Select Page

orummountsideSelle nädala alguseks kasutaksin mõttetera Donald Trumpilt, mis ütleb, et kui sa oled huvitatud tasakaalustama tööd ja lõbu, siis lõpeta nende tasakaalustamine. Selle asemel tee oma töö rohkem nauditavaks! 

Selle nädala võtmed räägivad enesekehtestamisest, oma väe koju kutsumisest ja muudest põnevatest elementidest! Loe ise ja uuri järele ning jaga ka teistega!

See on huvitav, et selle nädala teema on just selles lauses väljendatud.

1aquariumcinemaMinu praeguses töös on kõik ühendatud – nii töö kui ka lõbu. Kui olen siin oma bossile olnud Utah’s autojuht, olen saanud tutvuda uute kohtadega ning inimestega ning isegi väljas tantsimas käia. Kui paljud käivad koos oma bossiga tantsuklubis? Ja sedasi on emotsionaalne hoidla kogu aeg täis ning inspiratsioon tööks on kogu aeg laes. Nii, et proovige ka! Mis energia ja ruum ning teadlikkus saab igaüks meist selleks olla, et seda oma ellu tõmmata?

orummountainKeskkonna mõju meie arengule

See on võti, mis ei ole ainult järgmise nädala teema vaid tuleviku teema nr 1. Tuleb leida see koht, kus meie tingimused ja vajadused saaks täidetud. Mina sain NYCis olles aru, et mul on vaja leida oma hõim, kus on nii naised kui mehed, kes oskavad mind toetada ning minu sisemist ilu vastu võtta ja sellega kaasa heliseda. Ja ma leidsin nad sealt ülesse. Uskumatu! Nii suurest massilisest linnast. Kui NYC helises minuga väga siis Utah on nagu teise äärmuse teine ots. Siin pikalt elada ma kindlasti ei suudaks ja minu kasvu see piirkond ei soodustaks. Ja läbi nende kogemuste – mis meile sobib ja mis mitte – mis helisema paneb ja mis mitte, saamegi aru, kus meie kasvulava või kasvulavad asuvad. Oluline on need katse õnnestumis meetoditega üles leida ja siis seal oma seemned mulda pista. Ma olen toitnud oma NYCi aeda juba 2 aastat ja nüüd hakkavad ka vaikselt viljad kandma. See on nii rahuldustpakkuv tunne!

Miks siis Utah minuga ei helise?

Utah on küll nagu Norra ja loodus on siin väga vägev – megavõimsad mäed ja orud. Siinses osariigis elab väga palju mormoone. Mormoonide religiooni lugu on päris huvitav, kuid minu vaatenurgast lähtudes põhineb valel. Ja siinses osariigis on miljoneid uskujaid. Siin ringi liikudes on tunda väga suuri piiranguid õhus ja energia on tagasihoidev. Sõna ‘seks’ kõva häälega ei tohi väga ütelda ja kõik sellega seonduv on tabu. Kuid huvitav on ka see fakt, et siinses osariigis on väga populaarseks muutundu swingers klubid ja nende eluviis, mis on teises äärmuses, ehk siis paarid valivad endile mängulustiks teise paari ja siis seksitakse ning vahetatakse mõlemaid partnereid. Käisin ka siinses polü klubis, aga see tundus väga imelik. Inimesed suhtlevad väga aeglaselt ja katkendlikult ning nagu mööda. Kui NYCis panin kohtumise paika siis see ka toimus, kui just NYCi kaos midagi sassi ei löönud. Aga siin asjad lihtsalt ei vormu. Kõik on megaaeglane nagu mingi pigi sees. Huvitav kuidas on võimalik erinevaid osariike tajuda.

officeviewNüüd on vaja valida need aiad, kus mu seemned tunnevad toetust ja hoolt, ning soovivad seejärel kasvada ilusaks puuks või taimeks, et tuua rõõmu nii mulle kui kogu maailmale. 

Maa elemendi järeleaitamistund
Selle nädala võtmeks nii nagu ka järgnevate aastate oma on tegelikult oma maa elemendi integreerimine seestpoolt välja ja väljastpoolt sisse. Kuna see on ikkagi väga intensiivselt päevakorral, siis ma toon selle siin veelkord välja kuigi olen sellest ka eelnevalt oma blogis juttu teinud.
outoffocusnycchaosMinu enda elus on selleks olnud praktilise elu ja süsteemide integreerimine. Selleks, et me saaksime liikuda uue ajastu lainesse igale tasandile, on vaja täielikult integreerida ja selgeks saada vana ajastu süsteemelemendid, kuna need on uue laine essentsiaalsed süsteemi põhielemendid.
Enamus inimesi saavad kohustuslikus korras selgeks vaid mõned osad vanast süsteemist (nagu arvutamine, lugemine, kirjutamine, arutlemine jne), kuid vajalik oleks saada põhiosade ning lisaelementide täielik tundmaõppimine. Mida ma selle all mõtlen?
Uue aja peamine element saab olema vee element ning samuti õhu element, mis on väga lendlevad ja voolavad ning kulgevad. Aga selleks, et seda saaks teha väga tasakaalukalt on vaja integreerida maa element oma täiuses alates sokipesust kuni arvutitabeliteni välja.
Kui süsteemid ja struktuurid on paigas, siis saab sellele ehitada oma südame unistuste lossid. See tuleb need aga ka energeetiliselt ära laadida ehk kokku koondada erinevad osad, mis on aktiveerivad ja energiat tõstvad. 
000richarcheckIgaühe ellu visatakse nüüd elemente, kus tuleb need järeleaitamistunnid ära teha. Mõnikord võib see tulla ka ebameeldival kujul – kas vanad laenud või kohustused mis tuleb ära maksta või siis kohtuskäigud vms. Siis nii nagu võitluskunstides, ei ole kasu sellele vastu võidelda, vaid sellega kaasa kulgeda ja seejärel teha ootamatu liigutus, mis viib teise osapoole tegelikult oma keskmest välja. Ja siis saab oma asjad paika paigutada. 
Spontaansus süvendab suhteid ja kui tekib küsimus kuhu liikuda, on soovitus liikuda sinna, kus kõik kulgeb kergemalt ja tõstvalt.

