Select Page

central parkMai oma energiates tähendab veelgi sügavamale maisusesse sukeldumist. Oma jumalikkuse ja valgusesse langemine lükkab pinnale veelgi rohkem seda, mis on osavalt sügavustesse ära pakitud. See kõik juhtub selleks, et valgus saaks sukelduda sügavatesse kehalistesse ja maistesse soppidesse. Kui me ise sellega hakkama ei saa, siis loob vaim teatud tingimused või toob teatud inimesed või keskkonnad, kes aitavad meil selle sodi pinnale kaevata. Selle eest ei saa ära põgeneda. Ning see toob ka pinnale palju hirmusid. Hirmudega on aga nüüd teine lugu. Nende eest ei saa ära joosta. Isegi kui proovime, siis pannakse meid sellega silmitsi seisma.

See aasta kaevab seda järjest rohkem välja, kuna tegu on ka Maa aastaga (2+0+1+4=7 = maa element), ainus vahe eelnevate sarnaste protsessidega on see, et nüüd soovib valgus meisse siseneda ja tuua kaasa ning istutada meisse uut teadlikkust, ehk, et me lahustaks endast kogu hirmu ja ebakindluse, ebateadlikkuse ning ka eraldatuse ning tõeliselt embaks julgusega elu igal tasandil. See on selline tunne, et igaüks meist nüüd kastetakse teadlikkusse ning me ei saa seda enam maha pesta, sest see embub meisse ning hakkab meis ringlema nagu viirus. 

Julguse aktiveerimise üks osasid on õppida olema aus iseenda suhtes ja oma vajaduste suhtes ning selles suhtes kohe oma jalg maha panna. Mida selgemad ja otsekohesemad selles osas oleme, seda lihtsamalt kõik hakkab voolama.

Näited

Käisin kohtamas siin New Yorkis. Kui küsisin sellelt mehelt, et mida ta minult soovib, siis oli ta otsekohene vastus, et ta soovib seksi ja siis selgitas täpsemalt kuidas. Mulle see ei sobinud. Seega vaid ühe kohtumisega saime selgeks, mis vaja, ning hoidsime sellega kokku tohutu aja, et seda pikemaks venitada ja sellest mingit draamat luua. Kui inimene soovib jätkata oma elu pealiskaudsete seksuaalsete suhetega, siis mina ei saa talle ju seda keelata, isegi kui ma seda ise ei taha. Lihtsalt tal on siis vaja leida sobiv partner, kes soovib sama ja ongi korras ja harmoonia majas.

Üks mees kes kohtus minuga paar korda, arvas, et see teeb teda juba minu sõbraks sel moel, et kui ta kasutaks minu professionaalseid töö teenuseid, siis ta ei peaks raha maksma ja mina ainult mõtlen rahale kui ma selle eest temalt raha küsin. Tegelikult oli aga see situatsioon mulle meeldetuletuseks, et ma pean jala maha panema, et oma väärtust ka töö alal mitte ära kasutada lasta. Tegin talle väga hea pakkumise, mille sarnast pole ammu teinud. Ta ei hinnanud seda. See andis mulle veelgi rohkem selgust kes ta on ja kus ta omadega on ning kui kaugel see minu väärtustest ja vajadustest on.

Meile saadetakse senikaua selliseid ”ärakasutajaid’ kuni me tõeliselt ennast kehtestame. Ja nüüd maikuus ongi selleks õige aeg. Kui sa ennast sellisel puhul kehtestad, teed ruumi inimestele, kes väärtustaks su teenuseid ja kogu olemust moel, mida sa väärt oled. See nõuab meilt aga ekstra julgust, sest kogu elu on meile kodeeritud, et me ei tohiks teatud asju teha või teatud moodi käituda ning me peaksime igal juhul vältima konflikte. Konflikte saab ka uutmoodi vältida. Olge oma sõnades täiesti selged ja kui midagi jääb segaseks, siis küsige kõik üle. Samuti väljendage ennast läbi armastuse ja olge tähelepanelikud ka teiste vajaduste suhtes. Sedamoodi loote pinnase lahkele suhtlemisele ja sellega on raske kedagi enda vastu tööle panna. Nad pigem hakkavad teiega koostööd tegema ja teid hindama.

