Select Page

watsujungleTee põnev kokkuvõte oma sellest aastast

Pane sinna kaks fookust.

1. Kuidas sa lõid sellel aastal läbi meele. Tulemused.

2. Kuidas sa lõid sellel aastal läbi südame. Tulemused.

Mis tähendab läbi meele loomine? Meelega loomine tuleb alati konksudega. Küsid ühte asja, saad selle aga saad koos saba ja sarvedega.

Mida tähendab läbi südame loomine? Südamega loomisel jäävad saba ja sarved ära. Sa saad puhta tulemi, kus on kõik harmoonias, isegi kui on saba ja sarved, see ei häiri. See on hästi külluslik ja tavaliselt rohkem kui sa küsisid. Sest südamest loomine käib ka läbi vaimu. Vaim ja süda töötavad koostöös.

See praegune kollektiivteadvus toimib puhtalt mõistuse ja meele tasandilt. Selle järgi mõõdetakse ka edu. Kui sa saad palju raha siis oled edukas; kui sul on palju ilusaid asju, siis oled edukas. Kui mitte, siis mitte.

Südame tasandi loomine ja tulemused on uue ajastu elamine. Seal pole oluline mateeria ja vorm, kuigi ka see võib olla ja on ka vajalik. Raha ei ole seal absoluutselt eesmärk omaette, see tuleb lihtsalt loogilise osana sellele järgi kui teha seda mida oled siia tulnud tegema.

Täna näiteks läksin watsu keskusesse ja juhtus nii, et seal oli hoopiski kaks inimest ootamas minuga seanssi ühe asemel. See kõik käis tuttavate soovituste kaudu, ning nad maksid mulle ka seansside eest. Võtsin vastu raha selle kahe tunni jooksul, mis Mehhiko mastaapides on väga suur raha. Minu eesmärgiks oli jagada oma oskuseid ja teha seda, mis mulle meeldib ja mis on osa mu talendist. See on vaid väike näide sellest.

watsumeNädala fookus – andmine

Kui sa annad endast kas energiat, tähelepanu või jagad oma oskusi ja talente, mis toimuma hakkab on see, et see hakkab sulle tagasi tulema ja igalt poolt. See võib kohati tunduda isegi nagu sa oleksid visanud pallid õhku ja ühel hetkel sajavad kõik pallid tagasi alla ja sul on vaja need kõik kinni püüda. Kui sa jagad energiat ja teisel pool olev inimene on ka valmis seda vastu võtma, siis sa lood uue vooluringi ning läbi selle kõik mis on ümberringi paljuneb ja võimendub. Ehk sa lood ka oma ellu rohkem voolamist ja kergust.

Selle aastanumbri numeroloogia – number 6 

Selle viimase nädala ja kuu jooksul on peamine energiate voolamine ka selles suunas liikumas, et kokku võtta aasta numbri iseloom, milleks on number 6. See on vee element ja voolamine ning naisenergia. Kogu elu on tegelikult vesi. Ilma veeta oleks eksistents võimatu. Viimasel ajal on teadlased avastanud et inimkehas on rohkem kui 90% vett. Vesi kannab edasi infot väga kergesti ja võimsalt. Vette salvestuvad ka emotsioonid. Kui meie sisemine vesi pole integreeritud, siis ka väline elu ei saa voolata.

Kõik mis pole selle aasta jooksul veega saadud integreeritud, saab nüüd paika nihutatud. Kui sa ise sellel juhtuda ei lase, siis tulevad välised jõud ja inimesed mängu. Kui vesi on külmunud, tuleb tõsta tule energiat, mis sulatab jää ära nii, et vesi saaks voolama hakata. Vee elemendiga seoses tuleb ka kindlasti jälgida naisenergiate olemust endas. Hoolitseda naisenergiate eest endas (ka mehed) ning väliselt hoolitseda ja hoida naisi meie elus. Selle aasta energia ja element on vesi ning see valmistab nüüd ette uue aasta jaoks, milleks on number 7 ja elemendiks on MAA ehk meesenergia. Sellest saab rohkem lugeda järgmistes postitustes.

Armastus

Meie südamed tuleb uuesti aktiveerida ja selleks, et see saaks toimuda, selleks on vaja kogeda tõelist tingimusteta armastust. Seda on praeguses ühiskonnas inimestelt väga raske saada. Seepärast on hea alustada iseendast ning iseendale hakata jagama iseenda armastust ilma tingimusteta. Tingimusteta tähendab ka ilma polaarsusteta. Seal on neutraalsus, seal on harmoonia ja tasakaal. Kui iga inimene selle iseendas ülesse leiab, siis avab ta oma südame tingimusteta armastusele ning läbi selle avab südame väravad uue elu loomisele mille sarnast pole enne kogetud. Kõik mis meile on pähe taotud aastatuhandeid – tee seda ja siis saad selle ning see ongi õnn, ei pea enam paika.

Suhted – iga kaotus on võit

Mida aeg edasi läheb seda rohkem hakkavad inimesed aru saama kuidas vanad suhtemustrid ei toimi enam. Kuna naisenergiatel on praegu sügav puhastus, siis selle aastavahetuse ajal ja ka järgnevatel nädalatel võib juhtuda selles osakonnas palju puhastumist ja selginemist.

