Select Page

taiskuuTäiskuu

Enne kui kuu ‘täis kasvab’ toimub meiega ka sisemiselt täis kasvamine. Mingid protsessid jõuavad lõpule ja on aeg tähistada. Paljud inimesed tunnetavad, et viimastel nädalatel oleme liikunud täiesti uutele orbiitidele. Seal toimivadki asjad teisel moel. Moel, mis avardab, kasvatab ja paneb kõik õitsema. Selleks aga, et see saaks toimida maksimaalselt on tark pöörata tähelepanu järgnevatele faktidele. 

11nuevosunseetVee sõnumid ja mida nende kuulamine meie elus luua võib?

Mine vette ujuma ja kuulata sel nädalal vee sõnumeid. Kui sa oled piisavalt tähelepanelik, siis hakkab vesi sulle sõnumeid jagama. Olenevalt olukorrast kas vaid sõnade või tunnetega või siis hoopiski päris juhistena. Neid tasub võtta väga tõsiselt. Siin on minu näide mis siis saab kui seda teha.

Näide

crystalparadiseMinul oli eelmisel nädalal selline juhus. Kolisin oma uue sõbra juurde nädalaks. Kuna ta elab päris linnas, siis energia ja olemine oli päris stressav. Ma läksin ujuma. Kui ma olin ilma pausideta ujunud ca 40 minutit, siis hakkas mulle tulema juhiseid mida järgmistel päevadel teha. See ei lõppenud enne kui olin ka dushi all ära käinud. Koheselt tegin selle juhise järgi ka samme. Mis juhtus?

Järgmisel päeval läksin oma uue sõbrannaga tema joogatundi. See oli tore ja päris katsumusterohke, aga olin üllatunud kui paindlik ja tugev mu keha on. Peale seda jõime mõnusa smuuti ja läksime mu sõbrale Ericule külla. Peale seda jalutasime lõunat sööma. Poolel teel kohtusime ühe teise naisega, kes hakkas rääkima oma viimase aja tegevustest.

Ta kaotas hiljuti ühes mõrvas oma abikaasa. Tema äri on peale seda seiskunud. Elu on raske. Läksime kõik koos lõunatama. Lõuna ajal küsis ta kas ma tegelen ka ruumide vaimudest puhastamisega ning kas millal mul oleks aega seda teha. Ma ütlesin, et võin kohe läbi tulla. Läksin siis kohe peale lõunat ruume vaatama. Tunnetus oli, et päris palju oli seal toimetada. Leppisime kokku mil moel seda teeme ja hakkasime tööle. Läksime koha peale kus mõrv toimus. Hakkasin talt küsimusi küsima. Energiad olid totaalses keerises ja kõik info hakkas jooksma nagu filmis minu silmade ees. Samm sammult saime veelgi infot ja käisime nii terve maja läbi. Vaatasime ka üle kõik pildid ja asjad ning muundasime kõik energiad ümber. 3 tundi hiljem oli kogu maja muundunud. Osad vaimud olid muidugi kolinud ka perenaise sisse, kes nüüd ka  saime lahkelt liikuma panna. Maja olevat enne olnud ka narokodiilerite pesa, nii et vaimudega oli seal üksjagu kõnelemist. Vaimud on nagu inimesed, nad lihtsalt mõnikord jäävad kinni ja on segaduses. Kui keegi tuleb ja nad ära kuulab, on neil võimalus järgmine tee valida.

IMG_0449Peale seda liikusin Soli keskusesse, et teha seal vahetus. Tema mulle ei jõudnud teha, aga sain mõnusa magnetteraapia seansi tema kaastöötajalt. See maandas ja rahustas mind täielikult. Hommikul ärkasin ülesse ja kõndisin Watsu keskusesse, kus toimus väga tore Wantra kursus minu juhendamisel. Inimesed tegid läbi erilised muutused ja võimsad transformatsioonid vaid 4-5 tunniga.

