Select Page

2crystalupsideshotSellel nädalal on võtmed väga eripärased. Osalt on need rohkem paremapoolsed ja loovad sümfooniaid. Sisemised mehed ootavad puhkust. Laseme neil siis minna. Las välised mehed võtavad meie kuningannad käevangu ja kutsuvad meid jalutama maapealsesse paradiisi…

2stairsupTagasivaade

Natuke aega tagasi andsin teile koduse ülesande proovida olla üks kuu nii, et te mitte midagi ega kedagi ei taha. Palusin teil teha märkmeid ja anda mulle siin teada kuidas see eskperiment möödus.  Osadel pole veel võibolla päris terve kuu täis, aga võibolla mu enda väike kokkuvõte võib teid sellel teel inspireerida ja ka ise kodus järele proovida.

Kui me ütleme sõna ‘tahtma’ siis me tegelikult lükkame seda, mida me tahame endast ära. Kui me midagi ei taha, siis me oleme vastuvõturuumis, kus see, mida meie vaim vajab – tulebki meile ning võibolla moel ja vormis, mida me ei osanud oodatagi.

Minu kuu aja kokkuvõte on järgnev

Selle aja jooksul kaotasin ma osad kontaktid inimestega, kes tegelikult nii ehk naa ei olnud minu jaoks panustavad. Kuid ma sain oma ellu juurde uusi sõpru ja tuttavaid, kes on väga inspireerivad, kelle energia aktiveerib mind ja kutsub tegutsema. Selleks võis olla mõni kohtamine internetist või siis täiesti juhuslik inimene, kes rannas kõndis ja end ümber pööras, et minuga kaasa kõndida. Või inimene, kes hakkas lihtsalt keset tänavat rääkima. Mõningatest sellistest kontaktidest võivad tulla suured ja sügavad sõprused ja võibolla rohkemgi veel.

Teiseks tegin kokkuvõtte oma finantsilistest liikumistest ning selle kuu jooksul tuli mulle ca 1200 eurot erinevatest allikatest kokku. See kõik tuli ilma pingutamata. Äkki oli keegi kes helistas ja ütles, kuule mul on sulle siin mõned Wantra kliendid, kas saaksid nendega tegeleda. Siis keegi kes oli mulle raha võlgu, maksis osadena ära, keegi kes leidis mulle kliendi, kes oli valmis tegema suuri hüppeid ja raha polnud küsimus. Kui selle kokkuvõtte kätte sain olin tõesti imestunud.

Rahaga näib see kassi saba värk eirit toimivat – et kui seda taga ei aja, siis saba järgneb kassile ja toob kõik mis vaja. Kass sellest muidugi ise aru ei saagi. Lisaks tutvustasid kohalikud uued sõbrad mulle paari uut kohta, kust saab juurvilju osta vähemalt 4-5 korda odavamalt kui suurtest poodidest. Rahaline kokkuhoid sealt kuu mõistes võib olla sadades eurodes.

Äkitselt ilmusid mu ellu ka mehed, kes olid valmis panustama kayaki parandusse ilma mingit tasu ootamata. Seiklus kayakiga veel oli suurepärane kingitus ja piisavalt külluslik.

Lisaks tuli võimalus minna ühte teise linna, kus on rikaste ja kuulsate kogukond ning uurida võimalusi kuidas ja kas seal hakata Wantrat tegema. Võibolla Puerto Vallarta ei olegi üldse minu koht, kes teab?

0000buceriascasamariposaLisaks kõigele, elan nüüd imelises väikses Mehhiko majakeses, kus on pea kõik luksused olemas – nagu oma magamistuba, külalistetuba, elutuba, köök, külmkapp, pesumasin, väike oma aed, dush, külm ja soe vesi, tualett, puhas, katus ei tilgu läbi jne (enamus eestlasi võtavad kõike seda iseeneestmõistetavalt, aga kui oled elanud ka teisiti on kõik see tõeline luksus) mille kuu üür on praegu 16 eurot. Ka see on külluse füüsiline aktualiseerimine siinses dimensioonis.

