Select Page

IMG_6306Selle nädala võtmed annavad sulle inspiratsiooni astuda oma väesse, teha väike mineviku koristustöö, ning võimalusel lõpetada ringtee ning vahetada orbiiti! Loe täpsemalt kuidas ning seejärel jaga seda oma ringides!Kui sa astud oma väesse, siis juhtuvad imed!

Mul tekkis väike probleem. Kuna elu ei kulge alati plaanitult, eriti minul, siis tekkis situatsioon, kus pidin oma maja valvamise projekti Puerto Vallartas varemalt lõpetama kui tähtaeg seda ütles. Mulle ei meeldi inimesi alt vedada ja mõtlesin kuidas seda maja perenaisele edastada. Küsisin nõu oma miljonärilt kliendilt ja ta luges lepingu läbi ja andis mulle detailse kirjelduse, mida tema sel puhul teeks. Ta soovitas kindlasti kas helistada või skypida, sest nii on personaalsem.

Võtsin end kokku ja nii tegingi. Kõigepealt kuulasin kuidas tal on läinud, kuidas ta tervis on ja kuidas mis uut tema elus toimumas. Seejärel hakkasin rääkima kuidas minul on läinud ja mis muutused ja uudised mul on. Ta kuulas tähelepanelikult. Siis vabandasin, et muutused on läinud nii nagu nad on ja küsisin koheselt, kas mida ta sooviks, et ma sel puhul teeksin, nii et ta oleks ka rahul olukorra lahendamisega.

Ma rääkisin kõigepealt oma ideedest ja talle osaliselt need meeldisid. Tulin väga vastu, et kõik võimalikult ära korraldada. Isegi leidsin talle ühe asendusinimese viimaseks kuuks sinna majja. Ise lähen selle kuu lõpus ja korjan oma asjad kokku ja teen lõpparve Puerto Vallartaga praeguseks, ka oma klientidega. Ta pakkus siis lõpetuseks välja, et ta võtab mult kommunaalmaksude raha vaid nende kuude eest kui ma seal kohal olin, mitte nende kuude eest kui ma ei olnud.

Lõpetuseks tulin kogu situatsioonist väga puhtalt välja ja isegi suurema rahalise võiduga kui oleksin võinud loota. Uskumatu! Ja kõik sellepärast, et julgesin astuda oma väesse, olla hooliv ja uurida kas mis on võimalik, ning anda endast parim. 

Minu vana mina vältis selliseid olukordi ja lasi neil käärida kuni viimase hetkeni ja seejärel oli kõik nii pudru ja kapsad ja kõik olid pahurad. Ses mõttes on see situatsioon mulle märk sellest, et ma olen astumas tagasi oma väesse. Kui kõne lõpetasin ca 30 minutit hiljem, tundus nagu oleksin mäe otsa roninud. Jooksin kohe oma uudiseid jagama oma hea soovitajaga. Tema oli ka väga õnnelik ja rahul.

AAAAA WHITEADDVäe üks oluline lisavõti

Viimastel päevadel tegin veel koristustööd minevikust. Üks asi mis tuli väga elavalt esile, oli kui palju tegelikult naised sageli kaotavad oma väest ära vägistamisse. Mind vägistas minu üks lähedane sugulane kui ma olin 6-aastane.

Mis  aga toimub vägistamise ajal, on see, et kuna väike laps ei tea veel kuidas ennast kaitsta ja kuidas kõik toimib, siis mees varastab lapse väe endasse. Tavaliselt oma suguelundisse. Enamus lapsi kuna nad ei tea, mis see on või mis toimub, ei oska seda isegi halvaks pidada sellele ajal kui see toimub. Väline maailm toob lapse teadvusesse häbi ja kogu halva poole sellest sündmusest. Enamus naisi on sellest traumeeritud, kuna see võtab neilt ära usalduse meeste suhtes ja võib võtta 10 – 20 või rohkem aastat see taastada.

Kuidas siis seda väge tagasi saada?

Minu soovitus on rääkida igal isikul oma väega ja kuulata mis vägi räägib. Tavaliselt aitab lihtsalt ettekujutus, et kutsud oma väe tagasi tema suguelundist läbi puhastava filtri ja saadad kõike selle tagasi mis sulle ei kuulu sinna kust tuli (seda puhastada vaja ei ole). Oluline on tema energia ka talle tagasi saata, aga las ta ise puhastab seda. Seejärel soovitan teha Hawaii andestusmeetodit ho’oponopono, et see oma süsteemist, kehast, olemuest ning ka kogu ajaloo ketist välja saada. Sest kui sa seda praegu oma vibratsioonist ja olemisest ära ei korista, siis võib see vibratsioon esile kutsuda samu situatsioone tulevaste põlvede lastes.

