Select Page

stormypalmsSee nõuab palju julgust, et lahti lasta tuttav ja näiliselt turvaline, et emmata uut. Kuid ei ole olemas reaalset turvalisust selles, millel pole enam tähendust. Seiklusrohkuses ja põnevuses on rohkem kindlust kuna liikumises on elu ja muutumises on vägi!

Alan Cohen, kirjanik, inspiratsiooni kõneleja

Viimane nädal oli täis ka mitmeid päikesetorme. Tundlikumad teist võisid kogeda suuri tundepuhanguid ja ka konflikte. Minu viimane nädal oli päris seiklusrohke ning katsumusterohke. Läbi selle nädala võtmete toon siit ka näiteid ja kogemuskilde mis võivad teidki inspireerida.

Lammuta vana ja ehita uus

Nüüd on see aeg käes, kus on vaja vana täiesti ära lammutada ja seejärel uus plaan paika saada ja kivi kivi peale hakata laduma.

Kuidas seda teha? Järgnege oma vaimule! Kui te juba pole lasknud tal ennast jalutama viia, siis nüüd oleks kindlasti aeg!

stairsOlen viimase kahe nädala jooksul töötanud ühe uue miljonär kliendi juures siin põhja Mehhikos. Tema probleemideks oli väga valuline lahutus, mis on siiani protsessis ja oma lastega suhtlemise raskendatus. Lisaks väga suur alkoholi ja uimastite probleem. Peale esimest nädalat siin, pidin lahkuma enne oma aega, sest olukord muutus talumatuks ja minule eluohtlikuks.

Mees oli üle võetud deemonite ja vaimolendite poolt, nii hullult, et mitte keegi ei saanud neist jagu. Mõned päevad eemal andis mulle väga hea selguse mis taktikaga uuesti läheneda. Tulin tagasi kolm päeva hiljem. Mu klient ei uskunud, et see võimalik on. Ma teadsin, et see on lausa eluohtlik, kuna ta viha ja raevuhood olid ootamatud ja mitte kunagi ei teadnud mis või kuidas sealt välja kujuneb. Vaim juhatas mind sammult mida ja kuidas toimetada. Järgisin vaimu juhiseid täppisteadusena. Isegi kui ma veel valgust tunneli lõpus ei näinud, usaldasin oma vaimu ja tegin, mis ta mul palus.

Sain aru, et mul on vaja vaimolenditega suhelda ja nad temast välja meelitada. Samm sammult saigi seda tehtud. Siis toimuski pööre. Kui vaimolendid olid väljas, kuna klient ise oli kainem, siis oli tal oma jõud ja vägi tagasi ning ta sai selgeks teha kes on majas peremees. Nii tema majas kui ka tema kehas. See oli vaimolenditele suur pauk. Ning mitte ainult vaimolenditele, vaid ka paarile deemonile. Deemonid olid väga osavalt alla neelamas mu tasakaalu energiat ning proovisid mind hävitada iga nurga pealt ning ma sain aru, et võitlemisega ei jõua seal kuskile. Vaid kavala teadlikkusega. Ma kujustasin neid ette isegi marineerumas teadlikkuses. Ning see on üks asi mida vaimolendid, kes on haagitud alkoholi ja uimastite külge ei kannata. See on nende jaoks surm. Lisaks kasutasin palju teisi tehnikaid, mida siin kahjuks ei saa avalikustada.

Peale seda kui vaimolendid olid välja saadud, kadus kliendil huvi ja soov süüa uimasteid või juua alkoholi ja seda päevapealt! Tegin igapäevaselt kehaseansse, puhastusi ja mida iganes mu vaim juhatas mu tervendustehnikatest kasutama.

IMG_5937Kõik mu tuttavad terapeudid ümberringi soovitasid mul see projekt katki jätta ja põgeneda nii ruttu kui võimalik. Minu jaoks oli see lausa sportlik huvi, kas ma saan sellega hakkama. Kas julgen vaadata otsa inimese sees olevatele deemonite ja vaimolendite karjale ja siis neid taltsutada ja oma pilli järgi tantsima panna?

