Select Page

kayakingcardSeekord vaatan korra tagasi eelmisele nädalale, kui palju minu jaoks sellest täppi läks ja soovitan seda teilgi teha. Loe eelmise nädala juhatust ja anna teada kuidas sinul läks.

Kuidas nädal möödus?

Minu jaoks oli see väga põnev nädal. Wayebi päevad olid tõesti väga huvitavad. Kuid kui ma oleks juhatuse kohaselt, mis maiad andsid koju jäänud, oleks palju olulist jäänud juhtumata. Seega soovitan kõigil alati kuulata eelkõige iseenda südame juhatust ja sellele vastavalt liikuda.

Väga sügavat varjudega rindapistmist minul see nädal ei olnud. Võibolla olen nendega maadlemisest juba nii hea trenni saanud, et väikese virvenduse puhul ei pane enam tähelegi. Nädal oli minu jaoks ääretult kerge, lõbus ja seiklusrohke ning külluslik. Õpin oma ellu küllust vastu võtma kergusega, ilma tahtmiseta, ning hakkan jõudma faasi kus inimesed lausa topivad mulle raha ja võimalusi ning lahkust taskutesse, kätte ja sülle.

Minu jaoks oli üks põnevamaid hetki kui ma kohtusin uue sõbrannaga, kes teeb astroloogilisi lugemisi. Kuna olen transformeeritud, siis selle kohaselt astroloogia ei peaks enam mõjuma (kuna olen vanast süsteemist väljas).

palmtreesKuna aga mul on praegu kõik puhas valge leht, siis mõtlesin, et võibolla on tark ka tähtedelt nõu küsida sellest hoolimata. Sõbranna töötas väga põnevalt. Kõigepealt ta läks ajas tagasi ja leidis kriitilised kohad ja väga täpselt kuni jõudsime praegusesse hetke ja siis vaatasime mis edasi tähed näitavad. See, mis edasi tuli oli ka üsna segane ja mitte väga selge. Nagu udune valge leht. Sain aru, et see on see, mis toimub uue ajastu inimestega. Meie loomine toimubki siin ja praegu. Kõik võimalused on meie peopesal ja kuna meie valida on iga hetk, siis ei saagi olla muud kui valgus ka tulevikus.

 Lõpuks hakkasime võtma tarot kaarte

Mu ellu on tulnud praegu mitmeid uusi võimalusi kuhu ja kuidas liikuda. Kõik on väga lahtine ja midagi kindlat pole. Maksimaalselt saan asju ette plaanida võibolla 1 kuu, aga see on ka juba liiga palju. Tavaliselt käib nädala kaupa.

dolphinsKujutage oma elu nii ette, et elate ühe nädala kaupa ja rohkema kaupa lihtsalt ei lasta elada. Sa ei tea kuhu sa järgmine nädal liigud, kus elad, mida sööd, kellega kohtud ja oled. Enamus inimeste jaoks oleks selline elu megahirmus. Ka minu jaoks oli. See on olnud pikk treeninglaager, eriti viimane aasta. Nüüd hakkan jõudma faasi, kus ma ei jookse selle eest enam ära, ei karda tundmatust ja ebakindlust ning samuti ei punni sellele vastu. Ma otse vastupidi emban seda ning õpin sellega sõbraks saama. Läbi selle olen juba praegu saanud palju kingitusi ning tundub, et see on alles algus.

Mis sellises seisus toimub?

Ma olen sunnitud olema kogu aeg hetkes, kogu aeg ühenduses oma intuitsiooniga, oma missiooniga ja vastavalt sellele tegema valikuid. Ma pean kuulama oma sisemist häält ja talle kuuletuma, sest kui ma seda ei tee, siis läheb kõik väga segaselt ja pahasti. Nii kui ma lasen kas hirmul või puudusel või muul mitteteadlikkusel endasse siseneda, nii olen kadunud. See on selline tunne, nagu kõnnin kiige peal, olen nagu keskel aga siis kõnnin ühe otsa peale ja siis teise otsa peale, aga keskel olemine on veel praktiseerimise küsimus. Toon selle kohta mõned näited hiljem.

