Select Page

stormyoceantextSelle nädala võtmed sisaldavad endas nii muutuste kreemi koos kirssidega kui ka valu ja hirmu läbimineku nippe nii nagu ka kuidas praegustest energiaplahvatustest suhetes läbi kõndida. Kõik on minu isiklikud kogemused või energia lugemised. Iga nipi proovimisega võtad vastutuse selle eest ikkagi endale. Sinu elu ja sinu kingitus!

Tänud kõigile, kes andsid mulle isiklikult või kodulehel tagasisidet nende iganädalaste võtmete kohta. Ma tänan ka kõiki kes tegid või on teinud rahalisi panuseid mu kirjutiste eest. Muutused võtmetega on tulekul ja jälgin energiaid mis juhatus tuleb.

angelcardPlahvatused eelmisel nädalal

Võibolla kogesite eelmisel neljapäeval või reedel suuremaid sorti plahvatusi. Vaim on täiega töös ja lükkab välja kogu sodi, mis kuskile on kinni jäänud. Vaim otsib välja õiged inimesed, kohad ja loob situatsioonid, nii et see sodi mis on võibolla kuskile kinni kiilunud saaks ujuda pinnale või siis lükatakse pinnale. Vaim paneb meid ka proovile. Kui nendes situatsioonides leidub inimesi, kes suudavad ära tabada teie nõrgad kohad, siis tuleb olla eriti ettevaatlik, kuna paljud sedasorti inimesed hakkavad seeläbi teiega manipuleerima ning väga osavalt.

funnyman cardUue ajastu energiad on väga targad. Kui te hakkate tegelema millegi või kellegagi kes oleks teile hävitav või surmav või paneks teid endast ära lahutama, siis astuvad uue ajastu energiad ja vaim vahele. Nad loovad situatsiooni kus kõik olemasolev õhku lendab ja see võib juhtuda millisekunditega. Kui sel hetkel on teie vastaspool ära tabanud nõrga koha ja saab sinna taha konksu, siis oletegi tal nööri otsas. Vana ajastu inimesed ja eriti kui on tegu veel inimestega, kes on üle võetud vaimolendite ja deemonite poolt – vajavad toiduks konflikti ja draamat. Nad ei oska olla rahus ja teadlikkuses. See ajab neid lausa närvi.

Kui nüüd meie kui vastaspool seda draamat ja toitu negatiivsusest pakume, selle konksuga kaasa läheme, siis jätkub kogu draamaring nagu tavaliselt. Mida on vaja teha siis sellises situatsioonis?

Lihtsalt võtta konks enda küljest lahti ja vaadata seda enda ees. Teha selgeks mis mustrit või mis nõrka kohta või haava see puudutas ja miks. Seejärel kerge õlakehitusega see lihtsalt endalt eemaldada ja võibolla võtta nii konks, kui ka kalaõng ja see, kes viskas konksu omale käevangu ja kutsuda nad kalale või loodusesse.

paintingMis sedamoodi tegutsemine teeb? See tõmbab selle inimese draama ringist välja. Teie tegutsete ootamatult ja moel nagu tema ei oota ning seega hakkate lahustama vanu draamaringe. Kuid kindlasti ühest korrast ei piisa. Sellised inimesed on täiesti sõltuvad draamast, adrenaliinist mis see endaga toob ja isegi ohust. Mõndasid inimesi võib see isegi erutada. Kui te aga jääte täielikult oma platvormile kindlaks, ning seisate oma teadlikkuses ja tõusete kogu olukorrast kasvõi hetkeks kõrgemale ja vaatate kõrvalt võib kohe vaim teile juhatust anda kuidas edasi toimetada.

Selleks on soovitav mõned sügavad hingetõmbed teha ja end koguda eraldi hetkeks, kasvõi tualetis. Teine pool võib totaalselt ukse taga märatseda või mis iganes. Hoiate end fookuses. Ja sellega jõuab palju kaugemale. Mida manipulaator sellisel hetkel vajab? Teie hirmu ja seda, et läheksite endast välja, võibolla isegi hakkaksite nutma ja tunneksite end nõrgana. Siis saab tema tunda end tugevana. Kui te talle aga seda ei anna, on ta omadega plindris ja kontroll olukorra üle on teie käes.

