Select Page

watertreasurealoneKas Crystal loeb mõtteid?

Noh otsustage ise. Ma lihtsalt kuidagi tunnetan, et mõned teist on neid küsimusi küsinud ja küsin siia selle nädala loo algusesse need ära.

Miks algab Crystali nädal keset nädalat?

Esiteks kes ütles, et nädal algab esmaspäevaga? Võibolla hoopiski neljapäevaga? Siis oleks ka võibolla esmaspäevade probleem lahendatud?

Kust see info tuleb? 

See info tuleb otse algallikast. Kui sa oled transformeeritud, on sul sellele sarnane ligipääs (kindlasti ka läbi teiste tehnikate). See on teadmine ja kogemus. See on energiate lugemine ja pidev kõigega ühenduses olemine igal hetkel. Kui hakkad teelt kõrvale kalduma hakkad saama juhiseid. Mida rohkem metsa paned, seda selgemaks lähevad juhised.

Mees ja naisenergia tähelepanu

Kuna kõik meie ümber hakkab toimetama suunaga seestpoolt väljapoole, siis oleks väga kasulik hetkeks aeg maha võtta ja vaadata kõigepealt mis on hetkel manifesteerunud väljaspool ja siis süveneda mis toimub sisemisel tasandil. Kui need kaks on väga erinevad, siis on üsna tõenäoliselt üsna kaugel ka teie mees ja naisenergiad, eriti koosloomest.

Selleks, et me saaksime hakata elama elu seestpoolt väljaspoole, tuleb meesenergial lasta vormuda meie sees ja siis see vaikselt samm sammu haaval välja tuua või ‘välja sünnitada.’ Novembrikuu viimane nädal hoiab endas väga seda energiat, mille iseloomuks on just nimelt mees ja naisenergiate muundumine ja uutmoodi funktsioonide käivitamine. Selleks aga, et see saaks toimuda, on vaja kõik vana ära lahustada ja mis vajalik ei ole ära visata seoses vana mees ja naisenergiaga. Seejärel on vaja uus ruum iseenda sees kui ka väljas valmis teha, et saaks luua uut taunts mehele ja naisele meie sees ja meist väljaspool.

Meesenergiat tugevadavad tegevused on näiteks igasugune füüsiline töö või liikumine. Eriti võimsalt toimetavad tegevused, kus selle lõpetuseks on olemas ka valmisprodukt või vorm. Igasugune kontakt maaga või siis mateeriaga on väga hea meesenergiate fookuspunkt. Liivas või soolas lamamine on ka väga maandav.

Uue ajastu meesenergia funktsionaalsuse käivitamine

Uue ajastu meesenergia funktsioneerib täiesti teistel alustel. Meil kõigil (ka naistel) on vaja tegelikult end treenida sellega toimetama teistmoodi ja uutmoodi. Toon siin ära mõningad tähelepanekud, mida olen tähele pannud ja mis ma tunnetan järgmise nädala jooksul saab tugeva tõuke, et inimesed hakkaks seda veelgi intensiivsemalt kasutama ja teadvustama.

Uue ajastu meesenergia on endas ühendunud naisenergiaga. Ta on teadlik ja teab, et kui ta tahab maailmas midagi korda saata, siis on esmane ülesanne naine rahuldatuna hoida nii otseses kui kaudses tähenduses. Mis see tegelikult tähendab? See tähendab seda, et eelkõige on tema enda sisemine naine ja mees tasakaalus ja harmoonias ning tantsivad tema sees loometantsu ja seejärel tema väline naine.

Selleks, et naine saaks luua sisu, on vaja meesaspektil tegeleda sellega, et ta loob naisele turvatunde. Ta on kogu aeg tähelepanelik kuidas tema naine end tunneb, kas midagi on vaja panustada. Ning teeb osasid asju isegi enne ütlemist ära. Ta on väga teadlik mida tema naine vajab (pole vahet kas väline või sisemine) ja mida rohkem ta saab naisele panustada, seda rohkem avaneb naise süda ja seda rohkem lahti ta läheb ja kogu maailma loomeessents aktiviseerub läbi naise.

