Select Page

DCIM100GOPROSelle nädala võtmed kannavad endas päikese sõnumeid – läbi planeetide tantsu ja iseenda võluriks saamise. See võib anda palju äratundmisrõõmu ja julgust proovida uusi seemneid mulda pista! Mis suhe on rahal ja meestel? Mis teha fookusega? Mis praegu tegelikult toimub?

Kui mõtlete et olete juba piisavalt räsida saadud, siis see on alles algus. See nädal tõotab ka tulla väga intensiivne. Selle nädalavahetuse juhatas sisse täiskuu eelmisest nädalast. Päikese tegevus taevas on eriti aktiivne. Samuti on tulemas kohe kohe kesksuve pööripäev.

AABCsunsetPäikese mõju meile 

Päikese üliaktiivne tegevus mõjutab nii Maa magnetvälja kui ka kõikide Maal elavate inimesi. Päike oma olemuselt on meesenergia ja väljapoole kiirgav ekstravagantsus. Ehk sellel nädalal võivad tulla ka esile rohkem säravad mehed meie reaalsuses kui ka võibolla meile meeldetuletus, et me peaksime oma sisemisel mehel paluma välja astuda ja särada ning meile teed näidata.

Me oleme kõik väiksed elektrisüsteemid. Ja päike on üks väga oluline osa meie elektrisüsteemist. Olete kõik kindlasti märganud, et suvel on inimesed Eestis palju rahulikumad ja lõdvestunumad. Millest see tuleb? See tulebki sellest, et inimesed on rohkem laetud päikesest. Kui nad seda aga ei saa teha, nagu talvel, siis saavadki akud tühjaks. Talvel tuleb siis akusid laadimas käia soojal maal või hoopis ära kolida kui see võimalus peaks olema.

Kui kaks inimest paneks kaks kätt kokku ja võtaks teise kätte elektripirni, siis see hakkaks helendama. Meie kehad juhivad elektrit. Kui siia lisada veel energiat tõstvad tehnikad nagu tantra, siis võiksime oma sisemise elektriga koguni katta terveid linnu ja külasid… Rääkides jätkusuutlikusest…

Kui seda teada ja teadlikult kasutada võib nii mõndagi imetlusväärset korda saata. Päikese üliaktiivne tegevus mõjutab ka meie DNAd, meie närvisüsteemi ja teadlikkust. Kohati on kohe tunne, et meisse nagu väevõimuga proovitakse installeerida uusi programme ja informatsiooni, isegi siis kui me ise veel selleks täielikult kõigil tasanditel valmis ei ole.

See võib tekitada üksjagu segadust ja arusaamatusi, kuid kui sügavamalt endasse kaevute või maandute, saate kindlasti ülikiiresti pihta millega tegu. Kuna päikesetormide üks peamine vorm on see, et kokku saavad kaks vastas magnetpoolt, siis see tekitab meie inimkehades uue magneetilise ühendumise.

 Päikese abi varjupoolte valgustamisel

See protsess võib aga endaga tuua ka väga sügava ja põhjaliku varjupoolte puhastuse. Nüüd on järjekordselt aeg oma varjudega silmitsi seista ja oma pahupoolt tundma õppida ja sellega ühineda. See ongi uue ajastu ülestõusmine. Me ei sure kehaliselt, aga me valgustame läbi kõik selle pimeda ja mitteteadliku kas siis endis või siis meid ümbritsevates inimestes vastavalt nende võimele vastu võtta.

0iguanaparadiseSellel nädalal on eriti oluline pikalt looduses olla ja väga tugevalt tegeleda maandusega. Me õpime nüüd igapäevaselt kuidas langeda iseenda südamesse ja väesse ning julgusesse ning kuidas sellele vastavalt luua oma uut elu ja lehekülge.

