Select Page

Maikuu on palju maisem kuu, kuna tegu on ka Maa elemendi kuuga. See kuu võib tuua esile palju maiseid teemasid, ka neid, mida oleme proovinud vältida. Ärajooksmine pole enam võimalik. On vaja tõeliselt seisatada ja asjadele otsa vaadata. Uued seemned on nüüd mulda pandud ja see kuidas peenar välja näeb, oleneb sellest kuidas me sinna seemned külvasime. Kui tulemused ei paku rahuldust, siis peaks uuesti üle vaatama kas on vaja uuesti külvata või on maapinnaga midagi lahti. Võibolla on vaja väetist? Võtke ka igasuguseid halbu kogemusi kui oma maapinna väetist, sest meil on vaja kõiki polaarsuseid selleks, et praegusel ajal vormi valada. 

Lühised vooluvõrgus

Paljud on andnud tagasisidet, et viimased nädalad on olnud  ka väga muutlikud. Siin New Yorkis iseloomustas seda isegi ilm. Ühel päeval oli pea vaid 5 kraadi sooja ja vihmane ning väga tugev põhjatuul. Teisel päeval oli täielik suvi, 20 kraadi sooja ja päike paistis. Ülejärgmisel päeval oli jälle talvine tuul ja torm ning vihm. Nii nagu väljas, nii ka sees. Kõik need muutused luuakse ka väliselt selleks, et me lõpuks ometi harjuksime ja hakkaksime kohanema kiiremini.

Selles segaduses ja muutuste keerises võib tekkida palju lühiseid. Me oleme igaüks toimimas oma isikliku operatiivsüsteemiga. Ja lisaks sellele on meil ka veel teisi süsteeme, mida siis kas teadlikult või kaudselt endasse kopeerime. Mingi hetk aga võivad tekkida lühised, kuna erinevad operatiivsüsteemid ei pruugi omavahel sobituda. Arvutite maailmast võite näiteks võtta selle kuidas toimib üks Mac arvuti ja kuidas toimib üks window süsteemil arvuti. Põhimõtteliselt aitavad mõlemad jõuda tulemusteni, aga läbi erinevaid teid. Mida järgmised nädalad meile toovad, ongi võimalused aru saada, et meie valida on milliseid teid pidi me kõnnime, sõidame või lendame ning mida täpsemalt valime ja milline operatiivsüsteem toimib, ning kui ei toimi, kas saame hoopiski luua oma individuaalse süstemi? Sellesse tasuks pikemalt pilku heita. Sellest lähtuvalt loome ka järgmiseid samme.

Huvitav vaatenurk

Mul on paljudel tuttavatel lähinädalatel sünnipäevad ja minu mitmed astroloogist sõbrad on soovitanud oma sünnipäevaks valida teadlikult koht, mis aitaks muuta oma elu sulle soovitud suunas. Mina valisin nüüd selle aasta kohaks New Yorki. Igal aastal on mul olnud erinev koht ja enamasti välismaal. Ning see on olnud väga rikkalik ja eriline. Toodi üks näide, kus naine soovis saada lahti oma võlgadest ja astroloog leidis koha, kus selle aasta sünnipäeva veetmine võis selle ümber muundada. Paari kuu pärast saigi ta uue töökoha, mis aitas võlgadest imekiirelt lahti saada. Kui soovite nende astroloogide nimesid, võtke minuga ühendust;)

Mida teha nõuga?

Olen viimasel ajal paljudelt oma tuttavatelt, sõpradelt ja kolleegidelt nõu küsinud. Sellega on üks huvitav asi. Igaüks läheneb sellele minu loole aga oma loost lähtuvalt. Seetõttu ongi küsimus, kas keegi teine saab üldse teisele nõu anda, kuna me ju kunagi päris täpselt ei tea kus see teine inimene oma loos ja oma kingadega on? Sageli võib juhtuda, et me projekteerime teistele oma mõtteid oma meelest ja oma kogemustest, mis aga ei pruugi üldse olla päevakohane teistele. Kuidas siis seda teada, mis on see õige ‘nõu’?

