Select Page

Palve lugejaile!

Mul on väga hea meel kui armsad lugejad jagavad mu postitusi oma FB seintel või oma blogides või mujal netis. Aga mul on palve, et te viitaksite algallikale ja kodulehele www.crystalralaksmi.com/eesti koos artikli lingiga. Ehk kui ma olen artikli kirjutanud, siis viidake algallikale. Sedasi paljundate nii oma külluslikku voolu, kui ka minu oma. Kui aga kopeerite minu teksti ja panete sinna alla oma nime, siis käitud puuduse teadlikkusest, ning taaslood seda ning ei austa minu panust.

Eelmine nädal

Sain päris paljudelt lugejatelt tagasisidet, et nende nädal oligi üsna selline nagu ma oma võtmetes kirjutasin ning see andis neile tuge ja jõudu. Mul on väga hea meel seda vastu võtta. Eelmine nädal oli päris katsumusterohke väga paljudele. Vana lahustamine ja lahti rebimine oli väga karm või robustne väga paljudele.

See, mida me tahame mõistusega ei pruugi enam üldse manifesteeruda, kuna me liigume südame manifesteerumis ajastusse. Ning süda saab olema meie teejuhiks ja samas ka ankruks kas me tahame seda või mitte. Toimub täielik südame revolutsioon. Süda sillutab teed kergusele ja kõik tuleb siis otsekui imeväel.

pvairview29 aprilli päikesevarjutus

Jah see nädal saab sügavamalt välja hingata ja valmistuda uueks kergemaks voolamiseks.

Eelnevatel nädalatel mainisin, et päike on meesenergia sümbol. Minu kesmine nimi on RA, mis on tegelikult päikese jumal. Kui mu uus nimi mulle sähvatus Norra mäe otsas 2007. aastal, siis tuli kõigepealt Crystal Lakshmi ja siis ronis RA sinna vahele.

Ra on väga võimas tegelane. See on võimsa mehelikkuse sümbol. See mees, kes särab oma jõus ja väes ning ei pelga seda. See on mees, kes ei põlga ka ära tugevaid naisi enda kõrval, meestest rääkimata. Tema jaoks pole see oht, vaid pigem tugi. Kui te kohtute selliseid inimesi lähiajal, siis mina kutsun neid Ra perekonnaks. Viimase nädala jooksul tutvusin kahe uue inimesega, kellede nimed on Rayd. Ray on Ra väikevend. Ray on nagu kiir, samas kui RA on päike oma koguvõimsuses.

Päikesevarjutus tähendabki sel uuel ajastul, et meie meesenergiad, kas sees või väljaspool saavad hetkeks varjutatud, ning selleks, et seejärel uus tasakaalukam teadlikkus ja mees ning naisenergia balanss saaks ennast luua täisvõimsuses.

0earthKui tegite eelmiste nädalate ja aprillikuuga korraliku puhastustöö, nii nagu kevadel tuleks teha ja põllumaa üles kaevata, ning sõnnikuga väetada, siis ka praegu teie elus, tehke seda. Kui uus maa on valmis, saab päikesevarjutus tuua meile uued seemned, mida mulda pista.

Nüüd aga tasuks olla targem. Pange seemned sinna, kus on viljakas pinnas, või sinna kus antud seemned saavad kasvada ja juuri alla ajada. Kui te panete seemne asfalti peale, on üsna tõenäoline, et see üsna peagi hävineb kui just tuul teda mulda ei puhu. Aga nüüd on aeg võtta juhtnöörid ja oma rool iseenda kätesse, et saaksime tüürida oma elulaeva sinna, kuhu me tunneme, me süda seda juhatab.

Vana patriarhaalne süsteem niisamuti ka religioon on lahustumisel ja vanad süsteemid ja struktuurid lagunevad. Enamus religioonide peamine eesmärk on olnud ahistada ja vangistada teadlikku naisenergiat, sest kui naised saaksid ja toimetaksid oma täisväestatusest, siis poleks meile enam sedasorti süsteeme ja raame vaja. Sama ka meeste puhul. Nemad peavad endasse sukelduma ja õppima uutmoodi elama ja toimetama.

00giveawayÄrakasutamise põhjused

Sel nädalal rääkisin ühe uue tuttavaga suhete teemal. Tema on Kanadast ja töötab ka personaalse treenerina. Ta kirjeldas kui raske on olnud leida põnevat partnerit või partnereid, kuna ta on teel avastamaks polü suhteid. Kuidas naised teda hukka mõistavad ja ei saa aru miks ta üldse nii mõtleb või räägib.