Maandumistehnikaid on mitmeid

Mine metsa, kallista puid, kaevu maasse või liiva, seksi, võta vastu massaaz, tee füüsilist trenni, söö tervislikku toitu, liigu looduses või mine mõnda seiklusparki, kus saad tõelise maandumise teha zipline köit pidi liikudes nii ka ühendades oma õhu elemendi.

Mentaalne juunikuu

Juunikuu on väga sügavalt mõjutatud Merkuri energiatest ja seetõttu on võibolla ka rohkem mentaalne ja intellektuaalne kui tavaliselt. Kuid sellel kuul võiksime kasutada fookust just selles suunas, et kuidas meelest välja astuda või lahti ühenduda, nii et anname rohkem aega ja võimalusi südamel rääkida ning juhtimine üle võtta.

See on alguses päris keeruline, sest oleme harjunud mõistuse kontrolliga. Meile on sisendatud sisend, et see on turvaline kui me jälgime mõistust. Kahjuks pole see enam nii. Ainus turvalisus on see, et me muutume ja kiiremini kui kunagi varem.

See kuu on soovitav ka järgida 5 kokkulepet, eriti mis puudutab selget eneseväljendamist ning kui teised end väljendavad, siis mida kas saad teha, et kindlustada et kõik osapooled on ühel leheküljel ja mõistavad teineteist. Seda kergem on pärast toimetada.

Näiteks toon väga huvitava mälestuse

Käisin Berit Reaveri juures Norras auramediaatorite värskenduskursusel mitmeid aastaid tagasi. Mingi hetk palus ta meil välja arvutada kui palju inimesi me sooviks iga kuu teenindada ja siis anda talle numbrid.

Ma ei osanud kuidagi selle harjutusega suhestuda. Et mis mõttes numbrid? Ette plaanida oma klientide numbrid? Mina ei teinud oma tööd numbrite pärast, vaid kuna see oli nii põnev ja meeldis mulle ja ma sain ka kasutada enamus oma oskusi ja oma talente. Tegin aga siis mõttes järelarvutusi, et kuidas mu numbrid siis välja kukkusid. See oli uskumatu, aga isegi neil, kes arvutasid oma tuleviku numbreid, polnud selliseid numbreid nagu minul. Mis siis selle loo võti on?

2crystalstretchbackVõti on see, et kui me teeme seda, mis meile meeldib ning teeme seda armastusega ning täie kohaloluga ning julgusega (hirm lükkab kõike meist eemale) ning oleme ise täies tasakaalus, siis toetab kogu Maa ja kõik meid ümbritsev igat meie sammu ning me ei arvesta enam numbreid, vaid kogemust ja kvaliteeti ning väärtusi. Numbrid tulevad siis iseenesest.

Suhe rahaga ja meestega – mis neil ühist on?

Viimasel ajal on paljud minuga jaganud kui raske on hakkama saada, et vaevu jagub ühest palgapäevast teiseni. Nagu midagi väga ei priiska ka, aga kuidagi raha sulab ära, üteldakse. Kui uus osa sisse tuleb, siis on pool juba vaja ära maksta eelmise kuu võlgadeks, nii et raha tuleb ja läheb kiiremini kui tuleb. Kas tuleb tuttav ette? Ning see pole kusjuures mitte ainult Eestis, vaid ka teistes maades.

moneyMidagi toimub muidugi rahadega ja energiatega ka globaalselt, aga mida saame meie üksikisikutena ära teha? 

Ma mõtisklesin selle üle, et mis see probleem siis on või kuidas see nii tekib. Sageli oli neil inimestel kas erinevat ühisomadust. Esiteks nad ei usaldanud mehi ning sageli isegi vihkasid mehi, kuna olid palju haiget saanud või mehed olid neid ära kasutanud ja teiseks nad vihkasid raha, kuna seda enamus aja polnud ja kogu aeg oli sellega probleeme. Kui tegu on meesterahvaga võib olla teistpidi versioon. Kuna vesi on voolamine ja raha peab voolama, siis võib see teiselt poolt takistada.