Kui vägi läheb kodust ära

Sellest olen ka eelnevalt juttu teinud, aga oluline on seda veelgi korrata, kuna see järjekordselt ülesse hüppab.

2mekareenchicasMis juhtub kui satute situatsiooni, kus teid pannakse enda eest seisma? Kas jooksete ära või olete sellega silmitsi?  

Kui teie vägi on kodust, teie kehast ära, siis ei saa ennast kehtestada. Siis tõmbate oma ellu inimesi, kes teid ise paika panevad, kuna teie neid paika ei pane.

Kõrvaloleval pildil on minu uus sõbranna siin. Ta on üks esimesi naisi, keda olen näinud tegutsemas totaalse kuningannana, ennast kehtestades. Ma arvasin, et mina kehtestan ennast juba päris hästi, kuid tema on selles ikka täiesti kodus. Mul on selline au tutvuda tõeliste kuningannadega nagu tema ja neilt õppida.

Kogu selle seikluse eesmärgiks on saada selgeks, kes on sinu autentne sina ja mida tema heameeleks ära teha saad ja valida saad. Kui sa seda ei tee, siis astutakse sulle jätkuvalt.

Dr Phil on ütelnud, et pole olemas ohvreid, on vabatahtlikud. Ära mine kaasa vaid selleks, et inimestega läbi saada. Rahu iga hinna eest pole üldse rahu.

Enesekehtestus on jätkuvalt väga suures fookuses ja pane julgelt oma piirid maha.

Kes austab sind sellisena nagu sa oled? 

1utahsignInimesed, kes teid alla suruvad, teevad seda seepärast, et neil on endal kompleksid ja ebakindlus. Kui sa oled juba enda väega üks siis miks sa peaksid kedagi kuskile alla suruma? Kui sa aga vastupidiselt neid ülendad ja usud nendesse, siis ei tõsta sa mitte ainult ennast, vaid ka teist ning sealhulgas paljundad energiaid. Ja selleks, et seda teha polegi palju vaja teha. Mõnikord piisab vaid mõnest sõnast, pilgust, väiksest kingitusest. Ja kui sa teist ülendad, siis puhkeb ta õitsele. Igal tasandil. Need, kes sind austavad nii nagu sa oled ja ei suru sind kuskile oma pilti, on need, kes sind tõeliselt väestavad ning kasvada aitavad. 

1utahviewSinu järgmise 3 kuu tuli

Mis on see, mis sind põlema paneb ja su entusiasmi täielikult üles äratab? Pane sellele kogu oma fookus järgneva kolme kuu jooksul. Vaata mis juhtub!

Transformeeriv kvartal 

Kui arvasite et see pool aastast on olnud väga intensiivne ja võibolla nüüd saab natuke jalad seinale visata, siis üsna tõenäoliselt mitte. Tõotab tulla väga transformatiivne sügis. Avatud meel ja energiate kuulamine on väga olulised võtmed sellest uuest transformeerivast tunnelist läbi käia. Nii, et soovin kõigile imelist tundmatuse suudlemist ja võimalusel isegi rohkemat!

Selle nädala kodune ülesanne

Kui jõuate foori taha autoga, vaadake kõrvalautos olevat juhti ja naeratage! Vaadake mis reaktsioon sealt tuleb.

Kui olete jalakäija, siis minge üle tee ja ütelge osadele inimestele tere. Vaadake mis juhtub.

Kui keegi tere vastu ütleb, on nad kindlasti lugenud seda blogi või siis on lihtsalt julged.  😉

crystalsmileOlen Crystal Ra Laksmi. Julge transformaator, kes käib läbi pimeduse tunnelite, valguse paradiiside ja siis leiab need tiivad, mis viivad ta koju endasse. Seal kus on turvaline, rahu ja õndsus. Nii nagu prillidegagi mis otsa ees kui neid otsid, nii ka koduga. Seda ei pea kaugelt otsima. See on meie endi südametes. Imelist kojujõudmist kõigile!

Kui siinsed postitused sind inspireerivad, palun jaga neid postitusi ja palu inimestel seda oma lehtedel jagada!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This