Select Page
hiirlovi

thesanctuaryofmyheart.com

Enamus inimesi praegusel ajal aga käituvad sageli nagu hiired. Elades hirmunult ja oma urust välja piiludes, jääke koju tassides ja aimates, et iga hetk võib hiirelõks kinni klõpsatada. Lõvi jaoks oleks aga hiirelõks väike plaks ja väike sinikas. Lõvi suur eelis on see, et ta on ühenduses ja kontaktis oma väega. Täielikult. Ta elab julgusest lähtuvalt. Hirm oleks talle elu maksev emotsioon.

Väe, võimu ja raha suhe 

Kui teil on praegusel ajal sularaha ja rahaga probleeme, siis üks koht kus teha väike ülevaatus on just nimelt küsida endalt, mis seisus on teie vägi. Vägi = raha. Kui su vägi ei ole kohal ja kodus sinu kehas ja vaimus, ei saa ka raha sinu ellu tulla. Vägi on otseühenduses ka võimuga.

Mis on inimese vägi?

Minu jaoks on see inimese potentsiaal ja koondenergia kogu tema talentide, oskuste ja intelligetnsi summa. Enamus inimesi kasutavad sellest vaid mõned üksid protsendid. Mida rohkem anname võimalusi avastada oma väge, seda rohkem võimalusi me oma ellu ka tõmbame, kus me vägi saab täielikult avalduda. Kui inimene täielikult ühendub oma väega, ei saa teda mitte keegi ega miski peatada, sest ta saab aru, et kui ta on oma väega ühenduses ja üks, siis tema vägi toidab ja annab talle kõik, mida ta oma elus vajab – alates eluasemest, riietest kuni toiduni ja keerukamate soovideni välja. Vägi on inimese kehas üks peamisi nurgakive, aitamaks luua oma unistuste elu.

IMG_6237Mis on aga võim? 

Võimu võtavad aga paljud inimesed kui midagi negatiivset. Võim on väe vend või õde, kes peegeldab ja annab tagasisidet, kas asjad on häälestatud ja toetavad või mitte. See on see koht, kus me ennast kehtestama peaksime. Kui inimene on ühenduses oma võimuga ja ta on seda teadlikult, siis ta väljendab seda ka teistele pehmelt ja suunavalt. Kui ta aga ei ole ühenduses, või on ühenduses ebateadlikult võib tema võim väljenduda negatiivselt teda ümbritsevatele inimestele.

moneyOlen oma viimaste nädalate jooksul õppinud oma miljonär kliendilt kuidas oma vägi oma kehasse ja koju tagasi kutsuda ning kuidas oma võimu mitte karta. Minu klient on väga tark ja teadlik inimene ning tema suunamine on mind pannud ennast ja oma väe tükke kokku korjama. Ma olen oma väe ja võimu eest tegelikult viimase aastad ära jooksnud. Kui iga kord mu vägi ja võim ukse taga on ja ma neile ust ei ava, mis siis juhtub? Mingi hetk nad annavad alla ja lähevad mujale. Siis juhtubki see kus minu ideed või võimalused lähevad mu lähedastele, sest mina polnud ju kodus. Ja siis on juba hilja mossis nägu teha. Tuleb oma vägi ja võim tagasi koju kutsuda!

Minu vägi lahkus minu kehast ja olemisest ca 3 aastat tagasi kui läbi mitmete sündmuste mult taheti elu võtta kuna ma olin nii edukas ja omasin ka palju raha ja väge ning võimu. Läbi mitme kanali ei osutund see plaan õnnestunuks, aga minu vägi ja võim lahkusid mu kehast ja olemisest ja on olnud paguluses sellest ajast saati.

Koos väega ja võimuga lahkub ka raha füüsilises vormis. Viimase 3 aasta jooksul olen õppinud praktiliselt elama rahata ning taastama usaldust elu suhtes järgnedes oma südamele ja vaimule. Nemad juhatasid mind mu uue kliendi juurde, kes läbi oma varjudega silmitsi seismise ning väe ja võimuga tutvumise on aidanud mul oma väge tagasi kutsuda. Ja läbi selle ka raha ja uusi võimalusi. Panin tähele, et kui mu klient oli omas väes, hakkas ka mulle tulema kliente ja raha. 

