Select Page

11sayuhomepickitchenMiks algab Crystali nädal nädala teises pooles? 

Hea küsimus. Ma ei tea, aga eelmine artikkel sai nii tehtud ja jätkan sealt kust pooleli jäi.

Tänud kõigile, kes viimast artiklit nautisid ja sellest tuge ja julgustust saite. Mul on südamest hea meel!

Ülestõusmine inimingliks – Oma valgusega ühildumine, läbi kehasse ‘maandumise’

Enamus tervendajad, kes toimetavad veel vanadest mustritest räägivad sellest kuidas jõuame ülestõusmisse läbi valguse. Uues ajastus see ei pruugi enam kehtida, sest ‘ülestõusmine toimib’ läbi vaimu ja ka keha. Seda eirata ei saa. Selleks, et nii vaim kui keha saaks sellesse liikuda koos, on vaja toetada kõiki osasid täielikult. Vaim on sinu üks olulisemaid toite. Kõik mis sind ‘vaimustab’ on sinu vaimule toit.

Kehade eest hoolitsemine ja kehade kuulamine on kõige tähtsam. Keha on vorm läbi mille vaim saab toimetada. Kui me aitame oma vaimul oma kehaga ühilduda, saavad meist maapealsed inglid, ning see pole lihtsalt ilus nimi, vaid see tähendab ka seda, et meil kõigil lasub vastutus, midagi oma eluga siinsel planeedil korda saata!

crystalmexicowritersadventureSinu keha on sulle suur jackpot! Kas te teate millised järjekorrad on kehadele ‘sealpool’ praegu? Kui sul on keha, siis ole õnnelik, oled juba võitnud.

Kui midagi su elus ei sobi sulle, siis tuletan meelde, et sina oled JUMAL ehk ise lood oma reaalsust.

Aga nüüd on aeg hakata looma oma reaalsust läbi südame, mitte läbi pea. Ehk olete kõik tähele pannud, et Saladuse tehnikaid ei pruugi enam toimida. Need toimisid veel megahästi ca 6 aastat tagasi, kuid nüüd enam mitte.

Ehk esikohal on tegelikult see, et sa pead iseenda suhtes olema aus, sest ilma selleta pole südames elamine võimalik. Süda saab olema keskmeks igal tasandil. Sellel nädalal on väikeste seemnete mahapanek. Järgmise nädala jooksul pane sellele rohkem tähelepanu.

Mustrite puhastus sügavtasandil

Sellel nädalal võib tulla ette päris kõvasid sügavaid mustrite puhastumisi. Astroloogiliselt oleme paljude planeetide ristteedel, mis võib kääritada ülesse mustreid. Viimasel ajal olen ise ja ka teistega märganud, et paljud on ehitanud aastatega ülesse erinevaid mustreid. Näiteks tutvute mingi inimesega ja alguses kõik toimib ja kulgeb, kuid aja möödudes jookseb kõik rappa? Millest see tuleb? Sageli on see ühendatud meie enesesabotaaziga. Samas on see meelest juhitud protsess, mis polariseerib inimesi. Kui polariseerime, siis eraldame. Aga endast eraldada ei saa. Seepärast lähevad need protsessid keerulisemaks või lausa võimatuks. Siis on see sõnum meile, et on aeg maha võtta ja teha mida iganes vaja, et oma polaarsust lahustada ning hakata totaalselt funktsioneerima läbi oma südame teadlikkuse. Südame teadlikkus näeb kõike läbi, tunneb kõike ja armastab kõike ja kõiki, ka neid, kes teda vihkavad või prügikasti saadavad! Proovige järele! Jagage oma kogemusi!

Südamest elamine – Mida see tähendab?

See tähendab, et sa elad südamele tuginedes, mitte hirmule, või meelele. Enamus inimesi ei tea mis see tegelikult tähendab või kuidas seda teha. Sellest on valmimas ka eraldi artikkel, mida saad lugeda varsti. Süda on uue ajastu loomekeskus. Kogu meie keha ja vaim muundub üheks suureks südameks. Kogu me keha sulandub vaimuga üheks. Ning vaim on tegelikult üks suur süda. Ehk see tähendab ka seda, et kui sa külastad mahlabaaris oma sõpra ja ta pole mitu tundi lõunale saanud, siis küsid temalt, kas ta vajab abi lõuna toimetamisel temani? See on südamest elamine. Kui oled iga samm ees ja valmis oma lahkust jagama, mitte selleks, et soovid kohe midagi tagasi saada, vaid selleks, et see on südamest elamine. Kui sa hakkad seda elama, siis kõik muutub megalihtsaks kulgemiseks. Proovi olla südamelahkus järgmise nädala jooksul ning anna teada mis su elus muutub!