Mina näiteks läksin ajas tagasi ja sain aru kui palju naisi on eelnevates eludes minu põlvkonnas olnud vägistatud ja kuidas see käis ühest põlvest teise. Kui sa selle ära katkestad, siis võid isegi paluda esivanematelt ja- isadelt ka abi, et ära lahustada kõik jäägid, mis sellega veel kuskile on kinni jäänud. Haavad paranevad, ning aeg tervendab kõik. Seejärel olete loonud puhtama tee tulevikule.

Meeste suhtes usalduse taastamise teemat pean sügavamalt vaatama mõni teine kord, kuna selle nädala loos ruumi ei jagu. Kuid tahan, et naised, kes selle teema kohta loevad ja sellest puudutatud tunnevad, sellesse sügavamalt süveneksid. Naised on elu loojad ja hoidjad. Kui meie ennast ei tervenda ja oma viha endas kanname, siis me tegelikult ka hävitame elu.

Iga naise ülesanne praegusel ajal peaks olema tasakaalu saavutamine ning kogu kibestumise, viha ja emotsioonide lahustamine meeste suhtes. See on üks väike samm parema maailma poole!

aaaaaplanetVaheta orbiiti!

Kui ma praegu vaatan oma elu, siis kõik need detailid, millest olen unistanud hakkavad ja on osaliselt siin kokku sulamas ja tulemas. Ma elan miljonäri majas eraldatud rannas troopilises Mehhikos, luksus resordis.

Ärkan hommikul ookeani lainete peale ja uinun nende hellitava hääle peale. Eile esitasin oma kliendile uue äriplaani, millega töötasin viimased 5 päeva, ca 10 tundi päevas. Esitlus oli ca 60 lk pikk, alates ideest, eelarve ja kõikide muude lisadetailideni välja. Väga professionaalselt esitatud suurel ekraanil ja lisamaterjalid paberil. Ta oli nii üllatunud ja nii rahul, et nii vinge esitluse suutsin kokku panna ja ta tõesti ei uskund, et ma selliseks asjaks võimeline olen.

IMG_6414Samal ajal kui ma seda kirjutasin, tundsin kuidas kasutasin taas kord kõiki oma ajusoppe ja osasid endasti, mida polnud väga ammu kasutanud. Selline tunne oli, et toimusid sisemised puhastushood, kus kõik vana tolm välja suruti. Õhtuti olin nii väsinud, et tunne oli, et jäin magama enne kui pea patja puudutas.

Minu tööpäevades pole kellaaegu. Kõik on voolamises. Alati ärkan ookeanis värskendava ujumisega. Nüüd lisan sellele ka basseini trenni. Seejärel joon värsket kookosmahla ja söön kookost. Järgnevalt vaatan üle mis firma meilid on vaja vastata või saata. Mu klient vahest aitab nende väljasaatmisega. Plaanime mõningad päevad ette ja paneme paika voolavalt millal teha järgmised äriga seotud kokkusaamised. Ma hoian silma peal kõigel mida vaja – alates nõudepesust, kuni printeri tööni välja.

Kui vaja siis nõustan koristajat kuidas ja mida teha, või siis annan projekte majahoidjale. Nüüd sain veel ühe uue projekti, mida talle korraldada. Iga päeva on katsumus ning kunagi ei tea mis sellest välja tuleb. Ühel päeval kui shoppasime, siis läksime mööda kinost. Ta ütles, et pole kunagi käinud 4D filmi vaatamas ja nii hooga lihtsalt lambist ostiski piletid. Ja peale seda shoppasime edasi. Enne filmi aga mängisime ka koos õhuhokit, mille tegelikult mina võitsin. Eile õhtul käisime koos ookeanis peale pikka ärimeetingut. Ja ei, me ei ole armsamad. Olen tema äripartner ja töötaja ning tema on minu klient. Aga me elame maailmas, kus me ei defineeri kõike kastidesse. Ja see loob avara ruumi loomiseks ja liikumiseks.