Ma olin tema jaoks esimene inimene, esimene naine, kes õhutas kaasa, sai aru ja ei mõistnud teda hukka. Ma hoopiski rääkisin oma kogemustest selles vallas. Oma eksperimentidest alates 100 kohtingust Londonis kuni kohalike kohtamisteni Mehhikos välja (Mehhikot ei anna Londoniga võrreldagi, minu jaoks on kohtamine Mehhikos olnud superigav).

Kas ma olen kuhugi jõudnud?

Jah kindlasti olen rikkam ja väekam ja targem ning tean selgemalt, mida ma soovin, aga oma uut või uusi meespartnerit/partnereid ei ole ma veel leidnud. Miks see nii on? Sest ma olen ära hellitatud sügavate kogemustega. Kui sa oled kogenud mis tunne on olla sügavuses ja ühenduses igal tasandil, siis pinnapealne ulpimine lihtsalt ei paku enam midagi ja ei saa enam oma latti alla lasta või mehel end ära kasutada. Ja lihtsalt panen kohe jala maha.

Üks osa ärakasutamisest ja negatiivsetest suhtekogemustest tuleb tegelikult kultuurilistest implantaatidest, mis on meisse sisendatud ja mille üks töövahend on moraal. See on nii võimsalt meis, et sageli tundub see lausa nagu automaatpiloot.

Vaadake näiteks enamus filmide sisusid. Mis on peamine teema? Enamasti kes kellega magas, kes keda pettis jne.

Üks suurimaid kingitusi mulle tantrakursustelt oli, et me õppisime ütlema EI. Ei mitteväljendamine on väga paljude vägivaldsete juhtumite üks peamisi põhjuseid. Kui väikestele tüdrukutele õpetataks juba 3-4 aastaselt kuidas seda teha, siis oleks neil hoopis teine elu ja tulevik. Vähem tüdrukuid ja naisi saaks vägistatud või siis seksuaalselt ahistatud. Kogu selle EI ütlemise kartuse taga on aga tegelikult HIRM. Hirm olla ära tõugatud või lükatud või mitte armastatud. Seda saab aga vältida kui lastesse juba väiksest peale süstida enesekindlust ja neid toetada.

0losarcosgroupLugude kohtumine

Kui te saate kellegagi kokku, siis vaadake mida te teete?

Enamus inimesi jagavad lugusid, mida nad tegid, kus nad olid jne. Aga mis oleks siis kui inimesed kohtuks nagu kaks paljast lehte? See on selle nädala võimalik algus ja uudsus. Mõni päev võib see päris reaalselt nii tundudagi. Proovige läheneda mõnele oma vanale tuttavale, sõbrale või siis ka pereliikmele täiesti puhta lehena? Mis juhtub? Kinnitan teile, et vahest võib päris palju nalja saada.

bethechangecollageUue ajastu mees meie sees ja ümber

Lähinädalal sünnivad meie sisemustes uued mehed. Läbi päikesevarjutuse võetakse meie vanadelt meesvormidelt vanad nahad maha. Osadele võib see olla väga katsumusterohke, osadele aga väga kerge ja teretulnud protsess. Pole vahet, kas olete naine või mees, meis kõigis on meesenergiad ning nende eest on vaja nüüd eriti hoolikalt hoolitseda.

Kui tahate näha, mis seisus teie meesenergia praegu seesmiselt on, vaadake mis sorti meestest olete te ümbritsetud oma elus väliselt. Kas nad on tugevad, endaga ja oma eludega paigas. Kuidas on nende finantsolukord (maa element), kuidas on nende suhted naistega (suhe veega), kuidas on neil töö eneseteostusega (tuli) ja kuidas nad uues ajastus navigeerivad (õhk). Kui kõik on paigas, olete leidnud tõelise jackpoti.

Ma skänneerisin siin Houstoni lennujaamas inimesi üle ja võibolla märkasin vaid paari inimest, kes mahtus sinna kategooriasse. See tähendas minu puhul seda, et ma olen lihtsalt sageli seal kus on massid ja seal pole mu ‘tribe’-i mu kogukonda. Minu sorti inimesed on rohkem väikestes kogukondades ja majapidamistes toimetavad.

See annab praegu selge pildi. Kui soovite seda muuta, siis tehke teistsuguseid valikuid või muutke midagi oma sisemises navigatsioonisüsteemis. Oma sisemuses teab süda kõige paremini, mis see täpsemalt on. Kuna vaim ja mateeria sulanduvad kokku ühe enam ja üha kiiremini, siis on oluline olla selge oma tellimustes. Samas jätta ikkagi ka vaba ruumi, nii et universum saaks kokku punuda võimalikult parima ja võimsalt väekama variandi.

Uue ajastu mees on konkreetne ja kindel ning on uhke olla tugevate väekate naiste kõrval. Ta toetab naisi enda ümber, pole vahet mida nad teevad või loovad või ei loo. Ta saab aru, et naine on loomise võti, eriti nüüd uues ajas. Ning olla toeks on üks meesenergia eesmärk.