Uue ajastu energiad

stormypalmsUue ajastu energiad on väga targad ja nad ei lase enam meil enda vastu töötada, elada ega olla. See energia on nagu hape, sest ükskõik kuhu see energia läheb või on, siis see tõstab kõik mis on selle ümber ka kõrgemale sagedusele. Kui nüüd see koht kus olla, on madalamal sagedusel ja ei toimi teadlikkusest – tekib muidugi konflikt. Uue ajastu inimesel pole vaja rohkemat kui lihtsalt kohal olla ja võib isegi täiesti vait olla ja asjad hakkavad iseenesest transformeeruma, vahest ka purunema või probleeme tekitama. Kui nüüd ümbritsev keskkond tahab aga hoida oma olemasolevat sagedust, ei saa see enam seda teha, sest uue ajastu inimese vaimenergia hakkab kohe ümberkorraldusi tegema.

Kes on uue ajastu inimene?

Enamus uue ajastu inimesi on läbinud Auratransformatsiooni. On muidugi palju ka neid, kes on ise sinna liikunud läbi enesearengu ja energiate muundamise ja muundumise. Uue ajastu lapsed kes sündinud 90ndate lõpus on samuti uue ajastu enerigatel toimetavad.

 Uus pinnas

IMG_5820Kõik need plahvatused ja puhastumised, mis tunduvad täiesti lõpmatud on aga siin selleks, et me inimeseks olemise elamust kogeks täies väärtuses ja kõikides tema versioonides.

Uue ajastu energiate eesmärk on aga tasakaaluenergia. See tähendab seda, et need plahvatused toimuvadki selleks, et me saaksime luua pinnase uueks tasakaaluks. Mis tähendab tasakaaluenergia? See tähendab, et valgus ja pimedus teie sees sulavad üheks. Nad pole enam kaks erinevat osa. Nad saavad üheks. Seda on raske nagu uskuda, aga kui te energiaid loete ja jälgite siis on seda võimalik ka näha.

Uue ajastu terapeudid

0alohamessageViimastel nädalatel pole ainult mina vaid ka teised mu terapeutidest sõbrad saanud kummalisi kirju ja tagasisidet, kus on laviinidena saadetud süüdistusi kui valesti me toimetame või elame. Esiteks soovitakse pähe määrida oma versiooni ja lugu ning vaatenurki. Teiseks tuleb suur kriitika laviin kas tundide või lehekülgede kaupa. Eelmise nädala võtmetes kirjutasingi sellest lähemalt – mis vaim on ja mis vaim ei ole oma kogemusest lähtuvalt.

* Uue ajastu terapeut ei süüdista kunagi kedagi teist. Ta võtab oma elu eest vastutuse täielikult iseenda kätesse.

* Uue ajastu terapeut on alati vaimuga ühenduses ja toimib vaimule vastavalt.

 Uue ajastu terapeudid on need, kes on pigem kohalolijad ja ruumi hoidjad ning tegutsejad kui noomijad või nõu andjad.

* Uue ajastu terapeudid on kogu aeg ühenduses vaimuga ja seetõttu nende liikumine on ühenduses oma missiooniga.

* Neile ei saa peale suruda ühiskonna normpilte või kuidas peaks elama või käituma, sest vaim ei tunne norme, vaid ainult väge.

* Uue ajastu terapeut on kogu aeg väljas iseseisvuse õhutamisele ja võib iga seansi järgselt kaasa anda mitmeid koduseid ülesandeid.

* Uue ajastu terapeut on teadlik, aga ka tema on inimene ja võib libastuda ning teha vigasid. Ja mõnikord on ka temal vaja oma õppetunnid õppida kaudselt ja mitte otse.

