Select Page

sunsetrainbowSelle nädala võtmed võtavad luubi alla kuidas universumil lasta enda eest hoolitseda ja kuidas uue ajastu valem: kakti + katki = terve. Uuri järele mis on selle nädala võimas kodune harjutus, mis võib sul nii mõndagi muundada paremuse poole ning oma kehasse maanduma kutsuda. Loe ja jaga! Imelist nädalat kõigile! Lase universumil enda eest hoolitseda

Üks moodus elada kergemat elu on lasta universumil enda eest hoolitseda ja oma kätel kanda. Kuidas seda teha?

Esiteks on vaja õppida küsima ja oma vajadustest ülevaadet omama. Universumi üks lihtsamaid seaduseid on ju tegelikult kõigile tuntud – küsi ja sulle antakse. Ja kui sa küsid selgelt ja konkreetselt, siis antakse tavaliselt rohkemgi.

zpvjungle walkKuid kui universum tuleb su uksele koputama ja kedagi pole kodus ja ust ei avata või isegi kui keegi on kodus ja ikkagi ust ei avata, siis ei saa sa vastu võtta seda, mida tal sulle anda on. Kui see aga kordub mitmeid kordi, lõpetab universum koputamise su uksele. See võib lõppeda aga väga kurvalt.

 Esimene komistuskivi ongi vastuvõtmine. Võta oma järgmise nädala fookuspunkti vastuvõtmine kui kvaliteet. Pane kirja kui kergelt sa võtad vastu – olgu siis tegu komplimentide, kingituste, tassi kohvi või autosõitu. Kui te seda kõike väga pikalt ja korralikult treenite, võite saada super vastuvõtjaiks. Siis on aga võtmeks see, et mitte midagi, mis teile antakse (ja seda hakkab juhtuma järjest rohkem ja rohkem) ei tohiks võtta iseenesestmõistetavalt. Kui te hakkate asju, inimesi ja kõike võtma iseenesestmõistetavalt, siis annab universum kohe paraja laksaka ja õppetunni ning võib võtta kõik mis tuleb või teil juba on loodud korraga ära. Mis ei ole muidugi ka maailma lõpp kuna kõike saab ju uuesti luua, aga võib tekitada päris palju ebamugavust ja päris pikaks ajaks.

Mismoodi siis see universumi hoolitsemine välja näeb?

pv ososviewfoodOlen siin blogis jaganud mõningaid lugusid kuidas mina seda oma elus olen kogenud. Praegu on jällegi mitmeid näiteid tuua.

Selle aasta alguses käisin Guatemalas, kus kogu reis sai kaetud minu sõbra poolt, alates lennukipiletitest kuni söögi ja majutuseni välja. Maikuus sõitsin New Yorki stand by piletitega (ca 30 eurot edasi-tagasi) ning elasin erienevate uute tuttavate ja sõprade pool, sellega kokku hoides ca 4000 usdi.

atitlanwomancarriesontheheadHiljuti käis mul külas üks vahva sõber Euroopast. Ta tahtis tulla just sel nädalal kui ma pidin minema Puerto Vallartasse oma otsi kokku tõmbama ning kui temaga seda arutasin, oli ta valmis tulema ja seejärel järgnema mulle ka Mazatlani. Kuna ma pakkusin talle kõijal väga head majutust ja seda tasuta ning olin talle seiklusjuhiks nii Puerto Vallartas kui ka siin, siis mõtlesin talt küsida, kas talle oleks okei katta transpordikulud ja samas ka toidukulud sellel ajal kui ta siin minuga aega veedab. Kuna ta oli viimasel ajal ka saanud suurema summa raha, siis see ei olnud tema jaoks probleem ja ta tegi seda heameelega.

pv puntabeachNii sain tänu temale teha mõnusa seikluse oma lemmikkohtadesse Puerto Vallartas ja kõik kulud said kaetud tema poolt. Kui jõudsime tagasi siia Mazatlani, siis maksis tema ka takso eest, et jõuaksime majja (asub ca 25 km linnast väljas mere ääres). Sedasi kinkis universum mulle terve nädalaga ca 400 dollarit. Olen väga tänulik. Ja mul oli terve see aeg väga lõbus olla jaka tema nautis igat hetke ning minu üleminek siia kulges väga sujuvalt ja ma võiks ütelda kuningannalikult.

sushiKuna meie auto siin on siiani paranduses peale uputust, siis tuli kord automehhaanik meile näitama osasid ja küsima lisainfot. Kuna ta sõitis tagasi Mazatlani, kasutasime kohe juhust, et küsida, kas saaksime minna Mazatlani koos temaga, tema autos. Tal polnud selle vastu midagi. See oli meile rahaline võit ca 35 dollarit. Peale seda saime toidupoes käia nii nagu ka sushit sööma minna ja tagasi tulla taksoga.