Nüüd on möödunud juba kaks päeva sellest hetkest kui klient viimati alkoholi ja uimasteid tarbis. Ta söögiisu on taastunud. Ta saab minult moringa puhastuskuuri, lisaks veel kehatehnikaid, teadlikke puhastusi ja vestluseid ning vaimolendite kontrollpunkte igapäevaselt. Lisaks võtame samm sammult läbi kõik mis on jäänud lohakile viimase 1,5 aasta jooksul – suhtes enda, teiste, äridega, majapidamises, tervises, eneseteostuses. Ehk Crystal Poppins on täisvõimsuses jällegi töös. Alustades kontori puhastamisest, kuni maja sisedekoratsioonide ja mööbli ostmiseni välja.

IMG_5988Olen elanud selle kliendi juures nüüd nädal aega. Minu päevad algavad otse kookospalmi otsast toodud kookospiima joomise ja kookosliha söömisega. Minu kliendil on üks sulane ja üks majapidaja. Seejärel teen oma hommikuse ookeanis ujumise. Siis alustame kehatööga või mis parajasti kõige aktuaalsem on. Päeva kulgedes jälgin kogu aeg energiaid ja mis parajasti toimub, et kulgevalt päeva kavandada. Olen oma kliendi jaoks olemas ca 12 tundi päevas. Praegu käib veel kohati vana lammutamine, et siis hakata vaikselt ja teadlikult samm sammult uusi kive peale laduma uude vundamenti.

IMG_5983Õhtul käin jalutamas ookeani ääres, vähemalt tund aega ja nauding päikeseloojanguid ning vestluseid iseenda vaimuga. Peale seda teen veel õhtuse ujumise ookeanis. Ma pole nädal aega muid inimesi näinud kui siinseid majaga seotud inimesi. Kuna elan nii looduses, siis kogu mu keha ja vaim on totaalselt puhastunud ja rahunenud. Siin on nii vaikne, (kui ookeani lainete müra välja arvata), et ei oska kohe kuidagi olla, teiste Mehhiko kohtadega võrreldes. Paar päeva elasin vaid moringa jookide ja kahe kookospalmi liha söömisega ära. Nii kosutav ja nii täitev, et muud polnud vajagi. Magusasoov on täiesti kadunud.

Mu klient on teadlik, et vana tema jaoks enam ei toimi. Ta on nüüd täiesti teadlikult tegemas uusi samme ja valikuid ning nii lahe on näha kuidas ühest inimesest võib vaid mõne päevaga uus inimene välja kooruda ning transformeeruda.

IMG_6003Minu jaoks andis see kogemus palju kinnitust, et alati tuleb kuulata ikkagi eelkõige oma sisehäält. Kuna ma kuulasin seda, suutsin olla panuseks selle mehe uuele algusele ning ta ei sooritanud enesetappu, mida vaimolendid tal palusid sooritada korduvalt, ning tema kuus last ei kaotanud oma vägevat isa ning laste ema ei kaotanud võimalust saada rahalist ja emotsionaalset toetust laste kasvatamiseks tulevikus.

Valust väljakõndimine ja ülesse tõusmine nõuab julgust ja vastutust, ning kui teadlikkus ja kainus tagasi tulevad – on väga raske alguses tagasi vaadata kogu kahjule mis ebateadlikkus korraldas.

Seepärast on minu jaoks väga kummaline see, et alkohol kui selline mürgistav aine, on kõigile vabalt kättesaadav kui vahend end vaikselt ja aeglaselt tappa. Alkohol ja uimastid on üks moodus kuidas vaimolendid ja deemonid inimeste kehasid tahavad üle võtta.