See teeb suhtlemise vana ajastu terapeutidega keeruliseks. Nemad toimetavad põhimõttel anda nõu, teha teine inimene oma nõust, või toest sõltuvaks ning seetõttu võtta ära kogu inimese jõud, vägi ja autonoomsus ning võimalus iseseisvusele.

Suhtlemine

Järgmisel nädalal ja kuul võtke luubi alla suhtlemine. Proovige olla nii täpsed ja detailsed oma sõnades ja oma suhtlemises kui võimalik. Mida vähem te ‘arvate’ mis teine võib mõtelda ja hoopiski küsite otse järele, seda lihtsam saab olema. Kui suurema pildiga asja vaadata, siis algab kõik meie elus suuremal või vähemal määral suhtlemisest. Kui me kohe alguses loome valeühendused, ongi kohe jamade ahelkett loodud ja sealt välja astuda on juba keerulisem.

Iseenda uuesti loomine iga päev

Kui paljud meist seda teevad? Võibolla umbmääraselt ja mitte teadlikult.

Mis juhtuks siis kui hakkaksite seda tegema teadlikult ja iga hetk?

Usun, et teie reaalsus muutuks väga suurel määral. Külastasin eelmisel nädalal ühte uut sõpra. Ta on miljonär ja elab majas ookeani ääres. Ta elus on kõik mida ta tegelikult võiks tahta, aga samas on ta oma elu väga keeruliseks elanud iseenda poolt loodud lõksudega. Mitte keegi teine ei takista meil olemast ja ennast uuesti loomast, kui vaid meie ise. Ta ei loo teadlikult oma elu uuesti ja uuesti, vaid istub kinni vanades lugudes ja haavades. Kui paljud meist seda teevad igapäevaselt. Ometi istub ta terve hunniku potentsiaali otsas, mitte ainult raha vaid ka võimalused mis raha annab. Kui ma seda sel kujul kogen ja kõrvalt näen tundub nii ebaõiglane, et sellistel inimestel on raha, kuna nad ei oska sellega enam midagi peale hakata. Ja samas on inimesi, kel on väga suurepärased ideed, aga neil pole jällegi raha.

Lõksud

Siin ei räägi ma vaid hiirelõksudest, kuigi ka need on meie elus vajalikud. Räägin elu lõksudest, mida me ise oleme endale loonud ja enamasti läbi oma lapsepõlve.

reinvent your lifeSattusin tema raamatukogust lugema raamatut elu lõksudest. Enamus lõksud luuakse meie lapsepõlves ja seejärel me hakkame otsima ebateadlikult inimesi ja olukordi, mis sobiksid meie lõksudega. Lõksud on loodud selleks, et me ei oleks täies võimsuses ja ei elaks oma elu täie väega, vaid piiraksime nii iseennast kui teisi. Selle raamatu lugemine andis väga hea võimaluse ajas tagasi vaadata ja oma lõksud ülesse korjata. Samas on see huvitav kui paljusid neist lõksudest luuakse igapäevaselt uue ajastu lastele, kes praegu piiratud tingimustest või teadlikkuses ülesse kasvavad. See teeb kohati kurvaks. Ja nii need lõksude ringid siis korduvad ühest generatsioonist teise.

Raamat mida lugesin on pealkirjaga ‘Reinventing your Life’ Jeffrey E Young ja Janet S. Klosko. Interneti versiooni raamatust ma kahjuks ei leidnud, aga üle pika aja lugesin eneseabi raamatut, kus olid väga selged ja konkreetsed näited koos abistava materjaliga mida ja kuidas muuta.

Kogu raamatu essents – kui siin üldse on kedagi, kes meid peatab, siis oleme me selleks peamiselt meie ise. Kui olete lõksuvaba siis võib teiega juhtuda elu kerguses ja voolus ning külluses. Hiljutine näide on uuest sõbrast, kes kolis USAst Mehhikosse ja kahe nädala jooksul leidis oma unistuste naise ilma mingi suure punnitamiseta.

IMG_4528Millise kreemiga muutuse valid?

