Select Page

luna marina helperHoiatus – nädala võtmed on minu isiklikud soovitused ja inspiratsioon. Kui sa valid neid kasutada, siis vastutus iga valiku ees jääb ikkagi sulle. 

Piisake ookeanist

la cruz kayaking mexicoTeen iga päev kui võimalik ookeanis lamades üksolemise meditatsiooni. Lasen end selili ja lihtsalt hõljun ookeanivees. Kõigepealt tunnetan kuidas ta mind kannab ja hoiab ning kuidas ma teda usaldan. Teiseks tunnetan, et kogu vee mass mis minu ümber on, kõik koosneb piiskadest. Üks piisk mis on minu all või kõrval on samal ajal aga ühenduses kõikide teiste piiskadega kes võivad olla isegi teisel pool maakera. See annab väga suure ja tugeva ühtsuse tunde ja kindlustunde. Kui selle tundega toimetaksid kõik inimesed, ei suudaks keegi enam kedagi teist süüdistada või teise suhtes kätt tõsta või teistele traumat tekitada. Nad saaks kõik aru, et nad teevad seda ju ainult endale, sest iga piisk on teisega seotud.

Vee kuu

Kuna on ka vähikuu, mis on vee elemendi kuu, siis ongi tore seda praktiseerida. Kuidas vee element võib kõigest läbi ja üle voolata ning endasse immutada ja ammutada selle, mis teda toidab ning välja sülitada selle, mis ei toimi või siis panna sisse tagurpidikäik.

Ilma veeta ei oleks seda planeeti ja ei oleks ka sel kujul inimest. Vesi on elusolemise üks kõige olulisemaid elemente. Iga tilgake on täis elu ja seeme uueks eluks omal moel ja vormis.

Aga see vesi pole ka tavaline vesi. See on uue ajastu vesi, mis toimib teisiti. See ongi see, mis transformeerib vanad mustrid ja vanad moodused ka koostööd teha. Kogukonnad, koostöö, perekond sel kujul nagu meie seda enamasti teame on muundumas ja taasloomas end uude vormi, kus koostöö saab olema jätkusuutlik ning luuakse avardunud küllusest lähtuvalt. Kõigile jagub.

Mida paljud võivad nüüd lähinädalatel ja ajal kogeda on see, et oluline pole mitte ainult MINA tasandi heaolu vaid ka MEIE tasandi heaolu. Ennast on tark ümbritseda inimestega, kes sind oskavad väärtustada ja sinu olemust oskavad vastu võtta nii nagu sa oled. Tuleb minna sinna, kus on meie aed, kus meie linnud laulavad ning kus meie olema iseenda aedade kuningad või kuningannad. Need aiad toimivad ühtusest lähtuvalt ning MINA ja MEIE on kaks nurgakivi ühes vundamendis. Nad sulavad üheks. Igaüks peab ise hoolitsema oma mina platvormi eest – kas see mis ma teen või loon toimib minu jaoks ja alles seejärel tunnetama mis MEIE tasandil toimib ning kuidas koos sümfooniat luua.

Kui praegune ei toimi, on võibolla targem vana ära anda või müüa ja luua päris oma uus maailm või maja või reaalsus, mis toetaks uut loomist. Mõnikord on kergem uut luua kui vana parandada.

Mehelikkusele tugi

Meesenergiad toimetavad natuke ikka veel toorelt ja uisapäisa. Neile on vaja tuge ja juhendust. Kas siis sisemiselt naiselt või välimistelt. Kui meie sisemine mees on tugev tugi ja kindel kalju, saab sisemine naine rahulikult end lõdvaks lasta ja luua ruumi uue teadlikkuse loomele. Enamus meie ajastu probleemid tulevadki sellest, et meie naised – pole vahet siis kas välimised või sisemised – ei saa olla enam naised. Nad peavad olema enamus aja mehed. Naisel peab olema võimalus vahest ka lihtsalt ilus olla oma mehe või meeste käevangus. Lihtsalt õitseda. Ning läbi selle inspireerida ja luua ning transformeerida. Kui iga naine praegu ühenduks oma sisemise targa naisega, siis oskaks tema juhendada ka meie sisemisi või välimisi mehi uutmoodi toimetama ja elama. Oluline on selgeks saada mis minu vaimu, keha ja meelt toidab, nii et ma saan täielikult igal tasandil õitseda.

Nüüd on aeg muutuda

Mida rohkem muutustega viivitate ja mida vähem oma vaimu kuulate, seda rohkem oma elu lohisema panete. Seda kauem kannatate. Iga asi mis praegu teie elus teile ei sobi, on teie endi loodud. Selleks, et seda muuta, tuleb seda ise muuta ja olla avatud muutustele.