Need kaks on aga omavahel väga tihedalt seotud. Kuna meeseenergia on tegelikult vorm, siis raha kui selline on vormi valatud meesenergia. Selleks aga, et seda oleks rohkem, on vaja aktiveerida naisenergia, ehk voolamine, vesi – ning võtmeks praegusel ajal on et rahast ei tuleks kinni hoida, teda ei tuleks vihata või ära lükata.

Raha suhtes tuleks näidata üles ükskõiksust. Ja mitte tehtult ja võltsilt vaid tõeliselt. Kujutage ette et teil on nii poogen, et te lausa kütate oma korterit rahaga?? Alguses tekib peas kohe reaktsioon, et mis mõttes? Raha niigi vähe ja siis kütan sellega? Absurd! Kuid kui me seda mõtleme, siis me ei tähtsusta raha üle ning seega juba tõmbame teda rohkem oma sfääri. Kui te ei tähtsusta raha üle, siis ei tekita raha teie elus pendlivõnkeid.

Järgmiseks astmeks on aga kindlasti ka rahaga sõbruneda. Raha on nagu sõber või armsam. Kui me teda ei taha oma ellu, siis ta ei tule ka. Ükskõiksus on alustuseks väga hea, sest see on tegelikult neutraalpind. Sealt edasi saab juba ehitada teadliku aluse uuele suhtele oma rahaga ja oma meesenergiaga. Tavaliselt kui olla neutraalne, siis hakkab mingi osa magnetismist tööle. Enamus meesenergiaid näiteks tahavad just vallutada ‘neutraalseid naisi’, kes näitavad, et on üskkõiksed. See on nende mehelikkusele katsumus, et kas murravad sellest läbi. Kuna raha on meeseenergia, võib sellega sama seis olla.

Selleks, et väline raha saaks tulla, oleks vaja täielikult tervendada oma suhe oma sisemise mehega (ka meestel on sisemine mees). Kui te hakkate teda täielikult usaldama, teda kuulama ja tema juhiste järgi liikuma, võib teie reaalsus muutuda väga kiirelt ja veelgi võimsamaks kui te oskasite unistada. Te tahate oma sisemise mehega palju aega veeta, sest temaga on nii lõbus ja vahva ning ta alati hoolitseb teie eest. Olenemata kus te olete või kes te olete. Ta on nagu kuningas, kes ootab tegelikult vaid käsklusi. Kui neid ei anta, ei toimu ka midagi.

greenlightallowgreenlighttouchNii et võti praeguses energias nii raha kui meeste puhul on esiteks usaldus. Mis siis juhtub kui me usaldame? Siis meil pole kaitsevalle ümber ning me laseme endasse nii info kui ka vajaliku energia. Me oleme omal moel haavatavad, aga samas avatud. Usaldades, et seda ei kuritarvitata. Selles energias võib luua nii palju imelist!

Kuidas sa alustad oma meesenergia tervendamisega? Läbi erinevate mehi usaldavaid harjutusi tehes. Siin on mõningad minu poolt ära proovitud head vormid.

1. Mine vabasukeldumise kursustele. Kui teed sügavsukeldumist, siis vali endale meessoost turva- sukelduja. Ning mine alla nii kaugele kui sa suudad ja võid oma treeningule vastavalt. Vaata mis juhtub. Sinu elu on nüüd sinu turvasukelduja kätes. Sa pead teda väga usaldama.

2. Tee purjetamisreis. Olles purjetamas vähemalt 24 tundi, laeval vähemalt 5 meest ja sina ainus naine. Sina purjetada ei tohi, mehed peavad sind ühest kohast teise viima ja täieliku kuninglikkusega kohtlema nagu kuningannat. Noh igavuse peletamiseks võid neile süüa teha ja laulda ning võluda neile vajalikud tuuled.

3. Leia sõber, kellel on mootorratas. Las ta viib sind kuskile uude kohta ilma sulle ütlemata. Usalda tema valikut.

4. Mine pimekohtingule ja vali esimeseks kohtinguks teha väike jalutuskäik linnas, nii et su kohatav mees teeb sulle tuuri.