Minu järeldus erinevatest vestlustest oli aga, et kui antud sõnum tõstab mind ülesse energeetiliselt, ma tunnen end kergemana, avarama ja suuremana siis see on midagi, millesse võiks veelgi sügavamlt siseneda. See nõu, mis on meie vaimuga ühel sagedusel ‘heliseb’ meiega ja annab tuge ning tiivad. Kui aga see nõu paneb meid halvasti tundma, muudab väiksemaks, siis pole see kindlasti mitte avardumise tee. Valik on meie kätes;)

Ning nagu ikka kõige tähtsam on hoida iseenda südame häält kõikidest teistest üle. Selleks, et oma süda täielikult kuulda on vaja kogu ülejäänud lärm ära vaigistada.  Kes kuidas seda valib teha, on isiklik valik.

Ebaõnnestumised uues valguses

Viimasel nädalal olen siin New Yorkis ringi seigelnud iga päev. Pea iga päev olen sõitnud kohaliku metrooga ringi ja jõudnud erinevatesse uutesse kohtadesse. Kordi päeva jooksul eksin ära. Alguses oli see väga hirmutav, aga siis küsisin sageli teed. Inimesed on väga lahked ja abivalmid. Kõikidel on ka telefonid, kus kaarte vaadata. Mõni on isegi paar tänavat minuga kaas käinud, et olla kindel, et ma lähen õiges suunas, olenemata kellaajast või mis rahvusest ma olen.

See on aga omamoodi väike adrenaliinilaks iga päev, et kas kuhu ma välja jõuan ning kuidas. Kui ma ei jõua kohe soovitud tänavani, siis võin seigelda ja ekselda mingitel uutel tänavatel, leida veelgi põnevamaid kohti, kohvikuid ja uusi võimalusi.

Läbi selle spektri vaadatuna ei ole ma seega ebaõnnestunud, isegi kui ma olen ära eksinud. Otse vastupidi, see annab mulle täieliku võimaluse emmata tundmatust, ning läbi selle kõndida täie julgusega. Ja lõpuks jõuan ikkagi sihtkohta välja, iga kord, võib küll juhtuda, et läbi teise trajektoori, aga olen selle kogemuse võrra jällegi rikkam. Oluline on ka vahest see, et me ei tähtsustaks teatud vormi või kuju või teekonda üle. Kui voolata kerguses, siis kulgebki kõik iseeneslikult sinna kuhu vaja. Mõistus tuleb tõeliselt välja lülitada. 

Sama on elus. Kui kõik käituks sellise mänglevusega, siis oleks meil vähem stressi ja rohkem avastamisrõõmu ning ka rohkem rikkalikke kogemusi. Sest kui me kõnnime tee peal ja oleme väga pettunud, et me ei jõudnud sinna soovitud ajal või hetkel või läbi ‘õige tee’, siis võime hoopiski oma teelt välja tõugata uued võimalused, mis võivad olla elutähtsa rolliga.

Iga nädal avab meid rohkem õielehe haaval kui me seda lubame 

Pole vahet kas on mai või juuni, iga nädal praeguses ajas avab meid rohkem. Avab meie vaatevälja, silmapiiri ja võimalusi, meie elu ning keha. Fookus kehale muutub iga hetkega järjest olulisemaks.

Näide

12 kuud tagasi võttis minuga ühendust üks armas härrasmees New Yorkist, kes soovis minuga lihtsalt kirja teel suhelda. Ma andsin talle OM’i lingi (Orgasmiline Meditatsioon) ja seepeale ta uuris järgi, kus seda tehakse. Läks kohale. Peale paari kuud praktiseerimist, oli ta ise ning kogu ta elu ümber muundunud. Temast oli saanud tõeliselt kirglik ja kohalolev mees, teadlik mees. See kergendas tal oma lahutusprotsessist läbitulekut. Ilma, et oleksin inimesega kohtunud, sai üks minu väike link talle pakkuda uut kvaliteeti ja võimalusi. Imeline maailm, kas pole?