Kui hakkasin tarot kaarte võtma, siis iga küsimus sai omad vastused. Huvitav oli, et kõige paremad kaardid olid siis kui ma ei valinud ühtegi võimalust, vaid vaba voolamise – ehk hetkes loomise. See oli huvitav. Siis olid kaartides külluslikud võimalused, rikkus, lahked inimesed, avatus. See iseloomustab väga ehedalt kuidas uues ajastus loomine käib ja kuhu me kõik liigume. Me ei saa enam ära joosta selle eest. Igaüks meist peab õppima end sellele häälestuma ja nii suuremal või vähemal moel elama hakkama.

Toon kaks näidet

Uus sõber kutsus mind oma sünnipäevale. Läksin peo restorani. Sain sisse tasuta, kuna läksin tema peole, aga muidu oleksin pidanud maksma, kuna seal oli kohe tulemas bänd mängima. Jõudsin ülesse ja seal oli ta terve sõpruskond koos. Me rääkisime, naersime ja veetsime mõnusat aega kõik koos. Varsti tuli teine uus sõber. Tema tellis hamburgeri ja maksis bändi vaatamise eest. Meie tahtsime minna tänava tacosid sööma. Teine sõber jäi restorani. Tacode söömine oli mõnus, kuna meil sai palju nalja ja naersime väga südamest. Peale seda läksime tagasi restorani, kus talle tehti suur kook. Saime siis kõik kooki maiustada ja pärast ka mõnusalt koos kodu poole liikuda. Esimene sõber pidi selle aja peale ära minema, kuna viimane buss läks tema linna. Just nädal enne oli ta kolinud. Tuli välja, et pole väga hea koht, väga vali muusika, elamises 10 koera, kaks kolm inimest, kes ei rääkinud ja olid väga tigedad ning mis asus päris kaugel siinsest asukohast.

Siin on lihtsalt näide voolamisest, kus ollakse ühenduses ümbritsevaga ja voolatakse vastavalt ning teiselt poolt kus tahetakse asju ise tekitada või survestada toimuma. Praegu olemegi selle keskme koha peal, kus tuleb leida see koht, kus saadakse aru, kuidas käib survestamisest loomine ja kuidas käib loomulik loomine.

IMG_0525Järgmisel päeval kutsus üks sõber mind appi tervisemessile tema firmat esindama ning ta ütles, et ma võin ka oma info sinna panna. Esimesel päeval olime olnud laua taga mingi paar tundi, kui tulid otse minu juurde kaks inimest. Ja nad võtsid kohe minu flaierid, hakkasid küsima mida ja kas ma teen. Siis nad olid kohe huvitatud minu wantrakursusele tulema ja küsisid, et kas ma tahan ettemaksu. Ma ütlesin, et see pole otseselt vajalik, et kui tulete, siis maksate, aga nad nagu lausa surusid selle raha mulle pihku ja see oli kahe inimese osalustasu täissummas. Ma ei uskund oma silmi.

Ma ei maksnud mitte midagi messil olemise eest, samuti ei olnud ma seal, et oma laua raha tagasi teha, ehk siis paaniliselt müüa. Ma lihtsalt kaifisin olemist ja panust. Ma sain iga päev tasuta lõuna, hooliva ja mõnusa tähelepanu osaliseks. Samuti sain veel lisaks kingituseks tooteid väärtuses 400 eurot (tooted on nanotehnoloogiast).

Peale seda sain veel vahetusena auralugemise, mis oli väga täpne ja andis mulle palju kindlust, kuhu kõik on liikumas. Pärast jagasin oma väikse seansi auralugeja naisele, kes oli selle eest väga tänulik, ning küsis, et mida ma teen ja kui ma talle oma vee asjast rääkisin, ütles ta et ta tuleb ekstra tagasi, et tulla mu kursusele. Lisaks ütles ta, et tal on olemas bassein Mehhiko Citys, ning võibolla saame seal kursuse korraldada, kuna tal on seal palju kliente. Mõtlesin kui lihtne oleks elu kui kõik inimesed oleks nii abivalmid ja jagaks kõigiga oma ressursse?  