Mida saad kinkida sellel nädalal endale?

Kui hästi sa hoolitsed iseenda eest?

Kui tihti pakud oma kehale lõdvestust ja naudinguid?

Kui teadlikult sa toitud?

Kui tihti saad sa puudutatud?

Kui tihti oled intiimne kellegagi?

Kui julgelt väljendad oma vajadusi teistele?

sunglitterLas vaim võtab juhtimise üle

Väga paljud on praegu segaduses. Vanad süsteemid ja turvalisus lahustub ja kaob ning uus ei ole veel päris selgelt silme ees. Kuna vaim lausa survestab meid looma seda, milleks meie vaim on siia tulnud, siis võib see paljud inimesed praegusel ajal tõmmata kaosesse. Vanamoodi eluvormid ja elukorraldus ei toimi, või siis tuleb neid kohandada endale sobivaks ja leida endale sobiv keskkond juba olemasolevas.

Kui mõned aastad tagasi oli nii öelda sisemine ümberlülitumine harv nähe, siis nüüd võib see muutuda lausa igapäevaseks nähteks. Vaim harjutab meid olema võõrastes keskkondades ja olukordades, nii et kõik meie talendid ja oskused saaks väljenduda või siis välja tulla, kui me pole neid eelnevalt kasutanud ning seejärel ootab kannatlikult nagu truu koer, et me ta välja jalutama viiksime. See nädal kujutagegi seda sel kujul ette. Las teie vaim on teie koer, kes viib hoopiski teid jalutama. Las ta viib teid kohtadesse, kus tema inspiratsiooni tunneb, las ta tutvustab teid inimestele, kes võivad teile luua uue elu ja järgnege talle alandlikult nagu truu omanik. Usaldage teda.

Meie vaim pole saanud piisavalt tähelepanu ja on enamuse aja istunud kuskil nurgas või keldris või pööningul kinni. Ta vajab tuulutust. Samuti on enamus inimeste vaimud olnud väga piiratud tingimustes, mistõttu väga palju loomingut ja loomist on toimunud piiratult. A la stiilis, ma ei saa ju lõunasse puhkusele sõita, kui mul pole raha stiilis. Nüüd teeb aga vaim saltohüppe ja juhtuda võib hoopiski midagi sellist.

Kui te lasete oma vaimul end jalutama viia, siis juhatab ta teid inimesteni ja kohtadeni, mis kõik kokku loovad ühe suure pildi. Kuna olete harjunud elama väikeste tükikeste kaupa, ei oska te mõtelda suurelt. Vajalik on oskus zoomida nii lähedale kui ka kaugele kordamööda või isegi korraga. See annab väga hea perspektiivi ja aitab ühenduspunkte leida. Selle asemel, et teha palgatööd, võib ta tuua teile uued töövõimalused, kus tegelikult raiskate vähem energiat ebaolulisele ja panete otseselt fookuse sellele, mis on teile oluline ja mis teid põlema paneb. Selleks, et see avaram maailm saaks meieni jõuda on vaja teha võibolla natuke eeltööd. Kui olete mõnikord kogenud, et kolite väiksest kohast avarasse, siis siin on umbes sama lugu. Aga seekord saate ise valida kuhu ja kas ning kuidas.

Kuidas oleks elada nii, et te ei pea ootama palgapäeva?

Kuidas oleks elada nii, et teil oleks kogu aeg olemas just selline elukoht ja sellises kohas ning kliimas, mis teile naudingut pakub?

Kuidas oleks elada nii, et küllust tulebki iga päev juurde ja suurtes kogustes ilma, et peaksite end surnuks rabama?

Kuidas oleks elada nii, et elate koos inimestega, kes teid näevad, toetavad ja suudavad vastu võtta?

Kuidas oleks elada nii, et teete ja loote kogu aeg vaid seda, mis teie vaimule ja südamele naudingut pakub ning ka maailmale panustab?

Mul oli endal eelmisel nädalal lihtsalt huvitav kogemus, kus sain väga hea perspektiivi kogemuse. Kui suhelda inimestega, kes elavad nii, et nende vaim juhib, siis nad vastaksid kõigile eelnevatele küsimustele jaatavalt ning täpsete kirjeldustega kuidas see nende jaoks välja näeb. Nende elu on elatud ja loodud julgusest, küllusest ja võimalustest lähtuvalt. Seal ei eksisteeri ebaõnnestumisi ja isegi negatiivsust. See on lihtsalt elu üks polaarsus. Nendega koos olles võite tunda kuidas teie süda hakkab nendega koos olles laulma, kuidas teie energiad kopeerivad nende kiiret rütmi ning kuidas kergus teisse üle kopeerub. Nüüd on vaja lihtsalt vaim koerana jalutama viia. Ning siis las ta võtab juhtimise üle.

