Select Page

Maailm nagu me oleme selle loonud – on meie mõtlemise protsess. Seda ei saa muuta enne kui muudetakse mõtlemist.

Albert Einstein

0000bmariposaplumeriaMuutuste kuu

 Juunikuu toob endaga väga suuri muutuseid, kuna peamine valitseja siin on kaksikute energia, mis on muutuste suhtes väga aldis, see on tema loomuses. See vohab ja lokkab suhtlemises, mõtetes, liikumises ja ideedes.

See toob sageli endaga mõnusa spontaanse liikumise, huumori, ühendumise ja kõrge loomingulisuse ja valmisoleku muudatustele. Nüüd on aga Kaksikutel hoog sees ning muutused võivad tulla ootamatu nurga alt ja ootamatul moel, aga mida kergemalt liigud kaasa hetkelise energiaga, seda kergemini kõik sellel tasandil voolab.

Elulised küsimused

Uue kuu loomine toob ka keskmesse Neptuni energiad, mis äratavad unest ülesse ammuunustatud unistused, inspiratsiooni ja ka segaduse. See nädal võib meid panna küsima eksistentsiaalseid küsimusi nagu: milleks elada ja mis on reaalne ja mis pole? Mis on illusioon ja mis pole? Mida sa soovid siin luua?

0000buceriaschangeSuured puhastumised

See aasta on eriti katsumusterohke, sest tavapärasest erinevalt on iga kuu üks suur risttee, kus iga kuu hoiab endas puhastustuld ja energiat, et saaks puhastada selle, mis meid enam ei teeni ja mis meid kinni hoiab, mis ei lase vabalt luua ja toimetada kõikvõimsusest lähtuvalt.

Kui teie elust kaovad inimesed, või võimalused või muud tingimused, ning teevad seda ootamatult, siis tänage igat hetke, sest see on kõik teie eest tehtud töö, mis suunab teid õigesse suunda ja eemale draamast ja ebakõladest. Kohati tekib vahest tunne nagu oleksid suuremad armeed inglid ja vaimsed teejuhid kohe ekstra tööle vormistatud, et meid hoida jamadest eemal. Kui me kuulame oma juhatust ja jälgime märke, on seda väga lihtne teha ja kogu aeg.

Vesi ja maa 

Sellel nädalal on ka väga suures fookuses vesi kui element ning tänu sellele ka emotsioonid. On oluline hoolitseda enda maanduse eest, nii et suured lained, kas siis reaalsed või emotsionaalsed, meid endaga ei viiks. Kui võimalik kaeva ennast rannas liiva või ole paljajalu maa peal. Nais- ja meesenergiad on väga aktiivses tasakaalustumises ning me vajame ka väliste naiste ja meeste abi. Saa teadlikuks mida sa vajad ning küsi seda.

Mina näiteks olen tundnud viimased päevad, et vajan tõeliselt suure ja tugeva mehe poolt hoidmist ja kaitset. Sellega siin Mehhikos väga kerge pole, kuna ma ei ole siin kohanud kohalikke mehi näiteks, keda ma sellise ülesande tegemiseks usaldaks, aga teine võimalus on paluda seda teha oma sisemisel mehel. Tema on alati kaasas ja valmis ning turvaline.

Puugid

Sellel hooajal oleks tark olla ettevaatlik puukidega. Pange omale peale ka energeetiline kaitse. NYCis kohtasin ühte klienti, kes oli saanud puugist nakatumise ning see mis temaga on toimunud viimased 10 aastat pole just väga tore olnud. Selles mõttes on kasulik olla ettevaatlik. Kui olete saanud puugi poolt hammustada või puuk on  kehasse sisse imenud, soovitan teha läbi väike ‘rife’ masina seanss, isegi kui pole kindel kas olete nakatunud. Arvan, et Eestis see masin ka kindlasti kuskil juba toimetab. Sellega eemaldate puugi võnked oma kehast ning viirus ei saa edasi liikuda ja areneda. Halvimal juhul võib antud haigus teid halvatuks teha ning teie elukvaliteet nii nagu seda teate täna on minevik.

Veenuse energiad

Veenuse energiad tulevad ka rohkem esile. Kodune olemine, ilu ja harmoonia on väga keskmes. Raha ja omamine ning omandid võivad ka tõusta tähelepanu keskmesse. Ei oleks paha idee käia läbi oma vara ja puhastada see prahist ning kõigest, mida enam vaja pole.

Selgus

Kuna oleme suurtes muutuste tuultes on väga oluline, et lähiajal oled väga selge oma suhtlemises. Kui võimalik tee lepingud väga selged. Eriti oluline on see ühenduse ja mõistmise koha pealt. Uute lepingute puhul tuleks olla väga ettevaatlik just sellisel pöörasel ajal.