Naine, kes oli ka meie laua taga, temal on spa Sayulitas, ning samuti on ka temal bassein. Minu sõber doktor teab kuidas uutmoodi basseinivett soojendada ja mida teha, et seda ka puhastada uue nanotehnoloogiaga.

Lisaks tuli võimalus minna vaatama ühte uut spad, mis tuleb välja on praegu ka müügis. See spa asub lisaks ka veel täiesti ookeani ääres. Kui kellelgi on investeerimisideedest puudus, siis andke teada.

Minu doktorist sõber otsib endale kogu aeg rahastajaid oma miljoni projektidele. Ta on alati nii kindel, ning tänu sellele kindlusele tulebki tal raha, sageli viimasel minutil. Praegu on tal sihikul kaks investorit, mõlemad multimiljonärid. Temalt on palju õppida. Ta elab ilma hirmuta – ei surma ees, ega ka raha puuduse ees. Tulevikku ei eksisteeri. Mis eksisteerib on praegune hetk. Ja teeb seda, milleks ta on siia tulnud. Temaga koos toimetamine on toonud nii mulle kui ka talle uusi megavõimalusi ja ka küllust.

Praegusel ajal on väga oluline, kellega te oma aega veedate. Me hakkame veelgi intensiivsemalt kopeerima teiste energiaid. Palun valige siis endi ümber inimesed, kes teid inspireerivad, teid toetavad ning teiega koosloome küllust loovad igal tasandil.

Järgmise nädala võtmed

Elamine neutraalpunktis

Kuna nüüd oleme läbinud wayebi päevad, siis oleme nüüd liikumas neutraalpunkti. Kuna energiad käivad väga intensiivselt ühest äärmusest teise, siis võib kogeda ääretut positiivsust ja siis ääretut negatiivsust isegi ühes hetkes.

Meie ülesandeks sel nädalal on õppida leida ülesse kuldne kesktee. See on see, kus on neutraalpunkt. Nullpunkt. See ei tähenda seda, et saame olema täiesti tundetud olevused. Otse vastupidi. Me saame olema hästi tasakaalus, kuna me jalad on siis tugevalt maas ja pea tugevalt taevas. Me saame mõistusega aru, et on olemas polaarsused, aga me ei kõigu nendega enam kaasa. See on nagu puu, mis saab aru, et on tuul, ning laseb oma lehtedel ja okstel liikuda. Ta ei punnita sellele vastu.

Vastupanu lahustamine

Enamus inimesi praeguses maailmas kulutavad ca 80% oma elust vastupanule. Võtke üks päev sellel nädalal, kus jälgite end ümbritsevaid inimesi. Küsige mõttes järgnevaid küsimusi:

1. Kas nad elavad hirmuga ja kui jah, siis mida/keda nad kardavad?

2. Kas nad aktsepteerivad kõike mis nende elus praegusel hetkel on?

3. Mil moel nad osutavad oma elus vastupanu?

Siis vastake ise samadele küsimustele.

Mis siis juhtub kui me ujume vastuvoolu?

Me kasutame väga palju oma energiast ära ja mitte väga teadlikult ja targalt. Kui me osutame vastupanu, siis me oleme pinges, me oleme ja käitume hirmust lähtuvalt ning ka loome seda juurde. Kas olete proovinud kunagi olla hästi kiire vooluga jões ja lasta end seal täiesti selili ja veega lihtsalt kaasa kulgeda? Mis tunne tekib? See on see, mida me peaksime õppima ja kuhu kõik liigume. Me peame endid totaalselt lõdvaks laskma, sest alles siis saame tõeliselt kulgeda ja eluga kooskõlas luua. Siis hakkate kulgema vooluga kaasa, ning see vool viib meid nii nagu iga jõgigi jõuab kord ookeani, nii ka meid. See saab olema põnev ja ootamatu. Ning meie ülesandeks on tõesti kehastuda muinasjututegelaseks siinses reaalsuses ja hakata oma osa ja rolli nautima ning lõpuks üles ärkama, teadmisega, et me ise loome oma rolle ja osasid.