Kõiki antud variante võib kodus järele proovida, aga iga valikuga kaasneb päris suur risk. Point ongi see, et meil on alati võimalus libastuda. Vabasukeldumisega võib end surnuks sukelduda vaid ühe väikse veaga, purjekas võib põhja minna ja pimekohtingul kohatav mees võib olla vägistaja.

Aga mis on asja point?

Point on see, et kui meis endis pole enam ärakasutatava või ohvrirolli energiat nii nagu ka üliaktiveeritud negatiivsust on üsna tõenäoline, et kõik versioonid pakuvad meile teatud moel naudingut ning tõstavad meie enesetunnet ja hinnangut ning võimalusel tervendavad meid ja ei tõmbagi ei ohtu ega negatiivsust oma sfääri.

Lepingute allkirjastamine

Astroloogiliselt ei soovitata praegusel ajal uusi lepinguid allkirjastada. Ma jagan teiega ühte näidet Mehhikost, mis siis saab kui selle teadmise vastu käituda.

Ma teadsin seda, kuid asja oli vaja. Läksin kohalikku poodi, et endale osta 12 kuu pakett ja interneti pulk. Selgus aga, et pulk polnud minu arvuti tarkvaraga ühendatav (seda infot minult enne lepingu vormimist ei küsitud).

Seega pakuti mulle välja kaks varianti: kas ostad teise pulga mis on ca 2000 peesot veel lisaraha, või saad omale 12 kuu paketi, ilma selle kasutusvõimaluseta, kuna ilma pulgata ei saa seda kasutada. Kui ma siis uurisin kas ma tõesti 12 kuu lepingut katkestada ei saa, kuna ma ei saa ju kasutada kui pulk ei toimi, siis vastati, et jah, ei saa. Küsimuse peale miks, kehitati vaid õlgu.

Küsisin kas neil on kedagi, kes räägib inglise keelt. Ei olnud. Ja nii ongi, isegi terve firma peale pole siis, kellele vajadusel helistada? Kummaline firma tõesti.

Ma polnud isegi ühelegi lepingule alla kirjutanud ning ei saanud aru, kuidas see võimalik on. Ühesõnaga raha võeti ära, kõik paberid tehti ära, aga mida ma ei saanud, oli lubatud teenus??

Tulin siis paar päeva hiljem ostma uut pulka. Mis mul muud üle jäi. Sain uue pulga, panin kodus taha ja nii aeglast internetti ma mäletan interneti algusaegadest, kus sa ootad lehekülje laadimist vahest 5 minutit või rohkem. Selgus, et minu maja piirkonnas pole antud teenuse osutajal levimasti. Seda infot aga minu käest ei küsitud, et kus ma elan, et kas see mu piirkonnas ka kaetud on? Kuna mina seda küsida ei osanud, siis tekkiski antud situatsioon.

Nüüd on mul internet, mida ma kodus kasutada ei saa, kuna levi on olematu selles piirkonnas. Väga huvitav seis. Proovisin siis teistes piirkondades ja kui levi on hea, siis toimib nett megakiirelt ja üsna talutavalt.

Enne sinna poodi minemist oli mul sisemine tunne vilets. Ma istusin natuke ja mediteerisin selle mineku üle. Energia ei olnud avar ning voolav. Aga kuna tõesti netti on vaja, siis ikkagi läksin.

Mõnikord võib selline seis olla ka universumi moodus meile pakkuda elule uut vormi ja rütmi. Nüüd pean oma arvuti asju ajama päevasel ajal ja erinevates kohtades kus on parem levi. Mõnikord võib see ka olla selleks, et me oma elu ümber reguleeriks teisel moel. Kui ma õhtuti netis ei istu, ma loon ja toimetan palju rohkemate asjadega, mis ma muidu oleks teinud.

