Select Page

pv black white artMuutuste keerises 

Selle nädala blogis võtan ainuüksi luubi alla alateadvuse anatoomia ja mismoodi temaga uutmoodi koostööd tegema hakata ja väliseid tulemusi ja lahendusi looma. Kui sa ei soovi oma elus kiireid muutuseid ja tulemusi, siis kindlasti ära seda postitust loe ja edasi jaga!

Olen viimased kolm aastat keerelnud väga kummalistel ringteedel. Kui lõpuks küsisin, mis on see võti, või võtmed, mis mind sellest välja aitavad, hakkasid vastused ennast igapäevaselt ilmutama. Osadest olen siin blogis juba eelnevalt ka juttu teinud, kuid täna panen täielikult fookuse ühele peamisele võtmele ja see on ‘alateadvus’. Vean kihla, et kui keegi oleks minuga seda nii detailselt jaganud kui ma olin põhikoolis, oleks väga palju valikuid tehtud teisiti ja oleks olnud palju kergem elu.

Huvitav fakt on see, et kirjutasin selle blogikande valmis eile, aga arvuti hakkas tõrkuma ja viskas mind igast ühendusest välja. Ja ei olnudki võimalik tagasi ühenduda. See on märk sellest, kui võimas info see on, ning kui väga kollektiivteadvus tahab selle jagamist takistada. Aga õnneks sain enamuse tekstist taastada ja nüüd ka natuke lisa kirjutada, nii et see plaan kukkus läbi.

Ma jagan täna oma kogemusi ja mida mina tegin, et alateadvust hakata ümber programmeerima ja mis samme ma tegin, et vanast välja astuda. Ma ei ole mingi guru ega pretendeeri sellele kohale, aga kuna need tehnikad on minu jaoks toiminud ja juba ka väga suuri tulemusi andnud, arvan, et iga lugeja siin saaks nendega hakkama ja kaotada pole muud kui kogemus ja uued tulemused. Seega kutsun lugejaid olema avatud meelega ja see materjal läbi seedida ning ka soovitused ette võtta.

estrellapalmsMis on minu tulemused praeguseks?

Elan lääne Mehhikos – troopikas, multimijonäri juures, eraldatud majas, luksuslikus piirkonnas otse Vaikse ookeani kaldal (ca 20 meetrit ookeanist). Olen praegu nii tema administraator, assistent kui ka uue äri partner. Samas olen talle vajadusel terapeut või mida muud praktilist on vaja korraldada. See saab olema ka suur alustala Wantra koolituste globaalsele algusele, kuna siin on kõik tingimused täiesti idealased. Kuna ma aitasin teda väga rasketest olukordadest välja, mis oleks tegelikult võtnud talt elu, siis on isegi tema hakanud mind juhendama nii isiklikes küsimustes, kui äri ja inimestega suhtlemise vallas. Kõik need aastad kui mulle jäi küsimärk kui inimesed jälle mu juurest ära jalutasid või mind ära kasutasid, saavad nüüd selgeks ning lihvimisel on uus kristall, mis saab siis veelgi võimsamalt ja tugevamalt särada kui eales enne. Ja need on vaid mõned tulemused, neid on veel väga mitmeid.

Seega imelist lugemist ja harjutamist. Jagage kommentaarides kindlasti ka oma kogemusi antud teemal!

Väga paljud inimesed kogevad viimati, et muutused survestavad lausa meid liikuma uuel moel ja uutmoodi. See, mida vaja pole, kui ise ära ei viska, siis rebitakse või võetakse ära. Muutumine pole aga kerge.

Kirjutasin hiljuti alateadvuse osast muutumisel ja kuidas see võib meil seda takistada. Ise kogesin viimase nädala jooksul päris suurt arusaamist ‘alateadvuse’ iseloomust. Selgub, et alateadvus on täiesti omaette olevus. Vahest tuleb ta mulle silme ette nagu väike laps. Kui meile üteldakse negatiivseid sõnumeid, siis laps kuuleb vaid alatooni või sõnumi essentsi, sest alateadvus ei oska seletada ja põhjendada, ta võtab vaid faktid ette ja siis kinnistab need oma programmidesse.

palmtreesunKui seda negatiivset tagasisidet on liiga palju, siis tekib süsteemi läbipõlemine, sest ‘alateadvus’ ei suuda enam kõiki osasid töös hoida. ‘Alateadvus’ ei oska väga hästi multitaskida (teha mitut asja korraga). Tal võib olla väga huvitavaid mustreid ja toime- mehhanisme. Näiteks kui oled kogenud läbipõlemist oma  selles eelnevas elus, on ta viimane sõnum, tema varasalves või mälus näiteks selline – liiga palju tegutsemist ja liiga palju tööd ei ole hea, sest see võib meid hukata. Seega hakkab alateadvus ette viskama igasugu vabandusi ja põhjendusi, ehk teetõkkeid, miks sa midagi teha ei saa või ei vali. Vastupanu võib olla nii suur, et mingi hetk võib tulla mõistmine – wow, ma kasutan nii palju vastupunnimisele, et see on lausa tobe. Nagu see kord kui ma tegin veeseanssi ja mu klient punnitas vee all vastu (ei lasknud ennast lõdvaks).

