Select Page

1bebetransformationsignUue ajastu energiatest avatari ja vaimse kaitseni välja. Selle nädala võtmete hulgas on nii kuldvõtmeid, roostes võtmeid kui ka metallvõtmeid ja isegi vaimu võtmeid. Kui igatühte neist kasutada võib avada mitte ainult uusi uksi, vaid ka uusi reaalsusi ja võimalusi. Nii, et ettevaatust!

Võibolla eelmise nädala jooksul saite juba kogeda natuke eelmise nädala võtmetest ja segadusest suhtlemises ning pöörastest pööristest. Minule tõi see nädal nii mõnegi uue taipamise, mis suunab oma tarkust järgmistesse nädalatesse. 

2orchidsUue ajastu energia

Toimib täiesti teisel moel kui vana ajastu energia. Vanas ajastus oli keegi ees otsas, kes ütles mida kuidas teha ja kas mis on õige. Uues ajastus võib keegi seda ütelda, aga igaüks peaks ikkagi oma südame järgi toimetama, pole vahet millega tegu.

Kõik, kes tulevad vastupidist peale suruma, toimivad ja survestavad teid vanast operatiivsüsteemist lähtuvalt, mis kõik toimib piirangutest, egost ja negatiivsest võimust lähtuvalt. Siis oleks tark kontrollida, kas olete osa ka nende operatiivsüsteemist või on millegi muuga tegu.

Väga paljud vaimsed tehnikad ja moodulid on tegelikult loodud inimeste orjastamiseks. Enamus neist on väga kavalalt ära pakendatud, nii et see paistaks välja nagu teile antakse vabadus ning võimalused, aga tegelikult hoopiski kärbitakse teie unistuste puud või reaalsust samal ajal. On vaja väga kõrget teadlikkust, et seda läbi näha.

Kontrollküsimused moodulite ja muude organisatsioonide puhul, et selgitada välja kas tegu on vana või uue lähenemisega? 

Selleks, et aru saada millega on tegu, jälgige erinevaid mooduleid. Vaadake kuidas see on ülesse ehitatud.

Kas seal on üks või kaks juhti või peamised juhid püramiidi tipus, kes ütlevad kuidas asjad on, ning peamiselt mis nemad ütlevad on ainuõiged?

Kas teile lubatakse muutuseid peamiselt kui jälgite nende tehnikaid?

Kas teatud süsteemil on oma sõnavara?

Kas peale seda kui selle süsteemiga või mooduliga ühinesite märkate ei teie elu on kordi vähenenud ja kokku kuivanud avardumise asemel?

Kas muutused tulevad aeglaselt ja punnitades?

Kas selle mooduli inimesed, kes on eesotsas on peamiselt need samad viimase 3- 10 aasta jooksul?

Kas need, kes on proovinud midagi teisiti teha on troonilt eemaldatud?

Jne, jne.

See on hea test ja mõtlemisaine kõigile. Vahest võib tegu olla lihtsalt töökohaga ja näete, et ka see toimib sarnaselt moodulile.

Käes on suur muudatuste aeg. Kui antud moodulid või süsteemid ei muutu tõeliselt avaraks ja ei lõimu uue ajastu energiatega, ehk vaimuga kus kõik teevad koostööd ja kõik on juhid ning kõik on kasvamise ja avardumise nimel valmis toimetama koostöös, siis peab lihtsalt vaim meid sellele teele omamoodi suunama ja vahest isegi suruma.

Kui teile üteldakse, et teid vabastatakse millestki, siis olge tähele-panelikud, tegu võib olla hoopiski väga kavaldatud vangistamisega. Oluline on kogu aeg jälgida, et te oma väge ja vaimu välja ei rendi, sest kui kord seda teete, on teda väga raske ise tagasi saada.

greenlightbarsVahetasandil lõksus

Võite sattuda vahetasandile, selline ruum, kus on labürint ja väljapääsu ei ole. Kõnnite ringi, võite isegi mõnele teisele korrusele sattuda, ning juba tundub, et olete leidnud väljapääsu, aga see on vaid näiline. Kas tuleb tuttav ette?