IMG_1453-001Ja seda tehes teen ka suure sisemise inventuuri, nii et keskkond kuhu nad on tagasi kutsutud toetab nende uut olemist ja loomet. Andsin väele oma kontori ja võimule oma kontori. Nad on mul nüüd naabrid. Ja kohe nende kõrval on mul kontor, kus istuvad mu kolm mina – kõrgem, kesmine ja madalam. Vahepeal saavad nad siesta ajal palmi all kokku ja arutavad mis uudist on. See kontor ei ole aga midagi tavalist, see on rohkem selline dzunglimajake troopikas. 

Sedamoodi sisemiste piltidega mängides loomegi täiesti uue sisemise keskkonna, kus saame hakata looma täiesti uuelt platvormilt ja uuel moel ka välist keskkonda.

Mis väga sageli ka inimestega juhtub kui neil on palju raha ja väge, on see, et mingi aeg raha teenib neid. Kuid kui rahaga väekalt ja teadlikult ümber ei käi, siis orjastab raha inimese oma käe järgi ümber ning vangistab inimese oma puuri. Kui inimesel sel hetkel väge kodus ei ole, võim ainuüksi ei saa aidata ning seega inimesest jääb järgi tühi kest. Halvimal juhul võib ta isegi surra – kas ise enda vaikselt või kiiresti tappes või endale õnnetu lõpp kaela kutsuda. 

Tuleb kutsuda oma kehasse ja olemisse oma vägi ja võim 100% tagasi ning seejärel astuda oma troonile tagasi. Täie teadlikkuse ning vastutustundega. Üks põhjustest ka miks inimesed põgenvad väe ja võimu eest on, et siis tuleb neil endil 100% vastutatada ning kui midagi läheb plaanitust erinevalt, ei taheta seda iseenda õlgadele võtta. Siin on võtmeks just mõistmine, et ebaõnnestumisi ei ole olemas. On olemas vaid võrdlused erinevate tingimustega, kuid peamine võti siin on tegelikult kogemus. Ja iga kogemus annab meile tarkuse edasi liikumiseks. Oleme selle võrra jällegi rikkamad. Kogemusi, aga ei saa meilt keegi enam ära varastada, see on seejärel täielikult meie oma.

palmtreesunPäästmisoperatsioonid on lõppenud

Lõppemas on ajastu kus teised meid päästsid või aitasid. Nüüd tuleb keerata kõik oma fookus 100% iseendale ning iseennast korda saada. Minu igapäevased tunnised jalutuskäigud ookeani ääres on andnud mulle aimu mida muuta, kuidas ning mis on mu mustrid.

Eile oli minu miljonärist kliendi sünnipäev. Kui ma tavaliselt oleks sel puhul ennast segaseks ümmardanud tema jaoks, siis nüüd oma väes, ma hoopiski pakkisin oma töö asjad kotti ning sõitsin autoga ära ja töötasin hea ühendusega internetis mitmeid tunde.

Seejärel tegin oma õhtuse jalutuskäigu, peale mida sõin mõnusa õhtusöögi ja vaatasin ühe filmi. Kinkisin endale hoopis aja ja päeva iseendaga. Õhtul patsutas mu klient mulle õlale ja ütles: ‘Now we are talking!’ -‘nüüd me räägime.’ Kuna ta on mulle mitmeid päevi ette heitnud, et olen iseennast ja oma asjad jätnud tahaplaanile. Talle sedamoodi sünnipäevakink meeldis. Ta ütles, et ta pole varem sellist kinki saanud. 😉

Siin on mõningaid küsimusi ka teile armsad lugejad, mis annaks head mõtteainet mõtisklusteks ja tegutsemiseks:

– Kui palju oma päevast kulutad iseenda ‘MINA’ ajale?

– Kui palju sa teadlikult päeva jooksul soovid põgeneda iseendaga olemisest või iseendaga silmitsi seismisest?

– Kas proovid ‘päästa teisi’, et saada nendelt tagasisidet ja kinnitust, et sa oled midagi väärt?

– Kui tihti sa iseendale õlale patsutad ja ennast toetad ja heaks kiidad?

– Kui tihti sa paned teiste arvamuse enda kohta esikohale ja jätad iseenda arvamuse viimasele kohale?

Sain just eelmisel nädalal ühelt armsalt kliendilt kirja, kes eelmisel aastal osales minu Kiirtee Iseendasse online kursusel. Ta jagas minuga rõõmusõnumit kuidas ta lõpetas oma mittetoimiva suhte oma mehega ja kuidas see avas kõik uued uksed, läbi uue töökoha ja uute võimaluste.