IMG_6045Lõpuks on minu kliendist koorunud välja lahke, hooliv ja südamlik mees, kes eile kokkas mulle gourmet õhtusöögi ja kutsus peale seda filmi vaatama. See on kummaline kuidas vaimolendid ja deemonid võivad inimese totaalselt ümber muuta ja kogu elu täiesti sassi ja pea peale keerata.

Üks inimene võib olla väga suureks võtmeks meie muutuste teel. Ning ma küsisin nõu paljudelt oma terapeutidest sõpradelt selle kliendi osas. Ei olnud palju neid, kes õhutasid mind temaga tegelema ja soovitasid projekti katki jätta. Kuna ma aga ikkagi seda tegin, siis kõndisin läbi ja seisin silmitsi oma sisemiste hirmudega ja nüüd võin ka julgelt väita, et olen lammutanud enda ebakindluse maja, kuna sain hakkama millegi nii suurega. Ja nii me siis siin üksikul rannal ehitamegi oma uusi majasid. Kivi kivi peale. Ja tõesti see on tõsi – on kergem lammutada vana ja uus ehitada kui vana ümber ehitada! Nii, et loodan, et see lugu siit Mehhikost annab teilegi inspiratsooni, et kõik on võimalik.

Kui kellelgi on tegu deemonite või vaimolenditega, või teab pereliikmeid, kes on alkoholi või uimastite küüsis, siis võite minuga ühendust võtta. On võimalus korraldada ka skype sessioon, kus saab teha selle inimese vaimolenditest ja deemonitest puhastuse. Kas ja kui ruttu see toimib, oleneb inimese valmisolekust valida muutus. Minu klient oli omadega totaalses põhjas, seega oli ajastus õige ja muutus toimus kiirelt. Kuid isegi tema puhul kontrollime vaimolendite olukorda veel igapäevaselt üle.

IMG_6083Magamise probleemid

Mõned mu tuttavad ja ma ise kogen viimase nädala jooksul probleemi magama jääda. Vaim on erk ja ei suuda välja lülituda. Olen ise pidanud isegi kasutama unetablette, mida ma tavaliselt kunagi ei ole kasutanud. Olen nüüd hakanud proovima vaimuga läbi rääkida, et ta usaldaks ja lõdvestuks ning laseks magada. Teatavasti kui magame oleme ligipääsetav paljudele teistele vaimolenditele. Selleks, et nad meisse une ajal siseneda ei saa, soovitan oma vaimult küsida, mis oleks tema jaoks kaitse. Teie vaim teab seda ning pakub teile versioone. Siis tuleb lihtsalt järele katsetada mis versioon sobib.

Vormi ja struktuuri ülevaade

IMG_6128Soovitav oleks selle nädala jooksul vaadata üle oma elu vorm ja struktuur.

– Kas mis moel see toimib ja mis kas moel mitte?

– Mida oleks vaja muuta?

– Kuidas on lugu finantsidega?

– Kas ja kui hästi jälgite oma elus seadusi?

– Kuidas saab minevik teile pakkuda tuge tuleviku vundamendi ladumisele?

– Kuidas toetad oma vajadusi vabadusele igas eluvaldkonnas?

Harmoonia kokteil

Võta sellel nädalal ka fookusesse kuidas luua igasse päeva kas väike või suur harmoonia kokteil. Siin mõningaid maitseaineid näiteks:

IMG_61611. Loo endale mõnus kehaseansside vastuvõtmise võimalus, kas massaazi näol või muul moel, kus saad lõdvestuda ja kehaseanssi vastu võtta.

2. Paku igal päeval oma kehale kasvõi väikest sorti liikumist. Kas saad minna tööle jala näiteks auto või bussi asemel? Kas ja mida su keha sooviks teha, et tunda end liikudes hästi?

3. Võta vähemalt 5 minutit väike meditatsioonipaus päevas, kus oled lihtsalt vaikuses ja kuulad oma südant.

4. Väldi sellel nädalal võimalusel konflikte ja leia võimalusi kuidas saaksid väljendada oma tundeid ja emotsioone ning ka vajadusi verbaalselt läbi lahkuse ja armastuse.

