Select Page

pv beach artSelle nädala võtmed võtavad luubi alla loomisvalemi; mida peale hakata sodi plahvatustega; kuidas elada hirmuta ja emmata muutuseid; kuidas tantra võib ära hoida sõjad; uue ajastu kaose valemi ja mõned abistavad küsimused ja harjutused iseenda tasakaalupunkti leidmiseks! Loe ja jaga ning toeta!

 Miks asjad ei manifesteeru

Viimaste nädalate kogemus on põhjalikum loomisvalemi läbitöötlemine. Loomisvalem on

 Mõte + Sõna + Tegu = Tulemus

Kui see, mida ma me soovime oma ellu vastu võtta ei ole tasakaalukas ühenduses meie kõikide osadega – nagu näiteks meel, keha ja vaim ning kõrgem, keskmine ja madalam teadvus, siis tulemust ei vormu või vormub poolfabrikaat.

Kõige hullem on kui meie alateadvus on programmeritud uute tulemuste suhtes vastupidiselt.

Alateadvuse üks eesmärke on meid ‘alal hoida’ kuid sageli pole see väga teadlik. Ta proovib hoida alal vaid programme, mis on sinna  eelnevalt kas teadlikult või ebateadlikult sisestatud. Kui soovime luua uut elu ja uute programmidega, tuleb vanad ‘alal hoidmise programmid’ välja vahetada. Üks moodus on lihtsalt teha mõtteline läbivaatus, mis vajab väljavahetamist ja siis vastavalt vaimu juhatusele vastavad sammud teha.

Samuti kui sõnad on ebatäpsed või konfliktsed meie soovide suhtes, on universum omadega jännis ja ei saa luua.

Läbi sisemuste muutuste – muutub väline.

Seda on veelgi kergem esile tuua, kui sinna lisada loomine läbi südame, vaimu ja intuitsiooni.

Vana süsteem käis rohkem väljastpoolt sissepoole ja läbi meele ja mõistuse väljapoole, uue ajastu oma aga seestpoolt väljaspoole, läbi südame, vaimu ja intuitsiooni.

pv crystalbackNeitsi energiate muundumine

Neitsi energiad on nüüd täies hoos ja töös. Tema ülesanne on hoolitseda. Kuid nüüd on temalgi aeg vaadata endasse.

Kas kõik see andmine, mis on teistele andnud, on ka talle endale andnud?

Kui mitte, kas mida saaks valida teisiti, nii et enda sisemised ja välimised hoidlad oleks täis enne kui seda teistega jagada ja kuidas teha seda hea südametunnistusega?

Minu miljonärist klient ja nüüdseks ka boss ühes isikus tuletab mulle kogu aeg meelde, et ma üle ei töötaks. Kui palju ülemusi te teate, kes sedasi oma alluvate eest hoolitseks?

Kui alustasin oma firmaga aastal 2007, siis ma võisingi töötada ca 14 tundi päevas ja vahest isegi 24/7. Mõned mu lähedased arvasid, et ma töötan ennast surnuks.

Kui mul on käes projekt, või midagi, mis mu täiega endasse haarab ja ka koheseid tulemusi annab, kaob muu maailm minu jaoks ära. Ja siis on mulle vaja lähedasi või inimesi, kes on mu läheduses, kes meelde tuletaks minna randa jalutama, vaadata ja seisatada ning nautida päikeseloojangut, lugeda laineid ja mitte midagi teha.

Kui ka sinul armas lugeja sedasorti inimesi enda ümber puudu on, siis vaata mida saaksid teha ja luua, et neid oma maailma kutsuda? See on väga võimas väärtus.

pv crystal legsTantra võib viia maailmast sõjad

Planeet Maa on väga suures muutumises. Kohati tundub, et tal on päevad, sest valu, mis tuleb siit ja sealt (kui vaadata poliitilist maastikku) on karjuv.

Eile sain üle ühe aasta ja kahe kuu taas kord vastu võtta tantramassaazi, mis pani mu täiesti sulama. Ma olen enam kui kindel, et kui iga inimene saaks vähemalt paar kolm sellist massaazi kasvõi nädalas, siis ei oleks enam sõjad ja tigedus, viha ja muu negatiivsus võimalik.