Juunikuu üldine energia on ühendnime all’ segadus’. Oluline on oma olemine ja elamine puhastada, nii et tekib selgus kuhu ja kas ning kuidas edasi.

Kõige lihtsam on edasi liikuda kui me ei punnita vastu ja võtame kõike vastu tänuga mis meil on. Mida vähem hukkamõistu jagame, seda kiiremini ja võimsamalt loome uut. Ei teeks kindlasti paha ka oma sisemine olemine puhastada kas läbi meditatsioonide või siis ka sisemise puhastuse (nagu maksapuhastus vms).

AA quoteoflifeSegaduse iseloom

Segadus lööb kõik keema. Oleme nagu laev tuules, võime liikuda igasse suunda, ilma, et eelistaksime ühtegi suunda. See pole midagi hullu, aga lõpuks peaks iga kapten valima ühe suuna või uue sadama kuhu liikuda. Vaim on praeguse segaduse aktivaator. Vaim soovib ka saada suunda kuhu liikuda, muidu ongi ka tema vaid lipp tuules

Hirm

Viimased ööd olen näinud väga elavaid ja hirmutavaid unenägusid. Need on olnud väga detailsed ning täpsed. Arvatavasti, mis praegu toimub on see, et meie alateadvus ühendub väga sügavalt üldise kollektiivteadvusega ja miksib sealt info kokku. On väga oluline aru saada siis kui palju ja mis määral on osa teie oma teadvusest ja mis on väljastpoolt mõjutatud.

Ülejäänud osa sellest aastast on väga suuresti toimetav suunas kuidas meie sisemusest kõik hirmu jäägid välja saada. Olgu siis tegu väikeste jääkidega või kohe päris sügavate juurtega. Oluline on oma hirmu teadvustada ja ka emmata kui ta tuleb pinnale ning mitte selle eest ära joosta. Ka hirmul on omad sõnumid, ning meil on vaja temaga suhelda kui sõbraga ja sõnumid vastu võtta. Kui me seda teeme, siis pole hirmul enam vaja meie ümber jõlkuda ja ta võib lahustuda.

Kollektiivteadvusest lahtiühendumine

See on järgnevate päevade, ööde ja nädalate üheks teemaks. Kui ma hakkasin tegema Auratransformatsioone, siis ei saanud inimesi kollektiivteadvusest enne lahti ühendada kui nad olid teatud tasemel. Praegusel ajal toimuvad väga paljud lahtiühendumised isegi automaatselt ja loomulikul teel. Miks see oluline on?

Toon näite Mehhikost.

Mehhiko kollektiivteadvus on paiguti erinev, aga siinsel läänekaldal on sellel järgnevad iseloomujooned. Kuna juba elatakse paradiisis, ei ole mõtet väga üle pingutada ja suuri eesmärke püstitada. Kuna elu siin käib hooajati, siis kui on hooaeg ja tööd on, siis töötataksegi täie hooga. Kui hooaeg on läbi, siis elatakse hooajal teenitud raha eest.

IMG_4626Raha teenitakse just nii palju, et saab ära elada. Kasumi teenimine kui selline pole väga huvipakkuv. Väga oluline on perekond ja et oleks katus pea kohal ja piisavalt süüa. Kuna aasta läbi on soe, siis külma kartma ei pea. Kui tuleb vihmahooaeg, tuleb hoolitseda selle eest, et oleks katus pea kohal. Kõik kokkulepped ja toimetamine on väga voolav ja mitte midagi konkreetset ei eksisteeri. Kõik käib läbi suhete ja reeglid on alati painduvad.

See kõik kokku tekitab suure ‘äraelamise kollektiivteadvuse välja’ nii et kui siin elada ning soovida midagi luua, mis kasumit looks, on see juba ette hukkamisele määratud.

Seetõttu on väga oluline eriti sellises kultuurilises kontekstis end sellest kollektiivvõrgustikust välja lülitada kui ei soovita samamoodi elada – ehk ainult ära elada. Seejärel tuleb täisvõimsusel tööle lülitada oma kõrgem teadvus ja sinna ennast täielikult sisse lülitada. Sealt hakkab siis tulema juhiseid, kas mõtete, unenägude või muude märkide ja võimalustena mida teha.

1crystalnycNew Yorgi näide 

New Yorgis oli näiteks kollektiivteadvus hoopis teise iseloomuga. Seal oli hoopis vastupidine. Seal oli kõik suunatud kasumlikkusele ja kõrgetele eesmärkidele. Kuna ka kliima on erinev, olid inimesed väga täpsed ja pidasid kõigest kinni.Reeglid on nii nagu paberil kirjas ning sellega aetakse järge.

