Select Page

boatmorningVeest Maale

Kui viimased nädalad on olnud väga suuresti vee elemendi kanda ja õpetanud meile voolamist ja usaldust, naisenergia embust, siis järgmised nädalad õpetavad meile maa elemendi tarkust, visadust ja püsivust ning aitavad leida meie fookuspunkte niisamuti nagu ka maandust.

cactusnuevoSellel nädalal või siis ka järgnevatel soovitaksin kõigil hoolitseda maanduse eest. Kas jalad ja käed liiva, või lume sisse, või mudamähisesse või soolakambris soola sisse! Tõmba kogu energia sealt endasse. Kui on võimalus, mine mõnda tunnelisse ja tõmba kogu maa energiat enda külgedelt sisse. Maa maandust on ka väga kerge tekitada läbi kehatöö ja massaazide. Kui võimalus luba endale seda luksust ja telli hea massaaz. Lisaks igasugune füüsiline töö aitab ennast oma kehasse rohkem kohale tuua. Intiimne kontakt ja seks niisamuti.

blisscrystalwater2Kogu see kuu on tants mees ja naisenergiate vahel. See käib edasi tagasi nagu mööda spiraali. Kui midagi on jäänud tegemata või korrastamata, või õppimata, siis tulevad muud õppetunnid seda meelde tuletama senikaua kuni asi on selge ehk siis toimub vigade parandus mees ja naisenergiatega. Samuti toimub aktiivne mees ja naisenergiate ümbermuundamine. Rollid ei toimi enam alati nii nagu vanasti ja kõik tuleb otsustada koha peal vastavalt hetkele.

herMehed õppige integreerima ja tutvuge oma sisemise naisega!

Mehed, kui te kõik õpite oma sisemist naist integreerima ja austama, siis muutub see ka megakergeks seda väliselt teha. See nädal toob selle teema eriti pinnale. Mida see tähendab? See tähendab seda, et mees kes on integreerinud endas oma sisemise naise kuulab oma sisemist intuitsiooni, on elus voolav ja ei punnita kellelegi ega millelgi vastu. Ta on kerge muutustega kaasa minema ja ta ei aja egoistlikult au taga. Ta hoiab naistele ka füüsiliselt ruumi, ehk laseb neil rääkida, kuulab nad ära, ilma lahendusi pakkumata. Naised hakkavad siis tema ümber veelgi rohkem tiirlema, sest nad tunnevad, et see mees ei lükka energiaid nende poole, vaid tõmbab enda poole.

See teeb mehe väga veetlevaks ja külgetõmbavaks. Siis saavad välised naised aidata mehel luua oma impeeriumit. Kui üks mees valiks endale ühe naise ja  õpiks selgeks kuidas avada seda naist tema enda naiselikkuse ja jumalanna energiasse, siis tooks see väline naine talle kogu tema unistuste maailma maa peale.

Kui mehed aga valivad mitu naist, siis olgu neil parem energiat ja visadust olla täielikult kohal iga naise jaoks nagu iga naine oleks totaalselt eriline jumalanna. Kui mees sellega hakkama saab, saab ta endale luua naisvõrgustiku, kus tema naisjumalannad loovad talle kergemaid tingimusi ja voolamist. Siis astub mees teadlikult naisenergiasse, kus ta ei pea kõike ise ära organiseerima ja lahendama. Ta laseb ka elul sekkuda ja lisa luua. See teeb elu väga palju lihtsamaks ja loob lisakvaliteeti. See pole utoopia. See on juba elatav reaalsus üle maailma. See on kuldajastu saabumine maa sfääridesse kus mees ja naisenergiad teevat täielikku koostööd kaklemise asemel.

volurite kursus viimaneVõluri ringi aktiivne kasutamine

Kuna kõik elemendid on megaaktuaalsed ja väga aktiveeritud selles kuus, siis tasuks täielikult tegeleda oma võluri ringiga. Rohkem inimesi on ostnud selle Võlurit Kursuse raamatu ja ka juba maitsemas erinevaid vilju selle näidete ja lugemisvara abil. Seal on ära esitletud ka kolm peamist võtit, mis on praegustes energiates väga olulised, et seda oleks võimalik teha ja luua. Kui seda teha teadlikult ja energeetilises ühtsuses, siis võivad tulemused olla päris võimsad. 