Veetöö on väga tänuväärne töö. Peale seda kutsus Katrin WM2014groupwantrasmilemind laevale üheks ööks, et saaksime ka minu astroloogia kaarti vaadata. Sellest tuli lõpuks välja väga mega seiklus, kuna järgmisel hommikul oli neil soov endale vastu võtta uus kayak. Ja raadiost seda kuulutatigi. 10 minutit hiljem olin üks kayaki testijatest. Tuhisesime purjekast mööda nagu turbopaat. Megailus punane kayak ja hea hind ka. Vana kayak oli aga nüüd üle. Ja selle sain rõõmuga endale. Seega olen nüüd väikse veesõiduriista omanik. 😉 Peale seda läksin ja tegin vahetusseansi oma sõbranna Hollyga, ning tema tegi mulle massazi ja mina tegin talle kehaseansse ja kinnistasin muutused. Tema energiad lausa lainetasid. Muutused olid tugevad.

palmshadowstextSeejärel läksin ja külastasin oma sõpra Wallyt, kellel oli külas sõber John USAst. Tema oli kohe valmis minuga veeseanssi tegema. See meeldis talle nii väga, et ta võttis mul varrukast kinni ja kutsus mind maha istuma, et panna kirja järgmised seansid. Seejärel tellis ta minult 7 seanssi järgmise nädala jooksul. Maksis poole hinnast praegu ja teise poole siis kui lõpetan. Ta ütles üks põhjustest, miks ta tuli siia oli tegelikult minu seansid. Tal on väga palju kehalisi probleeme ja juba peale mõningaid seansse on tema valu kas osaliselt või täielikult kadunud, ta magab 12 tundi kui beebi ja kogu ta keha on täiesti lõdvestunud. Ta ei uskunud, et see võimalik on. Ja see on alles algus!

Kõik eelnev juhtus sellise voolamisega just tänu sellele, et ma kuulasin vee sõnumeid. Kõik kulges väga voolavalt ja kergelt. Samuti teenisin selle ajaga mängulise kergusega erinevatest allikatest ca 300 eurot ja kõik olid väga rahul. Maja puhastuse järgsel päeval sain perenaiselt sõnumi, et midagi väga toredat on juba juhtunud, mida ta soovib minuga jagada kiiremas korras. 

Enamus inimesi ei veeda isegi nädalas korra vees, rääkimata vee kuulamisest.

boatmorningKuidas vee kuulamine toimub?

Sa lihtsalt oled vees, ühendud selle essentsiaalse energiaga ning sulle hakkavad tulema kas mõtted või ideed. Siis on kohe ka vaja tegutseda. Mina viisin need mõtted ellu 12 tunni pärast. Ja kuna ma usaldasin oma vee sõnumeid, siis tekitas see mulle maksimaalse voolu, nii et ma tundsin nagu ma oleksin surfanud kaldale loomuliku kergusega. Seega soovitan kõigil siinsetel lugejatel vähemalt korra nädalas vees toimetada, kasvõi jalgupidi või siis ujulasse minna või siis piisavalt vett juua ja kuulatada vee sõnumeid ning seejärel tegutseda vastavalt. Eriti tõhus on kui sa viibid vees snorkli ja maskiga, sest siis on sul ka kõrvad vees ja sa hingad sügavamalt ning oled täiesti lõdvestunud.

Vali alati parim!

4seasonspuntapalmsKui sa valid alati endale parima, pole vahet, kas töökoht, partner või elukoht, siis pole muul enam ruumi su elus ja need puhastuvad kas ise või puhastatakse ära. Oluline on mitte minna kompromissidele oma unistustega. Unistused aga võiks olla selline suur kompott, kus sa ise annad vabad käed universumile kokaks olla.

Kuidas teada mis on sulle parim?

Minu mõõdupuuks on selged kvaliteedid nagu – avatus, avarus, kasvamine ja sügavus ning kergus. Kui kõik need elemendid on olemas, siis annan rohelise tule. Kui ei ole, siis vaatan kas mida saaksin valida, et see oleks minu südame essentsiga lähestikku. Meile antakse järjest rohkem teste. 