Mis oleks selleks vaja, et inimesed valikisid õppida rohkem vastu võtma, looma ja tasakaalustama oma keha, vaimu ja meelt?

pv crystalartMul on viimasel ajal olnud probleeme magama jäämisega. Peale seda massaazi magasin nagu beebi ja ühe jutiga 6,5 tundi. Milline saavutus ja milline kergus oli üles ärgata puhanuna!

On väga oluline, et iga üksikisik paneks suurema rõhu iseenda tasakaalu tekitamisele ja jätkusuutlikule säilitamisele. Kui iga üksikisik seda teeks, siis muunduks ka massiteadvus ja läbi selle muutuks ka poliitiline ilmastik. Muudatuste eest ei saa enam ära joosta.

pv cooldudeartKui ma vaatan planeet Maad energeetiliselt, siis näen, et osalt siseneb vaim praegu planeeti Maa täisvõimsusel. Uue ajastu lapsed ja täiskasvanud on teine kiht läbi mille see teadvus täie võimsusega toimetab. Neil inimestel lasub ka suur vastutus.

Enam ei tohiks anda mitte sekunditki et raisata oma elu tegevustele, mis ei paku naudingut, mis ei ole osa sinu missioonist, sinu kirest. Sama on ka suhetega. Kõik suhted, mis sind ei toeta, sulle avardumist ja lendamist ei paku, mis sind alla tõmbavad, tuleks lahti lasta. Meil on vaja täielikult tugevalt mitte ainult oma platvormile astuda, vaid ka sellega üheks saada, ühte sulada. Siis saame olema uue ajastu surfarid sellel planeedil ja Maa muundumisele kaasa aidata.

pv diver artSodiplahvatused

Kui olete väsinud pidevatest muutustest ja sodist, mis pinnale tuleb ja vahest isegi plahvatusi tekitab, siis lihtsalt võtke aega, et puhata ja rahuneda ning uuteks valmistuda.

Mõned lugejad on minult ka küsinud, et kas need ka kunagi lõppevad?

Ma arvan, et see on osa inimeseks olemise valust ja ilust. Oluline on aga see kuidas sellesse suhtuda. Ma olen nüüd hakanud tänama kõiki inimesi, ka neid kes on väga haiget teinud, sest nad on näidanud mulle mu enda prügi ja proovinud tegelikult mu tähelepanu sellele tuua, et ma selle ära koristaks. Tõsi, moodused kuidas seda on tehtud, oleks võinud kindlasti olla vahest pehmemad, armastavamad. Nüüd palun, et tulevikus oleks need puhastumised pehmed ja teadlikumad.

Uues ajastus jõuame palju kaugemale kui juhendame läbi armastuse, lahkuse ja õndsuse kui läbi hirmu,valu ja viha. Teadlikkus on kogu selle teema liim. Eks ikka vaim ja süda oma kaaslastena hoida ning kuulatada nende sõnumeid ja vastavalt sellele ka tegutseda.

pv flowerJärgmised nädalad tulevad väga intensiivsed selles vallas. On väga hea kohe ekstra häälestuda oma intuitsioonile ja kuulata, mis info sealt tuleb. Mida paremini olete ette valmistunud, seda kergem on kõigist ettetulevatest raskustest läbi minna.

Kui ma kogesin auto probleemi Mazatlanis paar nädalat tagasi, siis sain aru, et minu fookus aitab sellest välja tulla kõige kiiremini. Ja just see oli oluline, kust nurga pealt ja mis vaatenurgaga ma situatsioonile lähenesin.

Elamine hirmuta

See saab olema järgnevate aastate võti.

Kuidas seda teha? Kõige lihtsam on võibolla eelkõige kaardistada oma hirmud.

Mis need on?

Mida sa kõige rohkem kardad?

Kas ja kuidas saaksid oma hirmudega silmitsi seista?

Milline oleks su elu ilma ühegi hirmuta?

pv amigos de la cruzMe tegime eile oma sõpradega siin mõned pildid ja vaatasin iseenda pilti ja olin imestunud kui särav ja õnnelik ma neil piltidel olen. Mis on muutunud?

