Select Page

PV kayakfeetSelle nädala võtmed võtavad luubi alla mida teha hirmuga ning kuidas uut elu saada selle elu kestel nagu videomängus?

Kus on sinu kodu, sinu turvapaik?

Kuidas luua varjudest, valgusest ja tasakaalust? Kuidas seista iseendas? Loe ja jaga teistega!

Kus on su kodu, su turvapaik?

Olen pool maailma läbi rännanud ja otsinud oma kodu. Ning saanud aru, et see turvaline paik on minu sees. Pole vahet, kus ma planeedil asun või mis välised tingimused defineerivad. Mitte miski ega keegi ei saa mind maha teha või panna mind tundma halvasti, kui mu sees on püsti tugev kindlus, mis on ehitatud tugevale kaljule.

IMG_6447Kui sa enda sees selle maja ja kindluse valmis ehitad ja ära vooderdad oma käe järgi, siis hakkab väline ise muunduma sellele vastavalt. Ning seejärel kõik mis peegeldab antud energiat või siis sinu KODU tunnet tekitab sulle väga hea tunde ükskõik kus sa oled ja sa tunned selle ära. Kui sa satud aga kogema vastupidist, siis sa ka tead, mis sinu jaoks toimib ja mis mitte ja saad teha sellele vastavalt samme.

Mida teha hirmuga?

Viimastel nädalatel olen ka saanud isiklikku tagasisidet postituste peale ning ka isiklikes juhendamistes ja üks teemadest on olnud hirm.

Hirmuga soovitan alati silmitsi seista ja isegi üheks sulada kui võimalik. Küsida tema käest, mida ta tahab, mis on ta eesmärk. Hirmul on osalt kaks eesmärki – üks on elu alalhoidmine ja teine on pidurdamine, kuid kui neid teada ja talle otsa vaadata ja suhelda kui inimesega, siis saad vastuseid ja tundeid, mis aitavad sul aru saada, mis on sinu hirmu sõnum ja mida ta sul teha aitab.

Kui sulle antakse uus elu

Elus on nii nagu videomängudeski. Kui üks elu läbi saab, siis heal juhul saame uue asemele. Mõnikord võib see tulla kujul, et me lahutame oma abikaasast või kaotame töö, mida oleme aastaid teinud või kolime teisele maale elama. Kuid mõnikord võib selleks olla ka mingi õnnetus või katastroof. Peale seda on tõeliselt tunne, et me saamegi uue elu ja uued võimalused.

Jagan lühidalt kuidas mina seda kogesin eelmisel nädalavahetusel.

stormnightOlime teel linnast tagasi koju. Mazatlanis oli suur äikse ja vihmatorm. Vett valas kohe nagu seinana. Välku lõi nii et, maa värises. Kuna Mazatlani osad osad asuvad alla merepinna ja mehhiklaste torustike süsteem ei ole ka väga hästi arendatud, siis tekkis väga suur üleujutus ja uputus terves linnas ja eriti osades linna rajoonides.

Mõne tunniga muutusid tänavad jõeks. Et autoni jõuda, olime üle põlve vees. Sain veel auto ukse kinni tõmmata, ilma et vesi sisse tuli. Kui sõitma hakkasime, siis auto pooleldi ujus vees. Natukese aja pärast keerasime ühele tänavale, kus vett oli veelgi rohkem. GPS soovitas meil keerata ja kui seda tegime, vajus auto üle väikse äärekivi mis oli tegelikult väikse kanali äär. Auto jäi sinna hõljuma ja jäi seisma.

Natukese aja pärast hakkas vesi voolama sisse läbi uste. Põlved olid juba vees. Aknad ja uksed ei avanenud, kuna elektrisüsteem sai kahjustada. Lõpuks tuli päästegrupp, kes aitasid akna alla ja saime ühest aknast välja ronida. Auto pidime maha jätma.

Vesi oli nüüd peaaegu puusadeni kui autost väljas kõndisime. Mu kingu enam jalas polnud, sest sel polnud mõtet. Vesi oleks nad lihtsalt minema uhanud. Saime natuke kõrgema koha peale, kus päästegrupp meid viis eemale ja hotelli. Natukese aja pärast oli võimalus auto ära päästa ja välja tõsta ning parklasse paigutada. Paar päeva hiljem saime auto parandusse viia. Selle parandus läheb maksma ca 1200 usdi.

Kogu situatsioon oli nii absurd. Olen ju oma loomuselt veeloom ja mõtlesin, et wow, võibolla nüüd upungi siin autos merineitsina. See oleks küll väga kummaline lõpp mu elule olnud. Alguses olin shokis ja värisesin ca mingi tund aega. See oli vaid väike virvendus sellele, mida inimesed võivad kogeda suurte tsunaamide ja üleujutustega. Minu sügav kaastunne kõigile, kes midagi sellist on pidanud kogema. Kogesin ka seda, kui nauditav on olla sedasorti situatsioonis, kui sinuga on rikas inimene, kes raha olemasolul kõik asjad kohe joonde ajab, olgu selleks siis ööbimine hotellis või takso või toit või mis iganes. Mõtlesin nende inimeste peale, kel seda võimalust ei olnud.

