Select Page

sanddollarSellel nädalal räägin veelgi kuidas oma tugevusega ühte sulada, kuidas ja mida teha enesetapu mõtetega ning kuidas universum annab meile märke, kui neid küsime. Mis asi on liivadollar ja mis on lahti enese defineerimisega? Imelist lugemist ja jagamist kõigile!

Oma tugevusega ühtesulamine

Mis teeb meid tugevaks? Meie vägi? Mis see vägi siis ikkagi on? See on meie vaimu essents, aga mitte ainult, vaid ka meie keha ning elatud kogemused sellest elust ja teistest eludest. Enamus inimesi punnitavad väele vastu. Meid on nii täis siirdatud igasugu nõrkuse implantaate ja ohvrirolle ja muud pläga, et vahest ei saagi vaim sealt pead välja pista, sest upub selle sodi sisse lihtsalt ära.

IMG_6444Kui aga oma sibulat teadlikult edasi koorida ja kõik osad ilusti ära puhastada, siis saab meie tõeline vägi järjest rohkem välja astuda ning me saame temaga üheks sulada, nii et tal polegi vaja enam ära minna ja olla külaline, vaid lausa elada meis nagu oma kodus. Mis siis juhtuma hakkab? Kõik need tugisüsteemid, mis toetasid teie ‘nõrkust’ hakkavad seejärel alguses vastu punnitama või tahavad teid hoida nõrgana, sest nende definitsioon ja elu missioon kaob kui te saavutate tugevuse.

A_Beautiful_Mind_PosterVaatasin filmi ‘Beautiful Mind’, mis räägib ühest väga imelisest majandusdoktorist John Nashist ning kuidas ta tegelikult elas mitmes reaalsuses korraga, sellest ise aru saamata. Mingi hetk hakati proovima seda ravida, aga see võttis talt tema geniaalsuse ja võime töötada. Kui ta lõpuks otsustas, et sooviks uuesti tööle hakata, oli talle toeks tema naine, kes aitas tal sellest läbi liikuda. Ta toetas ja armastas teda ning uskus temasse. Tulemus? Mees sai Nobeli  laureaadiks majanduses 1994ndal aastal. Uskumatu lugu, mis räägibki sellest, et kui valite enda ümber kasvõi ühe või kaks inimest, kes teisse tõeliselt usuvad ja teid armastavad, siis olete võimeline kõigeks, mitte ainult olema ise tugev, vaid isegi ehitama oma uus impeerium või mida iganes valite.

IMG_6349Orbiidiloo jätkuks

Osad lugejad on selle kohta küsinud veel küsimusi. See, mis mina jagasin on minu lugu. Võite proovida, mõnele võibolla sobib isegi jätta sild mitme orbiidi vahele. Siin pole ainult ühte versiooni. Valige see, mis teie jaoks toimib. 

Ja kui olete valinud õige orbiidi või orbiidid, siis hakkab kõik teie ellu vaikselt paika asetuma ja voolama. Mida õigem orbiit, seda kergem voolamine ja seda rohkem kõik manifesteerub. Kui te ei tea mis orbiit õige on, siis võite teha katsetusi. Ja siin pole ebaõnnestumised võimalikud, sest kui te kogete, mis teie jaoks sobib ja mis mitte, siis saategi ju selgeks mis tegelikult toimib.

Neitsikuu sissejuhatus

Lõvi tõmbab oma esinemise kokku. Maskuliinne väljapaistvus ja esiletükkimine tõmbab nüüd natuke koomale. Neitsilik korraarmastus ja süsteem tuleb aga rohkem esile. Kui 10ndal augustil oli väga võimas täiskuu ja väga lähedal meie planeedile, tegin ka ise ookeani kaldal meditatsiooni.

Kui mõtlesin oma tööde projektidest tuli taevasse suur ingel ja suur kotkas. Kui mõtlesin oma suhetest tuli suur süda. Seda on nii tore jälgida kuidas väline reaalsus on sisemisega ühenduses, kui seda piisavalt tähele panna.

See kuu saab olema Maa elemendi kuu. Kuna Neitsi on oma elemendilt ka naine, siis on see huvitav kuu, kuna tuleb ka naiselikku pehmust ja vett esile, nii nagu ka maisust ja mehelikkust. Nad õpivad nüüd omavahel tantsima ja ilma varvastele astumata.