Näide

Eelmisel nädalal oli mul kokkusaamine 4 Seasons hotellis, mille Bill Gates just ära ostis. Seal arutasime võimalusi minu panuseks hotelli juhatajaga, kes palkab sinna inimesi. Võimalused mida nad pakuvad on essents minu unistustest ja seal on nii palju detaile koos, et sellesarnast pakkumist ei oska teha ükski mõistusega loodud lahendus.

Lisaks tuli veel üks lisavõimalus, mis õnnestumise korral loob väga palju lisavõimalusi mulle ning võib isegi olla, et uue baasi loomise võimaluse, kust saan hakata looma globaalsetele projektidele.

Lisaks on minu taldrikul praegu üks väga ammune unistus, mille täitumisel saab minust täiesti uus inimene. Kõikidest asjadest ei saa praegu täis detailides rääkida, sest kogu info pole veel paigas, aga see on vormumas. Kõik see on võlurite ringi aktiivse toimetamise tulemus. Nii, et kui sa sooviks ka seda proovida, siis seda on võimalik jätkuvalt ka endale soetada. Loe kõrval olevat kaarti, mida ja kuidas teha, et seda oma valdusesse saada. 

buceriassunset1Kuu kasvab

See tähendab, et maa element võtab rohkem võimust ja energiad tegelevad tasakaalu ja harmooniaga. Soovitan igalühel sellel nädalal teha väike ülevaade ja vastata järgmistele küsimustele:

1. Kas minu elu on praegu harmoonias ja tasakaalus?

2. Kui mitte, siis mis seda takistab? 

3. Kui teadlikult ma teen oma igapäevas valikuid?

4. Järgmine kord kui sa teed valikuid, vali läbi harmoonia ja tasakaalu spektri. Kui antud olukord ei tekita sulle harmooniat ja tasakaalu, siis ära seda vali ning vaata mis tooks sulle rohkem tasakaalu ja harmooniat! Läbi selle lood uut elukvaliteeti. Vali alati endale parim! Ära kunagi mine kompromissile enda suhtes!

Näide

Eelmisel nädalal selgus, et see koht, kuhu pidin täna kolima, ei toiminud kuna suhtlemine läks väga raskeks ja oli palju arusaamatusi, siis ütlesin selle koha ära. Läksin samal päeval kayakiga sõitma. Kohtasin uut tuttavat ja ta arvas, et teab ühte naist, kes rendib tubasid väga odavalt. Tuba oli tõesti väga odav, aga seal polnud aknaid, ja ukselukk oli ka puudulik. Tuba ei tundunud ka üldsegi puhas ja hästi pime. Ma tundsin seal ennast väga väiksena ja ebaturvalisena. Ma ei valinud seda.

Siis tuli üks sõber ja küsis, et kas ma tahaks ehk teda aidata nädal aega, ning vastutasuks kui soovin võin olla tema juures külaline. Mõeldud tehtud. Nüüd viibin ühes rikkurite piirkonnas Puerto Vallartas, kus enamus kohti on üüril kas 150 – 200 dollarit öö või rohkemgi veel. Peale 5 nädalat laeval on mul nüüd oma tuba, oma rõdu, oma tualett ja magamistuba. Teisel pool maja võin vaadata ja kuulata merihüljeste showsid ja lisaks veel delfiinide esinemisi. Maja all on bassein loomulikult nagu tellitud. Lisaks saan uurida uusi ärilisi võimalusi ja jalutada teistmoodi piirkonnas. Peale seda kolin ühte uude kohta samas külas kus enne viibisin, kus on omaette korter, ning väga toredate naabritega ning väga puhas ja korralik koht.

Ehk ma valisin kõik need kohad läbi oma harmoonia ja tasakaalu filtri. Tunnetasin, kas antud valik paneb mind tundma kergelt või raskelt ja kas ma avardun, kas see tekitab mulle harmoonia tunde ja tasakaalu. Kui tekitas, siis valisin selle.