Hommikul otsisin uudistest infot selle toimunud hulluse kohta. Netist ei leidnud ma midagi. Paar päeva hiljem tuli uus tuttav ja näitas kohalikku ajalehte kus olid pildid meie autost. Kohalikus televisioonis isegi näidati väikest klippi meist, küsimusega, et kas nad ellu jäid ei teata.

See juhtumine andis mulle väga suure impulsi maha istuda ja oma elu üle järele mõtelda. Ma astusin oma väesse veelgi rohkem ja ütlesin välja kõik mis mulle praeguses elus sobib ja mis mitte. Ning esitasin universumile uue ultimaatumi.

Paar päeva hiljem on mu elu nagu uus. Wow. Uskumatu. Luban, et annan uuele elule uue võimaluse ja maksimaalselt. Sest ma ei saa enam endale lubada ebaõnnestumisi ja hirmus elamist. See läks koos üleujutusega ära.

Uputus võttis endaga kaasa nii mõndagi minu elust. Isegi olulised tugipostid, mis ma arvasin kunagi mu elust ei kao. Võibolla olen nüüd piisavalt tugev, et totaalselt üksi oma väes seista. Eks ole näha.

Igal juhul tänud kõikidele jõududele, kes selle päästmise ette võtsid ja uue elu mulle andsid. Ma luban, et seekord seda kindlasti ei raiska!

Loe energiaid ja tegutse kohe kui juhised tulevad!

PV trip pealuuLoomine valgusest, varjudest ja tasakaalust

Uues ajastus loome me hoopis teistmoodi kui vanas. Siin teen väikse seikluse läbi kolme erineva tahu.

Varjudest loomine

Eelmise nädalavahetuse intsident oli kinnitus sellest, kuidas toimub loomine varjudest. Varjudest loomine loob kaost, segadust ja kahju. Selles on ka sageli palju hirmu ning mõnikord saavad inimesed isegi viga. Varjudest loomine toimub sageli läbi alkoholi, narkootikumide või teiste substantside. Kui seda teevad veel mitmed inimesed koos või lausa massiteadvus, siis tekivadki suuremad tormid ja kohad, kus on see kõige nõrgem, võtavad selle vastu ja töötlevad vormi – kas uputusse või tormi. Valguse ja teadlikkuse kohalolu võib kogu olukorda leevendada ja hullemad tagajärjed ära hoida.

Kui näiteks kaks tasakaalutut inimest on koos, siis nende suhtlemine käib kõik läbi varjude ja negatiivsuse poole. Läbi selle luuakse veelgi rohkem tasakaalutust ja negatiivsust, draamat. Kui kumbki ära ei keera tasakaalu või valguse peale, siis see kõik võimendub ja võib mingi hetk isegi põlema plahvatada ja luua mingi suurema lahkheli ja suhete puhul lahkuminekud.

Valgusest loomine

PV koduroosSiin luuakse teise äärmusesse. Praegusel ajastul jääb aga vaid valgusest loomine väheseks, kuna ei oma piisavalt tugevat vormi. Tasakaalu energia vajab vormi ja maandust. Võibolla olete isegi täheldanud, et ainult valgusest ja lilledest ning liblikatest ei piisa ning tuleb luua midagi käega katsutavat, midagi vormikat?

Tasakaalust loomine

Uue ajastu loomine käib läbi tasakaaluenergia. See on energia, kus varjud ja vaim on kokku sulanud. See on loomine läbi teadlikkuse, läbi kõikide elementide ning see loomine on tasakaalukas ja voolav ning kulgev. See loob ülivõrdes ning igasse vormi mis valitakse. Selleks aga, et tõelisest tasakaalust luua on vaja vähemalt kahte tasakaalukat ja teadlikut inimest või isegi rohkem. Kui üks on tasakaalus ja teine ei ole, on sellel, kes on tasakaalus vaja panna käiku kõik lisaprogrammid, nii et varju energia ei kopeeriks tema tasakaalu üle. See nõuab aga erilist teadlikkust ja oskust ning treenimist.

Näiteks autouputuse lugu

Enne kui sõitsime linna, samal päeval tuli mul mõte, et peaks auto tagakummi täis pumpama, kuna see lekkis. Kuna mul see aga meelest läks, siis ajaliselt ei jõudnud me ühte kohta, kuhu pidime alguses minema kuna auto kummi pumpamine võttis ekstra aja ära. Seejärel läks kogu ajagraafik sassi ja proovisime sinna kohta, kuhu pidime minema jõuda suure tormiga ning uputusega hiljem. See ei olnud aga edukas. Ehk kui ma oleks kuulanud oma juhatust, siis oleksin loonud tasakaalu, ning kõik oleks olnud voolavas jumalikus ajastuses. Aga kuna ma ei kuulanud, läks kõik nihkesse ja sellest loodigi hoopiski segadus ja kaos. Kogu see segadus läheb maksma ca 2000 usdi, sest ka telefonid said kahjustada ja peab välja vahetama.