Kui sa siis aga maha istud oma alateadvuse ehk madalama minaga ja talle ära seletad, mis toimub ning seletad miks muutus on vajalik, ning kuhu see sind edaspidi viib, siis saab ta aru, nagu väike laps saaks. Talle on vaja kõik osad lihtsalt lahti seletada. Probleem seisneb nüüd veel ka selles, et ‘alateadvusel’ ei pruugi olla vaid üks osakond, mis selle teemaga töötab. Tal võib olla mitmeid ja sealhulgas ka erinevaid tagavara osakondasid. Need tuleb kõik ülesse leida ja kas siis välja vahetada, hävitada või ümber programmeerida.

Kuidas seda teha? 

Jagan siin mõningaid oma tähelepanekuid. Kindlasti küsi ka oma kõrgema mina, oma vaimu käest, mida tema asjast arvab, sest sinu kõrgem mina omab selles vallas parimat ülevaadet. Kuna kõrgem mina on madalamale minale nagu tark lapsevanem. Ja kõik koostöös suudate kindlasti luua uue taseme või tasemed. 

Minu kogemus võib sinuga väga suuresti heliseda, kuna see on tõde. Tõel on komme inimesed helisema panna ja samas ka nad motiveerida tegutsema. Nii, et käärime käised ülesse ja hakkame pihta!

1. Kui sul on mingid mustrid, mis kuidagi ei taha lahti lasta, siis vaheta keskkonda. Vali keskkond kus on teadlikud, edukad ja väekad inimesed. Seal ei ole su vanadel mustritel ja alalhoiu programmidel võimalik ellu jääda, sest nad ei saa toitu ja lihtsalt surevad välja. Liiga lihtne? Jah ning toimib ja kuidas veel! See võib kaasa tuua mõningad kaotused ja osad inimesed tõesti lahkuvad su elust. Kedagi kinni hoida aga pole vaja ning kui sa oled neile selgelt selgeks teinud, mis sinu jaoks toimib ja mis mitte ning nad seda ei austa, siis tulebki teha vastavad valikud.

2. Hakka tegema väga intensiivset füüsilist trenni. Osad alateadvuse teetõkke programmid on sisendatud su rasvkoesse ja erinevatesse liigeste ja sidekudede ja aju vahekihtidesse. Kui sa hakkad ennast liigutama intensiivsemalt, siis lükkad need killud pinnale ja oma süsteemist välja.

Selles protsessis on väga oluline, et pakud oma kehale piisavalt puhkust, jood piisavalt tervislikke vedelikke (vett, aluselist vett – sidrunivett, korallivett või kurgivett, kookosvett jne) ja hoolitsed enda eest maksimaalselt, vastasel juhul võib päris karm üleminek tekkida.

Näiteks toon enda kogemuse. Ma olen nii suurte muudatuste keerises praegusel hetkel, et mu alateadvus pani kogu oma tagavarasüsteemid ja veel lisaks veel lisad tööle, nii võimsalt, et mul tuli selline peavalu, mis lausa niitis jalust maha ja mitte vaid tunniks paariks, vaid lausa kaheks päevaks, mis minu puhul on elus juhtunud vaid paar korda. Aitas lõdvestumine, pea massaaz, rohke vedelike tarbimine ja puhkus.

3. Selleks, et ületada teetõkked, mida su alateadvus hakkab ette viskama, istu temaga mõttes maha nagu väikse lapsega. Seleta talle ära miks see muutus on vajalik, ning mis juhtub siis kui ta ei lase sellel muutusel juhtuda. Mina pidin kohe päris pikka vestlust tegema, kuna pidin selgitama, et kui ta ei lase mul neid muutuseid teha, siis võib asi isegi minu surmaga lõppeda. Ehk siis ka tema olemasolu praeguse vormis kaob. Kui ta seda aga ei soovi, peaks ta minuga koostööd tegema. Ja seda pidin tegema nii kavalalt, et motiveerisin teda toimetama oma enda elushoiu nimel.  Ja kui see toimus, siis muutus kõik nii sees kui ka väljaspool kohe väga võimsalt. Vastupanu kadus.