Mõlema ülal toodud näite puhul on oluline aru saada, et tegu pole õige või valega, vaid lihtsalt erinevate inimestega, erinevatel platvormidel ja erinevate vajadustega. Nüüd on oluline suunata kõik nad sinna, kus need on olemas, aga seda ka vaid juhul kui nad seda küsivad.

Meil on aga vaja õppida austama inimeste eripärasid ja igalühel laskma olla need kes nad on, aga ilma, et kaotaksime iseennast. 

Vastupidiselt ülaltoodud näidetele, kohtasin seejärel meest, kes oli superviisakas ja väga tähelepanelik. Isegi kui ta hakkas vaatama rongi aegasid, siis vabandas ja seletas, et ta väga naudib minu seltskonda ja ei proovi minust lahti saada, aga lihtsalt peab rongi aega vaatama, et arvestada, et ta jõuaks rongile.

Meie ülesandeks ongi leida sellised inimesed, kes meid väärtustavad ja ka oskavad täielikult vastu võtta ja seda igal tasandil ning ka tunnustavad meie olemasolu. Lisaks sellele mehele, kohtusin veel paljude teistega siin, kes kuuldes mu elulugu ja millega praegu tegelen, olid väga üllatunud, et kuidas see tänapäeva maailmas võimalik on sel moel elada ning samuti ka kui inspireeritud nad tunnevad endid minu lugusid kuuldes. Samuti tunnevad paljud minu maailmanägemuses värskust mis paneb neid oma elu üle järele mõtlema ja ka vastavaid muudatusi tegema.

Enamus nendest töötab oma igapäevatööl 8st 5ni ja kõnnib mööda sama trajektoori. Siis ilmun mina oma lugude ja vaatenurkadega, mis nende maailma toob terve hunniku popcorni ning osalt isegi lahustab osad illusioonid või ootused ning osalt isegi hetkega. Seejärel on jällegi üks inimene maailmas lähemal iseenda südame õnnele ja oma unistuste loomisele ja vormi valamisele.

Mitte kunagi ei tohiks alahinnata kui kedagi kohtate ja neile midagi mainite. Üks sõna võib juba terve maailma ümber muuta. Me oleme kõik väiksed elektrisüsteemid ja kui kaks kokku panna või rohkem, siis kõik see võimendub ja aktiveerib kõike. Mil moel ja mis suunas on tegelikult meie valida.

Kuidas tähistada oma sünnipäeva ja mis see võib sinu eluga järgmisel aastal teha?

crystalblossomMa siis mõtlesin, et ma teengi nii, et teen oma sünnipäeval just seda, mis mulle naudingut pakub ja annaks mulle hea sõnumi järgmiseks aastaks. Otsustasin minna Statue of Liberty saarele. Ostes pileti sinna, saab osta ka pileti Ellis Islandile, mida ma ka tegin.

Statue of Liberty lugu kuuldes olin väga üllatunud, et tegu oli hoopiski prantslaste kingitusega USAle ja selle alus ehitati ülesse annetustele põhinedes, et selle paksus on vaid kahe sendi paksus kokku ja et kuju ise on seest tühi ning suure tuulega ei purune see, vaid on ehitatud kujul, mis peab vastu ka suurele tuulele, kuna kõigub tuulega kaasa.

Aga mis mind kõige enam liigutas oli see sõnum, mida kuju endas kannab – vabaduse ja avardumise sõnumit.

crystalfreelibertycutLubasin endale, et sellel aastal avardun veelgi ja läbi vabaduse ja julguse ning tõe olla see, kes ma olen. Nii nagu ka tema, hoida oma kätt kõrgel ja edasi liikuda.

Tunnetasin ka kõiki neid inimesi, kes olid seal minu ümber, ning ka kõiki neid, kes olid eelnevalt seal käinud. Energiad olid väga võimsad.

Seejärel ootas ees väike seiklus Ellis Islandile. See on siis see saar kus aastaid tagasi võeti vastu sisserännanuid läbi laevade. Kus tehti esimesed meditsiinilised testid ja seejärel kuulati ka kõik nad üle ning seejärel said alles loa maale siseneda. Imetlesin sealsete giidide kirge oma töö suhtes. Kõige viimane neist ütles, et nad kõik uskusid, et Ameerika hoiab endas imelist ‘võimalust’. See on tõsi, sest Ameerika on ka mulle toonud palju võimalusi ja toob kindlasti ka edaspidi.