Programmi üks peamiseid võtmeid oligi, et tee suhe iseendaga korda ja kõik suhted, mis ei toimi, puhasta ja lahusta ning lase minna, ning sellest läheb iseeneselikult nagu doomino efektiga paika nii sinu tervis, seksuaalsus, eneseteostus, töö ja küllus. Nii tore on saada selliseid kirju, kus inimesed kinnitavad, et minu 14 aasta kogemused ja tähelepanekud tõesti toimivad. Aitäh sulle armas klient! Olen sulle väga tänulik!

Ookeani ja mere abi enda puhastumisel

Olen palunud abi, tagasisidet ja peegeldust paljudelt tervendajatelt ja selgeltnägijatelt et endast ja oma olukorrast paremini aru saada viimaste aastate jooksul. See on olnud päris kummaline seiklus. Ning viimaste kuude jooksul on mulle vastused tulnud kas läbi mu klientide või parimate uute sõprade. Mõnikord võib võti olla kinni milleski, mida sa ise ei oskaks elus üles otsida, sest sa oled liiga selle sodi sees. On vaja välist pilguheitu. Ja vahest just kedagi, kes vaataks seda neutraalselt.

Ühel päeval vaatas mu klient mind ja mu olemust multidimensionaalselt. Ta on väga teadlik, tunnetuslik ja intuitiivne ning oskab inimesi väga hästi lugeda. Ta läks väga sügavale ja puudutas minu sisemust ja nägi mu meeleheidet. Mis oli minusse kogunenud suure ja musta pigina. Kui kõik mis sa ette võtad ei vormu enam kujul nagu su meel ja olemus soovivad, siis tilgub sinu meeleheite karikasse väga palju pigi. Ning seda oli sinna kogunenud päris hoogsalt viimaste aastate jooksul. Seepeale hakkasin uurima kuidas seda endast puhastada. 

Ühel õhtusel jalutuskäigul astusin ookeanisse. Ja Isake Neptun ilmutas ennast. Ta ütles, et ta võib mind aidata ja samal ajal kui olin vees hakkas minu kehast välja imema suure vee tolmuimejaga seda pigist meeleheidet. Ja Emake Ookean puhastas ülejäänud jäägid. Ja nii olen nüüd jätkuvalt teinud pea nädal aega. Kuna sodi on eest läinud, saab mu vägi ja võim tagasi tulla. Ja tunnen ennast palju rohkem oma jõus ja väes tagasi.

Point on siin selles, et uus ei saa enne tulla kui vana sodi on eest läinud. Saan aru, et see on vaatenurk, aga see toimib minu jaoks. Mitte ükski tervendaja ei olnud suutnud seda näha kui ühte peamist probleemi. Seepärast on oma varjudega silmitsi seismine üks suur kingitus, sest läbi selle saame iseennast järjest rohkem tagasi.

stormyoceanMereabi vastuvõtmine

Kui sinul on mingid muud probleemid või sama probleem, siis mine kasvõi jalgupidi merre ja lase Neptunil ära tõmmata oma vee tolmuimejaga kõik see, mida su keha ja meel ning vaim enam ei vaja. Las Emake Ookean paitab ja puhastab jäägid. Tee seda nii tihti kui vaja. Kui sa ei saa minna mere äärde, aitab ka kui kujutad ette, et seisad ookeanis. Kui saad üle terve keha vette minna, seda parem, aga Eestis on vist praegu meri ikka veel külm. Mina olen tavaliselt üle keha ookeanis sees. Aga siin on ookeani vesi praegu 36 kraadi.

Ja kui eestlased praegu virisevad, et neil on väga kuum, siis ei tea nad ka kuumusest midagi. Siin on päevased temperatuurid ca 47 – 50 kraadi Celcius. Ja kui tuult ka ei ole, oledki parajas grillahjus. Õhukonditsioneer on parim sõber. Ja elektriarved on taevastes kõrgustes.