Energiad toimetavad praegu sel moel, et kui sa oled ühenduses oma sisemise intuitsiooniga, siis need juhatavad sind edasi ning iga kaotus on tegelikult võit! Mõistus ja meel paneb täiega segast, tehes selgeks miks ja kas on see kaotus väga oluline ja miks on vaja selle pärast kurbust tunda. Tegelikult on iga kaotus vaid selleks, et sa saaksid vastu võtta selle uue ja veel parema. Ning mis kõige põnevam, et sa saad vastu võtta mitte ainult ühte uut võimalust vaid mitmeid ja igas vormis. Abielu vanas vormis lahustub minu tunnetuse järgi lähiaastatel täiesti ära, eriti nende jaoks kes elavad praeguse planeedi energiatega ühenduses. Valik on täiesti teie teha – kas elate üksi, kaksi või kolmekesi või mis iganes moel ja kujul see sobib. Hakkab tekkima kogukondi ja uusi kohti kus sedasorti elamine on väga tavaline. Kõik kes punnitavad muutustele vastu, just energeetilises plaanis, need saavad tegelikult oma laksud kätte senikaua kuni ärkavad. Mõistuse ja survestamisega ei jõua enam kaugele. Naisenergia ajastu on kätte jõudmas. Ja selle eest pole pääsu.

Maakera süda on otseühenduses naiste südametega ja naiste alumiste südametega

Naistel pole ainult üks süda, neil on kaks süda. Praegused nädalad aktiveerivad väga võimsalt meie teist süda, seda, mis asub naistel kahe jala vahel. Mõistus ja meel langeb ülemisse südamesse ja alumine süda aktiveerib sillad ja ühendustunnelid ülemise südamega. Seetõttu võivad paljud naised tunda raskust näiteks kui neid sunnitakse seksima ilma tunneteta või ilma, et neile hoitaks ruumi või aidatakse avada oma süda sügavamal tasandil. Enamus naistel pole üldse kontakti oma alumise südamega, kuna aastasadu on patriarhaalne ühiskonnaseadus seda vaigistanud, kinni mätsinud ja kontrolli all hoidnud.

Nüüd iga päevaga mis planeedil möödub, loome uusi võimalusi ja algusi ning lisaks avanevad naiste alumised südamed. Kui neil selle kohta eelnev kogemus puudub võib see osasid naisi hirmutada. See vägi mis seal peitub on nii võimas, millega võib puhtast õhust luua mida iganes. Seepärast ongi patriarhaalne süsteem seda hoidnud oma kontrolli all.

Mitteteadlike meeste mõttekäik käis sedasi – kui me laseme naistel selle väega toimetada, siis pole neil meid enam vaja ning me peame kindlustama oma ellujäämise neid endale allutades. Kui naised ahelketina ärkavad sellesse väesse ja seda kasutama hakkavad, võivad mehed praktiliselt hirmu tunda ja läbi selle ka igasuguseid lollusi korda saata.

Seepärast on praegu eriti oluline, et meie kui naised toetame oma mehi, ükskõik, kas pojad, mehed, partnerid või töökaaslased. Mehed õpivad uutmoodi kõndima ja elama. Oleme neile siis toeks. Kuna vana ajastu meestel puudus sageli võime olla ühenduses oma sisemise mehega, siis nad muidugi ei suvatsenud ka tunnetada, mis siis juhtuks kui nad laseks naistel olla ja selle väega looma hakata ning hoiaksid naistele ruumi. See oleks teinud ka nende loomise kergemaks. Aga kuna mehed on valitsetud meele ja mõistuse poolt, mida on sajandeid juhtinud hirm, siis nii läks. Tore oli, aga nüüd on see aeg möödas ja tuleb uutmoodi tegutsema ja toimetama hakata. Aeg on käes nüüd.

IMG_6730Raiskamine

Paljud võivad viimastel selle aasta nädalatel tunda, et enam pole aega oma elu raisata mitteolulisele või äraelamisele. Mida rohkem aeg edasi läheb, seda rohkem saame sõnumeid ja suunamisi, kuidas ja mida teha. Selleks on vaja kõigil õppida kuulama energiaid ja tähele panema märke. Kui ikka mingi uks kinni läheb, pole sinna enam ennast mõtet suruda. Ja kui olla selle energiaga kogu aeg ühenduses muutub elu väga lihtsaks ja kergeks. See on nagu maantee peal sõitmine, ainult vaata märke ja viitasid. Ning kui lähed vahepeal metsa, tuleb kohe kindlasti mõni märk või midagi mis suunab edasi sinna kuhu vaja. Sinu märkide lugemise oskusest sõltub kas jõuad oma sihtkohta otse või ringiga. Me oleme kõik kehastunud sellele planeedile just sel ajahetkel, selleks, et panustada planeedi muundumisele kaasa. Kui me seda ei tee, veame alt nii ennast kui ka planeeti. Kõik energiad ja inimesed, võimalused meie ümber tegelikult suunavad meid sinna, kus me peaksime olema. Meie ülesanne on viitasid lugeda ja keerata sinna kuhu soovitus tuleb.

—–

Kirjuta kuidas sinu eelmine nädal möödus ja kas mida leidsid sellest artiklist? 

Kokkupanemisel on eriline detox programm pakett, mida saate alustada juba enne jõule kui soovi on või jõulude ajal, koos minu soovitustega. See tuleb ülesse lähipäevadel. Samuti on veel saadaval mõned puhastustilga tooted, mida soovitan soojalt endale osta. Sisemine puhastus muutub iga päevaga siinsel planeedil olulisemaks.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This