Kuna praegu kõik protsessid mis toimuvad käivad läbi Emakese Maa, siis iga fookus mis läheb naisele, antakse ka Emakesele Maale. Iga heategu mida iga mees teeb iga päev ühele naisele, läheb ka otsejoones Emakesele Maale. Kui iga mees näiteks kingiks päevas ühele naisele lille, oleks see ka kingitus Emakesele Maale.

Näide: Hiljuti palusin seda tehnikat kasutada ühel sõbral Pariisis. Tal oli vaja kiiresti kokku saada 30 000 euri. Ta hakkas panustama kas energeetiliselt või siis muude tehnikatega oma naistuttavatele ja üks neist isegi andis talle raha ning vähem kui 7 päeva pärast oli tal raha koos.

Seestpoolt väljaspoole

Uue ajastu meesenergia käib seestpoolt väljaspoole. Kõik mehed ja naised peavad õppima mees ja naisalget endas ühendama, nende eest teadlikult hoolitsema ja nendega teadlikult koos looma. Kui proovime vanamoodi jätkata, kus teeme asju kas lihtsalt rutiinist, või siis vanadele strateegiatele tuginedes, siis jookseme üsna tõenäoliselt tupiktänavasse ja mis veelgi hullem – peaga vastu seina. Üks esimesi samme, mida see energia hakkab juhendama meid tegema, on kuidas liikuda peast südamesse. Tegelikult on teekond väga lühike. Kui mehed hakkavad toimetama läbi südame, siis ongi juba esimene samm uue ajastu meesenergiate käivitamiseks tehtud.

Samuti võib muutuda välisega eputamine, mis meestel on sageli üks lemmiktegevusi. Eputamise teemadeks võib tulla hoopis kui paljudel tantrakursustel keegi on käinud ja kui palju teatakse näiteks OMist või kui mitmel vaimsel sündmusel on käidud viimase poole aasta jooksul ja mis seal juhtus. Ei, see pole geide värk, see on täiesti teadlike meeste värk!

Järgmine nädal tunnen mina on see aeg, kus see muundumine või siis operatiivsüsteemide muundumine aset leiab, seejärel on iga inimese enda vastutus see endas uutmoodi käivitada ja käima saada ning iseenda ja ümbritseva maailma energiaid lugema õppida (naisenergia). Kui naine on rahuldatud, on ta täiesti kõigega ühenduses, ning tema intuitsioon ja kohalolu ei vea kunagi alt. Siin jällegi räägin nii sisemisest kui ka välimisest naisest ja mehest. Kui aga naine on rahuldamata, siis hoidke piip ja prillid, sest kogu maailm saab sellest kuulda suuremal või vähemal moel (minu isiklik arvamus, et kõik sõjad või konfliktid saavad alguse ainult siis kui naine on rahuldamata või mingil moel (sageli religioon ja kultuur) halvatud).

Kui sa ei saa üldse aru millest ma siin kirjutan, siis võta ette üks nädal kus sa paned kogu fookuse sellele, et jälgid oma mees ja naisenergiat. Mida nad teevad ja kuidas käituvad sinu sees, sinu ümber ja sinu kõrval. See on hea kaardistamisharjutus. Seejärel saad selguse, kas mis sinu jaoks toimib ja mis mitte ning mida soovid muuta ning kas kuidas saad oma naist rahuldada.

Kui uue ajastu meesenergia on täielikult uutmoodi käivitunud, siis see loob naisele ruumi, kus naine saab lõdvestuda, totaalselt lihtsalt ilus olla ning läbi selle hakkab tema panustamine aktiveeruma. Ta hakkab panustama, et luua ilu, essentsi ja harmooniat enda ümber. Ta on valmis hoolitsema. Ta lööb iga päevaga uue õielehe lahti ja mees on võimeline vaatama sügavamale nii oma naisesse kui endasse.

