Select Page

Noorkuu

Viimasel laupäeval oli väga võimas noorkuubuceriassunset1. Võibolla mõned teist ka tunnetasid seda. Eelmisel nädalal oli paljudel kogemuseks palju kaost. Asjad ei läinud plaanitult nii nagu mõtteis ja plaanis, aga see on uue ajastu energia õpetamas meile kuidas voolata elus ja kulgemises ilma mõistuseta. Kuna mõistus on harjunud olema niivõrd tugevaks kapteniks ja kontrolliks, on südamel vahest raske üle võtta. Ma ise harjutasin seda väga intensiivselt.

Kolmapäeval pidin minema ühele matkale ja sellest ei tulnud midagi välja ning selle asemel läksime teisel päeval ja ma sain väga palju asju tehtud esimese päeva jooksul, mida oleksin muidu vaid edasi lükanud. Lisaks oli veel mitmeid kohtumisi mis koomiliselt ja müstiliselt muundusid ümber. Uue ajastu energiad on teadlikumad ja targemad kui me oskame ise arvatagi.

Kui midagi ei lähe nii nagu oled plaaninud, siis on vaja lihtsalt lõdvestuda, sest sellel on kõigel tähendus. Mina näiteks jäin täna ühele kohtumisele 45 minutit hiljaks ning hiljem sain aru, et energiad kaitsesid mind kohtumast ühe teise inimesega, kes mulle praegu hästi ei mõju. Kui selliselt asju vaadata kaob ära vastupanu ja hakkad tõeliselt lõdvestunult voolama igas suunas ja igas vormis ja igal tasandil. 

Kui sa sellel eelmisel nädalal ei suutnud oma vanu projekte kokku tõmmata, siis on selleks viimane aeg. Noorkuu on just värskelt loodud ja pole veel hilja. Võta kätte ja tee ära mis iganes vaja on teha, et otsad kokku tõmmata. Miks see oluline on? Sest uues ajastus on vaja lohisevad otsad korralikult paika panna. Mida rohkem on sul selguses paigas, seda rohkem saab universum anda sulle just sel kujul nagu sulle parajasti on vaja.

Võlurite kursuse järelkaja

volurite kursus viimaneOsad teist on ostnud võlurite kursuse ja suur aitäh teile ja seda on jätkuvalt võimalik osta. Seal ma annan täpsed juhised kuidas luua uues ajastus ja ka kuidas luua ‘võlurite ringi’. Peamine on panna fookus mitte oma tulemuse lõppfaasile, vaid oma väärtuste ja vajaduste essentsile, siis ei jää me väga vormi kinni ja universum saab selle meile vormida vajalikku vormi.

Talentide tiivad

Mina olen viimane nädal suhelnud universumiga sellelt platvormilt, et kas mida ma saan teha, et maksimaalselt aktiveerida oma talendid. Ja mis juhtus?

aamountainSain laupäeva õhtul kõne, et ma tuleks ühte kummitavat maja puhastama. Ma olen oma kodulehelt isegi selle teenuse maha võtnud, kuna paljud arvasid, et see on natuke liiga utoopiline. Aga universum arvab teisiti. See lugu ja seansi võimsus oli uskumatu. Peale 6 tundi intensiivset tööd 3 korruselises vanas majas ma jäin sinna majja magama koos maja omanikuga, kes ööbis viimase kahe aasta jooksul sealt teist korda kuna kummitus ei andnud asu. See oli tema esimene öö seal magada rahulikult ja mõnusalt. Ta ei uskund, kuidas see on võimalik. Ta ütles, et mõtles, et tellib kellegi kohaliku sinna puhastama, vanade Mehhiko traditsioonide kohaselt. Nendega on aga see probleem, et nad lihtsalt puhastavad, aga sageli on vaimudel oma lugu ja nad tahavad ka et me selle ära kuulaks ja siis saavad nad rahus edasi minna. See oli ka lugu selle majaga. Ning milline lugu see oli!!!

Ja see on imeline kui me kõik aktiivselt kuulaks ja suhtleks asjadega, siis saaksid nad meile palju rohkem panustada sest võibolla olete kuulnud – et kõik on energia – lihtsalt erinevates vormides. Ma olen praegu kokku panemas sellekohast väikest e-raamatut ja annan teada kui see kokku saab pandud. Hawaiil toimus väga aktiivne suhtlemine rendiautodega ja paljude majade ja kohtadega. Milline lisaväärtus igale autole ja kohale kus me viibisime! Ja milline meie olemise kvaliteedi muutus.