Energiakeele rääkimine

Mis asi see veel on võivad enamus küsida? Jah googeldage, vaadake mis tuleb. Minu kogemus on, et mida aeg edasi, seda tugevamaks selle keele rääkimine ülemaailmselt läheb.

Selles nädalas võib energiakeele rääkimine anda palju lisainfot (läbi telepaatia, kõhutunde, väikeste juhuste jne) ja oleks tore seda jälgida, sest see võib päris palju jamasid ära hoida.

Energiakeel on see keel, mida me kõik räägime kui me siia sünnime – kui oleme beebid ja karjume toidu järele, siis me teeme seda nii häälega kui ka energiatega. Sama on ka näiteks koerte ja kassidega. Kui nad soovivad süüa siis hakkavad nad sulle nii kõvasti pinda käima, kuni sa neile süüa annad. Inimestega suheldes, võid sageli tunda, et räägid kellegagi, ta ütleb ühte asja, aga ridade vahel on energeetiline sõnum ja keerab kõik pea peale. Kui teine pool pole selleks valmis, et seda kuulata, siis ära jaga seda, võta lihtsalt teadmiseks.

Koostöö

Mida rohkem igaüks õpib kõike koos looma ja koos tegutsema, seda kergem saab olema. Mõtelge kui te olete oma elus olnud suures hädas, mida te tavaliselt esimesena teete? Ikka proovite kellegi poole pöörduda, et abi saada. Kuid koostöö on siin mõeldud globaalses võtmes. Mida rohkem õpite oma kehaga koostööd tegema nii nagu ka oma meele ja vaimuga, seda lihtsam on teha koostööd inimestega sinu ümber. Kui sa oled aktiveerinud ja elad südamest on see lihtne, sest see energia on magneetiline ja tõmbab enda poole kõike ja kõiki ilma mingi pingutuseta.

Hirmust lahti rebimine

On mainitud mitmetes allikates, et hirmu mootor, mis on planeet Maad pikalt valitsenud on nüüd lahti ühendatud, ehk kõik peaks minema kergemaks. Ma mõtlesin ise, et kui see on lahti ühendatud, siis miks nii minul kui ka teistel tulevad vahest lausa pooleldi paanikahood mingite asjade suhtes?

Hirmu mootor väliselt võib olla hävitatud, aga kui meie sees see pole hävitatud, siis see ikkagi toidab välist reaalsust sellega ja loob vastavalt. Kui meil on hirm, siis me muutume väikseks, meie sisemine valgus väheneb ja me saadame välja elektromagneetilisi laineid, mis võib igasugu jamasid külge tõmmata nagu magnet. Kuna kõik iga päevaga järjest rohkem ja rohkem võimendub, siis on vaja väga panna tähele mida me mõtleme ja ütleme, sest see kõik loob palju kiiremini ja kiiremini iga päevaga.

Kuna tegu on ‘skorpioni’ kuuga, siis sellel tuleval nädalal tunnetan, et on vaja kõndida ja toimetada täie teadlikkusega. Ehk vaata kuhu astud, kuhu istud, kellega kuhu lähed. Osad inimesed on oma olemuselt skorpionid (mitte ainult astroloogiliselt, vaid ka olemuselt) mis tähendab, et kui sinu tee temaga ristub ja kogemata valel ajal ja vales kohas oled, siis võid saada sutsaka. Nüüd oleneb millise skorpioniga oli tegu. Kui oli ‘hele’ siis pidavat olema surmav. Tasub olla ettevaatlik.

Samas ega loov energia niisama täiskasvanute kehasid kõrvale heita ei soovi. Palju tööd ja vaeva on ära nähtud, ehk siis jumalikul energial on vaja abikäsi siinsel planeedil, et seda suurt muutust ellu viia. Uue keha ilmaletoomine ja selle tegutsemisvalmis küpsemiseni võtab jälle hulk aastaid.