Siis algab elu müsteerium, sest kui naine hakkab kiht kihilt avanema, siis mehel on vaja veelgi rohkem oma meesenergiasse maanduda ja juurtega paigal olla, sest sealt võib tulla kõike. Mida rohkem mees tegeleb ka teadlikult nende energiatega, seda rohkem ta teadvus tõuseb ja seda lihtsam on temalgi lugeda naisenergiaid (nii nagu purjetajad loevad ilma või tuult, või surfarid laineid). Ja kõigest sellest kokku saab see mees luua oma impeeriumi, ning suurema ja võimsama kui ta ette kujutas, sest ta teeb koostööd algelementidega ja teeb seda teadlikult. Sellel teekonnal saavad seda meest toetada teadlikud naised. 

Kust tulevad teadlikud mehed? 

Ei tule poest, ega kommiletist ega kasvuhoonest. Nad tulevad elust. Ning nad on valmis muutuma ja nad on valmis olema uue ajastu ruumihoidjateks. Nad on sellest aru saanud. Neid tõmb

Takistused

Viimasel ajal olen nii ise kui ka teistega suheldes täheldanud, et takistusi on palju rohkem kui tavaliselt. Skorpioni energiates, mis sügavsukeldub sellel uuel nädalal, on tark olla kohal ja ärkvel igal sammul. Takistusi tuleks aga vaadata teise nurga alt. Takistused nendes uutes energias tulevad meie teele tegelikult selleks, et meid suunata. Kui me oleme täielikult teadvel, ning loeme kogu aeg märke, siis ei ole takistused võimalikud. Aga kuna me sageli oleme nii hõivatud kas muude mõtete või argitoimetustega, siis takistuste ilmnemine on vahest üllatav. Takistused on tegelikult teeviidad ja näitavad meile uusi võimalusi. Need on nagu suletud uksed, mis annavad mõista, et siia pole mõtet ronida.

Distsipliin

Selle viimase nädala jooksul kui meesenergia ümber lülitub, on väga hea moodus meesenergiat endasse rohkem juurutada või maandada läbi distsipliini. Loo mingid struktuurid või süsteemid, mis toetavad sinu loomet ning võta näiteks mingi eesmärk, et ca 30 päeva teed midagi konkreetset, et siis võibolla midagi avastada või ennast proovile panna. Distsipliin tundub praegu pooleldi olema nagu liim meeseenergias. Kui seda teadlikult kasutada, aitab see ümber keerata reaalsuse kus oled selle reaalsuse ori, ning panna see reaalsus enda jaoks tööle ning lasta kõigel, mis sul vaja sinuni tulla.

Hirm

Olen seda eelmistes postitustes rõhutanud, aga seekord pean seda ka veel tegema, kuna see on üks peamiseid võtmeid uude süsteemitusse süsteemi üleminekul. See tekitab inimestes palju hirmu ja teadmatust, ebakindlust. Sellest tekib stress ja pinge, mis pikemas perspektiivis võib ka luua tervisehädasid.

Mõtle kui sul poleks hirmu, kas kuidas sa elaksid oma elu?

Mida sa kardad?

Miks sa kardad?

Vasta nendele küsimustele ja vaata mis välja tuleb!

Ise tegin sellega kohe ekstra testi. Nädal tagasi ründas mind üks mees dzunglis kõndides. See oli päris shokeeriv kogemus. Peale seda on mu valvsus igal pool 110% kui mitte rohkemgi ja olen täiesti valmis kõigeks. Pipragaas on kotis, politsei otsenumber on kohe vajutamisvalmis. Nüüd sain sõbralt ka laenuks ratta.

Aga ühel õhtul olin arvestanud oma ajagraafikut valesti. Kui jõudsin dzunglitee algusesse, oli seal kottpimedus. Taskulampi mul polnud. Vaid paar nädalat enne oli keegi maininud, et nägi metsikut pumat ringi jalutamas. Teadsin, et kui ma superhirmus siit läbi jalutan, siis võin sellega igast jama endale kaela tõmmata.