Hommikul kui üles tõusin, käisime terve maja läbi ja kogu maja tundus nagu uus. See oli lausa uskumatu! Ei olnud enam ‘karvad püsti’ tunnet ruumides. Oleks lahe seda vastava kaameraga filmida, mis toimub protsesside ajal. Ma tunnetan seda nii võimsalt, et energiad liiguvad sisse ja välja ning üles ja alla ning karvad liiguvad… Nii võimas võib see töö olla. Ja seda saab ka täiesti vabalt teha läbi skypi ja kaudselt. Aga sellised majad nagu see oli, on kindlasti parem teha füüsiliselt kohal olles.

Peale seda õnnestunud puhastust, soovis mu uus sõbranna, et me paneks püsti sellekohase äri, kuna tal on juba mulle uus klient varnast võtta. Ja tegime väikse äri välkkoosoleku öösel kell 12.

Nii et siin lihtsalt väike näide oma talentide kasutamisest teadlikult ja voolavalt. Nüüd toon selle teenuse -vaimude ja asjadega suhtlemise tagasi, sest see on ilmselgelt mu üks talente – lugeda energiaid, suhelda asjadega ning vaimudega ning ka vaime nii inimestest kui ka asjadest edasi juhatada. Ning see on üks osa mu tööst, mis mulle väga suurt naudingut pakub ning miks siis seda endale hoida?

Sellel järgmisel nädalal esita sarnane küsimus: kas mida saad sina olla ja teha, et maksimaalselt panna töösse oma talendid ja vaata mis toimuma hakkab? 

Märtsikuu uue ajastu numeroloogia

Selle kuu number on 10 (3+2014) mis tähendab, et esimese nädala jooksul on sissejuhatus number 1 ja 0 energiatesse. 1 on meesenergia ja 0 on naisenergia. See mismoodi meie kultuurides ja ühiskonnas mees ja naisenergiad muutuvad ja see kuidas nad koos toimivad on paljudele inimestele väga katsumusterohke.

chaossurftextTäna just tegin vahetusseansi ühe hea uue terapeudist sõbraga. Ta jagas oma lugu kuidas ta vanemad olid selle mustri orjad. Alguses oli ema kodune, seejärel leidis ema töö kinnisvaramaaklerina. Seejärel kaotas isa töö ja ema teenis raha ja oli meheks majas. Isa surigi seisus, kus ta ei suutnud kunagi enam naisele järgi, ehk siis olla see, kes toetab ja raha koju toob.

Praeguses ühiskonnas paljud sellised koodid ei pruugi enam üldse toimida. Mis siis veel võimalik on? Minu tunnetus on, et igaüks peaks leidma endale sobiva võimaluse ja vormi. Võibolla ka see muutub ja mitte kuus korra vaid iga hetk ja iga päev? Ma kinnitan teile jätkuvalt, et iga päev teie elust peaks olema praegu treeninglaager kuidas kiiresti muutuda ja muutustega kaasa minna.Need, kes seda teevad, need jõuavadki kõige kaugemale ja kõrgemale või kuhu soovivad. Ja mitte mingeid piire selles osas ei ole. Sain kokku ühe uue koostööpartneriga ja rääkisin talle ühest oma ideest temaga koos äri teha. Ja ta ütles mulle, et kui see sind põlema paneb ja sulle inspiratsiooni tekitab, teeme ära. Esimene mees kes mind sellise innuga toetas! Tavaliselt tõmmatakse kohe vesi peale, et sa mine ka tead kuhu oma utoopiatega. See on probleem kui elad natuke teises taktis ja teises ajas. Aga inimesed on kogu asja võti. Õiged inimesed ja inimesed, kes toetavad ja helisevad sinuga koos sama viisi ja kutsuvad sind endaga kaasa looma, tantsima ja kulgema.

crystalclearbananasVana on ka see lähenemine, et mees peaks naisele enne lähenema. Mis hakkab nüüd lugema on see, et kui kohtute inimestega, siis kõigepealt nagu skännite nad üle ja läbi. Need, kes on transformeeritud, nemad teavad ja tunnetavad seda veelgi võimsamalt ja selgemalt. Enam ei ole võimalik inimestel valetada või vassida, sest see on kohe näha. Seega ka partnerlussuhetes on minu soovitus selles kuus võtta see ette kui eksperiment projekt ja vaadata ja testida mis sinu jaoks toimib ja mis mitte. Ning seejärel otsustada mida valida ja kuidas. Kulgeda täiesti ilma kultuuriliste ja ühiskonna vormideta. Kes ütles, et suhtes peab olema vaid mees ja naine? Miks mitte kokku miksida erinevaid kokteile?  