Siit kõigile kogemus, kui ikkagi tunne ei toeta, siis ei tohiks enda vastu minna, isegi kui väga häda on, nagu pissihäda. Pissiga on lihtne, lähed lihtsalt vetsu, aga netihädaga, eriti Mehhikos on kõvasti keerulisem. Tuleb lihtsalt targem olla ja rohkem taustauuringut teha ning kõiki sõpru, kes midagi soovitavad, mitte usaldada. Usalda ikka eelkõige oma süda ja intuitsiooni ja vahest võibolla ka mr Google-t.

Kontrollige oma info backup süsteeme

Sellel nädalal soovitaks veelgi kontrollida oma arvutite ja muu info backupe, sest kogu päikesetormide töö mõjutab ka meie elektrisüsteeme. Seetõttu on tark olla selles suhtes natuke ettenägelik.

 Elu rattad

Viimaste kuude fookus võis paljudel olla – enese selgeksmääratlemine (kes ma olen ja mida ma siin teen ja tahan?), suhted, kodu ja töö. Kui nii võtta siis minu teooriate kohaselt meie eluratta peamised rattad. Kui üks ratas on katki, ei vea ka teised välja.

Minu süsteemis algab see Suhetega, siis Tervis, siis Eneseteostus ja siis Küllus. Olen näinud viimase 14 aasta jooksul kuidas see toimib nagu kellavärk. Ühiseks voolamiseks on vaja kõikide rataste täisväärtuslikku tööd ja korraga. Minu KIS kursus oli kogu selle ratta süsteemi lahti seletamine ja aktiveerimine (6 kuu õppematerjal). KIS kursust on siiani võimalik osta. Nüüd on see olemas ühes suures kokkupandud failis. Küsi lisa!

Vastupanu

2orchidsMida rohkem vastupanu te näitate muudatuste suhtes, mis teid pommitavad, seda raskemaks te oma ülemineku teete. Teadlik valik on väga kerge. Tuleb lihtsalt rohkem tegeleda iseenda korrastamisega, mis looks selguse, kus ma olen olnud, kus ma olen praegu ja kuhu soovin liikuda. Ja seda tuleks teha kogu aeg ja regulaarselt vastavalt vajadusele. 

Kui mingi asi ei manifesteeru, siis oleks ehk tark see jätta sinnapaika ning küsimusi küsida. Tavaliselt on selleks põhjus. Meie võime oma selge peaga mõtelda, et see või teine asi on vajalik, aga võibolla on ajastus vale või meil pole just seda asja vaja see hetk.

Suur Rist

Astroloogiliselt on nüüd tegu järgmise suure ristiga, kus planeetide kohaselt on omavahel risti Marss, Jupiter, Uraan ja Pluuto. Kõik on väga võimsad planeedid. Ma nüüd jagan oma nägemust sedalaadi ristidest.

Iga risti peamine põhimõte on tegelikult tasakaalustada kõiki meie elemente (tuli, vesi, maa, õhk) ja samuti ühendada maa ja taevas omavahel uue ajastu energiatest lähtudes. Kõik mis sinna vahele jääb ja pole tasakaalus, tulebki nüüd fookusesse läbi nende planeetide iseloomuliku tegutsemise.

Marss võib seetõttu tuua natuke sõjakust ning segadust ja kaost. Mis on vajalik, on see, et me kõik ühenduks Marsi varjupoolega, milleks on tema metsik meespool. Kui me kõik iseendi sees muundame selle räuskava meespoole teadlikuks meheks, muutuks silmapilkselt kogu planeet – hetkega.

Uraan annab takka, et uuendused saaks toimuda kiiremini, ehk rebib ära ebavajaliku vana. Kui teile tundub, et olete juba poolpaljas ja enam midagi rebida ei ole, olge mureta. Küll teadlikkus välja urgitseb neid uusi kihte, mis ammu riiulil tolmunud.

Pluuto võib plahvatada kõik vanad allasurutud pommid lahti või käärivad purgikaaned pealt ära. Siis on tark seda ennetada, et mitte viga saada. Pluuto on iseloomult väga selline vulkaanilik. Võib hävitada ja sellest taasluua hetkega.