Otsige inimesi, kelledelt te saate õppida

IMG_6447Kui soovite areneda ja kasvada, otsige inimesi, kes oskavad midagi veelgi enamat kui teie oma praeguses reaalsuses. Mis iganes kujul see teie ellu ilmub, ärge kohe seda ära visake, isegi kui see teile ei meeldi. Pange tähele ja võibolla on selles peidus suurim varandus.

 Selle nädala praktiline harjutus

 Minge jalutama. Kui võimalik kas randa või metsa, kuskile kus on rahulik ja palju inimesi ei liigu. Liikuge oma mõtetes tulevikku. Valige mingi situatsioon, mida teile meeldiks kogeda või mida soovite saavutada. Nähke seda tõeliselt ja detailselt iseenda ees nagu filmi. Minge sinna sisse. Tundke kõiki detaile – alates lõhnadest, värvidest, soojuseni välja.

Ja siis küsige universumilt märki selle kohta. See märk võib tulla kohe selle jalutuskäigu ajal, aga võib tulla ka hiljem. Tuleb kõrvad ja silmad lahti hoida. 

Küsida võite sel kujul: mis energia, ruum ja teadlikkus saan mina ja mu keha olla, et tõmmata oma ellu kõik võimalused, inimesed ja vahendid, sealhulgas ka rahalised vahendid, et seda uut reaalsust luua? Kõik, mis seda takistab, selle lahustan nüüd ja igavesti!

sanddollarsmokeMinu tänane rannajalutuskäik sisaldas ühte mu unistust, mida ette kujutasin samal ajal kui ma jalutasin kui minu jalgade ette uhati lainega ‘liivadollar’. Ma olen vaid korra elus seda enda käes hoidnud, kui keegi teine selle mulle põhjast ära tõi. Aga ma pole kunagi leidnud oma ‘liivadollarit’. See oli väga tugevast kivist ja sellel oli 5 lillelehte, mis tähendab transformatsiooni. Lisaks oli sellel 6 auku, mis tähendab vett ja voolamist ning naiselikkust. Ma olin nii hämmeldunud sellest leiust, et käisin vist mingi oma pool tundi suu lahti ja vaatasin ookeani poole ja tänasin Emakest Ookeanit ja Isakest Neptunit. Wow!

Päev enne käisin jalutamas ja leidsin koonuse kujulise teokarbi, mille sarnast ma pole ka elus enne näinud. Kui nüüd need kokku panna, siis koonuse kujuline teekarp on nagu ‘merelingam’ ja liivadollar on nagu ‘mereyoni.’ Ehk ‘merepeenis’ ja ‘merevagiina’.

mazhouseSelleks, et koos luua on vaja mõlemat. Sel kujul pole ma kunagi saanud märke universumilt. Ja päris oma ‘liivadollar’. Seega, hakkan tegema erinevaid samme, et see protsess nüüd käima lükata, et minu pilt saaks tõeks ka siinses reaalsuses. Kuna mul on olemas külluse ookeani võluriistad!

 Sain aru, et Isa Neptun ja Emake Ookean andsid mulle nagu ‘ookeani küpsise’, et premeerida mind tehtud töö eest nendega. See oli nii eriline tunne, nagu väike laps, kes leidis oma maagilise võluririistad!

Olen nüüdseks 5,5 nädalat käinud ookeanis vähemalt kaks korda päevas ning tegelenud oma kibestumise ja pettumuste ning meeleheite energiate lahustamisega. Nüüd tunnen need anumad on tühjad. Lahustasin ka anumad ära, sest mul pole neid enam vaja. Lisaks hakkasin tegelema hirmuga. Ja seda on igas erinevas astmes veel kildudena järgi.

Sellega läheb veel natuke tööd, aga väga suur töö on praeguseks ära tehtud. Võite samamoodi vaadata oma anumad üle ja soovitan seda teha siis kui tegelete oma füüsilise kehaga. Toimib väga hästi. Oma vaimult ja kehalt saab muidugi ka nõu küsida, mis toimiks just kõige paremini.

robinw

Pilt võetud: www.aintitcool.com

Eelmisel nädalal suri Robin Williams. Rikas ja kuulus näitleja, kellel oli kõik, mida üks inimene soovida võib siinses kehastuses. Ometi polnud ta õnnelik ning lahkus omal soovil lavalt läbi enese poomise. Selja taga suured alkoholi probleemid ja depressioon. Ja mis maailm sellega teeb? Mõistab teda ikkagi hukka. Ja kui palju on teisi selliseid Hollywoodi edukaid näitlejaid, kes on omadega pahuksis ja ei leia elu mõtet?