Selleks, et see oleks natuke kergem, tegin sörkjooksu ning see 20 minutit, mis ma seda teed läbisin on olnud üks kõige hirmsamaid kogemusi üldse. Mulle kohati isegi tundus, et ma kõnnin hirmusupi sees. Ma jõudsin ilusti ilma vahejuhtumiteta koju. Kuid mu keha oli totaalselt läbi. Mu keha oli olnud superpinges ja võitlusvalmis kogu selle teekonna ajal. Mu kehas toimus suur pingelangus, mis tekitas megaväsimuse. Kogu seda protsessi jälgides sain aru mis toimub inimestega hirmu energias olles.

Mis on hirmu essents?

Me kardame tavaliselt midagi kaotada või siis et midagi ‘halba’ juhtub meiega või jääme millestki või kellestki ilma. Kui kõik need hirmud läbi käia on ilmselge, et see on kõik vaid illusioon ja projektsioon. Meie valida on, kas mida ja kuidas me valime sellest rääkida või seda kogeda. Kui käituda ilma hirmuta, siis kehastumegi julgeteks tiigriteks. Kui me oleme hirmus, siis on meie oma juhtimissüsteem tegelikult pooleldi välja lülitatud või siis kõrgendatud valmisolekus ja me oleme väga sõltuvad välisest impulsist või impulssidest. Mida vähem oleme oma keskmes, seal kus on meie kõikvõimsus, seda rohkem saab meid ära kasutada ja meid mõjutada.

Kõikvõimsusesse maandumine

Viimasel novembrikuu nädalal astu iseenda kõikvõimsusesse, maandu sellesse nagu lennuk. Kui skorpioni sõnum on ülestõusmine, siis see toimub varem kui jõuluaeg. Ning sinu valida on, kas sa tõused või langed või lihtsalt lamad pikali. Kui sa oled kõikvõimsuses, siis oled kõigega rahul mis sel hetkel su reaalsusesse ilmub ning tead, et kõige taga mis ilmub, oled sa ise. Su vastutus tõuseb 100% ja läbi selle tõuseb ka automaatselt produktiivsus. Isegi nii palju, et sa põhimõtteliselt võid tunda nagu see tuleks sulle otse kätte, kandikuga ukse taha.

Vahetus

Selle nädala jooksul võib pinnale tulla rohkem ja rohkem võimalusi, mis aitavad sul õppida läbi vahetuste. Ehk siis sa teed midagi või jagad midagi ja keegi teine teeb seda omas mallis vastu. Vahetused on väga toredad võimalused luua uut väärtust ja kogemusi nii iseendale kui ka teistele. Samuti on see sageli üks parimaid mooduseid kuidas õppida egotult teisi teenima.

Puhastumine

Jätkuvalt toonitan, et puhastumine on väga sügavalt päevakorral. Mida aeg edasi, seda olulisemaks muutub puhas elukeskkond ja ka meie endi kehad. Praegu on eripakkumisena müügis ka vee puhastustilgad, mis aitavad teha sisemist puhastust. Küsi nende kohta lisainfot meili teel!

Tänulikkus

USAs on see selle nädala teema. Kuid tänulikkus võib olla võtmeks paljudele ustele mitte ainult järgmisel nädalal ja mitte ainult seepärast, et on tänupühad, vaid ka igal hetkel kui sa siin Maal oled, lood ja kõnnid. Igal hetkel kui sa jagad tänulikkust, tuleb sinu teele rohkem ja rohkem kõike mida soovid ja enamgi veel. Tänulikkus on nagu jootraha, mis on ettemaks või järelmaks – vastavalt olukorrale. Kui sa oled tänulik, siis avad erinevaid energiaosakesi ning lased ka neist endast välja liikuma. Tänulikkus ja lahkus on uue ajastu peamiseid valuutasid.

—-

Ole kena ja kommenteeri mis antud mõtted nädala võtmetest sinus tekitasid. Jaga artiklit oma lähedastega.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This