Select Page

Uutmoodi puhastumine – seestpoolt välja

Oleme harjunud vanas arusaamises, et kui me lähme terapeudi või arsti juurde, siis ta annab meile midagi või teeb meiega midagi, mis teeb meie olemise paremaks tavaliselt mingiks ajaks. See olemine paremaks on aga näiline, ning sageli lükkab peamise teema põhjuse kaane alla kinni.

See kehtib nii nende terapeutide puhul, kes annavad medikamente, kui ka need, kes tegutsevad energeetiliselt, aga vanamoodi – luues sõltuvust kas ravimist või endast. Praegu on arenemas uued stiilid, kus on peamine saada välja kõik need allasurutud teemad, kas kehaliselt, energeetiliselt või muul moel ning lisaks veel inimene ise suunata tema enda panustamise tehnikate suunas.

Üks nendest on AuratransformatsioonTM, mis juba protsessi ajal ja ka pärast alustab puhastust sedamoodi, et tekitab inimese elus ja energiates palju tasakaalutust ning seejärel saabub tasakaal ja taipamine. Samuti on AuratransformatsioonTM tehnika, mis aitab sul su oma keha ennast ise puhastama hakata. Mulle sageli tundub see nagu keha automaatpuhastussüsteemina mis töötab seestpoolt väljapoole kuna kogu elamise essents liigub sinnapoole.

Sama on ka veepuhastustilkadega. Need hakkavad toimetama sinu kehas, välja lükkama sinu erinevaid füüsilisi põletikutekitajaid ja võõrkehasid, ning iga põletik on samamoodi allasurutud teema, nii et see aktiviseerib automaatselt ka kogu ülejäänud teemade keti. Seega ka emotsionaalsed ja muud asjad mis on alla surutud, või millest füüsiline ebakõla on inimesele märku andnud tulevad pinnale, kui tegeleda veepuhastustilkadega.

Veepuhastustilgad on tegelikult nagu torusiil sinu süsteemile, kõik mis pole vajalik, lükatakse välja. Lase tal siis minna. See on ebameeldiv sageli, aga kui välja saab, on väga superhea olemine pärast. See on seda väärt. Ning see on lihtne!

Minu isiklik lugu veepuhastustilkadega

Aastaid tagasi käisin Norras tervise kvantumteste tegemas. See oli päris huvitav. Esialgu sain pildi kogu oma kehast ja kõikidest organitest. Siis oli vaja teha raskemetallide puhastus ja selleks oli soovitatud erinevaid tooteid, ühest neist olid vee puhastustilgad. Ma hakkasin selle kohta ka uurima lisa infot. Enamus maades on see toode keelatud ravimiameti poolt. Kuna kui me kasutaks seda regulaarselt, siis ei oleks meil apteeke enam isegi vaja, doktoritest rääkimata. See on aga loomulikult ohtlik. Eriti kuna toote tulemusena on inimesed vabanenud ka malaariast, tuberkuloosist, vähist ja teistest ka uue ajastu haigustest, milledest enamus arstid pole isegi veel kuulnud, rääkimata kuidas nende uue ajastu haigustega toimetada. Isegi nende uue ajastu haigustega saavad puhastustilgad kaasa aidata nende kehast puhastumisele, kuid lisaabi läbi teiste tehnikate on ka väga teretulnud.

Ma tegin esimesel korral läbi kogu põhipuhastuse ning see oli päris karm, aga megavajalik. Mõnikord pea käis ringi ja vahest oli väga suur väsimus ja vahest kadus söögiisu, vahest oksendasin, vahest olid pikad peavalu perioodid (mürgid hakkasid ka peast väljuma) ja minu hambaplommide mürgid, mis olid liikunud laupa, hakkasid lahustuma. Ma tundsin kus ja kuidas tilgad mu kehas toimetasid.

Kui läksin tagasi sellesama mehe juurde, et teha uus test aasta hiljem, olid raskemetallid kehast kadunud ning kogu keha oli värvigammas roheline, mis näitas, et keha oli korras (nagu beebil), vaid väike lisa oli vajalik kopsude puhastamiseks (arvatavasati mõjutatud lapsena pasiivseks suitsetajaks olemisest). Seega jätkasin puhastust ka peale seda testi. 

Parim reisiapteek

Olen viimase 2,5 aastaga reisinud väga palju erinevates kohtades maailmas ja need tilgad on olnud mu parim apteek mu reisipagasis. Nüüd taas kord oli tunda, et olin kuskilt saanud uue osa raskemtealle oma kehasse, ning oli vaja puhastada. Arvan, et osaliselt mõjutatud taevast pritsitud mürgi pärast. Taevas on siin väga siiru viiruline iga päev. Lisaks veel erinevad teised allikad. Inimeste mürgitamine käib praegu väga intensiivselt kõikidest võimalikest kanalitest (õhust, veest, toidust, energiatest jne). Iga inimese vastutus on olla sellest teadlik ning teha sellele vastavalt oma otsuseid ja ise selle kohta lisa lugeda.

Hakkasin uuesti tegema puhastust, kuid seekord ainult tilgad ei aidanud, nii et läksin veel sammukesed edasi. Lisades siia veel soolavee puhastuse ning lisaks ka maksa ja neeru puhastuse ning osad teised tehnikad. Nende kohta tulekul ka uued artiklid.

Veepuhastustilgad

Veepuhastustilgad aitavad puhastada keha patogeenidest, enne kui need kogu kehas paljunevad, samuti kui sul on suuremaid haiguseid, mis on põhjustatud patogeenide poolt ja kui sa soovid lihtsalt kasutada neid tilku selleks, et sul säiliks hea puhas ja terve olemine ning immuunsussüsteem.

Veepuhastustilgad aktiviseerivad võimsa protsessi, mille käigus tapetakse kõik patogeenid inimese kehas, mis on haigusttekitavad. Kui patogeen on tapetud, siis inimese immuunsussüsteem tugevneb ja on seega paremini valmis enesekaitseks. Veepuhastustilgad pole tegelikult asja ravijad. Seda teeb sinu enda immuunsussüsteem, veepuhastustilgad on vaid aktivaatorid. 

Kas tilgad mõjuvad ka nahaprobleemidele ja kas tilkasid saab ka välispidiselt kasutada?

On olemas eraldi protokollid erinevatele haigustele. Annan lisalingid, kui oled toote endale soetanud. Aitab kiirete haavade puhul haavadel terveneda imekiiresti. Aitab sügeluse, akne ja muude nahaprobleemide puhul. Tegu on tõelise imetootega. Ma ei kujuta oma elu ilma selle tooteta enam ettegi.

Kui on nahaprobleemid, proovisin ise teha pritsimiseks lahuse. Haavad kasvasid kinni vaid paari tunniga ja nahaprobleem kadus praktiliselt ka päris ruttu.

mmsupdatejanuaryMul on praegu müügil veel mõned puhastustooted. Toode saadetakse postiga sinu kodusele aadressile. Loe infot kuidas kõrval olevalt kaardilt. 

 



Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This