Select Page

IMG_2452Tundmatuse suudlemine

Millal sa päris tahtlikult viimati ära eksisid ja kõndisid näiteks tänaval kus sa kunagi pole enne kõndinud? Millal see viimati oli? 

Kui sa seda ei suuda meenutada, siis on hea mõtiskleda kas ja kui palju sa elad oma mugavustsoonis ja mis sind tagasi hoiab, et sa ei suuda uut avastada ja uudistada? 

Näide – Linnas ekslemine

Täna tahtsin näha kuhu üks buss lõpuks välja jõuab. Istusin bussi peal kuni lõpppeatuseni. Buss peatus mulle täiesti tundmatus piirkonnas. Ma astusin siis maha, ning hakkasin mingis suunas kõndima. Siis kadus mul absoluutne orientatsioon ja taju ära, nii et olin ca 30 minutit täiesti eksinud. Vaatasin maamärke enda ümber. Mu ees oli mägi, ning teadsin, et ookean on paremal pool ja peamine suur tee on ka paremal pool. Siis hakkasin selle poole liikuma, aga kuidagi oli kõik segamini. Ma ei sattunud paanikasse, pigem käitusin kui väike laps, et wow, selline linnaosa ka olemas!

Tänavad mis arvasin viivad ühte kohta, viisid hoopiski kolmandasse. Aga lõpuks leidsin tänava, mis tundus tuttav ja teadsin kuidas sealt edasi liikuda. Siis läksin teisele poole teed, kust sain järgmise bussi peale. Peale seda selgus, et buss mis mind pidi viima vanalinna keskusesse, läks täiesti oma teed. Järgmises peatuses läksin maha ja järgides oma intuitsiooni jõudsin kohani, kus avastasin läks mu järgmine buss. Peale kolme bussiga liiklemist jõudsin koju, kella vaadates selgus, et olin siin linnas kasutanud 2,5 tundi ühistranspordi peale. Üks moodus kuidas tõeline Mehhiko kogemus kätte saada.

Näide – Mugavustsoonist välja

2 nädalat tagasi ma ei teadnud kuhu ma edasi liigun. Hirm tahtis hea meelega üle võtta. Ma palusin märki. Kui külastasime mu uue sõbranna sõbrannat, siis pakkus ta meile kooki ja võttis kaasa väikse topsi, millele oli peale kirjutatud silt – Aloha from Hawaii.

Ma teadsin koheselt peale seda, et ma pean talle appi tulema. Minu jaoks on Hawaii alati külluse ja minu tee märk. Leppisime kokku, et teen talle seansse ja saan vastutasuks nädala tema juures elada. Kokku tegime 4 seanssi terve nädala jooksul.

Seal olles tutvusin ka tema naabritega, kes olid minu tegemistest väga huvitatud ja palusid tulla neile seansse tegema nii vees kui maa peal. Lisaks kuna elasin too nädal väga lähedal oma multimiljonärist kliendile, siis külastasin ka teda. Ta arvas, et tal oleks väga minu abi vaja. Küsis, kas ma võiksin kohe see nädal tema juurde kolida, et siis hakata temaga intensiivset programmi tegema. Ma andsin teada päeva, millal ma seda teha saaksin.

Nädal hiljem jätsin hüvasti oma uue sõbrannaga mäe otsas ja jalutasin allapoole oma uude koju. Nüüd elan kuu aega multimiljonäri kodus, teen talle seansse pea igapäevaselt ning aitan muude vajalike oskuste ja talentidega, mis mul olemas on. See on mu esimene selle tasandi klient, kes tahab, et elaksin samas kohas, maksab mulle mu töö eest peale ning kinkis tasuta elamise ja toidu terveks selleks ajaks (tõeline Crystal Poppins). Kogu selle aja jooksul hakkan kirjutama ülesse oma mõtteid, ning inspiratsioonikildusid, et siis seda maailmaga jagada. Selle idee teostumiseni läks aega aasta.

IMG_0051Kokkuvõtteks  – minu tundmatuse suudlemine ja tundmatusse hüppamine viis mind välja mu mugavustsoonist ning andis mulle palju uusi rikkalikke ja avaraid võimalusi, mille sarnaseid poleks ma saanud oma ellu vastu võtta, kui oleksin jäänud sinna, kus ma ollin. Seetõttu on uues ajastus energia ja sõnumite järgimine väga oluline, sest see viib meid sinna, kus meie energia ja elu saab täielikult avarduda maksimaalse potentsiaalini. Kui aga ripume vana turvamulli küljes, kus me ei arene ja ei avardu, siis ei saa ka avaraid üllatusi tulla.