Oma tõelise olemuse avastamine 

Üks asi on lihtsalt iseendaga aega veeta, teine asi on oma tõelist olemust avastada. Mina ühel päeval avastasin ookeanis olles, et mu tõelised vanemad on olnud Isake Neptun ja Emake Ookean. Pole siis ime, et selles elus oli mu isa purjetaja. Olles nüüd ookeanis vähemalt kaks korda päevas, hullates lainetes ja nautides tema erinevaid nägusid ja tegusid, pisaraid ja naeru, olen saanud kontakti oma tõelise merineitsi olemusega.

mermaidseaMõnikord on mul tegelikult tunne, nagu mul oleks ka tõeliselt merineitsi saba taga, mis imekombel muutub jalgadeks kui ma kaldale jõuan. Mõtlesin, et milline vedamine, et olen merineitsi maa peal ja saan nautida nii ookeani rõõme kui ka maapealset elu. Mõtlesin, et kui paljud merineitsid mind kadestavad… Ja vaid mõned aastad tagasi kartsin ma sügavust ja ookeanit. Nüüd ei kujuta oma elu ilma temata ette. Eile hommikul vaatasin ühte kalalaeva ja kui natuke laeva jälgisin, nägin kuidas 5 delfiini sulpsasid laeva ümber ja sõid oma hommikusööki. Milline imeline vaade, kohe majast ca 50 meetri kaugusel. Milline õnnistus!

Kui me saame kontakti oma tõelise olemusega, ehk teeme ja liigume keskkondades ja kohtades ning elementides, mis meid toidavad, siis täidame oma sisemisi allikaid ning tänu sellele saame ka palju kergemalt oma väe tagasi kutsuda, kui ta peaks olema lahkunud ja vastavalt sellele ka uuesti looma hakata.

Kui me oleme ise tasakaalus ja iseendaga paigas, oleme kokku liiminud oma haavad, siis hakkame sellest tervikust tõmbama oma reaalsusesse veelgi rohkem terviklikke inimesi, võimalusi ja kõike muud. Ning kõik mis meie ümber hakkab peegeldama rohkem kes me oleme seestpoolt.

Täna just vestlesin ühe uue tuttavaga. Tema elab San Fransiscos ja töötab Googles. Ta ostis oma maja paar aastat tagasi 1,4 miljoni dollariga sularahas. Lisaks müüs ta oma äri mõned aastad tagasi 100 miljoni dollariga. Kui temaga raha ja äri teemadel rääkisin, siis ta lihtsalt kehitas õlgu. Raha polnud tema jaoks mingi eriline asi või ei midagi ülitähtsat.

Ta on leidnud omale koha ja maja, mis talle naudingut pakub ja rahuldab tema vajadusi ja on alati avatud uutele kogemustele ja kontaktidele. Temaga vestlemine andis mulle kinnitust, et ma olen astunud uuele orbiidile, kus asuvad elusad, motiveeritud ja täie väega elavad inimesed ja eriti mehed. See on nagu värske tuuleõhk. Kerge ja aktiveeriv.

Kui ta läks google juhtide koolitusele, siis seal võeti teemaks, et kui hästi peaks hoolitsema oma toitumise, hea une ja liikumise eest. Tema kergitas kulme ja küsis, et kas tõesti? See peaks ju olema elementaarne. Vähemalt tema elus on. Ja võiks olla elementaarne kõigi elus.

crystalflowerMeie väline maailm annab meile sõnumeid, mis meie sisemuses toimub. Nagu eelnevalt ka siin blogis olen väitnud – kui see, mis väljaspool ilmub sulle ei meeldi, vaata sissepoole ja muuda oma sisemust, ning vastupidi. Toimib 100% iga kord!

Südameallika avastamine 

Nüüd on aeg ämber lasta oma südame allikasse ja sealt ammutada kõike seda, mida meie süda ihaldab. Nüüd ei tasu neid enam kaane all hoida. On aeg need lagedale laduda ja lindudena taevalaotusse laiali lasta, nii et meie südame linnud saaksid meile tuua kõik selle, mida meie süda vajab rikkalikuks kasvamiseks.

Südame allikas avardub iga päevaga, avab meie silmad uutele võimalustele. Need on väga rikkalikult kokku segatud kirest, loomingust, kuninglikkusest, radikaalsest armastusest, südame tasandi lahkusest ja väest ning juhtimisest, romantikast, mängust ja lõbust. Lõvilik energia on ka see, mis selle nädala ja kuu jooksul toob esile väljaspoole elatavad energiad ja sõnumid. Kui me nendest kvaliteetidest loome oma palmiku, siis me hakkamegi looma julgusest ja võimalustest vastupidiselt hirmule ja äraelamisele.