Ma ei teinud valikut läbi selle filtri mis mu võimalused see hetk olid. Mis juhtus? Ma sain oma ettemaksu selle toa suhtes tagasi, mida ma ei võtnud, mis muidu tagastamisele ei kuulu. Ja lisaks sain ühelt uuelt sõbralt lihtsalt erinevat sorti toetust ja abi, mis annab väga tugeva kindlustunde ja turvatunde edasisteks valikuteks.

Kui me valime kogu aeg kõike läbi selle, mida meil ei ole, siis me loome veel rohkem seda, mida meil ei ole. Isegi kui meil midagi ei ole, me peaksime valima nagu oleks, siis saab energia ja universum sellele kaasa aidata ning see kohale toimetada. Totaalne pime usk ja usaldus on siin võtmetegurid. 

Liikumise olulisus

Selleks, et meie sisemine maa ja vee element saaksid olla täiesti tasakaalus, on neil vaja liikumist. Igaüks võiks valida liikumisstiili või stiilid, mis neile sobivad ja seda harrastada regulaarselt.

Näide

Viimase kuu aja jooksul olen igapäevaselt käinud kayakiga sõitmas ning üle päeva ookeanis ujunud ning väga palju kõndinud. See kõik on tekitanud väga hea toonuse. Lisaks söön väga tervislikult, peamiselt salateid ja puuvilju ja kergeid tervislikke toite. Kõik mu ülekilod on kadunud ja ma pole elus enne nii rahul olnud oma kehaga kui praegu.

crystalsailingMida rohkem olen oma kehaga rahul, seda rohkem olen rahul oma maa elemendiga, ehk oma sisemise mehega. Kui ma seda olen, siis väline maailm saab mu ellu tuua mehed, kes oskavad mind aidata ja toetada, et ma saaksin luua ja avaldada endast selle, mis on minu kingitus maailmale. Igal mehel on oma roll. Kes peab ühendama teiste meestega, kes peab ostma läbi minu midagi jne. Läbi kõige selle aktiveerivad nemad endas oma naisenergiat ning läbi selle loovadki endale ja mulle rohkem küllust, uusi võimalusi ja voolamist. Kerge ja lihtne kas pole?

puntabeachLihtsusta oma elu!

Enamus inimesi on oma elu liiga keeruliseks elanud või siis ei oskagi teisiti. Normid, moraal, ootused jms paneb meid käituma ja toimetama piiridest lähtuvalt. Me lõikame ja lahutame endast uusi ja uusi osasid, senikaua kuni oleme tühjaks jooksnud.

Mis on aga lihtne elu? 

Lihtne elu on see, kui sa elad kogu aeg hetkes. See hetk on see hetk ja sa ei mõtle tulevikule ega ka sellele mismoodi midagi vormub tulevikus. Sul ei ole moraali, sul ei ole ühiskonna piire. Sa oled lihtsalt hetkes. Kui sa oled selles hetkes teadlikult iseendaga ühenduses olles, siis sa lood teadlikult enda ümber uutmoodi välja, mis loob väga lihtsa ja kerge elu. Me peame totaalselt oma mõistusest välja astuma. Mõistus ja mõtteahvid loovad meile takistusribadega keerulise elu.

Kui igaüks hoolitseb iseenda vajaduste ja väärtuste eest maksimaalselt ning on kõigi suhtes austav ja armastav, ei saa see kedagi kahjustada. See loob kerge voolamise. 

Soovin kõigile imelist ja mõnusat nädalat ja kulgemist veest maale. Kui antud materjal sind inspireeris, palun jaga seda! Ja jaga oma mõtteid ja kommenteeri!

crystalkayaking

Crystal on üks ääretu inspiratsiooniookean, kes ei jäta kunagi inspiratsiooni oma voolust maha. Selles voolamises ja usalduses sünnivad uued seiklused, uued ühendused ja uued imed. Oma rikkalike seiklustega ja elu kogemisega seestpoolt väljapoole soovib ta inspireerida kõiki inimesi sellel planeedil elama maksimaalselt oma unistust ja uskuma, et selle täitumine on võimalik!

Mehhiko, Nuevo Vallarta

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This