Jupiter võib kasvatada uued mõtted idudest taimedeks, kui neid piisavalt kastame ja õigesse mulda pistame.

Kuna kõik mainitud planeedid on oma iseloomult üsna mehelikud, siis seega oleks tark kui sellel nädalal oma naispoolt, ka mehed sealhulgas ja iseendas – natuke rohkem poputaksid. Ta võib nüüd natuke rohkem tähelepanu vajada ning daamile oleks tore tähelepanu avaldada koheselt kui see avaldub.

Väärtuste ja vajaduste ning piiride tähtsus

Peame tõeliselt kõigest sellest, mis meid enam ei teeni lahti laskma ja edasi liikuma. Üheks võtmeks sellel teel on kindlasti austada oma väärtuseid ning vajadusi ning samuti ka oma piire. Kui me ikkagi ei ole valmis oma piiridest üle astuma, siis tuleb teha veel ettevalmistustööd, et see saaks toimuda kergelt ja pehmelt.

Kui te liigute oma piiridest üle liiga kiiresti või läbi teiste survestamise või vägivalla, teete ja loote rohkem kahju kui kasu. Mõnikord läheb ühe sellise vea vigade parandus maksma palju aega, raha ja ressursse. Mida aeg edasi, seda targem tuleks olla igasuguste valikutega, kuna iga valik loob järgmiseid teelahkmeid.

Näiteks kui naine vägistatakse on tegu tema piirist üleminekuga. Kuna ta ei osanud või oli sel hetkel ‘hirmu poolt halvatud’, siis ei saanud ta täielikult oma piiri olemasolu selgitada.

Kui naine aga oleks totaalselt ühenduses oma intuitsiooniga, siis ta intuitsioon kaitseks teda selle situatsiooni eest (isegi siis kui ta on laps). Kui see situatsioon aga hakkab ennast looma, siis ta teab kuidas ennast kaitsta, kuidas Ei ütelda ja edasi liikuda. Üks asi mis sedamoodi ründajat võib üllatada ongi tema ohvri enesekindlus. Enamus ohvrid küll selle taseme peale kahjuks ei küündi.

Nägin seda iga kord näiteks tantrakursuste ajal. Kui õpetaja või kursusel osalejad kedagi liiga survestasid millegi suhtes, mida inimene ei olnud valmis tegema, siis ei lõppenud kunagi heaga. Mõnikord võis selleks olla mingi konkreetne harjutus või siis näiteks erinevate inimestega koostöö paaris.

Hiljuti oli mul üks Wantra seanss ja see naine ütles mulle et ta poole seansi peal mõtles, et võibolla ma teen midagi hullu temaga vees, et läbi negatiivse kogemuse teda panna liikuma läbi hirmu. Ma olin väga üllatunud selle mõtte peale, sest sellist mõtet pole minul kunagi olnud, aga arvatavasti näitas selle inimese kohalolu tol hetkel.

Minu arvamus on, et piiridest on kõige kiirem tee läbi õndsuse ja teadliku liikumise, kus ollakse kontaktis südamega ning loetakse südame sõnumeid ning käitutakse vastavalt.

Katsumused

Vaata ajas tagasi. Vasta neile küsimustele:

1. Mis katsumustega pistsid sa rinda 6 kuud tagasi?

2. Mis muutuseid oleks ikkagi veel vaja?

3. Mis hirmudega peaksid sa silmitsi seisma?

Kui sa teed oma väikse 6 kuu kokkuvõtte praegu, kasvõi nende rataste põhimõtete järgi mida ülevalpool mainisin, siis saad võibolla aru, et kui soovid muutust, siis alustuseks on vaja järgnevat.

1. Tuvasta oma uskumused, mis sind selles kohas kus oled, kinni hoiavad?

2. Tuvasta oma mõttemustrid ja oma hukkamõist antud teemadel ning seejärel teadvusta ning mõtle mida saad teha ja muuta, et see ei korduks?