Asi pole tegelikult kokkuhoius, vaid kui targalt ja osavalt me suudame elada võimalikult lihtsalt ning nutikalt. Kui ma leian hea kvaliteediga juurviljad ja puuviljad kohast, kus maksan nende eest vähem, saan ülejäänud raha, mis ma sellest kokku hoidsin panna muudesse projektidesse. Mehhiko on mulle õpetanud nutikust ja lihtsust igal tasandil. Olen selle eest ülitänulik.

Kui ma mitte kedagi ei tahtnud, siis ilmusid välja ka sõbrad, kellega pole tükk aega koos olnud ning andsid märku, et nad on valmis minuga kohtuma. Need kohtumised toitsid mu vaimu ja olemist igal tasandil.

Nii et, proovige järele, soovitan just fookuseks võtta 1 kuu, sest see on piisav ajavahemik, et näha mis tulemused sellega seoses tulevad.

Mis mina sellega seoses õppisin oli kuidas totaalselt voolata kerguses. Kuigi ma arvasin, et ma olen selles juba täiesti käpp, selgus et õppida on veel nii mõndagi.

Meie mõistus on see, kes tahab, kes survestab, kes näeb asju teatud moodi ja peab neid saama teatud moodi. Kui me ei taha, siis anname juhtimise südamele ja vaimule üle. Nemad koos aga võivad kokku panna midagi sellist ja sel kujul nagu me ise poleks kunagi osanud mõistuse toel. Loomulikult võib mõistust ikkagi mingil tasandil ka kasutada, aga las esmased juhid olla süda ja vaim.

Mida ma mõtlen kui ma ütlen vaim?

Vaim on uue ajastu inimese kehas peamine essents. Kui teadlased väidavad, et meie hing elab peamiselt meie paremas ajupoolkeras, siis mina väidan, et uue ajastu inimese terves kehas elab terve tema vaim. Vaim meie kehas on aga enamusele meist üsna harjumatu, ning võtab aega ning harjutamist, et aru saada kuidas see meie seest väljastpooole toimib ja kuidas temaga koostööd teha. Hing on see millega enamus inimesi harjunud on. Hing ja vaim on aga kaks täiesti erinevat asja. Vaim aga teab, mis on meie missioon ja mis toimib meie jaoks nii, et see on meie jaoks vabastav ja avardav. Mõistus toimib kõigest sellest lähtuvalt, mida ta juba teab, tema on meie vasaku ajupoolkera juht. Ma tunnetan, et nüüd võib ka tulla uus laine Auratransformatsioone, sest inimesed saavad aru, et see võib olla tõesti väga suur panus kogu olemusele.

Parema ajupoolkera võidukäik

Juhtusin sirvima siin perenaise vanu Oprah ajakirju. Ühes nendest oli artikkel Daniel Pinkiga tema uuest raamatust ‘A whole new mind’. Olen ise aastaid ütelnud, et kui inimesed ja firmad tahavad edukalt lähiaastatel hakkama saada, on neil tegelikult vaja täielikku intuitsiooni ja vaimuga koostööd, mis on tegelikult parema ajupoolkera töö. Danieli lähenemine toetab seda küll natuke teise nurga alt. Kuna ma näen aina rohkem inimesi sellega rinda pistmas, siis mõtlesin, et toon siit mõned punktid tema lähenemisest ka teile selle nädala võtmeteks.

litibubeachDaniel arvab, et uut ajastut hakkavad juhtima kunstnikud ja loomingulised tegijad, mis hõlmab endas kunstniku teadlikkust, empaatiat, avastamisvõimet, suure pildi nägemise võimet ja mõtlemist. Kesksele kohale tõusevad: tähendus, harmoonia ja design ning eesmärk. Tema soovitab meil küsida endilt:

1. Mida sa oled tulnud siia looma?

2. Milles oled sa unikaalselt väga hea?

3. Kuidas ma olen ühendatud kõige muuga ja kõigi teistega?

Kunstnikud loovad midagi hetkes, midagi, mida me ei tea, et vajame. See on tavaliselt midagi väga värsket ja insprieerivat. Meie ülesandeks ongi nüüd pakkuda seda, mida enamus inimesi isegi ei tea et nad vajavad.