5. Mida saad teha, et üllatada ja inspireerida oma südant?

Järgmise poole aasta peamiseks teemaks on südamesse maandumine

IMG_6167Küsi endalt, mida su süda tegelikult soovib kogeda ja vastu võtta. Kui vaja tee sellest nimekiri. Olen eelnevates postitustes rääkinud kuidas me kehad muunduvad ja kuidas kogu teadlikkus langeb südamesse. Kõik otsused ja kogu toimetamine hakkab üha enam toimuma südamest.

Südamest elamine võib olla alguses katsumusterohke, sest süda on endas kindel. Järgnevalt toon mõningaid tähelepanekuid kuidas süda toimetab:

1. Süda on sulle ja su vaimule truu. Ta ei lähe kunagi sinu vastu ja toimetab su tõest lähtuvalt. Isegi kui sa ei tea oma tõde mõistuslikult definitsioonidena, siis süda teab ning suunab sind kui sa teda täielikult kuulad.

2. Süda pakub sulle avardumist ning juhatab sinna kus sa kasvad ning avardud. Tõsi, mõnikord võib see ka toimuda läbi kihtide ja läbi katsumuste ning võib tuua ka võimalusi seista silmitsi oma hirmudega. Kui võtate kaasa oma südame, siis on hirmudest läbikõndimine kukepea!

3. Süda teab, kes on sulle hea ka inimeste koha pealt. Olete kindlasti sageli kogenud seda, kuidas sisemine hääl ütleb, et ära selle inimesega tegemist tee, kuid te ikkagi ei kuula ja pärast on jamasid kui palju. Süda tuleb kuulata kohe!

4. Süda võtab kõike ja kõiki ilma hukkamõistuta. Ta mõistab kõike läbi ja üdini, ka inimeseks olemise valu ja võlu.

5. Süda on meile teejuht igal kellaajal ja igas kohas. Pole vahet, kas oleme öösel keset kõrbe, või istume lennukis. Ta on kogu aeg tööpostil.

6. Süda on meie turvaruum. Kui me teda kogu aeg kuulaksime ja kohe ei kogeks me kunagi purunenud südant.

7. Süda on visa ja tugev, isegi kui ta on kildudeks purunenud suudab ta end uuesti kokku kasvatada, nagu lohe, millel pea ära lõikad kasvatab uue. Uus kokkukasvanud süda on targem ja annab sulle järgmine kord ohtudest märku ja sinu ülesandeks on teda kuulata.

8. Süda oskab sügavsukelduda. Olgu selleks haavatavus, ookean või teine süda. Sügavuses on vaikus ja rahu ning see on südame kodu. Seal tunneb ta end kõige paremini.

9. Süda vajab igapäevast hoolt ja ärakuulamist. Kui me teda ei kuula, siis peab ta oma häält tõstma kuni kätte jõuab kriitiline piir ja tema karikad hakkavad üle ajama. Kui soovid oma südame tervise eest kogu aeg teadlikult hoolitseda, siis hoolitse, et su süda oleks igapäevaselt toidetud ja kastetud ning et kuulad, mida ta sul soovitab teha ja luua ning kellega suhelda jne.

Ikka veel toores meesenergia

See avaldub jätkuvalt läbi erinevate planeetide karakteristika, kuid oluline on siin teada seda, et kui mehel on läheduses olemas rahustav ja maandav naisenergia, siis on ta suuteline väljendama oma frustratsiooni läbi lahkuse ja armastuse.