4. Alateadvus on väga lihtne. Kõik mis teie ümber toimub, see on alateadvusele nagu käsn. Ta tõmbab selle kõik endasse. Kui teie ümber on inimesed, kes räägivad negatiivselt või isegi mõtlevad mitte teadlikult, siis imeb teie alateadvus kõik endasse. Alateadvus ei tee vahet, kes räägib. Seega on ülioluline juhul, kui te ei saa keskkonda vahetada, et annate oma ümbritsevatele teada, mis teie jaoks toimib ja mis mitte.

See on nagu koera treenimine. Kui näiteks teie kaaslane hakkab negatiivselt rääkima, virisema või muul moel looma teetõkkeid, siis ütlete talle, et lahkute toast, või ei kuula teda, panete käed kõrvadele ja ajate keele suust välja seni kuni see jutt tema suust välja voolab. Alateadvus on väga otseselt ka seotud pendlitega.

Kui te teete midagi enneolematut või harjumatut, tekib temas lühis ja ta võib ennast kas hetkeks või pikemaks ajaks välja lülitada. 

5. Tee oma alateadvusele, oma väiksele lapsele selgeks, et sa oled rikka vanema laps, sinu vanemaks on UNIVERSUM ja ta on külluslik ilma mingisuguste piiranguteta. Ja kuna sa oled valmis oma sünniõigust nüüd vastu võtma täies vormis, siis kõik, kes seda eitavad, nendele annad edasi oma sõnumi, kuidas ja kas sinu jaoks asjad toimivad ja ei toimi. Sa oled kuningas või kuninganna. Kollektiivteadvus ja pendlid eraldasid meid meie rikkalikust vanemast ning panid meid uskuma, et elame puudusest ja oleme oma vanemast eraldatud. Kuid see on vale. Eelmises blogis kirjutasin kuidas lasta universumil enda eest hoolt kanda. Kuid kui me ennast sellele ei ava, ei saa see juhtuda.

6. Anna oma alateadvusele käsklus, mida sa temalt ootad. Enamus inimeste alateadvus juhib neid, mitte vastupidi. Su elu muutub 100% hetkest, kui sa võtad oma alateadvuse juhtimise enda kätesse.  Psühhollogid kindlasti vaidleksid mulle vastu ja ütleksid, et see pole võimalik. Ma räägin siin aga omast kogemusest, mitte teadusest. Ma olen lihtsalt inimene ja kui see toimib minu peal, siis kindlasti paljude teiste peal, kes selleks valmis on.

Alateadvus on sinu madrus ja sina oled kapten, mitte vastupidi. Enamus maailmast elab nagu alateadvus oleks kapten. Kohe kui seda muudad, kohe järgnevad suured muutused su välises reaalsuses. Nii suured, et sa isegi ei usu kui suurelt on seda võimalik kogeda. Miks see nii hirmus on? Sest siis sa astud oma väesse ja oled täiesti kartmatu ja peatamatu. Siis ei saa ükski kollektiivteadvus või pendel või kade inimene sind enam kätte, sest sa mängid oma mängureeglite järgi.

7. Leidke kas miljonär või multimiljonär, kes võiks teid teie uuel teel toetada, nõu anda ja suunata. Leidke võimalused, mis on selleks vajalikud, et seda vastu võtta (ja alati ei pea selleks olema raha). See annab teie alateadvusele nii konkreetselt jalaga takka, et tal pole enam võimalik juhtpositsiooni üle võtta. Need inimesed, kes kuuluvad 1% maailmas, kellede käes on peamised selle planeedi rikkused, need inimesed juhivad oma alateadvust teadlikult ja loovad ka vastavat reaalsust. Teie valik on kas tahate edasi istuda seal kus olete kinni juba pikemat aega, võibolla isegi aastaid või tahate totaalselt muutuda ja edasi liikuda uude reaalsusesse, kus olete ise kunstnik ja looja ning ei lase välistel tingimustel kõike suunata.

Hiljuti lugesin Richard Bransoni artiklit, kus ta väitis, et õnn või vedamine on tegelikult olemine õiges ajas ja õiges kohas ning õigete inimestega. Kõige selle taga on tegelikult teadlik suur ja pidev töö. Ma olen temaga selle koha pealt nõus. Richard juhib oma reaalsust väga teadlikult, kuigi samas kuulatab väga võimsalt intuitsiooni ja kulgeb elu vooluga kaasa. See on uskumatu kunst, mis on teinud temast eduka ärimehe ja megahea inimeste tundja.

