Select Page

00mexicocitymorningSelle nädala üks fookuspunkte on kuidas aktiveerida oma sisemist ja välimist maagiat ning räägin ka sellest kuidas teha teadlikke valikuid ning kuhu see viia võib. 

00wingsof desireKõik on energia

Kui teada ja elada sellest tõest lähtuvalt, muutub kogu elu ja maailm väga lihtsaks. Inimene, kes on teie ees on tegelikult energia kogum, kes on valatud teatud vormi. Kui teil on nüüd selle inimesega suhtlemine või koostöö või mingil muul moel vaja asju ajada, siis kuidas seda teha kõige õnnestunumalt?

Kõigepealt oleks soovitav see energiakogum teie ees üle skännida. Võtta sisse kogu informatsioon, mis tuleb välisest – kehast, kehahoiust, liigutustest, hääle toonist, silmavaatest jne. Seejärel tunnetada kus on tema nõrgad kohad ja kus on tema tugevad kohad ning kuidas nende vahel leida kuldne kesktee.

Kui ma saabusin Atlanta lennujaama ja avastati, et mu vana pass aegub viie päeva pärast isegi kui ütlesin neile, et uus ootab saatkonnas, siis vaadati mind kui naiivitari, et kes ma selline olen, et loodan, et saan maalepääsu loa?

IMG_7277Kuna USAsse maaletuleku protseduurid välismaalastele on nüüd muutunud lennujaamades, siis seda solgutamist oli päris üksjagu. Lõpuks juhatati mind ühte ülekuulamisruumi. Seal oli minu ees ilus mustanahaline ametnik, kes hakkas siis küsima väga detailseid küsimusi. Ma sain aru, et temast oleneb kõik.

Tegin oma esialgse skänneeringu. Jälgisin kõike. Seejärel hakkasin tegema energiate liigutamist ja oma maagia aktiveerimist. Tema rääkis edasi. Siis ta küsis mis mu töö endast kujutab. Ma selgitasin, et teen palju asju online ja panustan inimeste heaolusse neid nõustades. See oli üks väheseid lauseid, mis oli mu päästja. Seejärel ta ütles, et saab anda mulle vaid sissepääasu viisa vaid passi aegumiseni. Ma ütlesin, et see ei sobi mitte, et kas rohkem ei saaks. Seepeale rääkis ta 3 nädalast. Ma polnud ikka rahul. Siis vaatas silma ja lõi 3 kuu viisa passi ja soovis head teed.

travelquoteSamal ajal kui ootasin oma aega ülekuulamiseks lugesin minuteid, et kas jõuan oma järgmise lennuki peale. Kuna ma polnud selles kindel, hakkasin jällegi tegelema oma maagiaga ning palusin, et lennuk mis peaks väljuma NYCi jääks natuke hiljaks väljumisega. Kuna aga sain ülekuulamiselt päris ruttu tulema, siis kui jõudsin oma väravani, tuli välja, et lennuk oligi hilinemas oma väljamineku ajaga, sest ma ju ei korrigeerinud oma soovi. Te võite ütelda, et see on vaid ettekujutus ja juhus. Aga ma ütlen teile, et oma paljude reisimiste jooksul on see toiminud absoluutselt 100% iga kord, siis mina ei näe seda enam kui juhust, vaid teadlikku energiate liigutamist.

cityviewJärgmine katsumus oli New Yorgis. Esimesel päeval polnud mul telefoni ja kohalikku numbrit. Kaotasin kontakti oma sõbrannaga, kellega pidin kokku saama. Hakkasin liikuma sisemise juhise järgi ja 7 minutit hiljem jooksin temaga kokku. Juhus? Olen linnas, kus on 8 miljonit inimest. Vaevalt.

New York on väga huvitav linn, kuna siin on totaalne kaos enamus ajast, aga kuidagi inimesed oskavad voolata ja kulgeda. Vahemaad on pikad ja oma otsuseid tehakse vahemaad arvestades. Kuid selles tohuvabohus toimub pidev kulgemine ja kaosest saab hetkeks kord, et siis edasi liikuda.

Kogu vägi seisnebki selles, et mitte energiatele vastu töötada ja punnitada, vaid igal hetkel kuulata mis info meile räägib ja sinna kulgeda. 

nychomeKuidas teha teadlikke valikuid?