Ma olen seda viimasel ajal jälginud, et paljud mehed minu elus, pole vahet kas kliendid, sõbrad või lähedased – vajavad praegu väga maandavaid ja tarku naisi enda kõrvale. Naised peavad praegu olema väga tugevad ja oma sisemise meesenergiaga kontaktis ning kui vaja isegi meid ümbritsevaid mehi maandama läbi oma meesenergiate. Läbi selle teadliku ruumihoidmise rahuneb mehe seesmine naine. Meeste sisemised naised on pead tõstmas ning kui mehed temast midagi ei tea, on nad omadega plindris, ning võivad seda hävitavat Kali energiat kõikjale enda ümber pursata. Ses mõttes on kõikidel naistel praegu väga tark teadlikult kohal olla. Iga naine, pole vahet mis suhestatus mehega – on mehele kael mis keerab pead.

Vana puhastus

Kui lammutate vana, siis tehke ka väike või suurpuhastus vastavalt vajadusele. Käige läbi kõik mis võimalik – riidekapid, paberid, köögikapid jne. Vaadake üle ka energeetilised sidemed minevikuga. Samuti ärge mürgitage oma keha mürkide või teid mitte toitvate toitude ja jookidega.

Teadlikud jalutuskäigud

Sel nädalal soovin teil teha kolme sorti jalutuskäike.

1. Tehke tänamise jalutuskäik looduses. Kui olete looduses, olete vaimenergia poolt puhastuses ja kõik mida te siis ütlete või teete, võimendub. Iga sammuga mis teete, tänage oma elu, oma keha, oma lähedasi jne. Võtke jalutuskäigu pikkuseks ca 1 tund ning proovige fookust hoida sel kujul, et iga sammuga tänate ühte detaili oma elust. See on päris hea harjutus, sest mingi hetk tundub nagu kõik saab otsa, ning pole enam mille eest tänulik olla. Siis hakake võtma detaile ümbrusest – olen tänulik lillede eest, mis õitsevad. Olen tänulik muru eest, millel saan kõndida jne, jne. Teatavasti avab tänutunne meile veelgi rohkem vastuvõtuvõimalusi universumilt.

2. Andestamise jalutuskäik. Mina sageli kordan lihtsalt terve tee erinevate inimeste nimesid ja ütlen Hoo’ponopono, mis on Hawaii andestusmeetodi nimi. See on väga võimas jalutuskäik, kuna siis avastate, et isegi inimesed minevikust võivad teiega kontakti võtta ja andeks paluda. Andestamine avab kõik vanad kinni jäänud energiad ning aitab kõigel taas kord voolata nii nagu vaja.

3. Tehke tuleviku jalutuskäik. Seda võite teha kahes vormis. Kui teil on sihtpunkt kuhu te välja kõnnite ja seal keerate ringi, või teate, et saate kogu kõndimise pooleks jagada ajaliselt, siis esimene pool aega rääkige kõva häälega vaikselt omaette mida te ära annate ja mida enam ei vaja oma ellu. Andke see ära Emakesele Maale. Seejärel kui olete teisel poolel ja hakkate tagasi tulema, siis hakake rääkima kõigest sellest, mida oma ellu valite. Ja seda tehke kindlasti olevikus – mina olen, mina teen, mina valin, mul on jne. See harjutus on eriti võimas labürundis. Võibolla on teil suvel võimalus kas oma koduaeda teha üks oma privaatne labürint või siis minna kohtadesse kus on muinaslabüründid olemas. Me tegime Hawaiil emakese maa labüründi meditatsiooni. Ja seda saate vaadata siit:

Lisaküsimusi uueks nädalaks:

? Mis energeetiline uks avaneb mu elus praegu?

? Mida võin ära anda, mis looks ruumi uuele mu elus (kas füüsiliselt või emotsionaalselt või muus vormis)

? Kuidas saan luua rohkem harmoonilist struktuuri oma tulevikuks oma praeguste valikutega?

? Kuidas mil moel saan oma vaimule järgneda, nii et saan teistele ja planeedile panustada maksimaalselt?

? Mis aitaks mul luua tasakaaluka transformatsiooni ja tundamutuse embamise julgusega?