Maikuus uuri oma juuri – sinu maa elemendi vundament!

Läksin siis ka kohta, kus sai sisse lüüa oma nime ning uurida kas mis ajalugu sealt välja tuleb. Minu vana perekonnanime sel kujul välja ei tulnud, aga tuli kui lõin sisse nime ühe o-ga. Need viisid kõik omamoodi juhatuse Norra. Mis pani mind mõtlema, et võibolla olengi juuripidi norrakas, ning minu esivanemad tulid ka siia USAsse nende suurte laevadega, ning võibolla on mul siin isegi sugulasi?

Kui see peaks tõsi olema, siis voolab minus viikingite veri ja seletab ka miks ma nii palju seiklen ja ei suuda ühe koha peal paigal olla, miks ma nii palju armastan ookeani ja merd ning ei suuda ilma selleta olla. Miks ma muidu tunnen ennast nii hästi nii Norras kui ka USAs igal pool ja täiesti võõrkehana mujal Euroopas? Kes teab, aga oleks tore järele uurida.

Nii, et maikuu võib ka sedamoodi tuua meile inspiratsiooni maa elemendiga tegeleda, ehk näiteks uurida oma geneetilist ajalugu ja kus meie juured siis tegelikult pärit on, sest mõnikord võisime sattuda või sündida antud maale kuna meil oli vaja korrastada mingid karmajäägid. Kuid see ei pea kestma terve elu. Mina näiteks tunnen, et olen oma panuse Eestile tagasi andnud miljonikordselt ja ei tunne, et olen selles suhtes võlgu või midagi on tegemata jäänud ja nüüd on aeg edasi liikuda. On oluline, et iga inimene järgnevatel aastatel valiks endale koha või kohad, kus ta tunneb, et on toetatud ja saab täielikult õitseda igal tasandil.

Muudatuste embamine

crystalaliceKavas oli ka väike laevasõit, aga selgus, et laevade laenutus oli lõppenud juba sellel ajal.  Kasutasin siis seda aega selleks, et emmata tundmatust. Aga seiklesin siis kõvasti seal pargis veel ringi ja leidsin kogemata ülesse Alice in Wonderland skulptuuri. Nii, et sellel uuel aastal tuleb palju maagiat, ja seiklus jänesega ning Alicega. Nii, et väga põnev!

Päeva lõpetasin imelise õhtusöögiga Centra Parki boathouse-is, kus sai jagatud ilusaid lugusid ja söödud väga lahedat boathouseõhtusööki koos oma uute ja vanade sõpradega. Külluslik õhtu lõppes otsese taksosõiduga minu ukse ette.

Kui kõik kulgeb nii voolavalt ja mänguliselt nagu mu sünnipäeva ajal ka järgmisel aastal, siis tuleb väga põnev aasta. NYC-i energia sünnipäevaks on ka väga toetav, kuna tegu on üsna tasakaalustatud mees ja- naisenergiatega ning väga hakkajate meesenergiatega, mis toetabki uue elu loomist ja ülesse ehitamist ja tugevat maist platvormi. Mehhiko eeltöö on olnud väga hea, mis saab nüüd täielikult integreeruda. 

Vastupunnimise lõpetamine

Maa elemendi üks integreerumise osasid on ka see, et me lõpetaksime oma teele vastu punnimise. Kui meie energiad ja meie vaim soovib, et me midagi siin looksime ja suuremalt kui me siiani oleme teinud, siis ta lükkab meid kohtadesse kus see saaks avalduda. Siis ei aita vastu punnimine. Meie energiat on sel kujul ja ses vormis sinna vaja. Siis muudab universum kõik meie ümber vastavalt sobivaks.

crystalonthe rockKui ma tulin NYCi siis oli mul teada, et olen siin vaid nädala. Asjade kulgedes tuli nädalaid juurde. Iga nädal tuli võimalusi olla erinevate uute tuttavate juures, kelledest nüüd kõigist on kujunemas väga suured ja mõnusad uued sõbrad, mis toovad mulle veelgi rohkem võimalusi tutvuda NYCiga erinevate kohtade pealt, nii nagu ka tutvuda uute inimestega ning lävida erinevate inimeste gruppidega ja luua ka võimalusi tulevikuks, ning samuti päris suuri.