3. Tuvasta oma vaatenurgad antud teemade suhtes ning vaata kas neid oleks võimalik muuta või vaadata seda situatsiooni teisest vaatenurgast lähtuvalt?

0ApalmscleanVaimne Orienteerumismäng

Hiljuti tegin siin mitmeid erinevaid vaimseid seansse uute vaimsete sõpradega. Mingi hetk proovisime ikka täiesti maagiat, et selgust saada, kus minu teema võti asub. Vastus tuli ootamatult ja sealt kust seda mina ise ei oleks osanud leida, kuna ma vaatasin seda liiga lähedalt. Aga peegeldus mis mulle anti oli nii täpne, et kehaliselt tundus see mulle nagu ridamisi läks terve rodu doominoid selili maha.

See, mis meid kuskil kinni hoiab, võib olla väga väike asi või mõte, mis vahest isegi oleme ütelnud pool niisama. Kuid iga mõte loob. Seega lõi ka minu mõte alates aastast 2011. Kui see oli vajalik võti, siis see peaks avama teisi tahkusid, mis veel vajalikud on edasiminekuks.

Praegune aeg on nagu vaimne orienteerumismäng, kus vaim juhendab läbi intuitsiooni ja sealt tuleb lihtsalt edasi liikuda. Kuid üks mis kindel – paljut seda, mis meid takistab, võivad meie kõrval olevad teekaaslased meile peegeldada, sest me ise oleme oma piltidega harjunud ja ei pruugi seost näha, neile aga võib asi väga selgelt tuvastuda. Jällegi märk uue ajastu koostööst. Kui me omavahel nii üksteist aitame ja läbi selle ka rohkem särama lööme, siis seda rohkem see peegeldub ka meile tagasi ning jätkub sealt edasi. Avame uut moodi uue ajastu doomino ning loome uut kunsti, uut reaalsust.

Suurte nihete aeg

Peamised fookuspunktid energiatele sellel nädalal on ka kuidas liikuda ja lahustada eraldatuse ja duaalsuse aspekte meie kehas ja olemises ning ka kollektiivselt. Kõik meie vaimud on liikumas läbi meie kehade, luude ja rakkude, et me täielikult mõistaks ja hakkaks elama ühtsusest lähtuvalt.

Et seda endale selgemaks teha, mõtelge ämblikuvõrgule. Iga niidiosa on ühenduses teisega ja nad koos moodustavad ilusa terviku. Kui me kõik hakkame toimetama ühtsusest, kaovad ära kadedus, armukadedus, võistlemine ja konkurents. Kõik teevad koostööd ja leiavad oma nurgad, millele oma loovust rajada.

Suvine pööripäev

012flipflopsVäga paljud ürgrahvad usuvad pööripäeva jõusse ja väesse. Kuid selle aasta pööripäevaks ennustatakse kohe eriti tugevat mõju ja avatust kosmilsitele kanalitele. Soovitav oleks pööripäeval mediteerida oma palvet, oma uut maailma soovi, kas päikesetõusul, keskpäeval, päikeseloojangul või keskööl.

1. Mõtle, mida sina sooviksid siia maailma rohkem tuua ja mis oleks sinu panus?

2. Kuidas sooviksid seda teha?

3. Mis sulle naudingut pakuks?

4. Mis selleks vaja oleks?

Katsumuste võtmeküsimused

Kui olete väga silmitsi oma varjudega või siis muul moel ei saa liikuma, siis ehk aitavad need küsimused:

1. Mil moel see situatsioon teenib mu vaimset kasvu?

2. Mis on see õppetund, mida ma peaksin siin õppima?

3. Mis kingituse saan ma siit sellest situatsioonist kaasa võtta?

4. Mis on selle situatsiooni sõnum mulle? Mida peaksin õppima? Mida peaksin lahti laskma?

Sina oled iseenda Võlur

Ei ole vaja otsida kedagi teist väljastpoolt, sina oledki iseenda võlur! Oluline on nüüd targalt toimetada. Kas teadsid, et su teadlikust meelest kasutab su aju vaid 4% ja teine osa ehk siis 96% kasutatakse hoopiski ära su alateadvuse poolt. Kui sa tahad midagi muuta, siis mis oleks vaja teha? Mõtelge selle üle! Alateadvus on meie võti. Tahad midagi muuta oma elus? Alusta alateadvusest!