Nüüd saab see natuke transformeeritud ja suunatud avarasse laienemisse, mida ma kutsuks ‘ avaraks libisemiseks’. See ei ole enam ühte punkti sirgjooneline liikumine, vaid see avardub ja läheb laiali igasse suunda. See toimetab nüüd nagu kokku sulanud vesi, kus vaateväli muutub avaraks ning igasse ilmakaarde, mitte ainult ülesse või alla. Isegi kohtadesse kuhu silm ei ulatu, sinna ulatub energia. Mehed, kes sellesse nüüd julgevad täiega sukelduda või seda uurida ja vastu võtta, saavad olema totaalsed tegijad. Naised saavad neid aidata.

Mehed, kes sellele vastu punnivad saavad olema aga kaotajad. Ning nad ei kaota vaid ennast, vaid võivad kaotada ka oma lähedased ja ka oma naised ja lapsed, sest naised ja lapsed on need, kes kohanevad tegelikult praeguses ajas kõige kiiremini. Kuna lapsed kannavad endas uue ajastu energiat, ning naine on nad ilmale kandnud, siis on nad üks team. Mees peab aga natuke rohkem tööd tegema, et sellega sammu pidada.

0bemorenowVajaduste verbaliseerimine

Selleks, et oleks vähem draamat ongi üks esimesi samme endale selgeks teha, mida sina kui isiksus soovid ja vajad. Ning võta näiteks järgmine nädal, kus sa täielikult paned fookuse sellele, et väljendad oma vajadusi verbaalselt ja julgelt. Miks paljud ei julge seda teha? Sest nad kardavad, et neile üteldakse ära või puudutatakse vanu haavu. Kui me aga ei väljenda oma vajadusi ja ootame nende täitumist teistelt, ilma et seda selgelt väljendaksime, võib see tekitada päris palju segadust ja allasurutud kibestumist. Pikemas perspektiivis loob see meile palju tervisprobleeme.

NYCviewcloserMateeriasse langemise trikid

Kui te kasutate alkoholi, narkootikume või muid mõnuaineid, sealhulgas ka suitsetate, siis iga kord kui te seda teete, siis te ‘lahkute oma täielikust teadlikkusest ja kehast’. Oleks tark aru saada, et meil pole seda väga mõtet teha, sest mida rohkem me oma kehas kodus oleme, seda rohkem saab meie vaim seal kinnituda. Kui me kogu aeg ‘ennast välja kirjutame’ siis pole mateerial ja kehal võimalik totaalselt lõimuda. Keha ja vaimu lõimumine on üks peamisi võtmetegureid praeguse aasta energiates.

Läbi päikesevarjutuse, toob see esile veelgi varjusid, just meespoole varjusid. Võib juhtuda, et selle nädala jooksul teie meespere saab millegi peale pahaseks, või juhtub midagi, mis korgid pealt ära keerab. Kui see juhtub, siis teadke, et kõige parem rohi on lihtsalt lugeda 10-ni ja võibolla isegi lahkuda, et teie mees saaks oma koopas piisavalt end selgeks mõtelda ja tunnetada. Ta võib teie juurde tagasi tulla suures tänutundes.

Üks võimsamaid muundumisi saabki olema selles, et me leiame endile lähedased, kes suudavad emmata ja vastu võtta ka meie varjupooli ja ei soovi meid muuta. Kui me soovime midagi teistes muuta, siis on tark alati endast alustada, sest läbi selle muutub ka kõik väline.

Sõnni aeg

Kuna sellel nädalal liigume me tulest edasi maa elementi, siis see rahustab ka paljusid energiaid ja inimesi maha. Kui see kuu on olnud täis plahvatusi ja erinevaid probleeme, siis järgmine kuu võib seda ka tuua, aga siis olete kaks jalga maas ja maandatud, ning ei ole nii reaktiivne. Maa energia aitab rahustada. Kindlasti aitab kaasa kui käia looduses ja kui võimalik ka maa peal lamada.

Piiride seadmine

Eelmistel nädalal oli mul mitmeid kogemusi, kus mu kliendid või kokkulepped ei saanud toimida. Kui see kordus juba kümnendat korda, istusin maha ja küsisin milles probleem. Number üks oli piiride seadmine. Esimene asi mille ma sisse viisin oli tühistus tingimused. Kui inimene tühistab oma seansi vähema kui 24 tunni jooksul, või 36 tunni jooksul näiteks.