Ma tunnistan ausalt, et minu elus olen ma mõtelnud enesetapule mitte kordi vaid oli isegi perioode kus kohe kuude kaupa. Miks?

 Sest ma ei näinud enam eesmärki või uut mõtet ja tähendust oma elule. Minu jaoks on see alati mingi projekt, või mingi suurem asi, mis haarab mind endasse, mis annab mu elule tähenduse. Sageli võib selleks ka olla armastus ja armastatud inimene.

Ja ma ei valeta ega varja, et see periood, kus ma mõtlesin enesetapule väga palju oli seotud ühe modaalsusega, mis võtab inimestelt ära nende tõelise väe ja tekitab neist hüpiknukud. Kuna ma nägin selle läbi, siis loomulikult sülitas süsteem mu sealt suure kaarega välja. Seejärel oli ära lõigatud kõik mu eluline tegevus. Isegi toidu ja elamise raha tekitamine oli totaalselt võimatu. Aga kuna ma olen sitke nagu pajuvits või õigemini võiks ütelda palm, sest nemad ka painduvad täiesti maadligi kui vaja, siis ei õnnestunud see plaan mitte.

See modaalsus tühjendab inimesed definitsioonidest. Enamus inimesi satub sellest segadusse. Kui meil pole enam enda kohta mingit definitsiooni olemas ja alles, siis hakkab see modaalsus sisendama oma programme ja oma definitsioone. Seda on ju siis lihtne teha, sest inimene on tühi. See saab toimida nii kaua kuni inimene totaalsele teadlikkusele ärkab ja aru saab mis toimub.

sandartIgaüks peaks ikka ise valima iseenda defineerimise ja mis intervalli ja ajaga ta neid muudab. Kui me neid ise ei vali, siis defineerivad meid teised meie eest. Ning see ei saa kunagi toimima, sest see tundub nagu keegi paneks teile ette nende endi tehtud maski. Proovite küll rolli sobituda, aga ei sobi. Ja mida iganes teete või ette võtate, midagi ei õnnestu, sest te ei ole teie ise. Kui te õigel ajal jälile ei saa, võite isegi surra. 

Nüüd on minu uueks tähenduseks ja eesmärgiks elus kohtuda inimestega nagu Robin Williams enne kui nad teevad enesetapu ning panustada nende oma elu tähenduse leidmisele ja valin seda teha läbi oma Wantra mooduli ja mis iganes info või tööriistad on käe pärast.

Vesi on elu alus ja meis kõigis on pea 90% vett. Kui me veega suhestume uuel moel, siis muundub meie elus kõik. Läbi vee saame ühenduda oma tõelise missiooniga. Teekond selleni on just nii pikk kui suur on julgus iseenda tõelise minaga silmitsi seista.

Viimati olen ka kohanud inimesi, kellega olen saanud rääkida enestapust ilma, et oleks seda maha surunud. Arutasime mis mooduseid on inimesed mõtelnud enesetapuks ja mis on nende põhjused ning motivatsioon?

Enamus inimesi jõuab enesetapuni just seepärast, et neil pole elul tähendust või sisu või siis ka nad on väga raskes olukorras ja ei näe lahendusi. Nad seisavad nägu nurga poole ja ei näe suurt saali enda taga. Vahest on vaja vaid ümber pöörata. Kui nad seda ise ei oska, on vaja kedagi, kes seda inspireeriks tegema. Samuti võib mõnel inimesel olla situatsioon kus ta peab palju kannatama või siis on surmav haigus, millele ravi ei leidu.

Ja kui inimene valib minna, siis peaks tal laskma seda teha, isegi kui see meile on väga raske, sest elame ikkagi vaba valiku planeedil.

Kuid enne kui keegi seda teeb, ma soovitaks väga põhjalikult järele mõtelda, kuna praegu on vaimudest teistpoolsuses pikad järjekorrad ja pole piisavalt kehasid, et Maale tulla, seega võib kehastumine uuesti võtta väga kaua aega.