Ma ei ela enam hirmust lähtuvalt. Enne panin 100% energiatest sellele, et ellu jääda, nüüd olen leidnud uue platvormi, kindluse, kust lähtuvalt saan hakata looma seda, milleks olen siia tegelikult tulnud.

Iga naine peaks omama seda platvormi. Kui tal on see olemas, siis saab ta lõdvestuda ja hakata õitsema. Seejärel saab ta abistada platvormi pakkuvat meest, temal luua oma impeerium, või luua uus impeerium kahekesi koos. Ja mida aeg edasi läheb, seda enam hakkab energia otsima väljundeid, et leida sobiv mees ja naiskontakt, sest loome-protsessis ilma ühe või teiseta vormi midagi ei vala.

Kuna tegu on aga uue ajastu energiatega, siis see kuidas see kokku pannakse, ei pruugi esineda sel moel nagu meie oma mõtteis seda ette kujutame. Oluline on omada nii vähe ootusi kui võimalik ja luua hetke teadvusest lähtuvalt.

Emba muutuseid

PV wantraPraegused kuuseisud ja energeetiline ilmastik ütleb ka seda, et võti on nende käes, kes embavad muutuseid hirmuta. Viimasel nädalavahetusel ma töötasin ühe vee kliendiga, kellel oli hirm pea vee alla panna. Kui ma hakkasin erinevaid liigutusi tegema, siis kogu ta keha punnitas vastu. Ta kulutas vastupunnimisele 100% energiast. Kui me seansi lõpetasime, küsisin ta käest kuidas tal elus voolamisega on. Ta vastas, et pole väga hästi. Loomulikult. Kui ta punnib elule ja universumile vastu, ei saagi keegi ega midagi talle midagi anda.

Seepärast on Wantra ja veetöö üks esimesi võimalusi inimesel saada kogemus lõdvestumisest ja minnalaskmisest, usaldusest ja muudatuste embamisest. Kui veekartlik inimene seansi lõpus tunneb ennast merineitsina ja juba suudab rohkem minna lasta, on üks inimene maailmas astunud sammu iseendale lähemale ja minu eksistents on saanud taas kord kinnituse mu tähendusele.

Kui me embame muutuseid ja ei võitle sellele vastu, muutub kõik kergemaks ja lihtsamaks.

Pange tähele kui palju te millelegi või kellelegi vastu punnite ja mis selle taga tegelikult on? Või täpsemalt, mis on selle all, mis seda kinni hoiab?

PV wantrahandsMuudatuste embamine tuuakse ka täiesti uuele tasandile globaalsel tasandil, sest kui midagi muutub viraalseks, ei saa seda enam kuskil kaane all hoida. Selles suhtes on muutustele vastupunnimine järjest mõttetum.

Siin on sulle mõtisklemiseks fookuspunkte:

 – Pane tähele kui sa põgened ära valu ja ebamugavuse eest. Nüüd seisata, pööra ümber ja vaata neile otsa. Küsi, mis on nende sõnum, mida nad soovivad sulle õpetada ning mis muutust nad soovivad esile tuua? Seejärel täna neid ja palu neil endale otsida uus kodu.

– Kas mida saad täna ära teha, et hoolitseda oma keha, vaimu ja meele tasakaalu eest ning mida saad teha, et luua jätkusuutlik tasakaal kõigile tasanditele?

– Kas ja kuidas saad jagada maailmaga oma andeid, oskuseid ja teadmisi nüüd ja kohe? Mis/kes takistab seda tegemast? Kuidas saad need takistused eemaldada?

– Kas, mis takistab su muutuste embamist? Kas ja mida saad teha, et takistustest lahti lasta?

Kas teadsite, et iga päev sünnib maailma juurde 80 000 inimest, kelledest 23 000 on indialased või hiinlased?

Mis vastutuse paneb see meile, kui selle planeedi elanikele? Mida saab inimene Eestis ära teha, selleks, et tõsta teadlikkust nendel teemadel?

Mida aeg edasi, seda enam tunnetan ma kuidas uus ajastu survestab uusi süsteeme ja eluvorme igal tasandil.