Samuti sain kõigile omal moel panustada, moel, mida nad ei oleks osanud oodatagi, aga mis lõi uutmoodi väärtust ja panust ning oli väga teretulnud. Sedamoodi rikastusin ise ja rikastusid nemad selle asemel, et oleksin kasutanud üüratul hulgal raha ja elanud vaid ühes kohas – näiteks hotellides.

Läbi selle kõige sai akitveeruda minu elu missioon täielikul moel ja sel moel sain praktiseerida südame ja julgusega elu, mida ma teisi ülesse kutsun elama ning täielikult langema endasse ja oma teesse, ilma hirmuta.

See ongi see, mida kõik meist võiks nende viimaste nädalate jooksul mais teha, ning selle kuu energiad toetavad seda väga. Läbi selle lööme ka uutmoodi õitsele ja saame inspireerida kõiki ja kõike enda ümber ilma piiranguteta. Vaja on vaid kuulata oma sisemist juhatust ja seda usaldada ning sellega käsikäes kulgeda. Isegi kui me ei näe järgmise nurga taha, siis iga samm viib ja toob meid endasse lähemale ning see on parim kingitus mis me iseendile või teistele anda saame.

Neutraaltsooni läbimine

firesmallerMa tunnetan väga tugevalt, et liikumine uude teadlikkuse viib meid läbi erinevate tasandite ning üks neist on liikumine ühest äärmusest teise, ning selle keskel on neutraaltsoon. Sageli võib juhtuda seal olles, et me oleme nullpunktis ja see võib tekitada hirme või ebakindlust või kahtlusi. Väga palju käib ülesse ja alla ning paljud asjad ning otsused tunduvad olema õhus. Need kõik tuuakse meile selleks, et me saaksime rohkem puhastuda ja häälestuda sellele, mis meiega tõeliselt heliseb.

Seetõttu võiksime kõik tervitada neid kahtluste hetki ning isegi muretsemist, kuna see aitab meil endas rohkem selgust saada ja kuidas ning miks see antud situatsioon on tulnud.

Kingitused Crystalile

Minu kingitus teile armsad lugejad on need iganädalased kirjutised, mida ma loodan, te kõik suuremal või vähemal määral naudite, isegi kui teil pole antud nädalal sünnipäeva, ikka kingin teile kildusid siit ja sealt, oma seiklustelt ja elust.

kevadpakkumineKui sa soovid mulle teha hilinenud sünnipäevakingitust, siis on sul võimalus mulle teha  otsene annetus mu Eesti arvele, mille leiad kõrvalolevalt kaardilt. Kui sa aga soovid ka midagi selle eest saada, siis on mul nüüdseks olemas päris palju väikseid e-raamatuid (siin toodud 7), mida on sul võimalus osta. Vaata kõrvale lisatud kaardikest, kus on kõik antud võimalused kirjas. Rikasta oma kevadet ja saa imeliseks uue ajastu võluriks, kes loob maagiliselt kõike uut oma elus kerguse ja väega! 

Olen nüüdseks kirjutanud seda blogi iganädalaselt pea 10 kuud ning jätkan samas vaimus, et panustada oma fännidele südamest. Aga iga lugeja panus on väga teretulnud! Iga sinu panus, panustab minu tegevusse ja seiklustesse ning ka Wantra edasiarendamisse globaalselt. Ma ei tea kas te teate näiteks, et ühe kaubamärgi registreerimine võib maksta ca 1000 eurot?

crystalcrystalclearOlen Crystal Ra Laksmi. Ma ei ole perfektne. Olen inimingel kehas, kes õpib siin Maal toimima, nii et see avardaks ka seda maapealset paradiisi, mille oleme ära unustanud. Iga sammu ja iga päevaga usun sellesse rohkem ja elan sellele vastavalt. Loodan, et suudan oma kogemuste jagamisega ka paljusid teisi inspireerida oma elu elama oma südamega käsikäes, andes julgusele tiivad ja võimaluse lennata! Tervitusi NYCist!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This