Meie sisemised ja välimised tundlad on nüüd vaja iga kell välja lüüa ja nendega kombata. Pole vahet, kas sa valid omale teed risteel, või siis hääletad auto peale. Lisa ettevaatlikus tuleb kindlasti kasuks.

Mineviku otsuste lahustamine

Skorpion kannab endas mürki. Mida mõningal puhul kutsutakse initsieerimiseks. Skorpion kuna ta roomab maa peal on tegelikult maa elemendi ja meesenergia esindaja. Kui temalt sutsu saate, siis selleks, et maandada teid rohkem kehasse. Kuid selleks, et maandada ei pea siis skorpioneid otsima, vaid just ühenduda oma sisemise meesenergiaga. Ning meesenergia on see energia, mis aitab lahustada minevikuotsuseid kas sellest elust või eelmistest.

Meesenergiate tervendamine

Kuna me liigume ‘naiste’ ajastusse on kõigil vaja teha läbi sügav puhastus oma sisemise mehe suhtes. Sisemine mees on olnud aastatuhandeid manipulatsiooni ja hirmu võimu all. Teadlik mehelikkus on see, mis nüüd hakkab sellest välja kooruma. Mul on õnnestunud seda näha, kohata iga päev järjest rohkem ja kui ma seda kasvõi näen, siis ma tänan Jumalat, et on olemas juba sellised mehed siin planeedil ja nad hoiavad oma naisi või kõiki teisi naisi ka kellega suhtlevad. See kogemus lihtsalt isegi vaadeldes tervendab mu südant ja kõiki mu eelnevaid kogemusi kas ise mehena või praeguses elus teiste meeste poolt.

Kõik mehed kes teie elus praegu on, iseloomustavad mingil moel teie sisemise mehe seisu. Kui teie ümber on praegu mehed, kelledel pole raha, või vaevlevad emotsioonide käes, siis tuleks kohe vaadata iseendasse, kas mis lood on meil endal samade teemadega. Kui pole raha, või raha ei tule, on otsene seos maa elemendiga. Maa element ja meesenergia on need, mis koos loovad ka küllust erinevates vormides.

On oluline, et me ei lase oma mineviku otsustel, kokkulepetel vms ennast enam valitseda kui see on oma aja ära elanud. Siin on väike soovitus kuidas sellega tegeleda ja seda ära lahustada.

‘Lahustan nüüd kõik need minevikuotsused, kokkulepped ja vormid, mis mind selles siinses reaalsuses praegu enam ei teeni ja mille aeg on nüüd lahustuda ja minust lahti lasta, sest mina ütlen nii või otsustan nii. Lahustan selle kõik nüüd kosmiliseks tolmuks kuldenergiasse tagasi algallika loovenergiasse.’

Küsimused selleks nädalaks:

1. Mida saan mina korda saata iniminglina Maa peal?

2. Kuidas saan iseendaga rohkem koostööd teha?

3. Kui alustan oma uut loomist puhtalt lehelt, mida valin sinna luua, joonistada, maalida oma uue elu lõuendile?

_ ___

mesollast yearSuur tänu lugejatele! Selle nädala postitus sündis suuresti tänu Soli toele, kuna elan praegu tema kuningriigis ning panustan ka sulle läbi tema toe minu ellu.

Palun kommenteeri kuidas see artikkel sinuga toimetas!

Kui sa näed neis artiklites panust sinu elule ja maailmale, jaga seda oma sotsiaalmeedias ning samuti ka oma sõpradega ning kutsu neid ka muid artikleid lugema.

Samuti on võimalus ka panustada rahaliselt minu loomisesse. Mina kuskilt praegu palka ei saa, ning enamus mu toimetamistest on praegusel hetkel annetuste põhine. Anna teada, kui see soov peaks tekkima. Valmistan praegu ette dokumentaalfilmi rahastuse projekti ja tegelen ka Organic StretchinguTM õpetajate programmi läbimisega. Kui sa rahaliselt toetada ei saa, pole ka midagi katki, universum hoolitseb ringluse eest imeliselt! Edu sulle kõiges!

Liitu minu uudiskirjaga www.crystalralaksmi.com/eesti  pealehe eesti lipule vajutades, siis saad edaspidi eestikeelseid uudiskirju (oma andmed jäta väiksesse kasti).

Suur tänu kõigile! Olete imelised!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This