Selle nädala pakkumine

12 mnhts crystal coaching latest  estSelle nädala lõpetuseks pakun huvilistele võimalust liituda minu 12 kuu online coaching programmiga. Üks imeline blogilugeja on juba liitunud ja sel kujul saate nende teemadega, mida olen blogis maininud väga sügavuti minna.

Esimesed 6 kuud on läbitöötlemise luubi all KIS Kiirtee Iseendasse Koolituse materjal (ca 200 lk) kus on palju kodutöid, mis annavad võimaluse teadvustada oma vanu mustreid, proovida järele palju uusi nippe ja annavad ka palju ideid kuidas uues ajastus elada ning hakkama saada.

Järgmised 6 kuud on individuaalsema tähelepanuga, kus oselejal on võimalus valida erinevate nipiraamatute vahel või siis võtta oma isiklik fookuspunkt, mida soovitakse muuta ja transformeerida suunamisega minult. Kogu suhtlemine käib emaili teel. Sa ise valid oma tempo, sul on vaja vaid esitada kodutööd õigeaegselt.

12 kuud on päris pikk aeg, et iseendale pühenduda. Läbi selle pühendun ka mina nende teemade läbikäimisele koos osalejatega.

Võimalus maksta igakuiselt 60 eurot või teha ühekordne 12 kuu makse väärtuses 600 eurot (rahaline võit 120 eurot). Vajadusel esitan arve.

Lisainfot küsi newflowinfo@gmail.com

Blogilugejate panus

Jätkuvalt on teretulnud igat sorti panused blogilugejate poolt. Kui iga blogilugeja kannaks igakuiselt 1 euro iga loo eest kuus, siis kataks see ära paljud kodulehe kulud ja serveri maksud ning lisaks veel ka aitaks kõike edasi arendada. Olen nüüd saanud palju tagasisidet, et inimestele on sedasorti blogi olnud suureks toeks ja seetõttu jätkan praegu nädala võtmete kirjutamisega, kuigi varsti muudan selle kuju ja vormi.

Kirjuta ja jaga oma kogemusi selle nädala võtmete suhtes! Ka küsimused on teretulnud!

—-

IMG_6000Olen Crystal Ra. Ma kuulan oma vaimu ja südant ja järgnen neile. Kui vaja siis teise maailma otsa. Mu süda ja vaim loovad mulle turvaruumi, mis kinnitab, et kui me teeme ja oleme see, kes me oleme siia tulnud olema, siis kõik, mida vajame ning ka keda vajame, tulevad meie ellu just siis kui aeg on käes. Mina küsisin kuu aega tagasi juhatust vaimult ning märke. Kuna vanamoodi asjad enam ei toiminud, siis oli vaja muutust. Töötamine praeguse kliendiga on andnud ka mulle võimalusi paljut tervendada ja muundada endas ning leida uut perspektiivi ning ka uusi alguseid ja võimalusi, mille peale ma enne üldse ei tulnud.

Kogu asja pöördepunkt oli aga see, et ma olen siin vaimu teenistuses ja lähen sinna kuhu ta juhatab. Kui läbi selle saab õnnelikuks üks pere, kuna nende isa tuleb tagasi ja välja läbi alkoholi vangistusest, siis olgu nii. Kui selleks on rannas mööduv kalur, kes näitab mulle oma püütud kalu ja tänan teda, siis olgu nii. Kui selleks on inimene, kes valib minuga koostööd teha iseenda muundamiseks 12 kuud, siis olgu nii. Kui selleks on lugeja, kes seda artiklit loeb ja võtab aega, et oma elu üle järele mõtelda, siis olgu nii. Olen siin olemas kõigi nende jaoks, kes seisatavad ja soovivad muutuda. Olen muutumise ja muundumiste teejuht. Ja vaatamata sellele, võin ka mina eksida, sest olen ju vaid hullumeelne humanoid!:)

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This