Select Page

sayulitabeachSinine on selle nädala värv

Proovi oma nädalasse tuua türkiissinist ning kõiki võimalikke sinise värvi varjundeid. Lihtsalt mediteeri selle värvi peale, või kanna selle värviga riideid. Sinine peaks sel nädalal lisama voolamist ja kergust.

parrotloveFüüsiline lähedus

Maa elemendi esimene kuu on läbi saamas. Selle esimeks liimiks kasuta füüsilist lähedust. Kui sul pole partnerit, siis paku seda endale nii palju kui saad. Tee endale üle keha massaazi, naudi kehalisi protseduure nagu vannis olemist või sauna või basseiniskäiku. Kui sul on võimalus pakkuda oma kehale ka füüsilist lähedust teise inimesega ja lisaks ka veel naudingut, siis küsi oma energiatelt ja kehalt mis on võimalik ning vaata mis vormuma hakkab.

Kui sul on koduloomad, siis paita neid ja hoia neid endale lähedal. Koduloomad võtavad ära palju meie stresse.

Done me alone shinyArmastus

Kõik ajavad taga välist armastust, kuid unustavad sageli kui oluline on iseennast armastada. Küsimus lugejatele näiteks – kui paljud teist on kirjutanud armastuskirja iseendale? Mina olen ja viimasel ajal mitmeid. Sest kui sageli paneme me oma armastuse kaalule, mida teised ütlevad, teevad või mõtlevad? Kui kõik mis on vaja, on vaid see, et me iseennast armastaksime nii üdini, et teiste inimeste kriitika ei puudutaks meid. Ja see armastus liiguks seestpoolt välja ja väljastpoolt sisse. Kui see enesearmastus meis juurdub, siis oleme selles armastuses kõigutamatud ja vastupandamatud. Õiged inimesed tulevad, kes oskavad seda armastust vastu võtta ja seda hinnata täielikult. Armastus ei ole mitte ainult selle nädala teema vaid terve selle aasta teema. Kui sa ei suuda ennast armastada, on väga raske tõmmata oma ellu välist armastust. Kui armastad end täiesti läbi ja lõhki, ei ole enam võimalik armastada ootustega, ka väljastpoole end, sest sa armastad nii palju, et see täidab kõik kohad sinus.

atitlantree2Ootused

Ootused on nagu õhupallid, õhku täis ja enamasti tekitavad vaid probleeme. Siis me armastame midagi oma peas – tavaliselt pilti – kuidas ja kas midagi või keegi olema peaks. Ning väga vähestel kordadel sobitub see kokku sellega, mis tegelikkus pakub. Võti siin peitubki sageli selles, et muundud mäe otsas olevaks puuks. Kes ei anna hinnangut kui puhub tugev tuul, või sajab vihma või päike paistab. See lihtsalt on ning võtab vastu kõik mis tuleb.

Kas puu saab mõjutada mis tema ümber toimub?

See on hea küsimus. Osad võivad ütelda, et jah loomulikult. Osad, et kus sa nüüd, ta on ju vaid puu. Kuid kui uskuda, et kõik on energia, siis võib juhtuda, et kõik mõjutab kõike. Istusin täna tunde ühel pühade maiade salakohas. Vaatasin neid igivanu kive, mis võibolla on selle koha peal olnud sadu aastaid.

Kohati tuli isegi tunne, et võibolla oleks kivi päris lahe olla. Inimesed tulevad, ronivad sinu otsa, imetlevad vaadet ja kaifivad olemist ning võibolla isegi saab kuulda millest nad räägivad või mõtlevad. Nii tuleb maailm kivi juurde, ning kivi ei pea kuskile minema. Kivil pole sooja ega külma, kas inimesed teda armastavad, sest tema lihtsalt on. On kohal.

atitlanstoneviewMõtlesin kui palju tseremooniaid on ehk selles kohas tehtud. See oli väga kummaline koht, väike väljaulatuv küngas, kust avanes kogu linnale 360 kraadine vaade. Ja selles kohas valitses totaalne rahu. Ma arvan, see on see koht kus nais ja meesenergiad on kokku sulanud. Kus pole enam võitlust, kus on KODUS olemine. Kus sa ei ütle puule enam, et kuule seisa nii või tee nii, siis sa oled ilus puu ja siis ma armastan sind. Kui sa nüüd kukutad ühe lehe, siis ma sind ei armasta. Mõnikord annavad sellised looduses olemised päris hea perspektiivi asjadele. Ja kurb on lihtsalt see, et enamus inimesi ei veeda enam üldse aega looduses või kui veedavad, siis mitte sel kujul, et kuulata loodust ja neid sõnumeid mis sealt tulevad ka meie sisemisest loodusest. Ometi võivad selles peituda suured vastused.

atitlangoddessKus on kodu?

