Select Page

0100starflowerKui sa tahad midagi saada, anna see kõigepealt kellelegi teisele!

N.D.Walsch

Unetus

Selgub, et ma pole ainus unetu praegustel nädalatel. Uurisin natuke lähemalt mis toimub. Minu keha näiteks protsessis nii palju erinevaid kihte, et ei suutnud välja lülitada kogu keha. Samuti kuna ma töötasin väga intensiivselt vaimolendite ja deemonite puhastamisega, siis minu keha oli kaitsepositsioonil ja ei jäänud magama.

0100beautyouteriorKuulsin ka paljudelt tuttavatelt, et neil on ka unega raskusi. Kui ma lülitusin planeedi üldpilti, siis nägin et on hulk inimesi, kes toimetavad teisel sagedusel ja nende uuele sagedusele minekul on vaja neil täielikku ümberlülitamist. Meie massiteadvus ütleb meile, et me peame magama iga öö teatud arv tunde, aga tegelikult on igal inimesel vaja leida oma rütm. Ma hakkasin sellega katsetama. Kui mul und ei tulnud, kasutasin seda aega ära asjadeks, milleks muidu aega ei olnud. Mõnikord kujunes sellest välja öö hüpe. Jätsin ühe öö vahele ja järgmine öö magasin täie võimsusega ja kohe 10 tundi jutti kui vaja.

0100gingerflowerMis juhtub une ajal?

Selle kohta võite lugeda teaduslikke artikleid. Üks oluline muutus on viimasel ajal toimunud.  Kui tavaliselt lahkus osa hingest või vaimust une ajal, siis kui meie vaim ja keha on kokku sulanud siis vaim ei lahku enam kehast, vaid on kohal – kogu aeg. Vaimul on vaid vaja vajutada nuppe, kus on väljalülitus. Mõnikord juhtub aga, et kui on väga palju protsesse toimumas korraga võivad nuppude ja süsteemide vahel tekkida lühised.

Väike paus ja seisatamine aitab. Iseenda kehaga suhtlemine ja suhestumine uuel moel. Vanas energias toimus une ajal väga palju protsessimist ja eriti alateadlikul tasandil. Kuna uue ajastu inimene ei kanna endaga enam kogu prahti kaasas ja koristab oma sisemised prügikastid puhtaks võimalikult kiiresti ja kohe, siis pole tal ka enam nii palju vaja protessida, ehk siis ka magada. Une vajadus võib väheneda. Minul on olnud aegu, kus magan keskmiselt 5 tundi öösel või vähem.

Unenäod muutuvad ka sellele vastavalt. Võib olla totaalselt tühjasid unesid, kus oletegi lihtsalt tühjas valges ruumis või mitte milleski. Unenäod muutuvad ka väga otseseks. Mõnikord tulevad juhised vaimult kohe nii otse, et tunne on nagu hoop rusikaga silma.

Mida siis teha unehäiretega?

Rääkige oma kehaga. Kuulake sõnumeid ja käituge vastavalt. Teie keha teab mis une rütmi tal vaja on ja kuidas. Mitte keegi teine ei tea seda paremini. Katsetage ja leidke sobivam versioon!

Ma ise avastasin oma une rütmi jälgides, et viimasel ajal on mul tekkinud rütm, kus ma peaksin minema voodisse kuskil kella 23 ajal kõige hiljemalt. Kui ma sellest ajast üle lähen, siis keha kell ei saa enam asjale pihta. Samuti jälgisin, et enne magamaminekut väga suurt midagi ei sööks, eriti kui on happeline toit. See aitas ka kaasa.

2solentranceupKui tahad midagi saada, siis anna see kõigepealt kellelegi teisele!

See on huvitav mõttetera Neale Donald Walschi raamatust. Proovige see ise järele. See toimib tegelikult igal tasandil. Pole vahet, kas tegu on jäätisega, kohvi või isegi suuremate esemete või siis kogemustega. See on huvitav ja väga põnev kuidas see toimib. Totaalne bumerang. Proovige järele ja pange siia alla oma kommentaarid!

Petturite avastamine

Viimastel nädalatel ja ka tulevastel võib olla teemaks väga selge läbinägelikkuse aktiveerumine. Kui teil on kas koostööpartner või siis muul moel suhtlete inimesega, kes on tegelikult pettur, siis on üsna tõenäoline, et see tuleb üsna kohe välja. Kui olete sellise inimese läheduses ja teil on kahtlusi, et tegu on petturiga, võite vaikselt oma peas küsida, kas mis on selle inimese juures tõsi. Ootamatult võib ta hakata välja laduma kõike mis on tõsi, ise seda tahtlikult tegemata.

Mul oli kogemus, kus minu kliendi äripartner hakkas väga kummaliselt käituma. Kuna meid oli kaks, kes olid väga teadlikud ja kohal, siis oli tal eriti raske teda ümber sõrme keerata. Ning kuna kristallenergia on väga intensiivne, siis see lennutab pealt kõik korgid, mis on käärivate purkide peal. Kui keegi on saanud hakkama millegi ebameeldiva või ebaseaduslikuga, siis ta hakkab üsan tõenäoliselt väga kummaliselt käituma nii nagu ka väga oma rida ajama.