Kes aitab?

Olen olnud väga suurtes muutuste keerises eelmise aasta suvest saati. Palju selgust on olnud õhus või minust eemal. Olen uurinud ja küsinud peegeldust teistelt arvates, et see võibolla annab mulle perspektiivi, mida praegu võin vajada.

Eile öösel oli mul tunne, et mu vaim andis mulle jalaga tagumikku. Sain täiesti nagu juhise mida teha ja kuidas ning mis sammusid võtta. Samal ajal sain mõningaid väliseid arvamusi mida ma tegema peaksin. See tekitas segaduse.

Kui ma sellesse sukeldusin nagu ookeanisse, sest põhjas on alati vaiksem ja selgem, siis minu vaim selgitas seda asja järgnevalt.

Mitte keegi väline ei tea kuidas ja kas sinu vaim toimib või mida tal on vaja. Olgu tal mis iganes kraadid, selgeltnägemisvõimed, või saagu ta infot läbi eelmiste elude või siis hüpnoosi, sinu vaim on sinu guru ja meister. Sinu ülesandeks on valida see, mis sinu vaim juhatab ja sulle tekitab avara tunde, südame kilkama paneb ja patsutab õlale. Panen siin kirja mõningad tähelepanekud viimaste aastate jooskul vaimu kohta.

Mis asi on vaim?

Minu jaoks on vaim meie kõrgem mina, vaimenergia meie kehades. Uute energiate kohaselt siseneb see meie kehadesse täiel kujul kui me kristalliseerume ja seejärel kullastume.

* Vaim ei kiirusta. Kuna vaim elab siin ja praegu, pole tal kuhugi kiiret – tema jaoks homset ei eksisteeri. Kui keegi paneb teid kiirustama kas mingi otsusega või siis mingi ostuga, siis pange see kohe küsimärgi alla, sest kindel on see, et see pole vaimust, vaid sageli egost, hirmust, või muudest põhjustest.

* Vaim ei süüdista. Vaim saab aru, et igal inimesel siin planeedil on võimalus oma vabale valikule igas valikus, isegi kui keegi kuulab teise nõuannet, on ikkagi see vaba valiku planeet ja vastutus valiku üle jääb igale üksikisikule.

* Vaim ei muuda sind väiksemaks ning ei pane sind end tundma halvasti.

* Vaim avardab ja paneb sind kergusega liikuma ja kõik hakkab sinu poole voolama.

* Vaim tõstab sind ülesse, mitte ei suru sind alla.

* Vaim ei noomi sind kunagi, kuna tal on alati teadmine, et iga kogemus on kogemus.

* Vaim ei suru sulle peale oma lugu. Isegi kui tal on see lugu, ta näitab seda sulle ja jätab sulle valikuvõimaluse.

* Vaim näeb alati suurt pilti isegi kui ta vaatab detaile ning näeb nende kooseksistentsi ja loomet.

* Vaim julgustab ja väestab, mitte ei tee maha. Vaim julgustab meid elama ilma hirmuta ja südamest ning tõstma meid oma keskmesse tagasi, kui oleme sellelt lahkunud.

___________

Tagasiside lugejatelt

6 kuud nädala võtmetega

Olen nüüdseks kirjutanud teile nädala võtmeid tervelt pool aastat iganädalaselt. 24 nädalat tihedat tööd.

Olete nüüdseks saanud iganädalaselt kas 2000 sõnalise või rohkema blogikande. Iga blogi sisestus võtab tunde, vahest päevi, nüüd ka veel lisaks raskendatud internetile vahest päevasid.

Küsimus lugejatele oleks, kas sedasorti postitused on teie jaoks olnud inspireerivad ja teid teie teel inspireerinud ja teile panustanud? Kui jah siis mis moel? Kui ei siis mis ei sobi?

Kas soovite et nädala võtmed sel kujul jätkuks?

Kas sooviksite muutuseid? Milliseid?

Kas oleksite valmis igakuiselt selle info eest väikest rahalist panust tegema? Millist?

Neile küsimustele võite vastata siin kommentaarides või siis mulle isiklikult newflowinfo@gmail.com

Olen saanud mõningast tagasisidet kuidas need postitused on olnud abistavad, kuid ma ei soovi jätkata kirjutamist vaikusesse. Sooviksin rohkem suhtlemist oma lugejatega ning ka nende mõtteid ja küsimusi.

Imelist järgnevat nädalat kõigile!

Crystal Ra Laksmi, palavast Mehhikost

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This