Vahetasandil käivad sageli asjad tegelikult spiraalsena. Te liigute küll ülespoole või edasi, aga kuni te oma asju ära ei õpi ja mis vaja lahti ei lase, siis käite ikka ringi sama rada pidi.

Kui tunnete, et rada hakkab juba pähe kuluma on vahest tark kutsuda kedagi väljastpoolt sinna ruumi, kes võiks anda teile tagasisidet või peegeldust, kuna seal vaheruumis olles on teil kadunud võime kõike selgelt näha ja tunnetada.

Mõnikord aitab ka kui te reisite välja sellest kohast kus te parajasti olete. Ma ise soovitaks vähemalt 400 – 500 km või kui võimalik ca 1000 km eemale. See on piisav, et saaksite ennast ja oma elu ja olemist ning energiat kõrvalt vaadata. See tekitab teise perspektiivi.

statueandmanhattanviewMinu jaoks oli selleks New York ja selle mõju ning selgus langeb ja settib minus siiani. Ma sain väga palju selgemaks mida ma tahan, mida vajan ning mis toimib minu jaoks ja mu elus ja mis mitte ning mis valikuid ja otsuseid ma pean tulevikus tegema vastavalt sellele.

Puhtuse superinimesed 

Teine asi mis selles vangistuses võib olla tavaline on, et nüüd hakatakse väga hindama ja välja otsima neid inimesi, kes on väga puhtad. Kes ei tarbi alkoholi, kes ei suitseta, kes ei kasuta narkootikume, kes ei tarbi punast liha, kana, ei joo kohvi, söövad ja elavad tervislikult, ning mitte ainult, ka mõtlevad ning toimetavad teadlikult. Kes on võimalikult teadlikud ja puhastavad ennast tihti, sageli on looduses ja valivad ka teadlikult oma seksuaalpartnereid. (Näiteks, kui olete vahekorras inimesega, kes tarbib palju aineid, siis väga sageli kopeerub see teie süsteemi, eriti kui naine laseb selle mehe seemnevedelikul endasse tulla, siis saate ka selle mehe DNA veel endale pealekauba).

Mõnikord võivad tulla ette situatsioonid, kus teid une ajal ära kasutatakse, et uurida teie keha ja olemist. Sellest on kirjutanud paljud teised vaimsed praktikud ja saate sellest netist lugeda.

Miks ma seda kirjutan, on mu isiklikud kogemused, mis viimastel kuudel on tihenenud. Mehhiko pidi muidugi ka olema koht, kus see on väga tavaline. Minu unenägu oli just sellel samal teemal.

1wantrabebe5Point on selles, et kui te ei tarbi aineid, siis hakkate väga kõrgelt vibreerima ning teist saabki imeinimene või nagu ütelda maapealne ingel. See on väga hea uurimismaterjal erinevatele eteerilistele tegelastele. Selleks, et nad seda teiega une ajal teha ei saaks või isegi päisel päeval, oleks vaja teil oma vaimuga läbi rääkida ja uurida kas mida on vajalik teha selleks, et ennast kaitsta. Tuleb oma vaimu juhiseid siis tõega võtta ja vastavalt käituda. Mõnikord see paneb teid tegema väga kummalisi asju. Seda tuleb tõesti kasvõi pimesi uskuda.

Vaimne kaitse peale

Üks soovitatav nipp minu poolt on, et panete endale peale vaimse kaitse, et mitte keegi ei tohi teid puudutada või teid uurida, ilma teie teadliku ärkveloleku loata. Küsige oma vaimult milline see kaitse olema peaks.

Mõnikord võib see olla naljakas, kui selle olete väga võimsalt peale pannud. Kord mu armsam puudutas mind ilma mult küsimata, ning ma lausa võpatasin, see oli nagu elektrishokk elektiraeda puudutades. Sain aru, et seda kaitset tuleb siis vastavalt kohandada.