Kas valid muutused läbi konflliktide ja rahutuste või valid muutused läbi pehmuse, teadlikkuse ja armastuse? Viimased kolm on täielikud võtmed. Kui inimesed oleks teadlikumad ja oskaks olla täielikult kohal kui neile universum võimalused kätte viskab, siis oleks kõik meie muutused kreemi ja kirsiga. Millegipärast on vana ajastu norm olnud ikkagi, et läbi higi, valu ja vere.

Kivi alt välja

turtlejumpclearSee kuu on aeg näidata oma haavatavust ja tulla kivi alt välja. Haavatavus on ilus ja võimas ning sellest lähtuvalt loomine on väga puhas ja ilus. Tuleb luua endale turvaruum, kus on olemas inimesed ja võimalused selleks. On vaja täielikult astuda nüüd oma väesse ja ütelda, see on see kes ma olen, see toimib minu jaoks ja see mitte – ning mitte karta silmitsi seismist erinevate raskete situatsioonidega. Kui inimesed kannavad teie suhtes viha ja süüdistusi terve aasta ja siis korraga selle välja oksendavad, siis see kindlasti ei peaks olema normaalne. Tuleb oma jalg maha panna ja ütelda mis toimib ja mis mitte. Tuleb hakata julgema verbaalselt oma vajadusi väljendama.

Kuidas sellesse väesse astuda, nii et oma tõe väljendamine oleks kerge ja väekas?

Seda peab ikka iga inimene ise välja selgitama. Kui see tõeline mina välja tuleb ja hakkab toimetama, siis muutub ka kõik muu meid ümbritsevas reaalsuses.

crystalsolikiigesNaiste puhul saavad meist kuningannad, kes on magneetilised, enesekindlad ja külluslikud. Naised on siis oma kuningriigi ja reaalsuse kontrollijad. Oma väekuse ja pehmusega. Kivi alt väljatulemist aitab kaasa kindlasti ka see, kui paneme fookuse sellele mis juba on hästi ja seda võibolla isegi üles kirjutame. Proovige teha üks nädal ilma hädaldamiseta ja fookuse panemist sellele, mida ei ole. Vaadake mis välja tuleb!

Kaks peamist võtit uuele transformatsioonile

Enamus inimesi jooksevad ära valu ja hirmu eest. Kuid mida aeg edasi, siis iga päeva, nädala ja kuuga toob vaim meid silmitsi oma valu ja hirmudega. Vaimul on vaja läbi vajuda  ning imbuda neist erinevatest kihtidest. Kui me jookseme valu eest ära, ei saa me tegelikult kogeda elu kõigis aspektides. Me võime paluda pehmet ja teadliku valu läbimist. Me võime paluda teadlikku hirmuga silmitsi seismist. See on minu puhul väga palju aidanud.

Kui meie elus on mingi teema suhtes või tegevuse suhtes hirm, me ei saa täielikult vabalt edasi liikuda. Kui lugesin elu lõksude raamatut, siis võisin vaid ette kujutada kuidas oleks elada klaustrofoobia hirmuga, kui sõidud metroodes või liftides oleks võimatud. Me oleksime siis osalt nagu halvatud. Seepärast on hirmu lahustamine väga oluline.

Minu enda elus on aidanud väga palju hirmu puhul armastus. Isegi kui ma ainult aktiveerin oma sisemist armastust või oma sisemise mehe ja naise vahelist armastust, siis see ka aitab ja hirm lahustub kildhaaval. Kõik negatiivne ja mitteteadlik lahustub valguse ja armastuse energias ning veelgi võimsamalt kui me embame seda teadliku tasakaaluenergiaga.

Pea ja keha vahe

IMG_5829Järgmisel nädalal tooge oma energia ja olemus peast kehasse. Kui teie elu juhib vaid teie pea, ei suuda te tegelikult vastu võtta väga palju lisainformatsiooni läbi oma keha ja naha. Kui te laskute täielikult oma kehasse, olete võimelised tajuma palju rohkemat teie ümber ja lugema energiaid nagu ajalehti. Nad juhatavad teid sinna, kus te olema peaksite. Kuidas neid kuulda? Tunnetage oma sisehäält. See on tavaliselt väga tugev ja tungiv mingite valikute osas. See on avardav. Kui te olete totaalselt oma kehas, siis olete ka palju rohkem maandunud ja omal platvormil ning inimesed ei saa teid suruda ohvrirolli.

