Select Page

See nädal on meil kaksikute täiskuu võimuses

Kaksikute märk astroloogias on sageli võetud ka kui armastajate sümbolit. Minu jaoks see tähendab praegu seda aega kus sisemine mees ja naine ühtuvad. See energia on väga võimas ja avatud, kui olla kohal selle vastuvõtuks. Kui meie sisemised partnerid on ühtunud, muutub meie energia väga vastupandamatuks, nii et meie väline partner või partnerid ilmuvad kui imeväel.

lovejungle

Samuti toob see polaarsus välja nii pimeduse kui ka valguse. Seepärast oleks väga oluline hoida teadlikkust kogu aeg oma kehas ja olemises kodus. Kui tuleb pimedusega silmitsi seista, siis soovitan kujutada ette et hoiate oma sisemisel armastusel käest kinni ja liigute läbi selle täies julguses. Kui sinu missioon on praegusel planeedil täitmata, siis pole olemas mitte kedagi ega midagi mis sind peataks. Samuti pane tähele kõike seda mis toimub sinust väljastpool või siis seespool, sest see annab omamoodi märku mis tegelikult toimub. Kui välises maailmas juhtub midagi ‘paha’ siis on see tegelikult lihtsalt mingi sõnum muudatusteks, mida tasuks kaaluda.

Talvise pööripäeva sümboolika

See peaks siis tähendama, et liigume vastu pimedale ajale. Kui teeme seda teadlikkusega siis polaarsuseid meid ei heiduta, sest me oleme neutraalse keskpunkti peal. Kogu fookus peaks olema praegu individuaalse harmoonia loomisel. Sellega saab koheselt ühendust läbi südame. Mida saab teha või valida, mis aktiveeriks südame ja julgusega elamist?

medocufocusLoominguline puhang

Järgmiste kuude jooksul võivad energiate toel ja ka kuna liigume vee elemendist maa elementi tekkida lausa loomepuhangud, kus ideid sajab nagu rahet, siis oleks ju tore need kätte võtta ja ära realiseerida kuna aastavahetus ka toetab seda energiat suuresti ja tugevasti, ning kui võtate oma mees ja naisenergiad täielikult ette, siis saavad nad panustada suurte unistuste täitumisele kõvasti kaasa. Seda oleks tark ära kasutada.

crystal ra laksmi with laurieTundlikkus ja paindlikkus

Need on kaks essentsi mis loovad väga palju rohelisi tulesid. Kohe kui tunned, et midagi on muutunud või sind ei toeta, siis saad seda paindlikult muuta. Paindlik on inimene, kes on ühendanud endas tegelikult vee elemendi ja naiselikkuse. Inimestel, kelledel pole paindlikkust on sageli väga tugev ja kandiline meesenergia ja maa element.

Võrgustik ja jagamine

Oluline on ühenduda sarnaste inimestega ning jagada oma teadmisi, tarkusi ja oskuseid nii palju kui on võimalik. Üksi tegemine on võimalik, aga palju lihtsam on toimetada kõik koos ja mitu pead kokku panna.

13handsgroupVeest Maale

Enne kui veest maale liikumine saab toimuda, on vaja tõeliselt sukelduda sügavale vette, ehk naisenergiasse. Osadele võib see olla probleem, kuna seal on vajalik puhastada ja toimetada kõik mis ei toeta uut loomet. See tähendab ka kõva tööd lahtilaskmisega. Selleks et maa saaks avaneda on vaja, et vesi toidaks maad. Maa on olemas ja toetuspind vee voolamiseks. Ehk selleks et naine saaks voolata, peab tal olema mees, kellele toetuda, aga mitte vanal moel. Toetumine on nüüd nagu kahesuunaline tänav kus mõlemad pooled panustavad nii palju kui nad saavad.

Töö pallidega

watsucrystalballs

Giako Atlas working with his Crystal Balls

Võta ette valge paber ja kirjuta sinna lihtsalt selgelt sõnu mida soovid sellel uuel aastal kogeda. Ära mõtle selle peale kuidas seda midagit saavutada. Hakka siis tõmbama seda energiat universumist enda valgele platvormile. Vaata mis toimuma hakkab!

Imelist voolamist ja kulgemist kõigile sel nädalal. Kindlasti jaga kuidas sinu nädalad kulgevad ja kas siinne materjal sind inspireerib ja julgustab!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This