Eile näiteks õpetas ta mulle teistmoodi salati tegemise selgeks ja paar nädalat enne õppisin kuidas teha spetsiaalset tuunakala salatit. Täna oli terve päev nagu koolipäev, kus õppisin iseenda mustrite kohta, kuna ta arvas, et need on vajalik puhastada kui me soovime maksimaalselt koostööd tulevikus teha. Milline boss seda ettepanekut teeb? Igal päeval hoolitsen selle eest, et saaksin käia oma tunnisel ookeani jalutuskäigul ja ookeanis vähemalt kaks korda. Kõik mu keha, vaim ja meel on rahuldatud ja tasakaalus ning hoitud. Kui paljudel inimestel on siinsel planeedil selline töö ja selline boss?

IMG_6364Kogu selle aja jooksul siin olen nüüd aru saanud, et olen leidnud oma õige orbiidi. See kus ma saan kasvada, avarduda ja õppida, oma väesse tagasi astuda. Ning kui kõik seda toetab, mis siis juhtub? Kogu mu lilleaed, nii väline kui sisemine – kõik hakkab õitsema. Ja maailm saab olema hoopis teine koht. Ning number üks muutus selleks oli – orbiidi vahetus. Ning kuna valisin mulle heliseva orbiidi, siis on siin ka kõik tingimused, mis aitavad mul kordki kasvada keskkonnas kus ma ei pea võitlema enamus aja umbrohuga, vaid saan lihtsalt kasvada ilusaks olles mina ise! Ja nii võiks ju kõik inimesed siin maailmas olla ja valida!

Viimased kolm aastat olen tegelikult olnud väga ‘eksinud oma orbiidilt.’ Paljud küsivad, et kuidas see võimalik on, et sa oled ju transformeeritud. Jah olen transformeeritud, aga kui sa oled sisemiselt kangekaelne ja ei kuula kõike infot mis tuleb ja ikka oma rida ajad ja veel sel kujul, et kuulad teiste infot rohkem kui enda oma, siis oledki omadega soos ja rabas ja teab kus veel.

Sain aru, et orbiiti on vaja vahetada aastal 2011 kui suri mu isa. Kuidas ja kas see peaks aga toimuma, sellest polnud mul vähimatki aimu. Ma jälgisin energiatele samm sammult, Ja see oli kõik üles alla läbi kändude ja kivide, kuristike ja kõrgendike, soode ja rabade.

Võti orbiidivahetusele

Minu puhul oli selleks võtmeks tegelikult julgus seista silmitsi iseenda deemonite ja varjudega. Ning läbi selle sisemise valgustumise, kui mul enam hirmu polnud ja ma olin isegi valmis surema, kui ma polnud enam üheski tulemuses kinni, toimuski tõeline muutus! 

volurite kursus viimaneKujutage ette orbiite ümber planeetide. Kui üks orbiit ei toimi, siis saab tegelikult lihtsalt hüpata ühelt orbiidilt teisele. Enne hüpet, oleks aga tark selgeks teha, millist uut orbiiti soovitakse, mis on selle essents. Sellele aitab jälile saada Võlurite Kursus (vaata kõrvalolevat slaidi, et selgitada, kuidas seda soetada). Seal seletan kuidas seda kokku tõmmata. See väike nipiraamat aitas mul endal ka palju asju liikuma saada ja ka osaliselt tõi mulle mu uue orbiidi ja võimalused.

Minu puhul käis asi nii, et kõigepealt ma hüppasin oma vanalt orbiidilt välja ja uuele. Kui ma uuele maandusin, siis uus orbiit viskas mu alguses välja. Probleem oli see, et ma olin nii tasakaalust väljas, et ta ei suutnud minuga kohaneda. Kui ma natuke oma vana orbiidi peal haavu lakkusin, siis sain aru, et siin asubki võti. Võtsin julguse kokku ja hüppasin uuele orbiidile tagasi. Algul jätsin kõik sillad veel ühendusse  oma vana orbiidiga. Aga mida aeg edasi uue peal olin, seda rohkem see avaldas mulle oma tõelist olemust ja kui palju see on minu unistuste orbiidiga sarnane ja võib mind edasi aidata ja nüüd tegelen vanade sildade põletamisega.

Võti aga selles hüppes oli ka selles, et ei saanud kohe uuel orbiidil jaatavat kinnitust. Oli vaja teha läbi mitmeid teste, et maanduda oma uuele platvormile – tasakaalu platvormile.