Minu jaoks on see mu senise karjääri tipphetk, ning ka väga katsumusterohke klient, kelle sarnast mul pole enne elus olnud. Kaotada pole aga midagi, sest võtan vastu kogemused, mis see mulle annab. Rääkimata uutest võimalustest, tutvustest ja seiklustest. Ehk, kes riskib, see joob apelsinimahla ja elab kodus, kus vaade otse Vaiksele ookeanile, kus vannist istudes võid nautida linna tulesid ja magama uinuda ookeanilainete loksudes, kus homne toob midagi suuremat kui eilne. Kus iga päev on täis küllust ja võimalusi ning avarat taevast.

Tõesti – ohtlik elu on ohtlik, sest see võib täita meie unistused ning aidata meil muunduda selleks, kelleks me siia tegelikult oleme sündinud.

Punane kuuvarjutus

Täna öösel minu aja järgi ca kl 2 ajal on punane kuuvarjutus. Mõtlesin, et panen omal kella helisema, et saaks seda näha.

Kuu on naiselikkuse sümbol. See, et see saab praegu varjutatud, on sümboolse tähendusega. See, et see saab olema punane varjutus on ka lisatähendusega.

See on üks võimsamaid varjutusi, kus naisenergia, mis on olnud tegelikult varjus ja patriarhaalse võimu all sajandeid, hakkab nüüd oma varjust välja tulema. Kui kõik naised nüüdsest ühenduvad oma ürgse naiselikkusega ja õpivad oma naisenergiat täie teadlikkusega juhtima ja sellest lähtuvalt ka looma, loome üheskoos imesid ja uue planeedi MAA.

Kõikidel naistel on aeg varjust välja tulla, kuid seekord teha seda targemalt kui feministid omal ajal. Teha seda teadlikult. Teadlik naisellikkus on pehme ja tark. See ei torma mitte kunagi. See ei võitle. See on nagu vesi, mis igasse keskkonda jõudes kõigepealt voolab olukorrast üle, et see kaardistada ja seejärel aktiveerib oma tundlad, intuitsiooni, et välja selgitada mis antud olukorras teha või olla tuleb.

See varjutus puhastab ja lahustab ära kõik meie vanad mudelid naiseks olemisest. Kui vana naisemudeli üks osasid oli olla vaikne ja vagusi ning kuulata mis mees või ülemus ütleb, siis nüüd on aeg oma sõna maksma panna. Ütelda, mis sobib ja kuidas ning oma väärtust hinnates seda ka teistelt vastu võtta, pole vahet siis kas meestelt või naistelt. 

Punane on oma olemuselt väga jõuline värv, ning essentsilt mehelik. Samas on punane kire ja vere värv. Minu jaoks on see punane kuuvarjutus nagu kuul oleks menstruatsioon. See puhastab kõik vana välja ja loob uut ruumi uuele. Uutele seemnetele, mis saaksid idaneda ja kasvada ning luua uusi maailmu, mitte ainult läbi laste, vaid ka läbi projektide, üksikisikute ja uute võimaluste ja leiutiste. See on väga võimas aeg. Tuleb olla väga tähelepanelik kõikide ideede suhtes järgnevatel nädalatel, kuna üks seeme võib nüüd luua uued viljad sajanditeks.

Kitsad lõpud

Kuuvarjutus toob varjust välja palju varjatut. See on varjude võidukäik. Energiad lükkavad meid osalt nagu nurka ja tupikteedesse. Kui see juhtub on aeg seisatada, hetk üles vaadata ja oma südamele häälestuda. Jalg maha panna, ennast kehtestada. Selgelt väljendada mis meile toimib ja kuidas.

Olla hästi tähelepanelik teiste inimeste ootuste suhtes. Kui võimalik, siis ennetada probleeme, inimesi ja nende energiaid, nende vajadusi lugedes. Kui seda ennetada ja kõik vajalik sel kujul ette pakkuda ja pakkida, siis ei ole inimestel võimalust olla pahurad või mitte rahuldatud, sest te olete neist alati sammukese ees.

Aeg vaadata endasse

Kas olete endalt küsinud, mis hoiab tagasi täielikku avardumist ilma piiranguteta?

Mis hoiab sind sinu tõelisest unistuste elust eemal?

Mis vabandused sina välja tood? Kas selleks on maksud, kohustused, väljast või seestpoolt pandud raamid?

Kui raami sisu on muutunud ja raam ei sobitu sisuga, siis on aeg raam ära vahetada või visata. Võibolla uues ajastus polegi enam raame vaja, mis siis?

Kas selleks on oht surra?

Kas selleks on hirm ebaõnnestuda?

Kas enda ja oma varju eest saab ära joosta?