Et selliseid situatsioone vältida, soovitan kõigil olla väga täpne oma suhtlemistes, kui võimalik kõik selgelt paberile panna – nii et kõik on teadlikud mis on mängureeglid ja mida keegi ootab ja mida panustama peab. See teeb kogu suhtlemise kergemaks ning kuna kõik on ka mustvalgelt kirjas, ei ole ka hiljem probleeme.

Selge suhtlus on üks kristall ja kuldenergiate oluline detail, mis meil kõigil tuleb lõpuks ära õppida. Kui jälgite energiaid, siis need annavad teile väga selged juhised mida ja kuidas teha, et oma tee selge ja kristalsena hoida igal hetkel. 

Petturitel läheb järjest raskemaks, sest uue ajastu energia ei talu sedasorti kahtlaseid tehinguid nii nagu ka varje, mis pole loomulikud. Ses suhtes on tark oma tegutsemine hoida kristalselt puhas igal ajal ja kõikjal. 

Paindlik eluviis

crystalclearbananaSee pole mitte ainult selle nädala teema, vaid ka kogu edasise aja teema. Mida aeg edasi läheb, seda rohkem avastavad ja teadvustavad uue ajastu noored ja ka täiskasvanud, et on võimalus elada ka teistmoodi kui meile on pähe taotud. Suhtlesin just ühe uue tuttavaga Saksamaalt, kes teeb enamus tööd internetis ja nüüd on ostustanud veeta 6 kuud USAs. Kuna läpakas on kotis ja internet igal pool olemas, pole probleemi.

Selle peale võivad paljud, kel lapsed, autod ja majad ütelda, et kuidas siis saab, laste kool jne. Seal kus tahe, seal ka võimalused. Lapsi saab nüüd ka kodus koolitada, ning selgus, et isegi Eestis on see nüüd võimalik ja lubatud. Lisaks on võimalus valida omale töö või tegevus, mis ei vaja kontorit või ühes kohas kinni olemist. Mil moel see endale võimalikuks teha on iga inimese enda isiklik valik.

Selge on ka see, et vanamoodi elu kus me õppisime vaid ühe ameti ning sellega kogu elu läbi vedasime, ei pruugi samuti enam toimida. Vaja on väga multitasandi olemist ja toimetamist. Mida aeg edasi, seda rohkem sedasorti elu kõik meie ümber loob. Seega, mida rohkem erinevaid tahkusid oma talentidest, oskustest kasutate, seda rohkem väljavaateid teil on. Seda vähem toimetate hirmust lähtuvalt ja teete ning valite kõike hoopiski julgusest.

Sedasi elades ei ole kindlust, kus ja kas elada, kust tuleb järgmine klient või ülekanne arvele. Aga elu võib olla kordi rikkam, kui ainult ühes kohas kinni olla ja elada külmas kliimas.  Tegelikult on elu nagu videomäng. Me kõnnime erinevaid tasandeid läbi, siis jõuame järgmiste juurde ning saame pidevalt erinevaid ülesandeid. Vaja on jälgida vaimu juhiseid.

Kuidas luua võimalused, nii et iga kuu tuleb kindel sissetulek või rohkemgi veel või siis muud võimalused, mis loovad küllusliku voolu?

Kuidas läbi selle ka kasutada maksimaalselt kõiki oma talente ja oskuseid ning väljendada oma vaimu teenimist ning panustada ka planeedi teadlikkuse tõusule kaasa?

Need küsimused võivad kõigil aidata oma tee ja teejuhised leida kergemalt.

Lisaks annab sedamoodi elustiil võimaluse kogu aeg kontrollida, mis sinu jaoks toimib, mis mitte. Kas kellega ja kuidas valid elada ning kus. Samuti peab nii kogu aeg muutuma ja olema valmis kõigest mis ei toimi lahti laskma ja edasi kulgema. Seega muutud väga kiiresti kohanejaks, mis teeb elu palju kergemaks. Samuti elad järjest rohkem ja rohkem oma südamest ja ilma hirmuta. Kuulatad vaimu ja sõnumeid, mis sind juhatavad. Ja igal inimesel siin planeedil on võimalus valida just see elu ja selles vormis, kujul ja struktuuridena nagu talle sobib.

Selle nädala praktiline harjutus

beachtreeLooduse jalutuskäik hääletööga

Kui sa kardad seda teha, kuna looduses on teisi inimesi ka, siis ära muretse. Kui sa näed teisi ka endaga kõnelemas, siis on nad lugenud ka võibolla seda blogi ja võid neile isegi läheneda ja mõnusa vestluse maha pidada. Kui sa oled ikkagi väga arglik selles osas, pane endale väiksed kõrvaklapid kõrva, nii et tunduks nagu sa räägiksid telefoniga. 😉

Hääl on väga oluline osa meie kehast, mis võib meid tasakaalustada ja aidata ennast maandada. Tantras on väga palju kehatööd fookusega häälel. Siin on üks mõnus võimalus oma häälega tööd avastada ning iseennast tasakaalustada.