Süüdistamised

Viimastel nädalatel on paljud mu lähedased kogenud palju süüdistusi teistelt võõrastelt mingite teemade suhtes.

Mis asi on üldse süüdistamine?

Tavaliselt see, millega teine inimene teid süüdistab on tegelikult see miski, mida ta ise kas teeb või endale ihkab. See on kummaline, aga nii on. Selle taga on väga sageli ka kadedus. Kui inimesed ei tea teie lugu, siis ei saa nad võtta endale isegi õigust teid süüdistada. Kui keegi teid süüdistab, tuletage neile meelde, et näidates näpuga teie peale on tal 4 näppu enda peale suunatud. Ehk mida ja kas võiks see inimene endas üle vaadata? Teie kui inimene selle inimese kõrval olete võibolla teda tundma pannud ähvardavalt mingil moel ja paljudel on süüdistus ka kaitserefleks või iseenda eest ja oma tegude eest ärajooksmine. Kuid nii nagu oma varju eest ei saa ära joosta, ei saa ka iseenda ja oma tegude eest ära joosta.

Mingi aeg võib see toimida, aga mingi hetk võib kõik kogunenud üle pea visata. Samuti üks lihtsamaid mooduseid sel puhul on ütelda sellele inimesele, et tore, tänud ilusa komplimendi eest ja sul on tõesti õigus. Kui me asume kaitsepositsioonile hakkame tegelikult koheselt ka energiast lekkima ja paljude inimeste jaoks on see ka üks moodus teistelt inimestelt energiat varastada. Kui teid süüdistatakse siis võib ka küsida selle inimese käest, kes teid süüdistab, millest tal oma elus puudu on ja millega teie teda nii kõvasti siis aktiveerite, et see peegeldama paneb.

Uus nädal

Kasutage uut nädalat kui tõelise iseenda uuesti loomisena iga päev ja tehke seda teadlikult. Eilset pole olemas, homne loob end läbi valikute siin ja praegu.

? Mis siis saab kui vaatate oma kalleid lähedasi pilguga nagu te poleks neid mitte kunagi enne kohanud?

? Mis siis kui vaataksite elu nagu uus vastsündinud laps?

? Mis siis kui sööksite toitu nagu tulnukas, kes pole midagi sellist varem maitsnud?

? Mis kvaliteet oleks teie elul siis?

crystalmermaidOlen Crystal Ra. Sukeldun hirmu ja valusse ning läbi katsumuste keeriste leian sealt sageli rahu ja julguse. Julguse olla mina ise, teha hulle valikuid, mis viivadki mind kui vaja miljonäride majadesse ookeani kaldal, kus mind lõpuks ometi koheldakse kui kuninganna, mida ma olen väärt. Valikud, mis lükkavad mind endasse ja endaga silmitsi seisma. Ma olen kõigest vaid inimene. Kes soovib võib mind panna kasti, anda mulle oma nimed ja tembeldada mind oma kategooriatega. See ei muuda mu tõelist olemust. Ma kõnnin oma teed nii nagu mu vaim juhatab ja kui enamus sellele pihta ei saa, ei saa ma oma teed jätta kõndimata. See on üksiku merineitsi saatus. Tema ees on elu ookeanid ja see on ta kodu. Kodu, kus on sinine likviidne taevas, vaikus ja sügavus, mis sositab talle muinasjutte uutest kuningriikidest ja kuningannadest, kes kõik on sündimas meie sisemistest väe allikatest siia ilma. Olen kohal, et see kõik see ja rohkemgi veel vastu võtta. Kus oled aga sina armas lugeja? Jaga oma mõtteid selle nädala teemadest siin loo alla kommentaaridena!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This