Select Page

0AbeachsayulitaKohalolu, teadlikkus ja tähelepanu

Sellel nädalal pane kogu oma fookus tähelepanule ja kohalolule. Kui sa seda ei ole, siis võib toimuda midagi kummalist või midagi, mis võib sind isegi shokeerida, et sa üles ärkaksid. Mida rohkem teadvel ja ärkvel oled, seda vähem on sellel võimalust tekkida.

Hirmu lahustamine läbi shoki

Millest see tuleb? See tuleb sellest, et hirmu energia hakkab meie raku põhjadest välja voolama ja lahustuma. Mõnikord ei saa osasid pisidetaile kätte, siis luuakse shoki olukord, kuna see tekitab sisemise plahvatuse, mis lükkab osad osad välja. See võib tunduda väga kummaline ja täiesti ootamatu, aga sellel on täiesti oma koht. Kui midagi peaks juhtuma, siis on see märk sellest, et sulle on antud ka lisaks hoiatus. Siis tuleb kohe tegutseda, isegi kui see on shokk ja võib sind halvata hetkeks. Mida kiiremini tegutsed, seda rohkem aitad ennast ja teisi ning sinul võib olla selles võtmeroll. Siis on oluline, et julged rääkida ka oma kogemusest.

sydaOluline on mitte probleemide eest ära joosta vaid nendega silmitsi seista

Selle aasta lõpp saab väga tõenäoliselt olema paljudele inimestele väga intensiivne, kuna paneb paljusid meid seisma silmitsi oma sügavate hirmudega või ebameeldivate olukordadega. Selle asemel, et kõndida kikivarvastel ning probleemide eest ära joosta, astu kõigele vastu sirge seljaga. Nõua oma õigusi ja tea mis seis sul kuskil on. Samuti nõua iseendalt täiesti selget suhtlemist. See on väga oluline, kuna võib tulevikus ära hoida palju probleeme. Oluline, et kui vajadus tekib teed kirjalikud kokkulepped. See hoiab päris palju ekstra probleemset aega hiljem ära. Tee mis vajalik, et  kõik selgeks saada. Kui sa hoiad negatiivset endasse või proovid olla hea ja kena, siis tegelikult lähiajal see plahvatab ja moel mida sa enne ettegi ei osanud kujutada. Oleme liikumas ajastusse, kus prügi tuleb kohe ära koristada, mitte hiljem. Ja mida varem seda hakata tegema, seda vähem prügi kanname endaga ja seda lihtsam, harmoonilisem ja voolavam on elu.

picasa inner queen and kingMeeste tähtsus sellel nädalal

Meestel on praegu tõeline aeg olla lahkuse kuningad, avada naistele uksi, arveid maksta ning olla tõelised dzentelmenid. See tekitab naisele lõdvestumise tunde, kus ta saab langeda oma naiselikku energiasse ning läbi selle kiirata seda tagasi mehele, mis aktiveerib mehe loomeenergia aspektid, mis aitab tal luua kergemalt vormi.

Mehed peaks isegi vaatama ja uurima kuidas nad saavad naistele panustada või nende iseseisvusele kaasa aidata läbi võimaluste loomise. Olgu selleks siis watsu bassein kui naine tegeleb watsuga või lihtsalt hoolimine ja kaitsmine. Paljud naised sooviksid praegu end lõdvestada ja natuke oma meespoole puhkusele saata. Me oleme ülepingestatud ja kui me ei saa olla tõeliselt naised, ei saa ka me panustada meestele.

crystalralaksmimexicosiestaideaLoomulikult meie mees ja naisaspektid sulanduvad rohkem ja rohkem kokku, kuid praegu on see aeg, kus naisenergia vajab tuge meesenergialt, ka meeste enda sees. Mehed peavad õppima ka toetama oma sisemist naist ning tema eest hoolitsema. Mida paremini nad seda teevad, seda kergemini läheb neil välisele naisele panustamisega.

Detox, detox ja detox

Täna rääkis keegi sellest, et enamus inimestel, kes elavad Euroopas või Ameerikas on Morgellons haigus. Olete sellisest haigusest kuulnud? Enamus kindlasti ei ole. See on tegelikult uue ajastu katk, mida vältida põhimõtteliselt oleks võimalik, kui te elaksite koopas, mis on hermeetiliselt suletud – ehk praeguse seisuga üsna võimatu. Seda ei ütle ma siin hirmutamiseks, vaid selleks, et inimesed teadvustaksid, et kõik mida me sisse hingame, mida me sööme ja mida mõtleme ei pruugi üldse olla meie tervisele kasulik ning enamuses välistest tingimustest mõjutatud. Selle kohta teen varsti ka uue artikli.

Ehk mida rohkem saate teha erinevaid puhastusi ja detoxi programme seda parem. See surub teist välja ka raskemetallid, mis on tuleviku probleem tervises number üks. Samuti kui võimalus soovitav käia palja maa peal paljajalu, kuna see aktiveerib loomuliku detoxi protsessi läbi jalataldade ja maa jõuvälja. Kui seda pole võimalik teha, siis kindlasti tehke puhastavaid jalavanne. Kui teie jalad on kogu aeg kingades ja sokkides kinni ning ei saa seda kontakti maaga, siis teie mürgid jäävad teie sisse ringlema. Pikemas perspektiivis on see päris ohtlik ehk võib tekkida mürkide üleküllus mis hakkab inimest seestpoolt väljaspoole mürgitama. Kui lisate sinna kõik välised mürgid ka, siis on päris suur ports mürke igast kanalist kogu aeg meisse sisenemas.