1. Kõnni looduses ja hakka vaikselt laulma A-LO-HA. See on Hawaiikeelne sõna, mis tähendab Jumala koostööd ja elu hinguse aktiveerumist. See kõlab väga hästi ning häälestab kogu su keha ümber. Võid mängida erinevate silpidega ja teha osasid pikemalt ja lühemalt.

2. Järgmisena proovi laulda MA-HA-LO, mis Hawaii keeles tähendab aitäh. Sedasi aktiveerid läbi nende häälikute kaks peamist olulist nurgakivi sinu kogu olemuses – koostöö jumalikkusega ja tänulikkusega. Läbi eluhinguse aktiveerimise puhastad oma lõõrid. Kui sa hingad rohkem ja teadlikumalt (mida läbi laulmise teed), siis tõmbad endasse rohkem hapnikku ja kui see jõuab su kehasse, siis sa muundad kogu oma sisemise keha aluseliseks. Kui su keha on rohkem aluseliseline, siis suudab su immuunsus sinu heaks töötada, niisamuti nagu kogu keha lõdvestub rohkem.

Soovitaksin seda isegi siis teha kui teil on mingi konfliktne olukord. Minge tualetti ja kasvõi mõttes laulge seda mõned korrad. Võite ka häälega teha. See võib päris koomiline välja näha, aga kui see toob tagasi rahu ja hoiab ära palju kahju (mida me sageli kipume tegema kui vihaga end väljendame) siis miks mitte? 

Kui teete vähemalt nädalas korra sellise kõndimise ja laulate neid kahte sõna, saate kindlasti päris suure kingituse. Läbi selle aktiveerite ka oma õhu elemendi. Teie pea tuuldub, teie veri saab rohkem hapnikku, teie keha on rohkem lõdvestunud. Ja kui inimesed teeksid neid kõndimisi või tuulutusi vähemalt iga päev, kasvõi 20 minutit, oleks nende keha ja kogu elu hoopis teine. Nii, et proovige järele!

Vähist üle lõvisse

Selle nädala energiad muunduvad nüüd päris hooga. Kui oleme oma kivialused uurimised läbi teinud ja oma varjupooltega sõbramaks saanud ning ka oma tõe esiplaanile tulnud koos oma haavatavusega, oleme juba päris palju kaugemal ja oma tõelisele olemusele lähemal. Nüüd on aeg lõviliku päikesega astuda oma väesse ja seda uhkelt teistega jagada. Lõvi energiates on palju meesenergiat, mis on ka väljaspoole suunduv. Kuid selle nädala ja kuu peamine teema ongi kuidas seda meesenergiat pehmendada, nii nagu eelmise nädala kirjutises soovitasin sisemise naise suhtes meestele tuge pakkuda. Lõvi energia sel nädalal ja järgmisel kuul lükkab selle täielikult esiplaanile. Kõigil oleks aeg nüüd teha inventuur kuidas sisemine mees toimetab ja kui palju on ta tasakaalus välimisega.

Kuninganna koodi aktiveerimine

Igal naisel on olemas kuninganna kood. Meil on kõigil vaja leida see endas ülesse. Ma praegu loen raamatut samal teemal ning praktiseerin seda kõike igapäevaselt. Milline vahe on muunduda kuningannaks ning lõpetada meeste kastreerimine ning näha kuidas imeväel mehed sinu ümber hakkavad panustama – üks rohkem kui teine. Kogu asja võti seisneb tegelikult meeste ja naiste erinevuses ning samuti selges suhtlemises!

12 kuu coaching Programm Crystaliga

12 mnhts crystal coaching latest  estMõned inimesed on juba selle programmiga liitunud. Nüüd on olemas mitu selgemat ülevaadet, mis see endast kujutab. Kõigepealt ava see pildifail, ning seejärel vaata läbi lisatud pdf, kus on esimese kuue kuu sisukokkuvõte.

Võtan veel sellesse programmi inimesi, terve juulikuu jooksul. Anna teada, kui sul on selles suhtes huvi. Esimesed kuus kuud on kogu suhtlus kirja teel ja iga nädal tuleb saata antud vastused. Crystal saadab siis tagasisidemed.

12 kuu online coaching tutvustus final

20ndal juulil oli mu parima sõbranna Tiina Liimandi sünnipäev. Ma tegin talle ka väikse video. See annab väikse ülevaate minu praegusest ümbrusest ja elust. Seda videot vaata siit!

crystalclearglassessleepOlen Crystal Ra. Transformatsiooniliblikas ja täna ilma kommentaarideta. Vaikuse nädal on kosutav. Proovi ka. Isegi siis kui sa teed seda kasvõi ainult iseendaga!

Jaga oma kogemusi ja jaga oma mõtteid mis seekordne postitus sulle andis.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This