Kui palju inimesi praeguseks on aru saanud, et tavaabielu ei pruugi nende jaoks enam toimida?

Kui palju inimesi avastavad ja proovivad leida uut tähendust suhetes?

Mul on praegu külas üks tantrasõber. Tema on esimene inimene üldse kogu mu elu jooksul, kes kohtus minuga ilma definitsiooni, ootuse või konstruktsioonita. See ongi tulevik. See on uue ajastu suhete loomine hetkes, mitte viisaastaku plaanidena. Kui palju vaba mängu, voolamist ja kasvamist saab sedasi tekitada? Proovige järele!

Tee väike inventuur oma elus

Selle nädala praktiline harjutus on inventuur oma elus. Kui poodides tehti seda vanasti vähemalt kuus korra, siis elu inventuuri oleks hea teha nii tihti kui võimalik. Siin on väiksed juhised:

? Mis sinu elus kahaneb ja mis sinu elus kasvab?

? Mis tekitab su elus tunde, et aeg kaob ja oled omas elemendis?

? Kas mis on see küsimus, mis võiks tuua sinuni su uue elu orbiidi ja vajalikud imed, inimesed, võimalused?

? Mis ei toimi su elus? Mida oleks vaja lahti lasta ja ära kustutada?

? Mis, kes toimib su elus ja aitab sul kasvada ja avarduda? Kas ja kui palju väljendad neile oma tundeid ja nende väärtust?

Kaos + kaos = imelisus?

pv kaktusedKas ja kuidas see võimalik on? Just rääkisin siin blogis kuidas luua valgusest, pimedusest ja tasakaalust. Oma teekonnalt pimedusest valgusesse tekib kaos, sest energiad käivad läbi mõlemad äärmused. Selleks nüüd, et maanduda tasakaalu punkti, mis asub kahe pooluse vahel, on vaja teadlikkust.

Kui on koos näiteks kaks inimest ja mõlemad kohtuvad kaose energias, siis on vaja vähemalt ühte inimest, kes seisab teadlikkuse platvormina paigas. See inimene peab totaalselt oma väes seisma ja julgelt jala maha panema kõige suhtes, mis toimib ja mis ei toimi ning seda julgelt verbaalselt väljendama. Kui ta saab sellega hakkama, siis tekib protsess kus kaos hakkab taanduma. Kui üks on maandunud tasakaalupunkti, siis saab ta seal kohal olles magneetiliselt tõmmata ka teise sellesse samasse kohta. Võib juhtuda, et enne kui see saab juhtuda, on vaja veel mõni äärmus läbi kogeda. Kui see on tehtud saab tasakaalupunkt endasse tõmmata.

pv la cruz selgEsimesed hetked tasakaalu punktis on väga imelikud, sest enamus inimesi pole sellega harjunud ja isegi ei tea mida sellega peale hakata. Aga kui rahulikult energiaid jälgida, siis tulevad ka juhatused. See, mis nüüd toimuma hakkab on päris kino. Heas mõttes. Vaim ja süda hakkavad tantsima ja looma ilma piirideta. Nii, et siis vaja vaid turvavöö kinnitada ja võibolla isegi mitte seda, sest see on uue ajastu lendamine, kus turvavööd pole vajagi.

Kuidas Jumalikkus hoolitseb selle eest, et me saaksime teada, mis on meile vaja?

pv gingerblossomTa pakub meile võimalusi ja situatsioone, kus saame aru, kes me oleme ja kes me ei ole.

Mul oli hiljuti külas üks sõber. Ma palusin ta abi, et ta aitaks mul maja eest muru ära pügada. Ta tegi seda 10 minutit, siis viskas kõik nurka ja kõndis minema. Tema põhjendus töö katki jätta, oli see, et tööriistad polnud sobivad ja teiseks putukad sõid teda. Ülejäänud 3-4 tundi rabasin üksinda, kui tühjendasin suure haige potilille potist, pesin poti, panin pesu kuivama, pesin ja puhastasin kogu maja seestpoolt. Samal ajal kui tema raamatut luges.