1wantrabebe5Minu Wantra veemoodul on ehe näide. Kui inimesed selle seansi ära teevad, on nad totaalses õndsuses. Nad ei saa aru, kuidas nad enne vett sel moel ei kogenud või kuidas nad üldse said ilma selleta olla. Kuna Wantra seansil on juhtideks süda, vaim ja intuitsioon, siis nad tunnevad, et nad on saanud oma vaimule vett, oma kehale toitu ja oma meelele rahu. Seda enam kui nende eludes on olnud ka vee hirm või negatiivne kogemus veega. Kuna meie kehad on konteinerid, mis on vett täis, siis kõik hirmud veega seoses hoiavad kogu meie loomingut ja täisväärtuslikku elu tagasi.

sunglitterSümfoonia loomine 

Mina arvan, et meie ülesandeks praegu on siis leida need noodid ja instrumendid, mis aitaks meil luua meie sümfoonia, mis mitte ainult ei paneks meie oma elusid ja kehasid ning vaimu laulma ja helisema, vaid ka kõiki teisi ning kogu maailma meie ümber.

 Mängu tähtsus

Daniel Pink arvab, et seda uut loomist aitab mäng. Tema hakkas tegelema naerujoogaga. Ma mäletan oma esimestest workshoppidest Eestis, kui lasin inimestel teha midagi totaalselt absurdset ja üks mees küsis, mis see point on? Kui ma vastasin, et point on, et pointi ei ole, vaid mäng, ei osanud ta kuidagi seisukohta võtta ja istus maha.

Vestlus 

Daniel arvab ka, et iga loomine algab vestlusega, kas siis sinu peas või siis väljaspool. Iga vestlus viib järgmise ja järgmise sammuni ning loomiseni. Meie paremas ajupoolkeras on võti kuidas praeguse aja raskest majandusseisust välja tulla ning kuidas ennast uuesti luua ja oma elu ümber luua nii, et kõik selles toimib sinu jaoks ning loob ka maailma paremaks kohaks.

Inspiratsioon

Peale selle artikli lugemist mõistsin kui oluline on meie paremale ajupoolkerale inspiratsioon. See artikkel sütitas mind täielikult, minus oli suur äratundmisrõõm, et olen õigel teel ja keegi teine näeb seda muundumist praeguses maailmas sarnaselt minuga. Mõtelge vaid milline kingitus, et meid on rohkem kui üks siin planeedil ning kellegi lugu 6 aastat tagasi ilmunud ajakirjast võib siiani inspireerida?

Seega küsimus teile, kui palju te hoolitsete oma elus inspiratsiooni eest ja kust seda ammutate?

Pööripäeva järgsed sammud

Kui te tegite oma pööripäeva meditatsiooni saite kindlasti palju tuge ja väge sellest. Sellel nädalal annan teile veel ühe koduse töö. Tehke nimekiri asjadest või olukordadest või kohtadest, mis teile annaks õnne ja rahulolu tunde. Unustage raha kui selline üldse ära. Kirjutage see paberile ja pange sinna taha seletus mis see teil luua aitaks.

Näiteks:

* Lennukipilet New Yorki. Uute kontaktide ja äripinnase loomine ning eraklientidega töötamine.

* Tervislik toit vähemalt kolm korda päevas annab mulle hea enesetunde ja tugeva füüsise nii, et saan luua ja jagada seda, milleks olen siia tulnud.

* Turvaline, puhas, valge, vaikne ja ookeanivaatega elukoht pakub mulle võimaluse puhata ja luua julgusest ja südamest igal hetkel.

* Uus ökonoomne auto aitab mul liikuda ühest kohast teise ökonoomselt, tervelt ja turvaliselt. (Mehhikos on bussisõit vahest täis ka terviseriske).

