Select Page

DONEsunrisebeachOlin oma detox puhastumisega 5 päeva õhtus. Järjekordne tualitekäik oli ees. Oli hästi hilja, ma juba praktiliselt tuikusin, nii väsinud olin. Kass oli kohe ukse taga ja hakkas tuppa litsuma, kuna ma teda sinna ei tahtnud lasta, tõmbasin hooga ukse kinni.

Uksega aga oli see lugu, et see läks kohe snepperlukku. See tuba kus praegu ööbin on nii kindlalt kinni keevitatud (Mehhiko turvalisus), et ma ise ei nuputanud mingit valemit kuidas oma võti mis ukse ees seespool oli kätte saada või uks avada. Õnneks oli tualett olemas, käisin seal ära. Olin aluspükste väel ja väike topp oli ka seljas.

Kohe minu maja kõrval on väike meditatsioonimajake. Ma läksin siis sinna. Sealt leidsin väikse pleedi, mis sain endale puusade ümber tõmmata. Otsisin ka mingi lina peale ja keerasin massaazilaua peale magama. See on mul teist korda elus kui ma magan massaazilaua peal. Siin on aga nii, et aknaid pole, akende asemel on kärbsevõrk, mis hoiab küll sääsed eemal, aga külma jahedust mitte. Proovisin end nii kägarasse tõmmata kui sain. Ega ma vist eriti ei maganud. Kui tulevad sellised juhtumised või seigad, siis on see mulle märk, et midagi on nihu.

Korraga tuli mulle väga suur hirmulaine ja mingid paugud käisid. See pidi küll olema mingi kell 4 öösel. Ning kummaline mõtlesin, et keegi kell 4 öösel ilutulestikku laseb. Paugud ei kõlanud ka väga nagu ilutulestik. Ses mõttes oli tõesti kummaline. Ja hirm läks järjest suuremaks. Kuulsin ka väljas mingite imelike loomade hääli. See oli päris sürr olemine. Hakkasin siis küsima küsimusi, mis toimub. Ja see mis välja tuli oli päris huvitav.

Eelmisel nädalal sattusin kokku ühe naisega, keda olin tegelikult proovinud aidata, et tema sündmuseid promoda. Viimase 5 kuu jooksul olengi peamiselt tegelenud teiste promoteerimisega ja seda südamest. Teatavasti on nende asjadega alati nii, et ühest äärmusest teise ei tasuks päris kalduda. Tema polnud rahul kuidas ma teda esitlesin. Ta kutsus mind turule ja siis seal sõimas mul näo täis mingi ca 10 inimest olid ümber, osad neist ka minu tuttavad. Seepeale kirjutas ta veel mitmeid sõnumeid Fbs ning ma ise tunnetasin, et ta pole valmis mu vastuseid vastu võtma. Aga proovisin lihtsalt väikse lausega, et vaata kui näitad näpuga teise peale, näitab 4 näppu su enda peale, et ehk oleks aeg endaga tegeleda? Seepeale blokkis ta mu Fbs ära. Oma sõnumis väitis ta ka, et on rääkinud minust teiste minu tuttavate ja sõpradega siin, kes pole ka minuga rahul. Need nimed, keda ta mainis kontrollisin järele. Nemad ei teadnud temast midagi. Huvitav kas pole.

Samal reede õhtul tunnetasin väga tugevalt, et ta kuskil mingite inimestega räägib minust. Lasin sel olla. Täna sain kokku inimesega, kes rääkis sellest kuidas see naine oli talle lausa peale surunud negatiivset pilti minust. Temal selleks aega ei olnud. Ta ütles talle otse, et ma ei tea millest sa räägid, aga minul on väga meeldivad kogemused ja koostöö Crystaliga.

Kui ma siis seal öösel seedisin seda asja ja harutasin kuhu energiad välja viivad, siis jõudsin selle naiseni. Ta oli isegi mõned vaimud minu jaoks tööle pannud – ehk mulle kallale ässitanud. Kui ma nad talle tagasi saatsin olid nad väga nördinud ja lausa nõutud, kuna arvasid, et suudavad mind hirmutada. Saatsin talle veelkord mobiilse sõnumi, paludes, et ta mu rahule jätaks ning minust ei levitaks kuulujutte millel pole alust. Seepeale vastas tema, et tema ei taha minuga rääkida ega minust enam midagi kuulda.

Lisaks märkasin täna, et sain elektrit, eile lõikasin näppu ja täna sain muru seest mesilase käest sutsata. Terve hunnik selliseid asju on märgiks, et midagi toimub ning tuleb valvel olla. Iga kord kui need asjad juhtusid saatsin kogu tema energia talle tagasi koos tema kaaskonnaga. Jällegi polnud kaaskond väga rahul.