Need inimesd tulid nende kogemustega minu juurde korduvalt, senikaua kuni ma aru sain, et mida ja kuidas ma peaks muutma. Kui ka teil on lähiajal need teemad, siis teadke, et oleks tark maha istuda ja kaardistada milles probleem. See on see kuidas uue ajastu energiad toimetavad. Meil ei lasta enam teha samu vanu vigu, mida oleme teinud aastaid või vahest isegi sajandeid, ühest põlvkonnast teise. Kui me kuidagi aru ei saa, siis tehakse vaimu poolt see asi selgeks puust ja punasest ette. Siis tasuks asi ära muundada.

NYCmeditationHirmuvaba elu

Ma naudin oma elus praegu mõningaid inimesi, kes elavad hirmuvabalt. Osad teevad seda juba täielikult ja osad osaliselt. See on päris huvitav jälgida, mis nende eludes toimub ja kuidas asjad kulgevad. Võibolla kõik ei vormu päris nii nagu mõistus ette näeb, aga küllust tuleb igas vormis siit ja sealt.

Peamine, mis tekitab väga palju frustratsiooni, on see kui asjad ei lähe nii nagu me oma meeles ette nägime. Ma täheldan seda väga palju ise oma kulgemistes ja loomistes. Mida rohkem ma voolavalt kaasa kulgen, seda kergemini kõik tuleb ise minuni, selle asemel, et pean jooksma asjade või võimaluste järgi. Tuletan meelde seda kassisaba näidet. Võimalus on joosta oma sabale järgi või lihtsalt käia oma teed ja lasta sabal meile järgi tulla. Seda on väga raske teha, sest meie vanad programmid jooksutavad meid jätkuvalt kui Pavlovi koeri.

00paramaountviewsVõta vastu oma talendid ja kingitus

Ma olen viimased aastad natuke võidelnud selle vastu, et nii palju reisida ja kolida. Ja mis on juhtunud? Ma olen viimase 10 kuu jooksul kolinud juba 15 korda. Viimased nädalad olid liikumised kas nädalase või mõnepäevase vahega. Siis mõtlesin, et lihtsalt kulgen sellega ning kõik muutus. See on nagu kui olla jões ja siis kõndida või ujuda vastuvoolu või siis lihtsalt lasta end vette selili ja lasta voolul kanda. Loomulikult tasuks enne uurida, kas selles jões pole krokodille.;)

Sain aru, et osa mu missioonist ongi liikuda ja palju ning sealhulgas ka reisida. Ma ei saa selle eest põgeneda, sest see on osa mu missioonist. Ma võin lihtsalt nüüd teadlikult valida, mil moel ja mis vormis ma soovin seda luua. Kas soovin elada ühes kohas, kus on mu baas ja teen sealt erinevaid lendusid või siis olengi mustlane, ostan endale oma jahi, auto või karavani ja liigun edasi nagu tõeline uue ajastu mustlane. Või mis veel võimalik on?

Kui ma sedasi arutlesin tulid võimalused ja selgused, mis olid kuude kaupa õhus. Istun praegu lennukis, kuskil USA õhuruumis, koheselt maandumas Houstonis, Texases, et siis edasi lennata New Yorki. Seal sooviksin uuendada oma eesti passi ja võimalusel ka anda protsessi oma paberid Mehhikosse ja uurida ärivõimalusi ning basseine NYCis. Esialgu olen pannud paika et olen seal ca 1,5 nädalat. Kuid olen valmis kuulama ja kuuletuma, mis edasi. See on tõeline mees ja naisenegiate tants, kus nad tantsivad ja loovad koos ning ei pane üksteisele jalga taha. See ongi see, kuhu me kõik liigume, igaüks omal moel, omas värvides ja vormides. Kuidas aga, see on meie endi valida. Millised dekoratsioonid valida, kuidas liikuda – see kõik on meie kätis ja vaja panna vaid tellimusmenüüsse!

detox stuff final updateKui sa soovid teha oma kevadist suurpuhastus ka oma kehale, siis on sul võimalus minult tellida 7-päevase maksapuhastuse programm, ning saada minu online juhatust selle ajal. Uuri kaardilt täpsemalt järele, mis see endas sisaldab ja võta kontakti, kui huvi on tõsine. Loe ka tagasisideme alt, kuidas see toimis Liinale siit. 

nyccrystalOlen Crystal Ra Laksmi – kristall, kes puhastades oma sisemisi nurkasid, särab aina rohkem ja rohkem ning läbi selle avades oma potentsiaali, nii et mu seesmine päike saab täielikult särada ja tekitada vikerkaarekiiri ning tuua küllust nii mulle kui kõigile mu ümber ning tuletada igaühele meist meelde, et me kõik oleme külluse kristallid. On vaja vaid üles leida oma sisemine päike ja sel paista lasta ning meile teed näidata ning seda julguses kõndida, joosta või purjetada!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This