 Oluline on, et kui sellised võimalused ennast esitlevad, et me neist kinni haarame, mitte ei krimpsuta nägu. Üks selline võimalus võib viia teiseni ja kolmandani ja nii luua veel mitmeid võimalusi.

Las järgmisel nädalal universum olla sinu neitsi, kes sinu eest hoolitseb täiel määral. Ja iga kord kui vastu punnid, siis anna endale pepu peale laks!

Selle nädala kodune harjutus

rainbowEelmisel nädalal andis vaim mulle väga huvitava õppetunni. See õppetund avas väga mitmeid kihte ja ma leidsin angu suure pommi enda seest, mis tänu teadlikule juhendamisele oli võimalik lahti ühendada ja ära lahustada. Aga see situatsioon tõi minuni ühe väga huvitava kogemuse ning harjutuse, mis võib teidki armsad lugejad praegustel pöörastel aegadel aidata.

 1. Kui võimalus kavanda endale liikumiseks ca 1 tund vähemalt. Kui saad, mine mere äärde või siis metsa või kuskile kus saad olla looduses ja omaette.

2. Hakka kõndima. Kujuta enda ette või kõrvale oma ideaalset partnerit (tavaliselt vastassoost). Tutvu temaga esimese 15 minuti jooksul. Küsi tema kohta küsimusi ja uuri kes ta selline on. Tee talle olemine sinuga mugavaks.

3. Seejärel kuna, ta on osa sinu sisemisest mehest või naisest, hakka temalt pärima, kas ja mida ta sinu kohta teab ning mis komplimente ta sulle ütelda võiks.

4. Viimane osa sellest kõndimisest näebki välja nii, et kujutad ette, et hoiad oma sisemisel mehel või naisel käest kinni ja kuulad tema komplimente samal ajal kui jalutad. Kuula oma vaimu juhatust, kuidas see kõige paremini kõlaks ja vastuvõetavam oleks kogu su olemusele. Minule sobis kui ta ütles enne mu nime ja siis komplimendi, nagu näiteks nii:

Crystal, mulle meeldib, et sa oled nii intelligentne! Iga korra peale vaata talle silma ja ütle – aitäh.

Crystal, mulle meeldib, et oled nii seiklusjanuline! – Aitäh!

Crystal, mulle meeldib, et sa oled nii hulljulge! – Aitäh!

Crystal, mulle meeldib, et sa ei jookse enam oma hirmude eest ära! – Aitäh!

Crystal, mulle meeldib, et sa oled nii tugev ja sitke!- Aitäh!

Hea on kui see komplimentide osa kestab miinimum 30 minutit. Ja oluline on, et neid tuleks juurde ja juurde ja kogu aeg, nii et ei peatu. Komplimendiks võivad olla ka kõige väiksemad asjad – nagu naerukurrud, sünnimärgid jne. Lase sellel vabalt voolata ja vaata mis välja tuleb. Proovi end totaalselt komplimentidega üle valada.

Mingi hetk võib tekkida probleem, sest tundub nagu midagi pole enam ütelda – nagu kõik komplimendid said otsa. See on huvitav hetk, sest me ütleme enamuses ikkagi endale nii palju kriitikat komplimentide asemel. See on hea võimalus see ümber pöörata ja hoopis vastupidist ütelda.