* Agendid minu teenuste ja firma promomiseks panustavad mu elutöö avarale jagamisele globaalselt jne, jne..

Tehke üks nimekiri sel kujul ja vaadake seda nimekirja ca 1 kuu pärast, mis sellest on saanud. Oleks tore kui jagaksite siin oma kogemust.

sunsetdestiladerasImelised kohtumised

Eelmisel nädalal kohtusin ühe uue sõbraga. Tal on olnud väga võimas karjäär ja elu. Nüüd otsustas tulla ja elada Puerto Vallartas koos oma koeraga. Kuna talle meeldib vabasukeldumine, siis võtsin temaga ise ühendust. Ta elus on olnud ka palju draamat. Tema väike tütar suri noorelt ja tema naine tappis end seejärel ära. Peale seda ta otsustas oma firma kodulehe sulgeda. Seepeale sai ta kõne. Ta lennutati luksklassis Houstonisse, kus ta istus maha ühe suure ärimehega, kes palus tal oma firmas jagada oma kogemusi, ehk kirjutada talle blogi. Peale seda sai ta veel ka teisegi pakkumise. Nüüd elab ta Puerto Vallartas, kirjutab nädalas mõned blogiartiklid ja elab nagu kuningakass, teenides vahest tuhandeid dollareid oma kirjutistega. Ta ei plaaninud midagi sellest, kuid kõik see tuli temani ise läbi suurte kaotuste ja lihtsalt lahtilaskmise.

Minu jaoks oli see lugu väga inspireeriv, kuna ta ei teinud seda, mida ühiskond soovitab: käi koolis, siis loo firma, siis tee seda ja toda ning siis saad edukaks. Tema uus edu tuli hoopiski läbi õnnetuste ja läbi selle, et ta alandlikult lasi kõigel minna.

Samal nädalal kohtasin ühte teist sõpra, kes survestas mind ja mu äri tegema strateegilisi muutuseid vanas stiilis. See pani mind tundma väga kitsalt ja pahasti. Kuid kui kohtusin oma vabasukeldujast sõbraga, oli minus avarus. Tema energia võnkus samal tasemel ja isegi kiirusel. Ma olen enne teda kohanud vaid paari sellist meest oma elus. Enamus aja on meeste energiad, keda kohtan väga aeglased ning nad on minust kõvasti maas ning siis juhtub alati nii, et ma satun õpetaja rolli, millest ma olen megaväsinud.

Paar kuud tagasi andis üks tuttav mulle idee kutsuda oma ellu mehi, kes saaksid mind inspireerida ja kellelt mul oleks õppida. Viimase ühe kuu jooksul olen seda teinud väga hoogsalt. Olen kohanud vähemalt kolme nelja sellist meest. Läbi nende kontaktide ma avardun, mu vägi võimendub ja ma loon palju võimsamalt kui ma seda muidu oleks teinud.

Saada oma sisemine mees puhkusele

Hiljuti olen täheldanud, et minu enda sisemine mees on väsinud. Ta on olnud minu lahenduste pakkuja, minu toitja, minu eest hoolitseja, minu turvalisuse eest hoolitseja, minu lõbustaja, minu rahuldaja, minu finantsiline toetaja ärimees jne, jne. Ta on väsinud. Tal oleks vaja puhkusele saata. Ma usun ma pole ainus naine, kes nii tunneb või ka mees. Ma olen seda korduvalt proovinud. Iga kord on see lõppenud katastroofiga. Ma olen siis kohanud meest, kellele olen pakkunud natuke olla see mees minu elus, kuid kuna nad ei mõista sisemise ja välimise mehe ja naise suhet, ei saa nad sellest aru. Ometi asub selles suur võti.

Iga kord kui see on juhtunud, et olen kohanud õiget meest, kes on võtnud juhtimise üle, kas siis tunniks või paariks või päevaks või heal juhul paariks kuuks (rohkemaks nad tavaliselt välja ei vea), siis on nii nemad kui mina kasvanud, avardunud ja loonud palju küllust. See on uue ajastu võti.