Kui olete transformeeritud, siis kui jõuate 12ndasse dimensiooni, mis on õhu element, toimubki orbiidivahetus ja hüpe. Kui te seda ise ette ei võta, siis tuleb väljastpoolt löök, mis viskab õhku (tundmatusse või uude keskkonda). Kui siis meie peas pole valmis uut plaani ja mis elu soovime, satume suvalisele orbiidile ja oh seda jama siis sealt jamast jälle välja saada. Uskuge mind, seda on minuga nii palju kordi juhtunud.

Ja mõnikord on ka tegu sellega, et tee äärde on pandud ümbersõidu sildid mingite kaabakate poolt, kes tahavad teie kulul vaid nalja heita. Teie teete ümbersõitu, lootes, et wow, nüüd jõuan kohale. Ja mis selgub, on see, et see viib teid tegelikust eesmärgist veelgi kaugemale?

Miks need kaabakad siis seda teevad?

Kõik on ju koosloome. Eks siis meil on ka vaja veel õppida. Minu puhul oli selleks ümbersõiduks soovitus, kus korrutati, et valige ainult see, mis on kerge ja avarduv energia. Ja ma mõtlesin, et millegipärast see tundub nagu ringtee mulle, et ei toimi. Ja siis tegin selle inimkatse orbiidiga iseenda peal läbi.

0000sansebastianroadVõibolla kõik lugejad saaks seda kuidagi kõrva taha panna ja ise ka järele proovida ja sellega natuke aega võita. Mõnikord on natuke keerukamad teed võibolla just need, kus meie kõik talendid saavad lihvitud ja annavad meile uued suunad kätte?

Transformatsiooni järgselt toimub väga palju puhastumist läbi valguse ja pimeduse. Ning see pendeldab nagu pendel edasi ja tagasi. Ma olen nüüdseks transformeeritud juba 7 aastat ja mõtlen, et noh mingi aeg peaks ju ka mingi sügavam tasakaal kohale jõudma. Ja iga kord tuleb jälle uus kalle, aga iga kord olen järjest tugevam ja teadlikum ning näen juba mustreid läbi, et selle koha pealt on palju lihtsam. Mida aeg edasi, seda sügavamaks puhastumised lähevad ning seda rafineeritumaks, sest vaja on ju välja tuua erinev detailne sodi, mis on kuskile kihtide vahele kinni jäänud.

IMG_6304Oma orbiidi tähtsus

Kui me leiame oma tõelise orbiidi ülesse, siis see on nagu magnet. See hakkab tooma teile järjest kõike, mida olete oma reaalsusesse soovinud ning sageli isegi kujul, mis mõistusele oleks üle jõu käiv. Oma orbiit on nagu oma platvorm, aga ta voolav ning voolab meiega koos sinna suunda kuhu me oleme liikumas ja valinud. Oluline on, et me oleme selle suuna valinud.

Uues energias on vaimul kogu aeg vaja tegevust ja suunda. Kui suunda pole, olemegi ringteel. Ja nii läheb palju aega kaduma. Ja mitte ainult, ka palju ressursse ja muud. Kui olete oma orbiidiga häälestunud kogu oma olemusega, saab kõik muu lihtsalt kaasa luua. Kuna aga elame pidevas muutuvas kaose ja korra tantsu maailmas, siis teatud korrapäratust võib esineda ja see on lihtsalt elu osa ning selle vastu võidelda pole mõtet. On vaja vaid muuta suhtumist ja vaatenurki.

lovejungleKuu vägi

10ndal augustil on Kuu planeedile Maa väga lähedal. Kuna on veel ka täiskuu, siis paljud teadjad soovitavad sel ajal kasutada seda energiat ning tähtede seisu vana lahustamiseks ja uue esiletoomiseks. Soovitatakse panna fookus oma unistustele, eriti suhete vallas ning oma uut reaalsust kujutleda ja isegi rituaale korraldada.

Kuna kuu tuleb nii lähedale, siis võimendub ka automaatselt naisvägi igal tasandil. Nii naistes, meestes kui ka kõikides elementides. Vee element on väga kesksel kohal. Võib tulla ette natuke suuremaid torme kui tavaliselt. Osalt on see tunne, et see magneetiline võimendus tahab välja raputada kõik selle frustratsiooni, mis naisenergia on alla surunud. See, mis tormid ja orkaanid Hawaiid puudutasid on ehe näide.