Nüüd kui jõudsin NYCi, siis otsustasime kokku saada OM kogunemisel koos teistega. Mida see tähendab? See on tehnika, kus mehed silitavad naise kliitorit 15 minutit. Ja seda tehakse kahes ringis, ehk siis kahe erineva partneriga koos teiste praktiseerijatega. Nii võib ruumis olla korraga 20 – 30 silitajat ja vastuvõtjat.

Teine mees võttis minuga ühendust läbi vallaliste lehekülje ja ütles, et leidis mind just tänu sellele videolingile, ning et tema on just ka värske sellel alal, aga sooviks kohtuda. Nii olingi siis eile õhtul NYCi One Taste sündmusel ja sain oma kaks OMi kingituseks nii öelda täiesti võhivõõrastelt meestelt, kuigi mina olin nendega juba natuke eelnevalt suhelnud.

Selles ruumis oli teisigi minusuguseid. Meid oli kokku ca 40 inimest. Mehed tundusid kõik väga ametlikud ja asjalikud, osad isegi pintsakutega. Naised kõik väga õhevil ja kevadiselt mängulised. Tuba oli paksu elevust ja orgasmilist elektrit täis peale 30 minutit sündmust. Ja nii toimuvad One Taste grupid üle terve maailma kaks korda nädalas. Eriti müstika oli seda kogeda Londonis, kus inimesed on ikkagi veel nii konservatiivsed.

Naised tulevad, avavad oma jalad, ning lasevad meestel oma kliitorist silitada. Ning iga naine, kellega seal rääkisin oli täiesti särav, oma jõu ja väega ühenduses ning julge ja enesekindel. Ma tundsin jällegi, et olin jõudnud oma elementi – koju. Pärast jäin veel ühele sündmusele, kus räägiti kohtamistel käimisest ja tegime sellekohaseid mänge. Peale sündmust lähenesid mulle koheselt kaks meest, kellega saime kokkuleppele teha järgmise nädala  OM meditatsioone koos. Kui lihtne eks!

Peale seda õhtut jalutasin läbi selle pöörase öise linna koju. Jäin ühes putkas seisma ja ostsin endale ühe tervisliku suupiste. Seal leti taga mees, kes kohe küsis kus ma pärit olen. Kuuldes et Eestist, pööritas ta silmi. Peale seda küsisin, et kui kaua tema seal on elanud. Ta ütles, et 16 aastat. Uurisin, et kas talle seal meeldib ka. Ta ütles, et mitte ainult ei meeldi, vaid ta lausa armastab seda ja et armastab mind ka! Seepeale oli meie vestlus lõppenud.

Kui palju olen ma selliseid vestluseid kogenud Eestis? Väga vähe kui üldse. New York on eriline ka seepoolest, et siinsed inimesed on enamasti kõik sisserännanud, või kui nad ise seda ei teinud, siis tegid seda nende esivanemad. Ja otsapidi jõuavad kõik välja kuskile Euroopasse.

Ma kõndisin koju. Mu keha oli täiesti elektriliselt sisse lülitatud. Kõik tundus nii kerge ja elus ning ärganud nii minu sees kui ka ümber. Ma olin nii avatud ja avanenud. Milline linn! Millised võimalused ja avanemised. Mu uued sõbrad küsisid kohe mis minuga lahti on, et ma nii säran. Jah OM oli minuga lahti.  Kui iga naine saaks päevas isegi kasvõi ainult kaks OMi oleks meil täiesti uus maailm ja sõdu poleks enam, sest kui mehed seda teeks, ei saaks nad enam sõdida.

Eelmisel aastal tahtsin seda tehnikat tuua Eestisse. Kui aga sukeldusin sügavamalt nende äripoolde, siis jätsin asja katki. See ei helisenud minuga. Kui ka energiad andsid märku, siis jagasin seda Eestis vaid ühe tantrasõbraga, et nii jätta endast väikegi seeme maha. Kui kellelgi oleks huvi selle tehnikaga lähemalt tutvuda Eestis, siis tema on minu teada praegu ainus Eestis, kes sellega tegeleb ja minu käest saab infot.