Armsamate ja kallimate suhtes ettevaatlikkus

Sellega seoses aga tuleks siiski olla tähelepanelik, sest mõnikord kasutavad teised vaimud meie kallimaid ära, et saada ligipääs läbi nende meie kehadesse ja olemisse (on minuga korduvalt juhtunud ja mitte ainult minuga, ka paljude minu tuttavatega).

Seetõttu oleks tark kõik kallimad enne kui nendega suhtesse astuda läbi testida ja katsetada, kas neil on ikkagi puhtad eesmärgid teie suhtes ning kas ei ole mingeid muid kanaleid pidi lekkeid läbi tema. Ma tegin mitmeid katseid viimasel kuul siin ja vaim oli nii konkreetselt selge, et see oli lausa pöörane kuidas vastused tulid.

Mõned inimesed, kellega soovisin suhtesse astuda lihtsalt võeti mu eest ära, et mulle selgeks teha mis inimestega on tegu. Seda oli väga huvitav jälgida, sest tõesti oli tunne, et terve armee ingleid oli sellesse projekti töösse pandud, et ma enam draama teele ei satuks. Soovisin inimesega kohtuda ja mitu korda proovisin ja kogu aeg tuli midagi vahele. Nüüd sain kuulda mis selle inimesega vahepeal juhtus ning vaim andis selge pildi miks ja kuidas.

Kui te ise ei oska seda veel näha või tunnetada kas millega tegu ja kas inimene ‘lekib’ või on mingi muu süsteem läbi tema teie juurde luurele tulnud, siis minge uue ajastu vaimsete nõustajata juurde, kes seda oskavad teha (mina teen seda ka, läbi skype-i) ning nad võivad seda vaadata ja kontrollida ja ka teile õpetada kuidas seda ise teha.

Miks vana ajastu vaimsed nõustajad enam ei pruugi toimida? 

Sest nemad toimetavad vana ajastu järgi, kus peamine põhimõte on, aitan inimesel tekitada sõltuvuse endast ja enda teenustest, mis tekitab nõustajale seejärel hea igapäevase leivaraha. See aga võtab ära nii energia kui ka selle inimese enda väe ja vaimu tarkuse. Sedasorti nõustaja keerab selle inimese vaimu raadiokanali hääle maha ning väidab, et vastused on võimalikud vaid läbi tema. Seni kuni inimene seda ei taipa, ei saa ta ka enam oma vastuseid kätte.

Uue ajastu nõustaja esmaseks eesmärgiks on suunata igatühte oma tõe ja oma väe juurde, nii et meist mitte mingil juhul sõltuvaks ei jääda ning isegi näidata kuidas ennast ise edaspidi aidata.

Kui alustasin Auratransformatsiooniga™, siis oli sagedane see juhtum, et inimesed tulid korduvalt ja korduvalt samade teemade ja küsimustega ning seejärel ka käisid läbi erinevaid transformaatoreid kuni siis pidime osade transformaatoritega keelu neile peale panema, sest see ei aidanud ei neid ega meid.

Uue ajastu lähenemine on, et kõigile jagub ja küllust on terve kosmos täis. Vaja vaid käsi välja sirutada ja võtta. Igasugune sõltumine on piirang ja vähendab meid.

Pane tähele lähinädalate unenägusid

Mul oli eelmisel nädal üks unenägu, mis oli nii võimas, reaalne ja detailne, et kõigepealt kirjutasin selle ülesse ja sel nädalal töötlesin selle läbi gestaldi põhimõtteid järgides.

See unenägu oli minu jaoks nii hirmutav, et kui ma ülesse ärkasin, siis ma ei suutnud liigutada ca 30 minutit. Hirm oli mind täiesti ära halvanud. Kõige parem selliste unenägude juures on hetk, kui silmad avad ja siia reaalsusesse tagasi tuled.