Siis ei jäänud muud üle kui pidin võtma kätte karmimad meetmed. Ma vaatasin ajaliselt tagasi ja nägin ühte elu, kus ma oleks ta pidanud ära tapma, kuna ta tuli mu elu kallale, aga kuna ei tapnud, siis see energia oli ikkagi õhus. Nüüd tunnetab tema, et ma tungin tema terriotooriumile ja ohustan tema piirkonda ning tahab mulle selgelt märku anda, kes on siin kuningas. Sellistel puhkudel on üks võimalus ajas tagasi minna ja tegemata asi ära teha. See muudab koheselt ka praegust reaalsust. Kõik ei pruugi muidugi minna päris nii nagu ettekujutuses, aga see nihutab päris palju asju ja inimesi.

Tema seekordne ilmumine oli ka meeldetuletus mulle, et ma astuks täielikult oma väesse ja paneks jala maha kus ja kas mulle sobib ja kes ma selline olen, ehk siis tugevalt ennast kehtestama. Kuna ta mind verbaalselt ei kuula, siis tegin seda vaimus. See on väga sageli palju efektiivsem kui lihtsalt vaikselt kuskil pobiseda ja inimese mõistusega kõnelda. Proovige see järele. Lihtsalt kujutate inimese vaimu enda ette ja annate talle oma sõnumi. Väga mõjus ja vahest mõjusam kui sõnadega rääkimine.

Ma andsin talle ja ta mehele (kellega ta väga tihedat koostööd teeb) väga räige sõnumi. Kuna nad teevad koostööd siis pean neid osalt käsitlema kui ühte üksust. Kui see sai tehtud oli mehe vaim täitsa võpatamas ning naine jäi kuidagi tõsiseks. Vaimus ta sai aru, et läbi teise mahategemise end ülesse ei upita, vähemalt mitte uues energias. Samuti kui olla üleolev, siis sellega lükkab inimesi pigem eemale kui tõmbab ligi.

Olin sellele naisele väga tänulik, sest ta aitas mul oma väesse sügavamalt ja tugevamalt tagasi astuda. Õppetund seisnes ka selles, et osade inimestega me sobime loomulikult koostööd tegema ja osadega mitte. Ning nendega, kelledega me ei sobi, nendega oleks tark kõik kohe ära lõpetada. Selle naisega oli mul paar intsidenti ka enne. Vaim andis selgelt märku, et lõpeta ära või läheb jamaks.

Nii tema kui ka tema koostööpartner harrastasid avalikku alandamist. See on üks kõige tõhusam moodus kuidas inimese enesetähtsusele hoop anda ning tekitada ka süütunne, sest siis saab ta ligi energiatele, see hakkab ju minust lekkima. Kui ma peale esimest hoopi talle teise põse keerasin, ei lasknud ta seda kaua oodata.

Aga ma arvan, et ajad on muutunud. Me pole siin selleks, et lasta end läbi peksta ja oma väärtust maa alla tallata. Me oleme siin selleks, et saada üheks oma vaimu tõe ja väega ning kui käituda piisavalt nutikalt ja teadlikult, nii et lajatusi ei tulegi – ehk siis lajatusi ennetada. Siis kui selleni jõuame oleme astunud välja vaid Kristuse teadvusest ja jõudnud ka Budhha teadvusesse, mis ühendab mina ja meie tasandid ning samuti keha ja vaimu. Sealt edasi on kõik vaid valiku küsimus. Kuhu minna ja kuidas.

Kui kõik see juhtus avaldasin talle veelgi tänu. Lisaks avaldasin tänu ka kõigile teistele maailmas, kes mind ei mõista või mind hukka mõistavad, mind on maha teinud või muul moel alandanud. Läbi nende inimeste, kogemuste ja raskuste olen kasvanud selleks, kes olen täna – tugev ja eneseteadlik ning kohal.

Ainus mis on nüüd väga raske neile inimestele, on see, et ma näen ja tunnetan kõike läbi. Ma loen ridade vahelt, ma näen energiaid ja lugusid. Kui nad proovivad veel lisaks teha teist nägu vms, siis see on lausa koomiline ja naljakas. Lasen neil mängida seda näitemängu – noh kasvõi selleks, et oleks teistmoodi meelelahutust. Aga nüüdsest valin olla vaimus kohal siin ja praegu mitte hiljem ning valida oma teele inimesed, kes mind ja mu panust väärtustavad ning seda avasüli vastu võtavad ja embavad. Teised võivad olla seal kus nad on. Oma suppi keedan ikka ise ja ise valin kas mis maitseiaineid sinna panen. Kui supi üle soolan, olen ise süüdi.

Kogu loo lõpetuseks mõtlesin selle seiga nagu metafoorilist tähendust. Ma lukustasin end oma turvalisest toast välja. See tekitas kõhedust ja hirmu. Aga läbi selle kõndides maandusin taas kord täielikult iseendasse. Mis on veel parim kingitus kui see?

Järgmine kord kui seda naist kohtan, siis kallistan teda. Vaikselt mõttes hooponopono korrates. Isegi kui tal on veel mäe kõrgune vaatenurk minu suhtes, siis las olla. Kui ta selles elus asjadele päris pihta ei saa, siis ehk järgmises. Lootus sureb viimasena. Kes on kannatlik, see kaua elab…

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This