Lõpeta vanad projektid

See nädal on selle kuu kokkuvõte, aga samas on ka see tõeline kokkuvõtete tegemise aeg. Kui sul on veel midagi jäänud tegemata eelmisest aastast, siis ole kena ja võta see see nädal ette. See ei anna sulle mitte ainult head enesetunnet, vaid loob ka uued võimalused tulevikuks ning võib juhtuda, et väga olulised. Kui sul on veel päris kõva võitlus käimas enesesabotaaziga, siis küsi küsimust, mida oleks vaja praegu teha, mis mõjutaks mitte ainult sinu tulevikku, vaid ka looks su ellu kergust ning aitaks sind lähemale sinu unistustele? Selle kuu number on (aasta number 7 ja kuu number 2, kokku 9) 9, mis ongi vanade asjade lõpetamise number.

Vahetused on uue ajastu valuuta

Viimaste nädalate jooksul olen ise kogenud kui palju on võimalus asju ära ajada vahetustena – kasvõi näiteks terapeudina tehes seansse teisele terapeudile, kes siis teeb seansse mulle või vahendab oma muid oskuseid. Ja kui voolavalt ja südamest see tuleb nii minu kui ka nende inimeste poolt. See on uskumatult ilus. Ja mida aeg edasi läheb, seda rohkem me seda teeme, ning seda loomulikumaks see muutub.

fishVeevalajast Kaladesse

Järgmine nädal aitab meil pehmelt liikuda üle kalade kuusse. See tähendab jällegi rohkem vee elementi ja selle eest hoolitsemist. Sellel aastal on see eriti oluline kuna baasenergia on sel aastal meesenergia poolt. Sinu valida on nüüd kas valid see kuu ujuda vastuvoolu või pärivoolu, kas usaldad voolamist või mitte? Veevalaja innovatiivsus on vee elemendis väga hea ja tark ära kasutada. See nädal võib su lauale tuua nii kala kui ka uusi mõtteid ja ideid mida ning kuidas teha. Ära siis pikalt viivita ja hakka samm sammult asju ellu viima.

volurite kursus viimaneVõluri ring

Selle nädala lõpetuseks pakun kõigile võimalust osta Uue Ajastu Võlurite Kursuse. Olen nüüd ise seda võluri ringi praktiseerinud pea kuu aega. See on väga võimas. Tulemused on kõik vormumas üheks suureks uueks voolamiseks, mis ideaalvariandi ei loo mitte ainult kvaliteetsemat ja jätkusuutlikumat tulevikku mulle, vaid ka tervele maailmale. Kui me loome sel kujul, et meie eesmärk on ühendatud ka üldise heaoluga, siis tuleb kogu universum selle loomisele appi. Moel mida me mitte kunagi oma mõistusega ei saaks kokku keevitada.

Maagia saab olema uue ajastu üks olulisemaid keeli. Maagia juhtub aga ainult neile, kes sellesse usuvad. Maagia on see, kui universum sinuga tantsib ja sulle eri vormides kõik kandikule toob läbi sinu südame ja vaimenergia. Sul on vaja vaid kodus olla ja vastu võtta. Me oleme kõik kehastumas võluriteks ning võluriringi essentsiks peaks nüüd olema lihtsalt sinu unistuse essents. Detailset mõistuslikku kava polegi enam vaja. Mida see kõik tähendab täpsemalt saad lugeda Võlurite Kursusest.

Võlurite Kursus sündis Kiirtee Iseendasse programmi VIP klientidele. Materjali hind on 20 eurot, kuna kui sa selle praktikasse viid, on sul võimalus vastu võtta miljoneid või küllust muul moel, oleneb kui palju sa valid. Kui sa soovid antud kursust, siis tee kanne Oü New Flowle 221039028272 ja saada maksekoopia newflowinfo@gmail.com. Saad nädala jooksul kursuse e-raamatu oma emailile.