Manhattani saarel oli eriti tugevalt tunda kahte äärmust – julgust ja hirmu. Need, kes tegutsesid julgusest, olid end kollektiivteadvusest lahti ühendanud ning need kes hirmust, rippusid seal päris kõvasti kinni. Kuna New York on aga energiasammas ja kahe kontinende vaheline ühenduspunkt, siis kõik mis sinna tuuakse või kõik kes sinna tulevad, võimenduvad täpselt sinna äärmusse kus nad parajasti asuvad.

Eesti näide

Eesti kollektiivteadvus on nagu kohati segu kahest – Mehhiko ja NYCi omast. Seal on kahte äärmust – on sellist vegeteerivat äraelamist nii nagu ka kõrget kasumlikku toimetamist.

statueandmanhattanviewMeie ülesandeks on end kollektiivteadvusest lahti ühendada ja leida oma kuldne tee, mis viib meid sinna kus me vaim ja süda laulda saavad. Kui me ei tea mis see veel on, on vaja proovida ja katsetada erinevaid kohti, võimalusi ja tingimusi.

Kuidas me teame millal see õige käes on? See on siis kui kõik mis meie elus on, võime ütelda, et see on ‘nämmi’. Sa ärkad hommikul ülesse ja sa teed seda naudinguga, sest nii palju põnevat ootab ees. Sa oled just sellises kohas või kohtades planeedil, mis sulle sobivad. Oled ümbritsetud nende inimeste poolt, kes sind toetavad ja sinu väärtust näevad. Sa oled ja lood just seda, mida tunned, et su vaim soovib ning täiesti avardunult.

Miks siis kollektiivteadvus nii segav element on?

Kollektiivteadvus on ühe koha inimeste mõtte ja intellektuaalse kui ka muude tasandite energia summa, see on kohati nagu pall inimeste ja kohtade kohal.  Tema originaalseks ülesandeks oli vana energiate kohaselt inimesi tagasi hoida ja neid eemal hoida nende tegelikust õndsusest ja maapealsest potentsiaalist. Inimesed kes vanas kollektiivteadvuses kinni on, ei mõtle veel oma peaga, ei küsi küsimusi, ei kahtlusta midagi. Nad elavad nagu silmaklappidega ning teevad seda, mida neile on üteldud. See aeg hakkab läbi saama. Me peame kõik ümber sündima, kas me tahame seda või mitte. Iseseisev mõtlemine ja tegutsemine on selle esimesteks sammudeks.

honaunauwalk

Hawaii näide

Kui te olete või viibite mujal, kus see on väga erinev, siis tunnetegi end erinevalt. Näiteks kui viibite Hawaiil, siis on kollektiivteadvus seal totaalselt erinev. Kuna tegu on 5nda dimensioonis oleva kohaga, siis esiteks kõik võimendub ja see sunnib inimesi lahustama ebateadlikkust, mistõttu selles kohas viibides tunnevadki paljud inimesed end palju paremini, sest negatiivsuse tase on väiksem, samuti hirmu tase.

Hawaiil, Big Islandil on aga lisaks ka fakt, et see on aktiivse laava saar, mis puhastab enamuse negatiivsust läbi oma põletava ja puhastava energia ära. Paljud inimesed nutavad kui lahkuvad Hawaiilt, sest nad on saanud kontakti oma eheda vaimuga ja mis tunne oleks elada vaimuga koostöös. Hawaiil ei saa toimetada iseenda vastu, sest vaim ei luba. Kõik mõtted ja muu manifesteerub seal palju kiiremini, kuna vaim ja mateeria on seal juba kokku sulanud. Teistes kohtades on negatiivsust nii palju, mis tekitab vahele müüri, mis ei lase vaimul ja kehal kokku sulada.

Üks võimalus on nende kõrgete vibratsioonidega ühenduda läbi vaimu. Alati ei pea kohale reisima, kuigi kui see võimalus on, siis soovitaksin seda südamest kõigile. Ma olen pool maailma läbi reisinud ja pole leidnud ühtegi teist kohta sellise võimsusega nagu Hawaii. 

Nüüd hakkavad tekkima väiksed saarekesed erinevatesse kollektiivteadvuse mullidesse, kuna inimesed hakkavad kas teadlikult või loomulikult kollektiivteadvusest välja astuma. Nad hakkavad rohkem oma peaga mõtlema, ise omi valikuid tegema ja valima seda, mis tõeliselt toimib ja vaimu kastab.

Läbi selle muutuvad vanad kollektiivteadvuse mullid järjest väiksemaks ja tekivad väiksed individuaalsed mullikesed, kes kõik vibreerivad ja toimetavad kõrgemal tasandil, mis seejärel tõstavad ka kogu planeedi energeetikat. Kui me aga edasi vegeteerime ja ei ela julgusest ja sellest üldmassi piirangutest eraldi, siis me jätkame selle vana kollektiivteadvuse toitmist ja toiteks olemist ning see omakorda loob meile piiranguid ja meie elu voolamisele piiranguid.

