Select Page

TOOTED all in oneKasuta võimalust ja uuri kõiki tooteid koos ja eraldi. Panin kokku imelise segu erinevatest toodetest, mis on minu selle aasta jooksul olnud tipptoodeteks ja muutnud paljude inimeste elusid, sealhulgas ka minu oma. Kui ostad kõik tooted korraga, siis on sulle pakkumise hind kuni 7. jaanuarini 149 eurot, tegeliku 254 euro väärtuse asemel. Vaata kõiki kaarte ja soorita jõulukink iseendale või oma kallitele!

TOODE marketing1. Suhte ja energiapõhine marketing uues ajas

Võibolla olete märganud, et paljusid asju ei saa uues energias enam teha nii nagu vanasti! Siin on rida nippe kuidas kas toimetada, et äri oleks toimiv ja külluslik. Biljonäride kogemused ju ometi ei valeta!

uue ajastu nippide kaart2. 20 saladuslikku võtit edasiliikumiseks uues ajas

Siin on terve manuaal kuidas toimetada. Olen selle kokku korjanud oma kogemustest ja nendest mustritest lähtuvalt selgitan mida võiks vältida. Iga inimese elu on erinev aga väga paljud kvaliteedid on kõik sarnased, sest energia liigub kõik südame tasandile.

4 v for sale3. 4 V süsteem

See süsteem seletab lahti suhtlemise peamised komistuskivid. Süsteem sündis Mehhikos ja paljud inimesed on sellest väga palju abi saanud. See annab sulle selged juhised kuidas konflikte teadlikult ära hoida ja luua jätkusuutlik harmoonia igal tasandil, eriti suhetes.

TOODErahamagnetid4. 3 rahamagnetit

Korjasin kokku kõik kolm magnetit. Esimene on alguses selleks, et treenida su energeetilist teadlikkust ja teiseks õpid veelgi sügavuti minema erinevate tehnikatega. Kolmandaks on magnetteooria, mis on su ultimaatse külluse võti. Ma ise praegu kogen seda ning seda jagan ka lähiajal blogis. Loe seda.

TOODE detox5. 6 päevane maksa puhastus 

Hiljuti läbisin siin Mehhikos maksa puhastuse. Panin oma kogemused kirja ja kogu protsessi. Ning sul on võimalus see läbi teha. Mis saab veel parem olla kui see, et sa suure nuumamise asemel jõulude ajal hoopis lased oma vanal sodil puhastuda? Teistmoodi jõulud, mis loob ka teistmoodi uue aasta! Kõige viimane aeg ühineda detoxiga on 1. jaanuar 2014. Panen välja graafiku millal seda juhendan online.

mms6. Detoxi puhastustilgad

On veel mõned puhastustilgad järgi. Hiljuti üks eesti klient kasutas ka minult uut retsepti oma nahaprobleemide leevenduseks ning näonahk muutus kohe nooremaks ja lisaks ka igasugused armid kehalt kadusid. See on sinu apteegi kuldpuhastuse tööriist. Võta kaasa kui reisid või kui tahad lihtsalt hoida end seesmiselt puhtana.

Kõikide toodete väljatöötamine või kokkupanemine on võtnud palju aega. Sellel aastal olen veetnud sadu kui mitte isegi tuhandeid tunde internetis, et välja töötada uusi kodulehti, uusi online programme ja tooteid ning kursuseid (KIS).

Olen enamuse sellest aastast panustanud läbi vabatahtlike panuste ja projektide mitmetele organisatsioonidele (Mayasol Detox Center, Watsu center, London, Eesti) ja inimestele (Pat Henry, Marie Beswick Arthur, Sol Ibarra jpt), eriti siin Mehhikos. Tore kui sa otsustad osta need tooted kas eraldi või koos, et saaksin ka panustada enda edasisele tegevusele suures maailmas.

Kingitused on väga võimsad ning ei anna vaid ühekordset tulemust, vaid aitavad sul ka ikka ja jälle tagasi tulla ning avastada ennast ja oma olemist ning luua jätkusuutlikku harmooniat igal tasemel. Teistmoodi jõulukingitus sulle või teistele ja südamest!

TOODEkinkekaartjoulLisan siia ühe kinkekaardi, mis on tehtud kinkekaardi vormis. Mis tähendab, et sina soetad oma sõbrale või kallimale selle kingituse, teavitad mind antud ostust ja mina saan siis saata selle su sõbra või lähedase postkasti ja korraldada muud detailid.

Suur tänu sulle, imelist pühadeaega!

Crystal Ra Laksmi, soojast Mehhikost

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This