Reflektsioonina tuli palju taipamisi ja tegelikult oli mu uni mitte ainult segu mu alateadvuse ja kollektiivteadvuse komplektist, vaid ka vaimu väga detailne ja otsene suunamine.

Olles selles unenäos ma olin tegelikult väga juhtiv sündmuste osas. Ühel hetkel kui keegi lubas mind aidata, nägin koheselt läbi, et see inimene tegelikult tahtis mind hoopiski edasi toimetada sinna, kus oleks mulle lõks olnud. See oli väga huvitav hetk unenäos, sest see oli vaid sekundite küsimus ja ma pidin kiiresti tegutsema ja ma ka tegin seda.

Kõrgema Avatari Ärkamine siinses reaalsuses 

See uni andis mulle arusaamise, et me tegelikult hakkamegi kõik üle võtma oma kõrgemat avatari. Kui nägite filmi ‘Avatar’, siis seal oli peamine põhimõte see, et keha siin magas ja teises reaalsuses seikles Avatar ja elas teist elu.

Minu tunnetus on, et meie vaim elab täiega teises reaalsuses samal ajal kui me magame siin reaalsuses ja meie teadvus siinsest reaalsusest tegelikult ühineb kõrgema vaimuga sel ajal ning toimetab seal kõikvõimsalt, et võimalikult kiiresti ja palju suuta kopeerida ja toimetada sellesse kehasse ja vaimu sisse, nii et uued operatiivsüsteemid saaksid kergemini toimetada.

Nüüd on aga kätte jõudmas hetk, kus meie Kõrgem Avatar tegelikult ärkab ülesse siia reaalsusesse, ning ei ole meie avatar vaid unes. Ma loodan, et saate pihta, mida ma mõtlen.

See on väga võimas ajalooline hetk kui see meiega isiklikul tasandil toimub. See on väga imelik kehale, sest keha pole sellise kehaga ja vaimusagedusega veel harjunud. Selles kohanemine võib nüüd lähinädalatel ja kuudel tuua esile väga palju pööriseid ja puhastumisi, sest uus Avatar võtab keha üle. See on tegelikult teie vaim, mis keha üle võtab. Kui te pole aga teinud eeltööd, et aidata sellel üleminekul minna kergemalt, siis see võib olla katsumusterohke. 

Üks võimalikest eeltöödest on teha auratransformatsioon, sest see aitab vaimul ja kehal kergemini lõimuda.

Taasloo ennast uuesti ise

Ühel hetkel gestaldi seansi ajal, oli mul laua peal palju asju ette pandud, et kuidas ma toimetaksin ja sätiksin neid asju oma reaalsuses. Hakkasin neid koheselt süsteemi panema, kui ühel järgmisel hetkel oli laud puhtaks pühitud.

greenlightdolphineyeMis toimub praegu, eriti sellel kuul, on et tahame või ei taha, universum ja vaim teevad meiega striptiisi. Et kui me ise vabatahtlikult ei taha, siis hakatakse tõmbama ära ja puhastama kihte meie kõigist ja kõigest üle-liigsest ükshaaval või korraga.

Vanad liikumised – eesmärk ja siht 

Kas olete kogenud viimaste kuude või isegi aasta jooksul, et asjad ei toimi enam üldse nii nagu vanasti? Vanasti oli nii, et võtsid eesmärgi, panid selle ette, hakkasid selles suunas liikuma ja kõik hakkas sinu järgi joonduma. Nüüd on nii, et paned eesmärgi ja nii eesmärk kui ka kõik muu hakkab su eest seda veelgi kaugemale lükkama. Selle asemel, et õnnestuda astute ühest august teise ja ühest ebaõnnestumisest teise.

Jah tõesti kõik, mis meid ei tapa, teeb tugevaks, aga mingi hetk tuleb igal inimesel piir ette. Tahaks lihtsalt hetkeks puhata, mõnusalt olemist nautida ja luua seda mida süda ihkab.

Mis siis seda tekitab, et nüüd eesmärk ära liigub?