Mida puhtamaks te oma keha saate, seda kergemaks ja puhtamaks muutub ka teie meel ja vaim. Kõik kolm peaksid saama intensiivset ühtlast tähelepanu.

Samuti oleks suur soovitus teha vähemalt kuus korra neerude ja maksa puhastust. Maksas on peidus palju viha (mida Eestis on väga palju ning ka mujal) ning see viha on kindlasti vaja välja saada, sest muidu tekitatakse sellest erinevad kivikesed ja hullematel juhtudel ka  vähk ja muud haigused.

Keha aluselisuse nipid

See on kogu järgnevate aastate peamine teema, aga praegustel nädalatel ja kuudel eriti aktuaalne. Mida rohkem saate sellele kaasa aidata seda parem.

Siin on mõned minu isiklikud näpunäited, kuidas keha aluselisemaks saada:

* Süüa aluselist toitu (Ph ime raamat on väga soovitatav)

* Tee seda mis meeldib, see loob su kehas aluselise keskkonna

* Seks ja intiimsus ning puudutamine tekitab õnne hormooni, mis omakorda teeb su keha aluseliseks. Kui su keha on aluseline, töötab su imuunsussüsteem täie võimuga ning haigestumine on raskendatud.

* Ravi omal välja candida (üks peamisi happelisuse tekitajaid ja enamus inimestel praegu täiesti vohav haigus ilma, et nad sellest teaksid). Kui sa seda välja ei ravi, võib kogu asi vohama hakata kogu kehas ja põhimõttelliselt sind isegi tappa (selle kohta tulemas kohe varsti lisaartikkel).

0jungleroad* Liikumine tekitab sulle aluselise keha

* Joo aluselist vett (sidruni, greibi või kurgivesi)

* Käi ujumas soolavees nii tihti kui võimalik (kui pole füüsiliselt võimalik, siis kujuta ette, et käid)

* Hoia kõik oma suhtlemises selge ja konkreetne, kui sa ei varja, ei kõnni kikivarvul, ning ei jookse ebameeldivate probleemide eest ära, oled praktiliselt kogu aeg harmoonias ja aluselises keskkonnas

* Söö võimalusel aluselist toitu

* Ole inimestega, kes toetavad ja näevad sinu väärtust ja lõpeta kogu suhtlemine nendega, kes seda ei ole või ei tee.

* Ole aus enda suhtes ja armasta ennast. Kui sa oled emotsionaalselt või muul moel enda suhtes negatiivne, lood koheselt hapet oma kehasse.

jne, ne

kacperpostawskieSinu elu missioon

Iga päevaga mis sa veedad sellel planeedil on su aeg arvel. Enam ei ole aega teha seda mis ei meeldi, või mis ei ole osa su teekonnast. Teha ja luua tuleb vaid seda, mis on osa su missioonist, isegi kui see tähendab, et sa pead elama mingi aeg ekstreemsemates tingimustes. Kui sa ei tea, mis see on, siis alusta sellest, et tee nimekiri, mida sulle meeldib teha ja luua. Selle komibneeritud osad kokku annavadki sulle sinu missiooni.

Kui hakkad sel teel käima mine ainult sinna kus on lahtised uksed. Kui kuskil on mõni uks kinni, siis ära sinna oma nina topi. Kogu aeg ole ühenduses oma sisemise juhatusega. See ei valeta kunagi. 

Iga inimene, kes on praegusel ajal kehastunud planeedile Maa omab väga tähtsat rolli selle muundumises ja muudatustes. On väga oluline sellest teadlikuks saada ja oma aega siin kasutada teadlikult. Iga inimese teadlik panus ning enese potentsiaali täielik kasutamine on väga väga oluline. Meil pole lihtsalt enam aega, et raisata seda inimeste, kohtade ja tegevuste peale, mis ei toeta missiooni. Sellest oleneb planeedi Maa tulevik! 

Teekond missioonini

See nädal toob neile, kes on avatud – võtmeid oma missiooni jaoks. Kui sa oled avatud ja valmis, ning kuulad, siis saad need sõnumid kätte ja võid käima saada uusi projekte. See on hea aeg alustada midagi uut ja holistilisel tasandil. Teekond missioonini uues energias tavaliselt on kerge ja voolav. Oluline sellel teel on leida endale sobiv asukoht, sobivad inimesed ja keskkond. Kui seda ei ole, siis ei saa missioon täielikult avalduda. Kui vaja tuleb samme teha natukesehaaval. Kui võimalik ka suuremate hüpetena. Tuleb olla ühenduses iseenda ja välisega. Täielikult.

crystalsurpriseImelist kulgemist!
Ees on põnev nädal! Loe ja jaga seda oma tuttavatega ning anna peale nädalat teada kuidas tunne ja kogemused olid ning kas minu kirjutised nädala teemadel on sulle inspireerivad ja vajalikud, ning kas sooviksid nende jätkumist.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This