Uue ajastu inimestele – endas seismine 

2crystalpoolstepsOlenevalt kus dimensioonis praegu keegi viibib, sellele vastavalt toimetavad ka välised tingimused. Kui te olete liikumas edasi kas kaheksandast dimensioonist üheksandasse või kaheteistkümnendast kolmeteistkümnendasse, siis kindel on see, et see hüpe või lüke toimub kujul, kus te peate õppima täiesti üksi seisma oma väes ja jõus. Kõik tugirattad, olgu siis selleks kas inimesed, kallimad või muul kujul lähedased või süsteemid, või töö vms, kas võetakse ära, või nad ise kaovad ära.

Seda ei ole vaja karta. Tuleb lihtsalt tugevamalt oma jalad liiva ja maapinda suruda, kujutledes neid oma tugevateks juurteks, samal ajal kui pea ulatub taevasse (selle nädala praktiline harjutus). See tekitab tugeva tasakaalu. Kui nüüd siia liita veel oma väega üksolemine ning oma südame ja vaimuga koostöö, siis oletegi võitmatu. Kui veel lisada intuitsiooni ja energiate lugemise, olete võitnud jackpoti.

Näited

miljonarivotmederaamatMa tegin just väikse ülevaate, et minu väike miljonäri võtmete raamatuke (kuna sealt tuli idee teha 12 kuu coaching programm ja kõik tänu sellele, et järgisin miljonäri võtmeid) on aitamas mul tekitada järgmise 12. kuu jooksul miinimum 4320 eurot ja võibolla isegi rohkem.

Loe 12 kuu programmi kohta lähemat infot siit: 12 kuu online coaching tutvustus

Raha on üks moodus kuidas tekitada endale tugevamat tagalat ja võimsat enesekindlust. Kas olete pannud tähele, et inimesed kuulavad väga tähelepanelikult inimesi, kelledel on raha? Miks see nii on? Sest rahal on vägi ja võim. Enamus inimesi muidugi ei kasuta seda teadlikult, aga kui seda teha teadlikult, võib mitte ainult muuta ühte elu vaid miljoneid ja rohkemgi.

Kõik see on kokku loodud intuitsiooni, vaimu ja südame koostööst ning samal ajal kasutan kõiki oma talente ning panustan maailmale luues uut väärtust ja tähendust ning panustades inimeste harmoonilisele elule kaasa.

Nii, et kui te nii elate, siis ei saa te kunagi olema vaesuses. Kui teil on vaesus majas, siis olete oma kanalid kinni keeranud – ei kuula oma südant, intuitsiooni ja ei kasuta oma loovust piisavalt või siis ei tasakaalusta oma 4 elementi, või siis olete oma suhte, tervise, seksuaalsuse või elutöö ja külluse tasandid kinni keeranud. 

12 Kuu Coaching Programm

12 mnhts crystal coaching latest  estTeine versioon õppida neid kanaleid lahti keerama on veel ühineda mu 12. kuu coaching programmiga. Sinna võtan veel paar inimest juurde. Seejärel panen 12. kuu programmi lukku, ning tegelen selle eliitgrupiga terve aasta.

6 Kuu KIS programm ilma isikliku tagasisidemeta

Neile, kes soovivad aga ise algust teha, pakun võimaluse 6 kuu pakkumine KISsoetada KIS (Kiirtee Iseendasse) 6 kuu online programmi, kuid siis ilma minu isikliku tagasisideme ja juhenduseta. Selle paketi maksumus on 30 eurot kuus. Kui maksate kõik 6 kuud korraga ühe maksena, siis saate selle toote hinnaga 160 eurot (tavahinna 180 eurot asemel).

Ärge kindlasti mitte ühtegi neist toodetest ostke kui tahate edasi seista seal, kus olete ja mitte muutuda ja elada külluses ja ilma hirmuta igal tasandil oma elus!

crystalsmallsmileOlen Crystal Ra Laksmi. Mõnikord saan omale uue elu. Mitte poest ja riiulilt, vaid uppuvast autost. Selle uue eluga mängin teadlikult. Kuulan energiaid ja südant ning vaimu. Ning imeväel juhatab see mind iga sekundiga lähemale oma tõelisele kodule – iseenda turvapaigale oma südames. Seal olen uhkes üksinduses, kuid kui seal pole kedagi, ei saa mind ka keegi välja arvata, välja visata või maha jätta kui vaid ma ise. Ning lõppude lõpuks lahkume siit maailmast nagunii kõik üksinda. Loodan, et minu teekond oma südameni võib ka teisi inspireerida ja leida oma tee iseendasse nii kiirelt ja aeglaselt nagu selleks valmis ollakse! Imelist nädalat ja lugemist ning praktiseerimist kõigile!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This