Select Page

2014Head uut 2014 aastat kõigile!

Kohalolu Uus aasta 2014 on kohal.

Kas sina oled kohal? Kui ei ole, kas mis on selleks vaja, et sa oleksid kohal? Kohal iseenda kehas, iseendas igal tasandil?

Kui sa soovid aastat, mis oleks metsikum kui su unistustes, mitte ainult suudle tundmatust, vaid armatse sellega!

Mida see tähendab – suudelda ja armatseda tundmatusega? Kui me suudleme või armatseme, siis meil peab olema teatud avatus ja usaldus, et lasta teisel siseneda oma privaatruumi. Võime seda muidugi ka teha ilma selleta, kuid siis pole sellel tegevusel tõelist sügavat essentsi.

boatsailingMida tähendab tundmatus?

Selle aasta esimene nädal on sissejuhatus sinu tundmatusega kohtumisele. See tähendab, et see on midagi, mida me ei tunne, mida me pole veel kogenud, mis kohati võib isegi olla hirmutav ning mille üle meil pole kontrolli. 2013 valmistas meid ette usaldama ja voolama naisenergiates. 2014 õpetab meile kuidas maanduda julgelt ning usalduses meesplatvormil, ‘shiva’ ja maa energias. ‘Shiva’ on teadliku meesenergia sümbol. See energia oskab ‘hoida ruumi’. Mida see tähendab? See tähendab seda, kui väljaspool on suur kaos, siis ‘shiva’ energia on kogu aeg keskmes ja kohal, ning ei lase millelgi end paigast liigutada. See on teadlikkuse ja ultimaatse armastuse energia. Selles energias toimub loomine, isegi kui vahest läbi hävitamise, see loomine on võimas ja katkematu.

Uue aasta esimesel päeval noorkuu

See on haruldane hetk, kuna noorkuu loomine 1sel jaanuaril on juhtunud vaid 12 korda viimase 300 aasta jooksul. Nüüd on aeg teha uue aasta valikuid lubaduste asemel. Ja kõik vana ära lahustada. Vana lahustamine on lihtsam kui me arvame. See võib olla sama lihtne nagu prahi prügikasti viskamine. Viskad ära ja ei ketra selle suhtes enam mingeid mõtteid. Keerad uue lehe. Valik. Nii nagu negatiivne ja positiivne on vaid mõtlemise tulemus, nii ka valik, mida teed kõige sellega, mis sind enam ei teeni.

tiinaanuseljadTervis

Kuna 2014 on uue ajastu numeroloogia kohaselt maa element, mis esindab ka keha, siis sellel aastal on väga tark kohe esimesel nädalal alustada oma keha sisemise inventuuriga. Küsi endalt need küsimused:

– Kas oled oma kehaga praegu rahul?

– Kui sa pole oma kehaga praegu rahul, mida sooviksid sa muuta?

– Kas mis probleemid su kehal esinevad?

– Kas mida saaksid reaalselt teha sellel nädalal ja sellel aastal oma keha suhtes olla lahkem, teadlikum ja tervislikum?

Sellel kuul on väga palju UUT õhus. Kui sa soovid muutusi, siis selleks on nüüd aeg käes. Kui sa küsid küsimusi ja järgid märke, võib voolamine tulla kerge ja külluslik.

Transformatsioon

Nüüd oleme voolamises, kus transformatsiooni suhtes pole enam pääsu. See on nagu voolav laava, kui see voolab, siis on sel oma tee ja meie ülesandeks on vaadata, et ette ei jääks. Laava on transformaator, mis voolab üle ja muundab kõike, vastavalt siis kas elusaks või surnuks. Ümberhäälestumine küsib kollektiivsel tasandil millel on vaja ära sulada, puhastuda või transformeeruda, enne kui on vaja võtta järgmine samm sinu elus. Energiad toovad suuremaid transformeerivaid energiaid meie menüüsse nii nagu ka kollektiivsesse teadvusesse. On oluline panna tähele kogu uut infot mis sinuni tuleb.

cardsuccessSellel aastal muuda oma ebaõnnestumised eduks!

Kindlasti on igalühel kogemusi, kuidas üks suur ebaõnnestumine võib olla vundamendiks sinu uuele edule. Minule õpetas eelmine aasta, et mitte midagi ei ole kaotatud. Mitte mingid kohtumised, ebaõnnestumised ega ka suhted pole ebaõnnestunud. Need kõik valmistavad meid ette järgmisteks ja järjest parimateks sammudeks ja eduks. Sellel aastal on väga tugev energia, et kõik heas mõttes pea peale pöörata. Selleks, et see kõik muuta iseenda elu parimaks eduks on meil vaja natuke rohkem julgust kui varasemalt.

Kui sa ise ei julge teha muudatusi ja muutuseid vastu võtta, siis leia mõni sõber või sõbranna, kes sind aitaks julgustada ja see teoks teha. Kaks pead on ikka kaks pead. neli kätt on neli kätt ja neli jalga on neli jalga. Täna südamest kõiki neid inimesi, keda võid lugeda oma ebaõnnestumisteks, sest nad on sind ette valmistanud. Ja kõige lõpuks pole olemas ebaõnnestumisi, on vaid kogemused.

Imelist esimest nädalat sellel aastal kõigile!

Jaga minuga oma ebaõnnestumise lugu, mille muundasid oma suurimaks eduks?

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This