Kui olla teadlik erinevate kohtade kollektiivteadvusest, saame seda infot kasutada enda jaoks teadlikult ära. Näiteks kui erinevates kohtades äri teha, saab energeetiliselt ühenduda selle koha kollektiivteadvusega ja sellest lähtuvalt panna paika oma äri strateegiad.

Kui ärid hakkavad sedamoodi äri tegema, on kõigil võimalik õnnestuda. Senikaua kuni jätkub vanamoodi äride tegemine, kus ei olda ühenduses vaimuga või energiatega, on ka pidevad probleemid ja raskused igapäevane nähtus. Alguses meid suunatakse pehmelt selle tee peale ja mida aeg edasi läheb, seda rohkem meid sellega lausa silmitsi seisma sunnitakse ja see võib juba olla karmim. Kollektiivteadvuse lahtiühendumise täpsemad detailid saad kätte selle nädala e-tootest ‘holistilisest restardist’ (vaata allpool kaarti).

0000lacruzseaLooduse nautimine

Kasutage eesti suve täiega nautimiseks ja väljasolemiseks nii palju kui võimalik. Olles siin Mehhikos kogu aeg looduses ja väljas igapävaselt ning ka ookeanis, kui ma jõudsin NYCi sai mu keha shoki. Inimeste energiaväljad olid nii prahti täis. Esimene tase oli nende enda praht ja teine oli see mida nad kõikjalt endasse tõmbasid ja teiste praht.

Kuna ma tulin puhtast loodusest (ca 10 kuud jutti) ja ookean on üks parimaid puhastusnippe siinsel planeedil, ei osanud mu keha ja teadvus selle hulga infoga kohe midagi peale hakata. See oli nii hull, et ma pidin kohe mitu päeva lihtsalt toas olema ja kohanema kuna kui muidu välja läksin, siis hakkasin kõikuma ja peaaegu minestama.

Kui lähete loodusesse, siis paluge loodusvaimudel end puhastada ja kui võimalik viige ka neile mingi väike looduslik tänukink vms. Mina alati räägin ookeaniga ning tänan teda kõige eest. Võibolla isegi viin mõne teokarbi vette. 

Kui ma tulin tagasi Mehhikosse, siis mu esimene ookeanis ujumine oli täiesti paradiisilik. Mu keha lausa juubeldas. Kõik mu liigesed, sidekude ja musklid olid nagu peol. On oluline leida meile toimivad keskkonnad ja sellest jõudu ammutada.

Imelist suve ja nautimist kõigile!

detox stuff final updateKui soovid maksapuhastust teha, siis selle kohta loe lisakaardilt infot. Suvi on selleks parim aeg! See maksapuhastus võtab 7 päeva aega ning võimalusel korda seda vähemalt kuus korra peale seda. Aasta jooksul võid näha kuidas su keha ja kogu olemus muutub. 

Siin on pakkumisel ka uus väike toode mille nimeks holistiline restartfinalizedfinalFon Holistiline Restart. Tegu on võimsa uue meditatsiooniga, kuhu olen kokku pannud viimaste kuude tähelepanekud, affirmatsioonid ja puhastused. Toode toimib järgnevalt. Kõigepealt maksad selle eest mu arvele, saadad mulle koopia maksest ja seejärel saad väikse PDF faili omale meili. Sealt on soovitatav lugeda omale arvutisse või helifailiks antud mediatsioon, nii et see oleks sisse loetud sinu häälega. Sinu alateadvus võtab vastu sinu sõnumeid ja edastab need nii su keskmisele minale kui ka kõrgemale minale. Olen sellesse ka sisse põiminud Hawaii Huna tehnika, kuna olen seda viimsed kuud väga edukalt kasutanud. Tundub, et selle energia on väga võimas. Toote info leiad lisatud kaardilt!

Kui sul tekkis antud loo kohta mõtteid ja ideid, siis anna teada kohe siin loo all. Sinu lugu võib inspireerida paljusid teisi! Tänud kõigile lugejatele. Teie tagasiside on väga armas ning tore on teada, et mu tähed mis on ritta seatud jõuavad kohale!

1crystalsmileOlen Crystal Ra Laksmi. Sündinud vagabond ja kameeleon. Ei püsi purgiski paigal. Ja kui püsib, siis olgu seal purgis vett. Sest vesi on nämmi. Nii mängimiseks, joomiseks kui ka transformatsiooniks. Piiranguid ei ole olemas, kui siis vaid meie mõtteis. Mis siis kui hakkaksime tõeliselt elama ilma piirideta ja siin ning praegu nii nagu süda igatseb? Mis siis?

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This