Teatavasti on praegune aeg väga võimas aeg elu kogemiseks ja kasvamiseks. Kui te ennast välja lülitate, siis on vaja kogu trall uuesti ümber teha, kui te just ei vali mõnda keha, kes annab oma keha üle teistele vaimudele või vaimule täiskasvanu vormis, tuleb uuesti sündida beebina. Neid, kes valivad täiskasvanute kehasse tulemise (näiteks autoõnnetuse või kooma ajal) nimetatakse -walk in’ideks.

Kui inimene soovib restarti läbi enesetapu, siis mina soovitaksin tegelikult teha hoopiski Aura-transformatsiooni. Saate vana keha ümber muundada ja ei pea minema teispoolsusesse, teete kogu puhastumise maises plaanis läbi siinse keha ja see võib võtta aega, kuid ja aastaid, aga see on seda väärt ning saate ka kogeda rohkem õndsust läbi kehalise kogemuse. Nii et võimalusi ja lahendusi on mitmeid.

Mina soovitaks kõigil leida endale usaldusisik, kellega kindlasti enne tegelikku enesetappu räägiksite. Oleks väga kena, kui enesetapu tegija jätab endast ka maha kirja, miks ta seda tegi ning mida ta soovib, et tema kehaga tehakse (kuidas maetakse) ning kas mis teha tema varaga. See teeb teistele asjad praktilisest küljest kergemaks. Ja tore oleks kui inimesed õpiks tegema ka enesteappu vastutustundega.

Paljud mõtlevad, et enesetapp on lahendus, kuid ei pruugi olla. On tehtud uuringuid, et see, mis seisundis on inimene surma hetkel, see on see seisund või vibratsioon millega ta siseneb teistpoolsusesse, seega võib nüüd inimene endale hoopiski vangistuse valida ja luua. Sageli arvan ise, et võimsam ja väekam on siia jääda ja oma elu ning reaalsus ümber muundada. See on tegelikult lihtsam kui me seda arvame. Kui ise ei oska, leidke inimesed, kes teid oskaks toetada ja sel teel juhendada. Elu on elamist väärt. Leidke oma tähendus, inimene keda armastada ning kui muu ei aita, alustage vabatahtliku tööga. Mind on need kolm võtit alati aidanud.

12 mnhts crystal coaching latest  est

Võimalus muunduda 12 kuuga!

Nüüdseks on saamas täis maksimum arv inimesi, keda võtsin vastu oma 12 kuu isikliku juhendamise programmi. Olen neile julgetele väga tänulik ning on väga tore näha teie võimsaid edusamme! Mul oleks kohta veel maksimaalselt kahele inimesele. Kellel on huvi, siis palun andke oma huvist teada kiiremas korras ja hiljemalt 20ndaks augustiks! Siin on lisafail: 12 kuu online coaching tutvustus

crystalfunOlen Crystal Ra Laksmi. Ma olen elanud väga ekstreemset elu. Olen rännanud üksinda läbi pool maailma. Korjanud sealt kogemusi, akadeemilisi kraade kui ka kõndinud kuristikes ja mäetippudes. Ma olen puudutanud surma mitmeid kordi, aga olen ka elanud nii, et pritsib. Oma üsna lühikese elu jooksul olen loodetavasti suutnud inspireerida paljusid inimesi tegema restarti oma elule neile sobival moel ja vahest ka olnud karm ja annud laksu vastu peput;)

Julgen rääkida teemadest, mida enamus massidest maha vaikib (vägistamine, enesetapp, vaba armastus, polügaamia, uued suhted jne). Antropoloogina näen oma ülesandena ka tõstatada küsimusi, mis on ühiskonnas aktuaalsed praegusel hetkel. Hoian kogu aeg kätt ühiskonna pulsil, et tunnetada, mis on praegu päevakorral ning, mis vajab rohkem tähelepanu. Minu blogikirjutised ongi platvorm selle väljenduseks. Ootan lugejatelt kommentaare ja tagasisidet igal ajal ning loodan, et inspiratsiooni ei jagu vaid lusikatäie kaupa, vaid kohe kapaga. Soojad  tervitused palavast Mehhikost, Mazatlanist ja ilusat algavat nädalat kõigile.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This