Kuna me oleme uues operatiivsüsteemis, siis me kehastume tõesti nagu kassiks, kes oma saba tagaajamisest peab nüüd liikuma aega, kus ta lihtsalt kõnnib ükskõikselt, tehes kohati nägu, et tal pole sooja ega külma kas tal isegi saba taga on. Ja mis juhtub? Saba järgneb talle igale poole. Olen seda enne ka siin blogis kasutanud, aga see on lihtsalt nii ilus ja selge näide.

Miks siis see puhastamine nii aktiivselt toimub?

Minu tunnetus on, et vaim ei saa panna meile uusi riideid selga enne, kui vanad on täiesti ära võetud. Me oleme vanadega tõesti harjunud ja ei tea ju millised uued välja näevad. Meie meel hakkab kohe ette valmistama ja võibolla ka takistama, mine tea – võibolla mulle ei meeldi materjal või võibolla ei sobi selle lõikus mulle. Me mõtleme natuke vanamoodi.

Uues ajastus aga hakkavad asjad käima kõik teisiti. Isegi meie uued riided, kas siis sümboolselt või mitte. Meil ei oleks vaja muretseda. Isegi kui riideid ei tule, oma aadama või eeva ülikonnas oleme nagunii kõige ilusamad…

Kui me oleme siis kas vabatahtlikult ise striptiisi teinud kas kaudselt või otseselt, ning oleme oma tõelises alastuses – langeme me oma haavatavusse. See on see koht ning seisund, mida enamus inimesi alateadlikult väldib.

Kui me oleme selles haavatavuses – on meid väga lihtne haavata või meile haiget teha. Parem on olla sisse pakitud mitmete kihtide taha kui näidata oma tõelist alastust, oma haavu või oma rasvavoldikesi. Parem on see kõik ära katta ja uskuda või petta ennast, et see tegelikult pole üldse oluline ja kõik on ju hästi.

Kuid läbi haavatavuse langeme me oma tõelise vaimu ja südame avatari kehasse. Läbi haavatavuse oleme ehedad ja puhtad, nii nagu me oleme. Läbi selle avame me oma uue reaalsuse ja võibolla oleme võimelised isegi vahetasandilt välja astuma!

Mis on meie katsumus siis lähinädalal?

0000sansebastianKatsumus number üks on kuidas vabatahtlikult lahti lasta vanast igal tasandil. Minu soovitus oleks teha kapitaalne ümbervahetus. Toon siin näiteid mis moel ja kujul.

1. Vaheta ümber kogu oma garderoob. Kui sa korraga ei saa seda endale lubada, siis anna iga kuu mingid riided ära ja osta asemele uusi. Sealhulgas ka jalanõud.

2. Kui võimalus tee endale isegi uued pangakontod, mis käivitad uue külluse koodiga.

3. Kui võimalus koli uude kohta. Kui seda võimalust pole, vaata kas saad teha remonti ja asju ümber muuta, nii et tunduks nagu uus. Võibolal saad suveks kellegagi oma elamist vahetada? Enne uuri, kas nende koht on sinu jaoks aktiveeriv ja avardav ning kutsuv?

4. Uuri järele mida ja kuidas saaksid muuta oma tööga seoses. Kas see, mida sa praegu lood rahuldab sind? Kui ei rahulda, siis mida oleks vaja muuta?

5. Kas inimesed, kes sind ümbritsevad on sind kaunistavad ja sind väestavad või hoopiski maha tõmbavad ja piiravad? Kas kuidas saaksid viimastele väljendada sinu valikut nad oma ringkondadest eemaldada?

6. Kas, mis on veel võimalik muuta, et luua puhas leht sinu uuele algusele?

2beachwhaleSelle nädala fookuspunkt 

Kui võimalus ja juba kannatab, siis mine looduslikku vette ja lama seal nii kaua kui on võimalik. Tunneta mis toimub, kui sa lihtsalt lamad vees. Meri oleks kõige parem, sest seal on ka lained. Kui looduslikku veekogusse ei ole võimalik minna, siis mine basseini ja lama lihtsalt seal vees. Kui võimalik, mine sooja vee basseini ja kui võimalik nii vaiksesse kui võimalik. Muidugi floating võib olla ka üks võimalus.