Ning nii nagu makrokosmoses, nii ka mikrokosmoses. See nädal oleks hea aeg teha ülevaade oma sisemisest naisenergia mikrokosmosest.

Küsi järgnevaid küsimusi, pole vahet kas oled mees või naine, sest naisenergiad on meis kõigis:

1. Kui tihti suudan ja valin ennast panna esimeseks ja oma vajaduste eest hoolitseda?

2. Kui tihti surun alla selle, mida mina tahan, et pakkuda teistele meelehead?

3. Kas ja mida saan teha, et verbaalselt väljendada oma naiselikku kaost ja frustratsiooni turvalisel moel?

4. Mis on need küsimused, mida sa saad iseendalt küsida, mis tooks su teadvusesse ja ellu rohkem teadlikkust ja tasakaalu igal tasandil?

crystalclearSelle nädala praktiline harjutus

Sellel nädalal kujutage ette, või leidke mere ääres koht, kus päike loojub merre või ookeani. Minge võimalusel vette. Mingi hetk peaks kogu ookean või meri muutuma kuldkollaseks. Kujutage nüüd ette kuidas see kuldenergia teie energia ja kogu olemuse läbi Neptuni töö ja hoolitsuse saab kõigepealt ümber muundatud ja seejärel läbi ookeaniema hellitavate lainete puhastatud. Las see kuldenergia voolab teie ümber ja sisse nii, et see lükkab välja kõik ebavajaliku, ning loob tasakaalu seal kus selleks on juba olemas valmisolek ning seal kus pole, las osa kuldenergiat jääb teie aurasse ootele. Lõpetuseks võib ütelda: ‘ Mina ja kuld oleme üks igal tasemel, tasandil, vibratsioonil ja kõik mis ei lase sellel juhtuda või olla lahustan ma nüüd ja igavesti kosmiliseks tolmuks!’ Seda harjutust võib teha täpselt nii palju kui tunne juhatab.

Selle nädala lisateemad

* Kuidas kinkida oma aega, talente ja võimeid neile, kes neid kõige rohkem vajavad? Uuri võimalusi kas kuidas saaksid olla vabatahtlik erinevates organisatsioonides, mis sobituks sinu hobidega.

* Külluslik ja avar vaatenurk elule on palju panustavam kui piirav. Koostöö on siin võti, aga teadlike inidviduaalsete platvormide pealt. Kui kõik tulevad kokku läbi tugeva individuaalplatvormi, ei teki hirmu, negatiivsust, armukadedust ja muid probleeme. Kõik loovad ja jagavad, sest kõike on külluses.

* Kui palju on sinu elus tegelikku vabadust? Kellel lased enda üle võimutseda ja miks? Tuleb enda suhtes täiesti aus olla.

* Andestamine pehmendab praeguseid kandilisi nurki seal kus vaja. Kas ja kellele on sul vaja andestada?

* Mida saad oma reaalsusesse valida, et elada rohkema kire ja autentsusega ja praeguses hetkes?

* Teadlikud valikud on vajalikud, muidu energia lihtsalt lahustub. Mis on sinu teadlikud valikud praegusel hetkel?

* Mida saad teha, et hoida koos oma reaalsust süsteemselt, prioriteedina ning mida saad teha, et oma mõtteid luua reaalsuseks?

* Tants, naermine ja pühitsemine on väga soovituslik, kuna võimendab meie väge.

* Meie sisemised muutused mõjutavad välimisi ja vastupidi. Mis sisemisi muutuseid saad sina valida, mis aitaks tasakaalustada praegust maailma ja planeeti Maa?

 Soovin kõigile lugejatale imelist nädalat. Tänan väga toredate toetavate kommentaaride eest eelmise nädala kandele! Jätkake samas vaimus ja isegi hoogsamalt!

_____

crystalclearkurkOlen Crystal Ra Laksmi. Olen orbiidihüppaja. Alguses võib see tunduda väga hirmutav, aga kui kord tehtud ja korduvalt, siis võib see isegi sportlikku hasarti tekitada. Iga uus orbiit on nagu uus raamat. Iga lehekülg loob uut lugu läbi meie mõtete, sõnade ja tegude. Soovin, et meie kõik oleks teadlikumad nendest loomise seemnetest ja leiaksime neile toetavad peenrad, kus nad saaks puhkeda õitsele, ning mitte ainult – ka vilju kanda!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This