Fookus

Mitmel pool soovitatakse praegu ikkagi vanal moel panna fookus vaid ühe asja peale. Mina selles nii kindel enam pole. Uues energias võivad asjad just väga laialt ja mitmetasandise põhimõttena liikuda ja üheagselt, isegi kui sünkroonist väljas siis üldisemas mõttes üsna ühtselt.

Paljud inimesed on praeguseks juba mõistnud, et praegusel ajal ära elada ning ka mõnusalt elu nautida ei piisa vaid ühest sissetulekuallikast. Tuleb luua mitmeid pesasid, nii et munad olekski mitmes korvis laiali. Kui neid saab liiga palju olema, tuleb leida inimesed, kes neid haldaksid.

Ja inimesed on muidugi ka erinevad, osadele meeldibki ühe projektiga tegeleda ja ega eduks palju polegi vaja. Võtke vaid üks toode, mida inimestel on väga vaja ning nad jooksevad selle peale tormi. Vaja on vaid toimivad süsteeme, mis on omavahel ühendatud ning teevad koostööd.

Järjest enam läheb kogu sissetulek interneti põhiseks. Internett on kullakaevandus. Kes viitsib natuke süveneda, ongi võimelised looma uue reaalsuse sellele vastavalt.

Kui olen siin istunud maha paljude sadamas toimetavate inimestega, siis on kõik vestlused lõpuks jõudnud selleni kuidas me saaksime kuidagi nende kogemusi e-tarkusesse koguda ja siis maailmaga globaalselt jagada. Ning üks väike e-raamat, kui on midagi, mida inimestel on vaja, võib tõeliselt luua uut reaalsust kui ka teadlikkust ning ka küllust. Kõik on tõesti praegusel ajal võimalik!

Tuleb peale uus generatsioon noori, kes saavad aru, et nad ei taha enam isegi keskkooli või ülikooli minna, et õppida midagi, mida nad võibolla terve elu ei kasuta ning seejärel maksavad kogu ülejäänud pool elu õppelaenu. Uue ajastu noored on nutikad, sest nad on ühenduses vaimuga hoopis teisel moel. Meil tasuks nüüd neid jälgida ja hoopiski neilt õppida.

Nii, et nii ‘multitasking’ (mitme asja korraga tegemine) kui ka mitu fookust korraga on täitsa okei kui olete oma südamega ühenduses ja julgus on teie tiibadeks. Vahest on isegi nii, et erinevad fookused täiendavad üksteist ning kuna uue ajastu inimesed on kõikvõimsad, siis ei pea nad piirduma vaid ühe fookusega korraga kuna suudavad hoomata rohkem nii sügavuti kui laiuti ja pikuti.

Tõotab tulla põnev nädal. Nii, et imelist loomist koostöös päikesega;) Jagage oma kogemusi ja mõtteid antud teemadel!

2crystalorchidsmilesOlen Crystal Ra. Täna paneksin endale küll võibolla nimeks Kõue Kati, kuna täna tantsin ma Kaliga, ühe osaga oma metsikust jumalannast, et emmata oma metsikust, pöörasust ja avatust ning haavatavust. Kui kõik ongi ära võetud, ning oled kõiksuse ees alasti, siis pole kaotada enam mitte midagi muud kui nahk ja vaim. Vaimu aga kaotada ei saa, kuna tema elab igavesti. Seega oma naha kaotamise pärast pole siis enam vaja muretseda.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This