Näide

IMG_1470Kas teha rannas 20 dollariga massaaze või pakkuda veeseansse 160 dollariga tunnis? Selleks, et olla kindel kus me parajasti asume viskab universum ette palju teste, et selgitada välja kui kindlalt me ikkagi parimat valmis valima oleme. Kui sa valid kompromissi, lõikad iga kord osakese endast maha ning vähendad ennast. See ei vii sind aga pikemas perspektiivis kuskile. Jätkuvalt tunnetan, et intensiivistub surve meie valikute suhtes ja just, et me valiks oma missiooni täie julgusega ning teiseks, et me oleks valmis oma kaksikvaimu oma ellu vastu võtma. Need kaks on trumpässa, mille poole iga inimene sellel planeedil praegu pürgib, iseasi kui teadlikult. Kui need kaks asja kokku liita olemegi maapealses paradiisis ja täiendame ning panustame Maa muutustele kaasa nii nagu selleks loodud oleme.

ARR signSuhete muundumine

Järgmistel nädalatel tuleb paljudel inimestel esile ja pinnale erinevaid situatsioone, kus nad kogevad, et vanamoodi suhted ei toimi enam üldse ja uutmoodi ka veel ei oska, ehk tekib üsna suur segadus. Mis on õige või vale, või mis on moraal, see kõik pannakse suure küsimärgi alla. Ma olen ise selle teemaga väga kursis ja väga intensiivselt silmitsi. Olen väga paljuski oma ajast ees ja see tekitab olukordi, kus pole palju inimesi, kes mu teadlikkuse tasandist või valikutest või kohalolust aru saavad. See aga tekitab sageli olukorra, kus võin tunda end üsna üksikuna, kuna ei vali enam suhelda vaid suhtlemise pärast, vaid eelkõige kvaliteedi pärast. See on päris vahva aga sageli katsumusterohke. Kui see juhtub, siis pole katki midagi, tuleb vaid endale kindlaks jääda.

arroyo verdeElu missiooni palmik

Iga inimene sellel planeedil on siin oma missiooniga. See võib olla hetkeline või pidevalt muutuv, aga nüüd on aeg käes kus kõik meie essents, kvaliteedid ja talendid ning oskused seotakse kokku. Kui seda tehakse läbi mõistuse  -tuleb sellest üks suur pudru ja kapsad. Kui te valite millegi loomise vaid raha pärast või seepärast, et see loob teile turvalisust võib sageli juhtuda, et asjad ei toimi või ei liigu soovitud kiirusel. Kui tuleb takistusi, siis on ilmselge märk, et universum toimetab millegi parema loomisega. Kui selle teadmisega oma igapäevas liikuda ei lähe me enam närvi ja saame aru kosmilisest korrast ning segadusest ning sellest kuidas sellest ilu luua. Valida tuleb seda, mis paneb teie südame tuksuma, mis kaotab aja ja toob teid kapitaalselt hetke.

Kosmiline asukoht

See kus te parajasti asute on väga oluline. Kui te ei tunne ennast kodus seal kus olete, tuleb otsida koht kus te seda tunneksite. Kui mõnikord isegi kohe ei tunne seda, siis see võib tulla ajaga. Kui olete praegu õiges kohas, siis lükkavad kõik asjaolud kõik detailid kokku ning teie kas individuaalne või globaalne missioon käivitub ja pooleldi iseeneslikult.

Näide

4seasonssecondmeetingMul oli sel nädalal teine kohtumine 4 Seasonsi hotellis. Kohal oli nii hotelli juhataja kui ka spa juhataja ja kultuuriline juhataja ning minu sõbrad Wally ja Sherryl. Sellist kohtumist pole mul elus olnud, kus hotelli juhataja ütleb, et tahab mind sinna tööle ja kiiremas korras ning saada asjad käima nii kiiresti kui võimalik, lisaks rõhutab, et ma ise võin panna oma hinnad ja seada ka oma protsendid paika ning samuti anda nõu ja jagada oma kompetentsi erinevate osade arendamisel ning lisaks, et nende eesmärgiks pole mind kasti panna ja vangistada, vaid tekitada mulle kasvulava õitsemiseks.