Mis see kogemus mulle andis? Et mul on oma ellu vaja maskuliinset meest. Meest, kes ei jookse sääskede eest tuppa, vaid kes partnerina aitab ka teha mis vajab tegemist. Sest siis tekib rohkem vaba aega, mis tekitab võimalusi ka koos puhata. See kogemus andis mulle väga selge pildi mida mina kui naine vajan. Ja olen oma sõbrale tänulik selle kogemuse eest, sest see aitas mul enda vajadustes veelgi rohkem selgusele jõuda.

Seega, olgem tänulikud kõikide nende situatsioonide eest, kus ilmneb teie vastaspool, sest see aitab teil selgitada mida oma ellu valite ja loote.

12 kuu programm

12 mnhts crystal coaching latest  estNüüd on peaegu grupp täis, võimalik veel liituda vaid kahel inimesel. Seejärel läheb 12 kuu grupp kinni.

Ma olen megatänulik kõigile julgetele liitujatele ning kaifin seda programmi täiel määral. Nii tore on igal nädalal avada uued väiksed miniraamatud, inimeste eludest, probleemidest ja enda avastustest. Ning näha kuidas väiksed tehnikad ja harjutused võivadki juba luua uue reaalsuse. Või see, kuidas me paneme kirja oma motivatsiooni kas loob või ei loo meie reaalsust. Ma tõeliselt naudin seda protsessi ja et saan kõik viimastel aastatel õpitu praktikasse panna ja inspiratsioonimüksusid jagada.

Kui sulle pakub KIS programm huvi, siis võid selle endale soetada ilma personaalse tagasisidemeta ja selle pakkumine on lisatud kaardil üleval. Lisainfot leiad siit lingilt:

Küsimustele programmi kohta saad vastused siit lingilt!

Annetus blogikannetele

Iga nädal veedan tunde, et kokku panna uue nädala võtmeid. Valin hoolikalt nii teemasid, pilte kui ka konteksti. Iga annetus aitab kaasa edasiste projektide arendamist ja praeguste kulude katmist (koduleht, serveri makse, jne). Makse võib teha Oü New Flow nimele EE552200221039028272

Suured tänud kõigile lugejatele!

pv crystalpvsmileOlen Crystal Ra Laksmi. Hüppan orbiitide vahet ja saan aru, et surfilauaks nende orbiitide vahel võib olla tegelikult hirmuvaba elu. Kui sa tead, et kui sa astud oma elementi ning lood oma südamest, seistes oma väes seda, mida oled siia tulnud jagama, siis toetab Universum sind täiega. Tema on su parim tööandja, kes sind kunagi alt ei vea ning kunagi ei vallanda. Meil on vaja vaid sellega voolata ja teda usaldada. Ja usaldada täielikult.

Kuna kuulasin oma sisemist juhatust, siis aitab universum mul järgneva 12 kuuga luua läbi interneti 5760 eurot ja see number kindlasti suureneb iga päevaga. Raha on lihtsalt üks hea võimalus mõõta oma realiseerimisvõimet. Ning kõik see tuleb läbi mu lemmiktegevuste ning ma arenen ja kasvan selles tohutult. Miline vedamine!

Ja ma luban igale lugejale, et kogu see küllus saab teile ka tasutud uute põnevate pakkumiste, lugude ja toodetega ning ka mõningate suuremate üllatustega!

Mis on aga kõige olulisem, on see, et ma olen tagasi oma väes, elan ilma hirmuta ning tean, et kui see minuga toimib, siis toimib ka kõigi teistega. Universumil on olemas ka kiirliin. Üks võimalus sellest rohkem teada saada, ongi liituda 12 kuu programmiga;) Ilusat kulgemist kõigile ja jagamist! Ootan ka kommentaare!

PV crystalstarMeeldetuletus!

Tea, et kui sa jagad seda blogi linki oma FB seinal, võib see sattuda inimese seinale, kes just seda materjali ja inspiratsiooni vajab praegusel hetkel. Kas sina sooviksid olla neile panuseks läbi kahesekundilise blogi lingi kopeerimise? Kaotad paar kalorit, aga pakud inspiratsiooni ja võibolla ka uusi alguseid neile, kes on selleks valmis.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This