Seetõttu on vaja iseenda jaoks defineerida omal moel, mis sinu jaoks on naisenergia ja mis on meesenergia, ning mida on vaja väärtuse ja essentsina sinu elus. Minu ümber on praegu 6-7 meest, kes kõik on minu sõbrad. Ma ei tea kas kui kaua on võimalik meestega sõber olla, aga millegipärast on see väga lihtne ja tore, kui mõlemad panustavad ilma seksuaalse panuseta. Seksuaalsus on midagi, mis tõmbab meid koheselt kehakeemiate möllu ja sageli teeb ka pimedaks ning väga sageli tõmbab meid ka meie haavatavusse ja ka avatud haavadesse. Enamus inimesi jookseb selle eest ära, selle asemel, et sellesse tõeliselt süveneda. Seksuaalsus on üks võimsamaid mooduseid kasvada ja avarduda. Me väga tahame seda ja ka sageli põgeneme selle eest. Aga kui sellesse sukelduda teadlikult võivad tulemused olla sügavad ja jätkustuutlikud.

Suhe Jumalaga

See nädal ja see kuu toob palju selliseid eksistentsiaalseid teemasid pinnale.

Mis või kes on Jumal?

Kas ta on mees või naine või mõlemad?

Miks vahepeal on elus nii raske?

Miks mõnedel on megakerge ja teistel megaraske?

Mis Jumalal viga on kui algavad sõjad jne.

Euroopa oma olemuselt on väga sõjaka energiaga üleüldse, ning kui uus maailmasõda saab alguse sealt  pole ka midagi imestada. Inimesed on väga stressis, alla surutud tunnete ja vajadustega. Kui paljud eurooplased võivad kätt südamele pannes ütelda, et nad on oma eluga täiesti rahul? Kui siis ikkagi väga vähe.

Eelmisel nädalal tegin FBs tähelepaneku. Kuna mu FB sein on enamasti täis positiivseid sõnumeid, pilte ja lugusid, siis need väga suurt tagasikaja ei saa. Sain ühe pahase artikli lingi Eesti valituse kohta ja panin sinna ka kommentaariks oma mõtted ja koheselt oli mitmeid kommentaare. Kas see on ainus moodus eesti inimene saada rääkima panna? Kas see ongi Eesti millest me unistasime?

Kui Ukraina ja Venemaa nüüd sõda alustavad, siis on väga tark olla Euroopast väljas, kuigi usun see mõjutab kogu maailma.

Mis oleks selleks vaja, et inimesed võtaks kõik ühiselt kätte ja teeks midagi indiviidi tasandil, et sellised suured otsused ei saaks toimuda ja toimida?

Kus on selles kõiges Jumal?

Ning mis siis kui me kõik oleme Jumalad kes sellesse panustavad?

Kui sellised küsimused tekivad, siis on hea selles küsimuses mitmeid päevi olla, et näha mis tunne ja vastus pinnale viskub. Mida aeg edasi, seda rohkem inimesi ärkab, ning mõistab, et orjuses (võlgade ühiskonnas) elamine ei toimi ja vaim soovib midagi enamat. Kui nende inimeste arv ületab 50%, toimub suur ülemaailmne nihe ja sealt edasi on juba kerge. Kõige raskem on sellel ajal inimestel, kes ei lähe muutustega kergelt kaasa. Oluline on selles segaduses alati iseenda rahu keskmepunkt leida ja sinna sukelduda, olenemata mis väljaspool toimub.

Seda rahu ma teile kõigile sellel nädal soovingi. Igasugused kommentaarid teretulnud!

Kui see artikkel pakkus sulle inspiratsiooni või äratundmist mingil tasandil, palju jäta loo alla oma väike kogemus, mis võiks ka teisi innustada! Aitäh juba ette!

joy!

Crystal Ra Laksmi on inspireeriv ja sütitav naine, kes on viimased 8 kuud resideerunud peamiselt Mehhiko läänekaldal. Tema ülesandeks on jagada oma elu seiklusi ja talente igal tasandil, et tekitada väikest indu ja inspiratsiooni teisteski elama oma unistust ja julgema astuda oma väesse kõigega mis on ja mida pole.;)

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This