Seekord tegin mitmeid kohtamiste katseid oma profiilidega netis kõigepealt ja seejärel kuidas sealt välja valida konkreetseid kandidaate. Eile õhtul oli mul ees 5 erinevat võimalust. Osad olid kõik risti põiki vastu suundades. Mina olin Manhattanil Central parkis, nemad olid Queensis või Brooklynis. Lõpuks kui suundusin sügavuti iga üksiku detaili peale, siis tuli sellest välja väga huvitav kompott. Ma valisin kõik need osad, mis väga tugevalt helendasid ja kellega tunnetasin on ka sügavamaid ja pikemaid tulevikuperspektiive. Ning kokkuvõttes ei pea kahetsema. Kohtamist nagu olen teinud New Yorkis, pole ma kuskil mujal planeedil kogenud. See on võrratult kaootiline ja võrratult ilus ning maagiline. Osad nendest valikutest, mis ma eile tegin, tundub, et annavad ka tuleviku ärivõimalusi ja koosloomet.

Üks võti sellel teel valida teadlikult ongi kuidas valida need inimesed oma ellu, kes tõeliselt on sinuga ühel leheküljel ja oskavad sind hinnata ja su väärtust märgata ning austavad sind igal moel. See on tõesti selline tunne, nagu oled leidnud oma hõimu. Ja see on üks peamisi võtmeid teadlike valikute tegemisel ja uue teadliku tuleviku loomisel. Proovige järele!

konsulaatÕigel ajal õiges kohas

Sain aru, et New York minu jaoks aitab kinnistada mu maa elementi praegusel hetkel ja kui seekord siia maandusin, tundsin end täiesti kodus. Ma olen kindlasti siin elanud mitmete eelnevate elude jooksul. Mul oli selline tunne, et esimesed päevad olin lausa lihtsalt New Yorkist pilves. Ei mingit alkoholi ega muid mõnuaineid, vaid üks jalutuskäik Manhattanil. Eelmise korra jalgsiseiklused Manhattanil andsid mulle kindluse selles suures kaoses üles leida detaile ja maju ning kohti, ning nüüd seiklen ringi siin nagu vana kala.

Kui saabusin NYCi sain kutse tulla Eesti Majja Eesti presidendi vastuvõtule. Seda ei lasknud ma endale ütelda kaks korda.

Ma ei teadnud, et see sisaldab endas võimalust teha presidendiga koos pilti ja samuti tema kätt suruda. Kui paljud eestlased on tegelikult presidendiga kätt surunud? Seda enam, et tegu oli Toomas Hendrik Ilvesega? Mehega, kes on väga globaalne ja avara maailmapildiga. Tema kõne oli väga vahva ja samas ka tõsiseid fakte täis tipitud.

jansameumruSelle sündmuse ajal kohtusin üle aastate Jaanika Peerna ja tema armsa poja Umruga. Jaanika oli minu jaoks väga oluline sõnumitooja aastal 2000, kui hakkasin käima tema kunstiklassis ja pärast kutsusin ta oma raadiosaatesse külla. Oleme mõlemad globaalsed eestlased, kes tiirlevad eri orbiitidel ja nüüd maandusime koos New Yorki. See oli väga vahva vestlus ja taaskohtumine. Umru ja minu poja Sandri ealine vahe on vaid üks aasta.

Seejärel tuli minu juurde Eliis Keidong, kes ütles, et tundis mu ära, kuna käis kunagi mu sündmusel Saaremal. See pidi olema aastal 2007. Uskumatu! Jagasime mis vahepeal juhtunud on meie eludes ja mis praegu teoksil. Vestlus lõppes isegi võimalike tuleviku koostöö variantidega.

pealikukoneSeega, kui teile tuleb kutse minna kuskile, mis tekitab väga eleva tunde sisemiselt, oleks tark sinna minna, sest eal ei tea kellega seal kohtuda võite ja mis sealt vajalikud järgmised sammud tulevad. Iga inimene, iga helin on oluline meie teel. Eriti kui soovime järjest rohkem liikuda iseenda tõelise olemuse sügavustesse. 

crystalnycOlen Crystal Ra Laksmi. Globaalne maailmarändur, kelle parimaks sõbraks on julgus astuda tundmatusse, seda mitte ainult emmata vaid ka temaga lausa julgelt armatseda. Sellest sünnivad uued ideed, mõtted ja tulevikud. Ja igaüks, kes on avatud vastu võtma oma sismisi seemneid, saab need pista oma sisemistesse aedadesse sügavasse maapinda. Et kasvatada õisi ja vilju, mis loovad uusi maailmu.

volurite kursus1Kui soovid rohkem teada maagilistest trikkidest, osta endale ‘Uue ajastu võlurite käsiraamat’ või ka uus e-raamat ‘Kuidas suhelda asjade ja vaimudega ning energiatega ning kuidas see võib muuta su elu? Mõlemate raamatute üksikhinnaks on 20 eurot tükk. 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This