatasin ja jälgisin ühte kohta, mis oli kivide vahepeal, sealt toimus midagi väga huvitavat. Ma kõndisin sinna, istusin liiva peale maha. Minu ees oli ka üks kivi. Lained tulid hooga paremalt ja vasakult. Ma proovisin end lihtsalt kindlalt maad ligi hoida.

Imetlesin enda ees lamavat kivi. Tema lihtsalt oli ja lained loksusid vaikselt üle tema. Mina pidin ikkagi natuke vaeva nägema, et ühe koha peal seista. See oli ikka tohutu energia ja vaev. Mõtlesin siis ka kui paljud inimesed tegelikult rabelevad, et hoida end mingi koha peal. Mõtlesin mis siis juhtuks kui ma laseks lainetel end kaasa võtta. Antud olukorras oleks see olnud ohtlik, kuna olin kivide vahel, oleks see võinud mind kivide vastu ära lüüa.

crystalralaksmimexicosiestaideaAga mida lõdvestunum ma seal liival istudes olin, seda vähem jõudu pidin kasutama et end seal paigal hoida. Lained tulid mõlemalt poolt ja siis voolasid minu ees kokku. See vaatepilt oli lahe, nagu kaks lainet tulid kokku ja embasid teineteist või siis suudlesid. Ja siis jooksid jälle oma teed. Kerguse ja mängulisusega. Ei mingit plaanimist. Lihtsalt kulgemine. Mida rohkem seda möllu jälgisin iga nurga pealt, seda avaramaks läks mu kopsude ruum ja seda sügavamalt ma hingasin ja seda sügamalt avanes mu süda. Tundsin tänulikkust, et sain olla pealtvaataja sellele vaatemängule. Süda oli rõõmus nagu väike laps.

Kui läksin rannaliivale tagasi ja viskasin pikali oma rätiku peale oli terve mu keha sügavas heaolu tundes, ekstaasis maaga ühenduse tundmisest. See tundus nii hea ja soe ning embav. Jälgisin lainete möllu siitpoolt ja midagi imelikku toimus mu kehas. Ma olin nagu jätkuvalt lainetes, aga nüüd kuna pind oli paigas, täiesti lõdvestunud ning lained jätkasid minuga tööd eemalt. Sellist ühtsust polnud ma varem sel kujul märganud või kogenud. Saingi aru, et see on üks esimestest sammudest teel südamesse ja südame teadlikkusega elamisest ning, et kõik on omavahel seotud.

Kõikvõimsuse kogemus läbi surma embuse

Tegelikult oleme kõikvõimsaid ja me ei tohiks midagi ega kedagi karta. Hiljuti rääkis mulle perenaine kuidas kord ta sai skorpioni käest sutsaka. See oli päris karm, nii et ta hakkas juba liikuma teisele poole tunnelit. See tunne ja armastus mis seal oli, oli nii võimas, et ta lausa lendas sinna energiasse, kuid siis tuli jumalik sõnum talle, et teda on ikkagi veel vaja ning et tal ei ole lubatud veel lahkuda. See kogemus andis talle kõikvõimsuse kogemuse. Samuti ei karda ta enam surma, kuna see oli tema jaoks väga positiivne ja harmooniline kogemus. Paar päeva tagasi leidis ta oma toast suure skorpioni ning seepeale oli mul päris suur hirm, et ka minu tuppa tulevad nad sisse. Seepeale ta rahustas mind, ütles, et mul on hea karma ja mind on maailmale vaja, et nad ei satu mu teele. See oli päris toekas argument, igal juhul rahunesin maha.

Süda ja vastutus

Kui inimesed virisevad, siis nad tegelikult ei võta vastutust oma elu ja oma valikute eest endale. Kui pole vastutust, pole ka süda kodus. Süda on see, mis tegelikult hoiab kogu süsteemi koos, on kogu meie kehasüsteemi üks peamistest mootoritest.

Uue ajastu süda

Praegu toimuvad suured muutused nii meie kehadega kui ka südamega. Süda vallutab vaikselt kogu keha energeetiliselt. Ta saab olema meie teejuhiks suure tähega. Tema võime olla ühenduses Emakese Maa südamega on väga suurepärane. Selles muutuste protsessis ühendub ka meie seksuaalorgan südamega energeetiliselt.

See teeb kontakti intiimses sfääris ses mõttes raskemaks, et me ei saa minna südame vastu ning süda soovib väga holistilist kogemust. Ehk inimesed, kes meile ei panusta või meie südame jaoks head ei ole, me ei saa nendega koos olla. Kui me proovime ikkagi punnitada, siis teeb süda kõik mis on tema võimuses, et see situatsioon ära lahendada vahest ka sedasi, et võtab meilt selle inimesega kontakti võimaluse või mis iganes moel meile puust ja punasest ette teha selgitamaks mis on meile parim.

Enamus inimesi aga ei kuula oma südant ja seetõttu võivadki sattuda segadusse, et mis toimub. Kinnihoidmise ajastu on läbi. Teie elu saab olema seda kergem, mida kergemini lasete kõigest ja kõigist lahti. See ei tähenda, et peate kõik ära lõpetama, sest te saate tegelikult ka koos olla inimestega ilma nendesse klammerdudes või neid omades, vaid neist täiesti lahti olles.

Indigo energia on ettevalmistusenergia kõrgemateks vibratsioonideks. Selles ühendume oma ‘mina’ teadvusega uuel moel. Kristallenergiad on ‘meie’ teadvuse kandjad. Kristallenergiad aitavad sillutada teed vaimule kehasse ning kuldenergiad ühendavad kõik vajalikud osakesed (ka ‘mina’ ja ‘meie’ tasandid) nii, et meist saavadki maapealsed inglid.

See on suur vastutus ja südamega puudutades ja luues loome uut reaalsust kujul, mis paneb kõikide inimeste südamed helisema ja jõudma iseenda koju ning lisaks hakkab iga inimene südamesse maandudes ja uuesti ärgates panustama Emakesele Maale, saades aru kui suur osa on meie loomingus Maal.

Hirmu, manipuleerimise ajastu on läbi saamas. Süda on meie tõrvikuks, sillaks ja võtmeks igal hetkel. Temaga on vaja õppida koostööd tegema ja teda ära kuulama. Siin on teile lõpetuseks üks väike harjutus.

Mida sinu süda vajab?

Iseenda kogemus on ikka kõige parem. Kas oled kunagi küsinud oma südamelt, mida ta vajab? Küsi oma südamelt, mida ta vajab ning anna talle seda, mida ta vajab. Kuula oma süda ära ja tee temaga erinevaid südame läbirääkimisi, kus kuulad ära südame sõnumid ja käitud vastavalt.

heartMis võib peale seda juhtuda? Juhtuda võib see, et kuna sa kuulad oma südame ära, siis hakkab ta sulle rohkem panustama, kuna sa kuulad teda. Selleks, et südant kuulata, mis on selleks vaja? Tavaliselt vaikust. Vaikuses on süda kõige valjem. Ja ütles ju juba väike printski, et ainult südamega näed hästi.

Imelist südamesse maandumist kõigile!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This