Olen oma elus väga palju rännanud ja usun, et mitte ainult järgmine nädal, vaid kogu see 2014 aasta toob paljudele selle küsimuse ette. Ja mitte ainult, vaid väga teadlikult. Kui paljud inimesed praeguses maailmas valivad omale teadlikult kodu ja koha, mis nendega heliseb? Kui paljud praeguse aja inimestest elavad seal kus lihtsalt on elanud, või kus on lihtsalt mugav? Kui paljud elavad seal kus unistavad elada? Ja mis neid takistab? Mõistuse poolt toodud põhjused.

Üks asi on väline kodu ja teine on sisemine kodu. Kuidas leida koht, kus mõlemad kokku sulaksid? See on hea küsimus. Olen ise ringi rännanud ca 13 aastat nüüdseks ja siiani on selleks olnud vaid üks koht, kus olen kõige rohkem kodus tundnud ja see on Hawaii. Kuid Hawaiid saab valida ka nii, et sa võtad välise Hawaii endaga ja ükskõik kuhu valid elama asuda, see saab sinu sisemiseks Hawaiiks.

 Selle nädala elemendid – maa ja õhk

Leidke mingi koht kus saate ronida hästi kõrgele. Kui võimalus kas puu otsa, katuse otsa vms koht. Ning siis veetke seal kõrgel vähemalt 1 tund. Võtke kaasa väike märkmik, mis võib anda võimaluse kirja panna mõtteid, mis võivad pähe tulla. Kui te olete oma mõtted üles korjanud, saate need kirja panna ja peale seda otsustada mis selleks vaja on, et neid manifesteerida. Kui tahad asja põnevamaks teha. Mine näiteks keset parki puu otsa ja hakka sealt mullitajast mulle puhuma. Õhu element kindlalt aktiveeritud, iseasi kas munitsipaalpolitsei tülitama ei tule;)

Süda

Süda ei valeta kunagi. Võta see järgmine nädal ja proovi selgitada välja kas suudad kuulata oma süda ja neid sõnumeid südamest võtta? Mis siis juhtub kui sa terve järgmise nädala kuulad peamiselt oma südant?

Väike lugu siit Guatemalast teile ka. Kohtusin täna ühe tüdrukuga siin, kes arvas, et saab kuu aega mingi tasuta elamise siin linnas. Kuidagimoodi aga tulid talle sõnumid, et see pole väga hea diil, kuna tegu oli ka erinevate inimestega, kes tegelesid narkootikumidega ja muude selliste äridega. Ta konsulteeris veel mõne inimesega ja sai kindlust oma südame häälele. Paar nädalat hiljem, pandi see koht kinni, kuna narkoäri oli ilmselgelt koha üle võtnud.

Peale seda läks ta lihtsalt sinna linnakesse, kus tahtis omale leida tuba kohaliku pere juures, kus ta saaks teha kohalikku käsitööd. Ta kõndis ca 30 minutit, ning leidis selle koha. Pere otsustas ka talle süüa teha ja nii ta seal elabki, megasuures toas, on täiesti kohaliku pere liige, ning teeb käsitööd, mis asub ühes suures rikkuri majas, kus avaneb tervele järvele megailus vaade. Ja tal on seal väga hea olla, ta on kohalikust kultuurist palju rohkem õppinud ja kogu pakett kokku maksab talle vaid 30 eurot kuus. Tüdruk elab seal kus sobib, teeb seda mis meeldib ja nii katus pea kohal kui ka toit olemas. Süda on tõesti tark;) Tasub kuulata!

CrystaleyesImelist nädalat kõigile ning jagage oma südame kuulamise lugusid või mis iganes kommentaare teile ette tuleb peale selle loo lugemist!

Tervitusi veel Guatemalast,

Crystal

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This