On aeg vaadata ürgseid mustreid ja kõik need, mis enam meid ei teeni ära lahustada ja lõpetada.

Unistuste tellimusmenüü

Selle aasta aprill on selle aasta trumpkuu. Oleks tark maha istuda ja kokku panna oma unistuste elu küsimus.

Mulle meeldib Access Consciousnessi ühe küsimuse algus:

Mis energia, teadlikkus ja ruum saaksin mina ja mu keha olla, et…

Selle küsimuse võite ära lõpetada ise vastavalt oma soovidele. On täheldatud, et kui me tellime oma unistusi küsimuse vormis, siis on universumil kergem kaasa lüüa kogu protsessis, sest küsimused pole nii staatilised kui näiteks affirmatsioonid.

Näide

Täna läksin notari juurde, kuhu mul soovitati minna. Sain aja mingi 1,5 nädalat tagasi. Jõudsin notari juurde, ladusin oma info letti ja ta helistas koheselt teisele kontorile ja küsis minu info kohta. Sain info kus see koht asub ning hakkasin sinnapoole liikuma. Seal olles oli tükk tegu leida inimene, kes võiks aidata, kuid mind suunati ühe naisterahva juurde. Tema teadis koheselt suunata mind järgmise inimese juurde, kellel on selle alane info ja kogemus olemas.

Mehhikos on nimelt probleem. Kui Eestis on kõik bürokraatlik enam vähem must valgelt kirjas ja kui sa oma paberid ja avaldused esitad, siis sa ka tead, et see sul postkasti lõpuks ilmub. Siin on aga selline lugu, et avalikku infot pole kuskil avalikult ja tasuta üleval. Isegi kui on, siis ei pruugi see tõsi olla. Seega esimene etapp on saada piisav info, mis vastaks ka tõele, sest igaüks soovitab midagi, isegi kui nad asjast mitte midagi ei tea. Teiseks on vaja selgitada kui palju altkäemaksu kogu protsessis vaja maksta on, sest ilma selleta liiguvad asjad tiguaeglaselt kui üldse. Olen nüüd seda infot siin taga ajanud pea 1 kuu ja siiamaani olin ikkagi ringteel. Mehhikos on ju aega küll. Nii et kõik on homme – manjana, manjana.

Täna hommikul aga esitasin sellekohase küsimuse:

‘Mis energia, ruum ja teadlikkus saan mina ja mu keha olla selleks, et saaksin kogu vajaliku info kerguse ja vooluga ning võimalikult kiiresti?’ Ja 2 tunni pärast oli mul osa infost käes. 

Samuti tuli mul sisemine teadlikkus, et ma pean küsima uue küsimuse oma elu loomiseks. Küsimus ei ole tegelikult kus ma tahan elada või mida ma tahan teha, vaid kuidas täiel kujul ja vormis avaldada, avardada ja tõeliselt nautida kõiki oma talente, oma oskuseid, oma väärtust ja luua ning olla seda, mis mu kogu olemuse õitsele paneb.

Kui kõik need essentsid kokku koguda, siis ongi uue ajastu menüü olemas ning universum paneb kokku roa, mis esitletakse kujul, mis haarab ja aktiveerib kõike maksimaalselt. Soovitan seda ka siinsetel lugejatel teha. Küsimused on uue ajastu pin koodid, mis võivad meile avada avara maailma väravad. Seal pole piiranguid ja ammused unistused võivad ilmuda meie lauale üksteise järel ilma suure pingutuseta. Praegused nädalad künnavad maad just selleks eesmärgiks.

Risstee

Selle kuu kardinaalne rist võib paljusid meist viia ristteele meie elus. Selles takistuste ja katsumuste seikluses kõndides on meie valida millal mustad triibud valgeks maalime ja millise tee valime.

Mis oleks siis kui õiget ega valet ei eksisteeri enam ning mis iganes tee valime toob meid iseendale lähemale?

Mis siis kui kõik teed viivad meid endasse?

Mõni läheb otse, mõni läheb ringi, mõni läheb läbi kuristike – mõni tõuseb otse taevasse.

Minu tunnetus on, et kõik planetaarne toetab inimesi valima oma südame elu. Meil on vaja vaid paari inimest, kes tõeliselt meisse usuks ning meid tiivustaks. Peale seda on meie orbiit õnnistatud ja kuhu iganes liigume, oleme kaitstud ning üle piserdatud võimaluste imetolmuga.

detox stuff final updateKogu selle nädala varjude puhastus võib tuua meis esile palju sisemisi mürke ja seega soovitan proovida minu poolt pakutavat maksa puhastuse versiooni! Anna teada kui huvi on tõsine!

Jaga minuga ka oma mõtteid selle sissekande kohta!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This