4seasonspuntaviewSee hotell siinses piirkonnas on alati oma ajast ees olnud ning nüüd on juhatajaks mees, kes on ka väga vaimse taustaga. Me oleme loomas ajalugu, kus ühte suurde korporatsiooni on sisenemas teadlikkus, vaimsus ja keha,vaim ja meel tehnikad ning üks nendest Wantra – minu loodud vee modaalsus, mis kannab endas uue ajastu essentsi.

Sellisest võimalusest ei oleks ma osanud veel isegi 3 nädalat tagasi und näha ja nüüd on see reaalsus. Kui küsisin kuidas minu tööviisaga asju ajada, siis anti kohe info selle inimese kohta, kes seda teemat haldab. Kõik, mis on siiani kinni olnud on nüüd rohelise tulega. See on ka võimalik kuna ma viibisin ühes kohas kauem kui 1 nädal või 2 kuud ja tegutsesin läbi südame.

Kui lasta praegu energiatel natuke toimetada ja välja selgitada kus on see õige koht, siis asetuvad asjad ise paika. Ja me hakkame looma südamega ning vaimuga koostöös. Minu globaalne missioon on käivitunud ja minu toetuseks on taha pandud terve suur team.

Kui sa tunned, et koht kus sa praegu elad ei inspireeri sind, siis küsi küsimusi ning vaata kuidas saad juhatust kuhu liikuda. Oleme täielikult sisenemas ajastusse kus kõik liikumine hakkab toimuma läbi südame ja vaimu. Need, kes sellega ühtivad, need surfavad selles, need, kes mitte, need punnitavad. Valik on sinu!

volurite kursus viimaneVõlurite Kursuse jätkuvad imed

Eelmisel nädalal olid paljud inimesed nii agarad ja ostsid veelgi võlurite kursust. Sain ka lisa tagasisidemeid, mida see kursus on inimestele andnud. Kes sai uue töökoha, kes sai uue partneri, kes sai rohkem raha, kes sai oma unistuste täitumise jne, jne. Seega uuri järele ja osta endale ka! Minule tuli 4 Seasonsi hotelli pakkumine just läbi Võlurite Kursuse praktiseerimise.

Imelist kulgemist kõigile ja ilusat kevade algust. Siin Mehhikos on kogu aeg suvi, 12 kuud aastas. Suvel on siin vihmaperiood ja öösiti sajab ja müristab, praegu on iga päev päike ja väga soe. Olen siin Mehhikos palju õnnelikum kui ma kunagi olen üldse olnud Eestis. Kliima sobib mulle, kohtun iga päev rahvusvaheliste ja lahkete inimestega ja saan iga päev järjest rohkem teha seda milleks olen siia planeedile tulnud ja ka selle eest nüüd väärilist tasu saada. Üle 4 aasta on võib olla taas kord aeg leida koht, kus saan viibida rohkem kui 7 päeva korraga. See teekond siiani pole olnud kergete killast, kuna Saturn on sellele kõvasti teed sillutanud ja pidureid pannud, aga küll on hea tunne sellest lõpuks välja ronida. 

crystalmexicowritersadventure

Crystal Ra Laksmi on igavene rändur ja seikleja, kes oma igapäevaste muinasjuttudega ärgitab igat lugejat elama oma muinasjuttu oma käe järgi. Crystal viibib praegu Puerto Vallartas ning jagab oma kogemusi kuidas luua oma unistuste elu läbi südame ja vaimu ning kutsub sindki sellesse imelisse maailma!

Ilusat nädalat kõigile!

Jaga seda lugu oma sõpradega ja kommenteeri kui tekkis inspiratsiooni. Samuti küsimus sulle, juhul kui ma tulen Eestisse, et oma pabereid korda teha, kas sooviksid tulla mõnele minu sündmusele või kursusele ja mis see oleks? 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This