Emotsioonide näitamine

Lõvi on kuninglik oma olemuselt ja energiatelt. Lõvi energiad ei lase sageli näidata emotsioone, sest emotsioonid näitavad meie haavatavust. Lõvi loomuses on näidata kogu aeg oma tugevust.

Kuid nüüd on aeg laskuda oma emotsioonide ookeanisse ning neil vabalt lasta voolata. On vaja leida turvaruum, isegi kui selleks on vaid sina ise istudes peegli ees ja vaadata otsa oma varjudele, oma kokkupakitud emotsioonidele. Inimeseks olemise üks suur boonus on emotsioonid.

Jah tõsi, me peame sageli läbi käima kõik äärmused ja spektrid, kuna me kogeme ühte osa läbi teise vastaspoole. Emotsioonid ei ole halvad ega head. Nad on lihtsalt tuul palmilehtede otsas. Nad on muutumine. Nad tulevad ja koputavad meie südamele, et me neid kuulaksime ja ära ei lükkaks või alla ei suruks. Nad vajavad meie tähelepanu ning et me neid ära kuulaks nagu häid sõpru.

Nüüd on hea tähele panna kas ja kui tõene on su emotsioon, see mis sinust välja voolab ja puhkeb? Kas ja kust see tuleb?

Võibolla võiksid seda emotsionaalset aega ka kasutada selleks, et oma emotsioone valada kunsti või muudesse vormidesse. Kui sul selleks kunagi aega pole olnud, alusta vaikselt. Võta kasvõi paber ja pliiats, et kirjutada. Või paber ja pintsel, et maalida. Või mida iganes su vaim sind tegema juhendab. Hoolitse oma emotsioonide ja oma vajaduste eest. Leia oma ‘MINA’ aeg ja hea südametunnistusega ning kui sa oled seda teinud, siis jälgi ka kas sinu lähedased enda eest sel tasandil hoolitsevad ja kui mitte, siis peegelda neile seda.

Astroloogia elu juht

Paljud mu sõbrad ja sõbrannad on väga tihedalt kinni mis astroloogia jutustab ja ütleb mis parajasti toimub. Kui ühelt sõbralt küsisin, et kuidas tal on läinud, siis vastas ta, et ah ei lähe just kõige paremini, sest Saturn on oma tagurpidi käigus. Ma siis selle peale küsisin, et kui palju ja kas annad sa ära oma jõu või leiad põhjused endast väljastpoolt miks su elus ei lähe kõik nii nagu soovid ja kui palju paned süü astroloogilise ilmastiku peale? Ta seisatas hetkeks ja ütles, et jah tõsijutt. Seepeale vaatas rohkem ise mida ta siis ise saab ära teha.

Praegused juhid minu kogemusest on:

1. Järgi energiaid

2. Kuula südant

3. Kuula oma vaimu

Kuidas energiate järgimine käib? Kui ma hiljuti läksin tagasi Puerto Vallartasse ja veetsin seal kolm päeva, siis mitte midagi, mida ma algatasin või mis oli pooleli, ei liikunud edasi. Seega energiad andsid selgelt märku, et see pole koht kus olla. Seega tulin tagasi, et panustada oma kliendile siin Põhja Mehhikos.

IMG_5883See on nagu orienteerumismäng. Saad igas punktis uue juhise ja proovid leida järgmise koha või täita järgmise ülesande. Mingi hetk hakkad ka ehk juba aimama mis peale järgmist ülesannet tuleb. Kuid vaim on praegusel ajal väga ettearvamatu ja mida ettearvamatum ta on, seda rohkem ta lükkab teid äärtele kõndima. Seal on vaja olla täielikult kohal ja vaim koolitab meid praegu iga päev ja iga sekund. Mida teadlikumalt temaga koostööd teha, seda kergem on seda orienteerumist läbida.

Kui ma siia tulin, siis hakkas tegelikult ka Puerto Vallartas asju liikuma. Vaikselt kogun nüüd kliente kelledega seal töötada ja lisaks on ka tekkinud mõned kliendid mõnes teises linnas, nii et kui tagasi lähen, oleks ka asju ajada korraga mitmes kohas. Lisaks tuli hoopiski siit linnast inimene, kes võibolla saab mul aidata ära teha Mehhiko paberid.