8. Kui hakkate tegema tugevamat füüsilist trenni, toob see endaga kaasa kindlasti ka füüsilist valu. See on täiesti okei, kuna hakkate kasutama muskleid ja kehaosi, mida tavaliselt ei kasuta ja samuti ka välja lükkama mürkide jääke nendest kehaosadest. See võtab kehal aega, sellega harjuda, seda uut tugevust üles ehitada. Ole siis selles suhtes oma kehaga hell ja hooliv, aga samas kindlasti suunav. Kui me avardume ka vaimselt, siis võime samuti kogeda valu. Need võivad kõik toimuda üheaegselt. Oluline on piisavalt puhata, piisavalt magada ja oma kehaga suhelda.

9. Ära tunne alateadvuse ees hirmu. Ühel hommikul tuli mu boss majja teisest majast ja küsis kas ma märkan mis tema juures on teisiti. Ma ei pannud tähele, et tal oli madu end käe ümber keeranud (huvitav fakt). Kuna temal hirmu ei olnud, sai ta ühenduse maoga, võttis tal õigest kohast kinni ja võttis ta kardina küljest alla. Seejärel vabastas ta tagasi loodusessse. Sinul on sama vaja teha oma alateadvusega. Seda mitte karta. Võtta kinni õigest kohast ja näidata, kes on majas peremees või perenaine ja siis lasta tal tagasi minna oma keskkonda, aga ilma hirmuta. Ja seejärel teda suunata.

10. Selle nädala kodune ülesanne on iga päev enne kui lähed magama, korda kahte sõna KÜLLUS ja EDU. Kui ärkad, siis tee sedasama. Päeva jooksul ütle neid sõnu veelgi. Hoolitse selle eest, et jood väga palju vett ja kui võimalik sidrunivett terve selle nädala jooksul. Võta see nädal, et saada tuttavaks oma alateadvusega, tema toimemehhanismidega ning kuidas talle märku anda pehmelt ja toetavalt, et sina oled majas boss.

11. Peale esimest punkti või ka teisi punkte, võid märgata oma füüsilises reaalsuses muutuseid. Osad inimesed võidakse su elust lihtsalt ära kustutada või ise ära kaduda, kuna nende roll oli seotud teetakistuste seadmisega või alalhoiuga. Osad mustrid võivad tulla päevavalgele. Ära siis ära ehmata.

12. Kui tegelete selle alateadvuse jälgimise ja muundamisega, ning treenimisega järgmise kahe nädala jooksul, siis on üsna tõenäoline, et väline reaalsus hakkab viskama võimalikke uusi lahendusi ja tulemusi. Siis on hea valmis olla ka füüsiliselt. Nii, et jalad selga ja liikuma!

—-

12 mnhts crystal coaching latest  estOlen ütlemata tänulik kõigile iganädalastele jagajatele ja lugejatele! Kui teie seas on kedagi või teate kedagi, kes võiks soovida veel liituda minu 12. kuu KIS programmiga, siis palun kindlasti jagage nendega seda infot, kuna üks koht on veel vaba. Kui sinu soovitusena, see inimene liitub minu programmiga, saad sina järgmisel aastal minult ühe isikliku üks ühele seansi tasuta  (kui tulen Eesti). Selle rahaline väärtus on 100 eurot. Loe lisa siit lingilt!

Olen väga tänulik neile vapratele, kes on mu 12. kuu programmiga juba ühinenud. See on ka mulle nagu uus algus ja platvorm nii paljudel tasanditel. Kuid kõige enam kaifin ma seda, mis toimub osalejatega.

Kuidas teadvuse nihe või tähelepanu võib juba tuua sisemisi muutuseid, mille läbi välised on palju lihtsamad sündima. Samuti naudin ma kui imeliselt koostöövalmid, austavad, vägevad, lõbusad ja julged nad on. Minu aususe tase osalejatele selle kursuse tagasisidemete on ikka kõvasti üle keskmise. Kuigi olen üsna palju pehmemaks muutunud oma töös inimestega, on mul ikkagi komme vahest anda paras müks või tõuge, nii et osaleja ise saab aru ja teeb järgmise sammu, mis viib ta tagasi Kiirteele Iseendasse. Suured tänud kõigile! KIS programm on ka väga paljuski inspireerinud viimaste nädalate teemasid siinses blogis, nii et ka teie armsad lugejad saate sellest osa!

Mida saan mina veelgi pakkuda teile, mu armsad lugejad? Jagage südamest!

PV crystalstarOlen Crystal Ra Laksmi, kes praegu treenib täies hiilguses oma alateadvust ning kuna see on nii põnev protsess, otsustasin jagada neid kogemusi ka nendega, kes on selleks valmis.  Alateadvus ei ole mitte ainult selle nädala võti, vaid selle ajastu üks suurimaid võtmeid. Nii, et kui soovid luua uut reaalsust, siis tead, millest võiksid alustada! Edu kõigile vapratele teekaaslastele!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This