Probleem ongi sageli selles, et me võtame teiste väliste inimeste tagasisidet väga tõsiselt ja isiklikult. Kui me aga tugevdame oma sisemist suhtlust ja just eriti oma sisemise mehe ja naisega, siis me õpime ennast ise defineerima ja see, mis teised ütlevad, ei kõiguta meid enam üldse. Selleni võib tee olla väga pikk, aga harjutamine teeb meistriks. Ja see harjutus võib olla üheks vajalikuks tööriistaks! Mõnusat nautlemist! Ja olge nii armsad ning jagage ka kuidas see toimis. Võib ka juhtuda, et kui teete seda harjutust regulaarselt hakkate kogema, et inimesed ütlevadki teile rohkem komplimente ja märkavad rohkem kõike head ja paremat. See on aga ju ainult imeline!

Uue ajastu seadus: katki + katki = terve

pv black white artLoogiliselt võttes ei saa see ju nii olla, kuid uues ajastus on see võimalik. Kui kohtuvad kaks inimest, kes on täiesti haavatud ja vigastatud, siis tegelikult saavad nad teineteist abistada ja inspireerida sel moel, et nad saavad tegelikult teineteist terveks ravida. Kui me oleme haavatud, siis ei pruugi me tegelikult näha neid osasid endas, mis jätkuvalt uusi haavasid tekitavad või siis kuidas tervendada olemasolevat haava, kuna valu võib olla nii suur ja tugev. Kui aga teine inimene, kes on ka haavatud seda kõrvalt näeb, siis võib tal olla kas sama kogemus või teine perspektiiv, mis juhul kui see on teadlik ja tark, saab tegelikult aidata teisel august välja ronida.

See on minu isiklik kogemus viimaste aastate jooksul olnud, kus see valem on korduvalt toiminud. Kuid on väga oluline, et kas üks neist või siis mõlemad korraga on teadlikud kas teatud osadest või siis kõigist osadest ja püsib kindlalt kahe jalaga maas.

0000orbstwinsKui peegeldamine hakkab toimuma vaid pimedusest või alateadvusest, siis on kõik segaduses ja pea peale pööratud. Seega, iga inimese peamine ülesanne oleks tegelikult hoolitseda oma teadlikkuse tõusu eest. Kuidas seda teha? Lugeda erinevaid raamatuid, selle kohta infot uurida, oma kogemusi läbi seedida teadlikult ja uued valida teadlikult.

Meeles pidades, et loomisvalem loob läbi mõtte, sõna ja teo mis loobki tulemuse. Nüüd kuna oleme maandumas rohkem oma kehadesse, siis on vaja eelkõige rõhuda kogemusele. Kui midagi teie elus ei manifesteeru, siis tuleks luua kogemus ja sellest lähtuvalt ei jää tulemusel muud üle kui end vormi valada.

 Aitäh kõigile armsatele lugejatele ja ka vapratele, kes on nüüdseks otsustanud liituda minu 12 kuu programmiga. See on juba olnud väga põnev ja tõotab veelgi põnevamaks muutuda. Ilusat uut nädalat kõigile selles septembrikuus! Jagage ka oma kogemusi ja mõtteid kommentaarides!

crystalsmilepolaroidOlen Crystal Ra Laksmi – nagu väike kristall, kes poleerib oma nurkasid, puhastab ära tolmu erinevatelt kihtidelt, sest mida puhtamaks see saab, seda rohkem valgust ja päikest see laseb endast läbi ja seda rohkem saab see kristall projekteerida ja peegeldada seda maailmale tagasi.

 Aastaid tagasi käisin ühel koolitusel, kus paluti kaevata maa sisse kristalle. Minu keha aga tõrkus seda tegemast. Mu vaim ütles, et me ise, igaüks meist on inimkristall ja mida me peaksime tegelikult kõik tegema on rafineerima ja defineerima ennast ise ja läbi selle valgustuma järjest rohkem iseendaks igal võimalikul tasandil. Mida rohkem tasakaalu meie inimkristall endast välja peegeldab, seda rohkem suudab see luua uut maapealset paradiisi kus luik, haug ja vähk lähevad kõik ühes suunas, tehes imelist koostööd ja luues uut maailma, mille sarnast, me pole isegi unes näinud.

See aga on kollektiivteadvusele ohtlik. Seepärast on tark seda teha nii targalt, et see tundub nagu kõige tavalisem muinasjutt, mis tegelikult aga muundab mitte ainult üksikisikuid, vaid kogu maailma läbi nende!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This