Järgisin energiat, kuulasin oma südant ja vaimu. Nüüd, kuna saan pühneduda iseendale ja tööle, on hakanud ka kõik muud osad liikuma.

Naiste jaoks on praegusel ajal ikkagi number üks võti, et neil oleks stabiilne baas mingilgi tasandil, see aitab tal panna fookuse sellele, mis tema loomuses on ja oma aiad ära kasta ja toita, nii et see saab vilju kanda ja õitsele puhkeda ning ainult oma sisemise mehega ei aja enam asju ära.

Kui naine peab kogu aeg tegelema küttimise ja muude peamiselt mees tegevustega, siis tema enda aiad võivad lausa ära kuivada, kuna ei saa piisavalt tähelepanu ja vett.

Kuid kõiges on praegu hea küsida, kas see mis ilmneb on tõeline ja kas see on piisavalt maandatud ning kas see on meie eluga integreeritud ja mis on selle mootoriks?

Kas see on käima lükatud varjude poolt ja ego või muude osade poolt või on see tegelikult enese väe lüke?

Kas kuidas saab iga mees ja naine praegu maksimaalselt pakkuda iseendale ja oma lähedastele toitvat pinnast kasvamiseks ja arenemiseks?

Kuidas leida oma kuningas või kuninganna või mõlemad ja hakata koos looma?

silmadSoovitus

Praegune aeg soosib kokku korjata oma südame essentsi killud ja need kokku punuda, kas siis visiooni tahvlile või siis tantsu või oma päevikusse või mingisse muusse vormi.

Head fookuspunktid:

– Millised sisemised talendid ja väljendused toovad rõõmu mu olemusele?

– Kas ma elan oma elu luues seda kirest, lõbust ja loomingust?

– Kuidas sa ennast tunned kui sa käitud lahkusest ja südame väljendamisest lähtuvalt?

– Kui sa jagad oma südame väljendamist oma essentsist, mis siis ilmub maagiliselt su ellu?

– Mis on nüüd aeg ära teha, mis on su riiulites ootel seisnud?

– Mis süsteeme on sul hea oma elus rohkem paika panna, mis aitavad sul luua uue ja teistmoodi tuleviku?

– Kas kuidas saan tervitada uusi muutusi läbi pehmuse ja teadlikkuse?

– Kas kuidas saad sa ühenduda teiste inimestega ja hakata tegutsema kohe, ilma, et see peaks tulema läbi suurte krisiide ja shokkide?

– Kas kuidas leevendada praeguse elu intensiivsust? Kas mida saad mõtelda, rääkida ja luua teisiti kui tavaliselt?

– Kas mida saad igapäevaselt valida ja luua armastusest lähtuvalt?

– Kas mida saad valida julgusest ja südamest lähtuvalt?

– Kas mida saad valida läbi külluse?

Palun jagage oma muljeid ja mõtteid selle postituse kohta.

12 mnhts crystal coaching latest  estSellel nädalal on veel pakkumisel 12 kuu coaching programm. Siin on uuesti lingid.

12 kuu online coaching tutvustus final

Lisaks paiskan müüki ka väikse e-raamatu, kus olen kokku korjanud siiani oma miljonäri kliendilt võtmeid elu elamiseks. See võib palju inspiratsiooni anda. Kuna selle info väärtus aitab luua ka iga lugeja ellu suurt väärtust ja isegi miljoneid, miljonarivotmederaamatsiis on selle vihikukese väärtus 25 eurot. See aitab mul katta serveri kulusid, kodulehe kulusid ja muid maiseid kulusid.

Suur tänu kõigile lugejatele teie toe ja inspiratsiooni eest. Soovin vaid, et teil oleks rohkem julgust ka kommentaare jätta.

2crystalfairysOlen Crystal Ra Laksmi. Olen ärkamas oma lõvi teadlikkusse ja kuningannalikku emalõvisse. Las isalõvid kütivad. Kui mu oma kuningalõvi pole veel leidnud, siis las teised karja isaslõvid hoolitsevad minu eest. Olen viimased 14 aastat andnud ja 100% kogu aeg teistele. Nüüd on võibolla aeg suunad ümber keerata ja ise vastu võtma hakata. See on harjumatu ja raske, aga igapäevane trenn aitab. Iga naine sellel planeedil on väärt kuningannalikku kohtlemist. Annaks vaim, vägi ja südamed selleks teejuhtimist ja julgust kõigile!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This