Raamat sisaldab endas:

-Mis on Maagia? 

– Kes on võlurid?

– Kuidas end kaitsta energeetilised nipid

– Sammud ja nipid kuidas luua oma unistuste reaalsust

– Võluri Ringi loomise teejuht

– Sisemiste takistuste eemaldamine

breathWantra toetus

Läbi selle kursuse ostmise panuse toetad ka mind ja minu uusi projekte ja arendamist ning eriti Wantra arendamist globaalsel tasandil. Wantra on minu enda moodul, mis on kokku pandud Water (vesi) + Tantra (tantra) moodulitest, aga lisaks veel watsust, vabasukeldumisest, 4 elemendist, energiatööst, grupitööst ja kehatööst ning venitamisest, see on olnud intensiivses arengus viimase 4. aasta jooksul, aga olen sellesse lõimimas ka kõiki oma 14-aastase tervendaja töökilde. See on tehnika ja moodul, mis mitte ainult ei tekita vabanemise tunnet, vaid ka avardab ja lõimib kõik sinu mikroosakesed sinu väljas ja sees kokku sinu maksimaalse potentsiaaliga. Vesi on kogu protsessi ühendav element.

wantramarchcourse2ndEestis olen sellega teinud minimaalselt tööd kuid nüüd tundub, et on avanemas uued globaalsed võimalused. Kui ma juhtumisi sel suvel Eesti tulen, otsin basseini, kus annan eraseansse ja teen võimalusel ka grupitööd. Kuna tundub, et mind vajatakse siinpool maakera rohkem kui Eestis, siis saab mu Eestis viibimine olema üsna lühike. Kui sul on veeseansside suhtes kindel huvi ja sa ei tahaks seda võimalust kaotada, siis anna mulle oma huvist teada juba praegu, saan su juba eelregistreerida.

Mida Wantra teeb?

Väljatöötamisel on ka esimene Wantra õpetajate koolitus. Selle kohta saad lisainfot kui teed järelepärimise. Õpetajate koolitus on astmeline. Tegu on uue ajastu mooduliga, kus koolituse lõpetanud vahendajad saavad minu kvaliteedi templi, kuid võivad selle mooduli arendamist individuaalselt või koos minuga jätkata. See on süsteemivaba süsteem. See on see, mida ma oma 14. aasta tervendaja kogemusena pole kunagi saanud kogeda teistelt õpetajatelt õppides ja mida ma nüüd soovin neile, kes sellest on huvitatud pakkuda. Iga programmis osaleja saab olema austatud ja respekteeritud ja inspireeritud vastavalt sellele, kus tema oma arengus asub. Olen teinud aastate jooksul kogetust märkmeid ja luban, et maksimaalne kvaliteet, kohalolu saab olema tagatud igale osalejale. Veetöö on andnud mulle kõige rohkem rahuldust ja ka kõige paremaid ja pikemaid tulemusi oma klientidega. Milline rõõm on näha kui täiskasvanud inimene ei oska 45-aastaselt ujuda ja seejärel muundub näkineiuks ja seda vaid 2 nädalaga! Kõige võimsamad veetööd ja transformatsioonid on loomulikult toimunud Hawaiil. Seda traditsiooni sooviksin ka edaspidi jätkata, kuid siis teha Hawaii peamiselt lukskaubaks ja neile, kes iseendasse julgevad invseteerida südamest.

blisscrystalwater2Eelmisel suvel andsin wantra kursuseid kolm kuud ookeanis siin Mehhikos, ning seejärel tegime ka päevase kursuse. Kõik olid väga edukad ja mõnusad ning ka suurte tulemustega. Alates kehaprobleemide ja vaevuste kadumisest, kuni äriliste edudeni kui ka eraelu õitsenguni välja. Kuna inimese kehas on ca 92 protsenti või rohkem vett, siis on see ka väga arusaadav miks veetöö on nii võimas ja annab vastavaid tulemusi.

Imelist kulgemist kõigile! Ootan ka teie kogemusi ja kommentaare siia loo alla.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This