Peamine võti

crystalclear eyesMehed, leidke endale kasvõi üks naine, keda imetleda, kellele oma energia suunata (rohkem võib ka, aga see nõuab erilist teadlikkust ja küpsust). Naine võib ka teile pakkuda juhiseid kuidas see tema jaoks kõige enam toimib ja mida ta vajab. See aktiveerib naise sisemise allika, misjärel ta hakkab oma enerigat ja imetlust teile tagasi pakkuma. Seejärel tekitate ringi, mis loob väga võimsa väe ja armastuse energia, millega saate luua absoluutselt mida iganes. Kas soovite luua uut impeeriumit kas koos või eraldi? Palun väga, see on sel juhul käkitegu. Probleem aga enamus inimeste juures on see, et neil pole piisavalt küpsust, teadlikkust ja püsivust sellega teadlikult töötada. Enamus inimesi, kui kohtavad probleemi jooksevad kohe järgmise partneri juurde. Point on aga selles, et kui te olete kogu aeg teadlikult koos ja suhtlete teadlikult, ei tekigi probleeme. Peamised probleemid tekivadki ebaselgest suhtlusest või et ei räägita julgelt välja oma vajadusi, võetakse asju liiga isiklikult või tehakse oletusi teise suhtes ilma selle kohta täpsustavat infot saamata.

Olen ise leidnud mitmeid tehnikaid, mis aktiveerivad selle ringluse eriti võimsalt. Seejärel on sel mehel isegi raske kedagi muud märgata või vaadata kuna kogu voolamine ja väestamine on nii võimas, et muu vajadus kaob ära. See võib mingi aeg tagasi tulla, kuid siis on vaja lihtsalt välja selgitada, mis vajadused on ning mida vaja muuta on.

Kas seesama toimib ka naine-naine suhtes või mees-mees suhtes?

Ma ei tea meeste kohta ütelda, aga olen näinud mehi, kellega see toimib. Naine naise kohta võin omast kogemusest ütelda, et see toimib ja kuidas veel. Hiljuti kohtasin meeste gei paari Puerto Vallartas, kelledel on mitu kodu ja kes mõlemad toimetavad professioonalselt väga kõrgel tasemel. Nad on totaalsed gentelmanid ja tõeliselt naudivad oma elu. Nad on positiivsed, neil oli kõik, millest nad on unistanud ja rohkemgi veel. Nad on humoorikad ja tõelised kuningad. Selline rõõm on selliseid mehi kohata.

Oluline on, et kõik, kes on omas toimivas koosluses või suhtes, on seal julguse, südame ja vaimuga koostöös. Kui midagi on nihkes, läheb kogu asi põhja ja kiiremini kui arvata oskame. Ning mitte keegi ei tohiks enam teha kompromisse, ei oma elamistingimuste kui ka partnerite suhtes.

Uue ajastu haigused

Eelmisel aastal sain endale siit Mehhikost surmava haiguse. Õnneks läbi oma visaduse ja kindla töö sain sellest totaalselt välja ca 6 kuuga. Mis aga praegu maailmas toimub, on see, et vanat moodi haigused on tegelikult üsna minevik.

Tulemas on uut sorti haigused, mida ei ravi enam ükski tavaarstide tablett ega meetod. On vaja väga teadlikke uue ajastu masinaid ja meetodeid ning eliksiire, mis sellistest haigusest meid välja toovad kuna tegu on nanotehnoloogiliste haigustega. Ning kui oleme korra saanud terveks, siis ei tähenda see seda, et me oleme nüüd päästetud. Kuna tegemist on suurte projektidega, kus Maad proovitakse inimestest tühjendada, siis pannakse meile kahjulikke aineid nii vette, mida joome, kui ka õhku, mida hingame ja ka toitu mida sööme. Seetõttu on vaja uutmoodi tehnikaid, et end korduvalt ka kontrollida ja hoida tervena.

Kui kellelgi peaks olema sellesarnaseid kogemusi või haiguseid praegu Eestis või mujal, siis võtke minuga personaalselt ühendust ja võin jagada oma kogemusi. 