Vastuvõtmine 

Järgmisel nädalal võiks kõik panna natuke fookuse vastuvõtmisele. Üldisemas mõttes kui ka selles mõttes, et kas kui palju ‘teid’ vastu võetakse. Kui kohtute mingi inimesega, siis kui ta teid täielikult suudab vastu võtta, siis tunnete end hästi, sest teie väärtus läbi selle tõuseb. Teie energiad aktiveeruvad, sest see mida välja saadate seda peegeldatakse vastu.

See on väga tervislik ja väga toitev kogu meie olemusele. Kas ta suudab kuulata mida jagate? Kas ta suudab olla hooliv, lahke ja kohalolev? Mis siis juhtub kui me seda ise välja kiirgame? Pange seda kõike tähele ja vaadake mis juhtuma hakkab!!! Ning kuidas see väike detail võib nii mõndagi muud muuta.

Kui palju me tegelikult oleme valmis muutuma?

See on hea küsimus, sest see annab palju väge rohelistele tuledele meie elus. Küsi seda endalt ja teistelt. Vaata mis juhtub!

Eelmisel nädalal tegelesin siin New Yorkis ühe kliendiga, kes väitis, et ta soovib muutuda ja teha samme, mis selleks vajalikud on. Me tegime ühe seansi. See seanss aktiveeris väga palju. Sealhulgas ka teemasid ja kehalisi probleeme, mida ta oli väga oskuslikult ära pakkinud kusalegi nurkadesse ja alumistele korrustele. Teadvus tõusis ja tõi need pinnale, et ta neid embaks. Ta kahjuks jooksis nende eest ära.

Paljud inimesed ikkagi otsivad veel tervendajaid, kes neid ‘korda teeks’ või, et muutus tekiks kohe ja koheselt ‘hea’ tulemus ja enesetunne. Uue ajastu energiad aga toimivad teistpidi. Soovivad hoopiski kõigepealt kõik sodi ülesse tuua, selle väljutada ja siis uued tasemed omavahel lõimida ja integreerida.

Mul oli sellele kliendile olemas terve pakett igal tasandil  – meel, vaim ja keha kuni raku tasemeteni välja. Kui ta oleks selle läbi teinud, oleks tema seisund väga kapitaalselt muutunud ja kindlasti ka andnud talle soovitud tulemusi. Aga kuna see oli tõeline muutus ta ukselävel ja see tähendas ka seda, et peale seda olekski ta pidanud võtma täieliku vastutuse kõige eest oma elus enda peale (ka haiguse loomise), siis see ei sobinud.

Ta tahab ikka veel hoida kinni vanast loost, kuidas mitte midagi ei toimi ja loob pidevalt uusi situatsioone, mis seda kinnitavad. Kui uus muutus on ukselävel, siis loob tema alateadvus situatsoone, unenäo vms, mis peatab tema muutumise tee, sest sisemine ülesanne või programm on tegelikult lihtsalt jätkata ringteel ja mittetoimivas tasakaalutuses. Vahest on ka see meie mitteteadlik moodus enda meelt lahutada.

Võibolla oleks nüüd kaval targem olla ja oma ringteedelt valida väljasõit ning siis minna tõeliste muutuste teele, kus meid takistavad programmid on kustutatud. Kui nad veel pole, siis kui olete valmis, võime need nüüd ja kohe ära kustutada ja igaveseks! Kaks kala varese ja varvastega – on veel võlulause sinna otsa!

Imelist kevadist kulgemist kõigile! Olgu see uus nädal uus loomine ja uute peenarde sättimine, et seejärel idud saaksid oma pead välja pista ja kasvatada meie rõõmuks uusi tulemusi, mis meie südame, meele ja vaimu helisema panevad ning jalad tantsima kutsuvad!

Selle nädala postitusse ei saa kahjuks pilte lisada. Siinne internetiühendus ei luba seda. Loodan need lisada hiljem kuna need on väga ilmekad ja värvikad.

Olen Crystal Ra Laksmi. Ma elan järjest rohkem julguses ja südames. Isegi kui värisen ja hüppan hinge kinni hoides, siis tean, et kuskil on võrk või käed, mis mind kinni püüavad. Ja loodan, et minu lood inspireerivad teisigi elu embama omas väes.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This