Tunneta kogu oma keha, kas saad ja suudad selle totaalselt lõdvaks lasta?

Kui ei saa, siis mis segab?

Pane kogu tunnetus iga kehaosa peale?

Kus on veel lisapinget?

Kas saad natuke ennast liigutada, mis vabastaks need pinged?

Juhul kui oled meres, proovi ühenduda selle tundega, et meri on kõikvõimas ja see on ühenduses teiste merede ja ookeanidega ning seda on väga palju ning külluses. Kui sa seal nii lihtsalt lamad, siis võid saada teisigi taipamisi, mis just sulle vajalikud on just sel hetkel.

Peamine probleem ka uues ajastus on see, et vaimul on vaja kogu aeg väikseid kontrollreide teha, et kas kus kõik on ning kas kõik on tasakaalus ja korras. Kui me aga vanamoodi edasi käitume, kus me neid hetki oma vaimuga ei loonud, siis tekib kehasse ja olemisse kohe error ja lühis. Kas jääme haigeks või toimub midagi muud, mis meid rajalt maha võtab, et meile kogu sõnum edastada.

Eriti olen seda täheldanud transformeeritutel. Kui aus olla ma ei kujutaks ette praegusel ajal elada ilma transformatsioonita. Seda ei ütle ma mitte selleks, et asjale reklaami teha, aga tõesti osalt ma saan aru kui palju kergemaks on see teinud mu elu ja valikuid, kuna olen sügavamas ja otsesemas ühenduses oma südamega ja teekonnaga. Ma igal juhul soovitaks kõigile.

Praegusel ajal võibolla polegi vaja enam transformatsiooni nii väga kui aura justeerimist, sest enamus on juba poolel teel selleni. Igal juhul on tegu tehnikaga, mis kindlasti aitab kergemini selles suures pöörases ajastus hakkama saada.

Eestis tegutsevate transformeeritute kohta saad infot siit: www.auratransformatsioon.co.ee

Selle kuu katsumus 

Annan teile sellise katsumuse.

Proovige see kuu elada nii, et te mitte midagi ega kedagi ei taha.

Tehke igapäevaseid märkmeid selle kohta ja andke mulle kuu lõpus teada kas siin loo alla või eraldi kommentaaris või privaatses sõnumis mis see endast kujutas teie jaoks ning mis teie elus muutus kui muutus.

Selle kuu lõpufookuseks on ka see, et pange tähele kas selles kuus teete oma valikuid läbi külluse või läbi puuduse? Kui teete valikuid läbi külluse, loote veelgi rohkem võimalusi. Kui teete aga seda läbi puuduse, siis loote veelgi rohkem puudust.

crystalclear eyesOlen Crystal Ra Laksmi, kes praegu teeb striptiisi, osalt mitte tahtlikult, aga kui universum nii heaks arvab, siis vastu ei punni. Õpin lahti laskma ja ära andma kõike/kõiki, mis/kes vajab/vajavad edasiliikumist ning looma valget paberilehte, kus algab uus kaasloome nendega, kes valivad sinna joonistada joone või kaks või koguni rohkem. Uue ajastu elu on nagu karussell. Ise valime millisega sõidame ja kellega. Peamiseks meeldetuletuseks on ikkagi valida ‘nämmim’ kõigist!

_______

1wantrapalmtreesKui soovite panustada minu kirjanikutööle siin blogis, siis minu siinsel uuel kodulehel on võimalus kõigil ka teha rahalisi panuseid otse paypalile (küsi aadressi) või siis kui soovite võite ka teha Oü New Flow arvele, mis on EE552200221039028272. Olen südamest ette tänulik.

Olen teile lugejad väga tänulik kogu toetuse ja tagasisidemete eest ning eriti ka neile, kes on ostnud mu erinevaid tooteid.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This