Kui ma selle haiguse sain, siis oli see minu vaimu üks moodus mind välja lülitada. Kuna mu elus ei läinud enam kõik nii nagu ma tahtsin, oli see üks võimalus. Kui ma siis vaimuga läbi rääkisin, ning vabandasin oma pahameele ja lolluse pärast, hakkasime koostöös tegelema, et keha ja vaim ning kogu süsteem taas korda saada. See võttis paljude inimeste abi ja aega ning erinevaid tehnikaid. 

Selles mõttes on vaim praegusel ajal väga tark. Kui sa talle ütled et sa ei taha enam siinses reaalsuses olla, siis saad ka koheselt võimaluse väljuda. Ise alateadlikult valid teekonna – kas aeglase või kiire. Kui sa selle ära tabad õigel ajal – saad teha korrektuuri, nagu mina tegin.

Teine osa selle haigusega oli, et ma valisin selle mingil tasandil, et saada see kogemus kätte, et võibolla sarnaste kogemustega inimesi suunata. See käib mul alati nii,et olen ise enne katsejänes ja siis tulevad kliendid sarnaste teemadega. Sain selle ka selgeks, et see ei toimi minu jaoks enam nii. Ma ei vali enam olla katsejänes. Valin olla kuninganna.

Keha omamise kingitus

Praegusel ajastul omada keha ja vaimu on väga suur kingitus. Kas teate kui suured on vaimude järjekorrad teisel pool? Olge väga õnnelikud, et teil on keha, läbi mille saate kogeda kõiki variatsioone siinses reaalsuses. Kõige võimsam ravim, mille avastasin sellel teel oli tegelikult õndsuse seisundis olemine. See on üks kõige võimsamaid ravimeid üldse.

1wantrabebepool3Astumine vette

Järgmine nädal on ka nüüd väike sissejuhatus kuidas taas kord astuda vee elementi, kuna liigume vähi kuusse. Vesi on ka emotsioonid ja naiselikkus. Naiselikkus oma pöörasusega tantsides läbi emotsioonide. Ajage siis kas oma väline või sisemine mees välja, et talle kiviks olla ja tuge ning kindlust pakkuda. Igal vähil on vaja kivi, mille alla kas pugeda või mida emmata.

 Pange selle nädala jooksul tähele vähilikke käitumismustreid

Kui vähki hakata kivi alt valja meelitama, siis ta läheb veelgi kaugemale. Samuti kui hakata vähki vähendama kas läbi sõnade või tegude, siis ta kaob üldse ära. Kui te aga loote avara ja kutsuva mänguväljaku, kus ta olemus saab päikest nautida või siis lihtsalt olla, muutub kõik. Ning ta võib tuua teile kogu teie universumi sülle. Nii lihtne ongi. Proovige järele!

Jaga oma mõtteid ja kogemusi selle nädala võtmetest või siis tagasivaatest kuule ajale kui sa midagi ega kedagi ei tahtnud;) 

—-

crystalsolikiigesOlen Crystal Ra. Praegu laman kehasoojas ookeanis ja lasen lainetel ja Emakesel Ookeanil end kanda. Tunnen, et olen hoitud, et ta paitab mind ning kannab koos lainetega minuni kõik selle, mida ma vajan. Ma olen üheaegselt nii passiivne kui ka aktiivne. Öeldakse, et see pole võimalik, aga millegipärast ma kogen, et on. Ma olen kutsunud universumi koos endaga äärele. Ta on tulnud. Ja sealt teeme praegu koos korduvalt allahüppeid. Tiibadeks usaldus. Ja iga kord kannavad. Tunnen, et olen nagu väike beebilind, kes testib oma tiibade tugevust ja iga lend kannab mind järjest kaugemale ja kõrgemale. Ja ma ei usu mis nad mulle ütlevad, et kui kõrgele ja kaugele ma võimeline olen lendama. Lihtsalt võtan kätte ja lendan. Vaatame siis mis saab…

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This