Select Page

IMG_7602Selle nädala võtmed avavad mitmeidki uksi. Tuletades meelde kui oluline on oma katsumuste eest mitte ära joosta ning oma õppetunnid ära õppida. Meeldetuletus kuidas rahaga survestamine pole kunagi vaimust. Kuidas tantsida ennast kaosest korda ja korrast kaosesse? Miks ei ole kasulik emotsioonide eest põgeneda? Räägin ka uue ajastu suhetest, rasestumisest ja naiste rollist selles ning kuidas uued prillid võivad anda mitte ainult uue nägemise vaid ka uue elu!

Lõpeta põgenemine ja seisa silmitsi oma katsumustega ja õpi oma õppetund ära!

Panin tähele, et viimaste aastate jooksul olen sageli põgenenud katsumuste ja hirmude eest. Kuid kurb lugu on see, et nad jälitavad seni kuni sa nendega täielikult silmitsi seisad ja oma õppetunnid ära õpid. Mitmed mu tutvusringkonna tuttavad ja uued sõbrad on kogenud sama. Vaim ei lase enam põgeneda. Vaim juhendab sinna, kus on vaja erinevaid energiad kas kristalliseerumiseks, kullastumiseks või siis on selle inimese energiat vaja sinna konkreetsesse kohta.

sunsettopJagan oma kogemust sellest vallast.

Utah näiteks on väga konservatiivne osariik USA-s. Siin elab väga palju mormoone ja seks on tabu. Isegi selle sõna mainimne on tabu. Seks on okei, kui sa oled abiellunud (aga enne abielu mitte). Lisaks on see, et need, kes on siia kolinud, on kolinud enamasti majanduslikel põhjustel (siin on odavam elada), mis tähendab seda, et paljudel on vaesuse teadvus ja kui sellise teadvusega inimesi on väga palju, siis see kõik paljuneb ja võimendub.

nyctowerNäiteks energia on järjest rohkem tasakaalukam, kuna ma leian tööriistu ja võimalusi ennast maandada. See on väga oluline. Arvatavasti oli mul Mehhikos liiga palju vee ja õhu elementi, seega tuli vajadus minna NYCi (passi järele) ja sealt sain hulgaliselt maa ja tule energiat (raha, majanduslikud teemad, paberite ajamine, praktilised asjad, äri kohtumised, lisaks hästi kirglikud inimesed igal tasandil, kellega kohtusin (see on tule element)), nii nagu ka tegelikult siit, kus on mäe energiat palju (Utah), kus on palju meesenergiat. See on ka väga suur meesenergia tervendamine, see mis toimub mu bossiga on väga suur ja karm muundamine, kuna ta käib läbi oma mineviku asju ja puhastab oma valu ja see puhastab ka mind, kuna me oleme ju kõik üks. Seega on vaja kõigest sellest olla kogu aeg teadlik.

Eelmisel nädalal olin mingi hetk murdumise ääre peal. Aga siis helistasin oma vaimsele nõustajale, sest ma ise ei näe oma tulevikku ja tema pilguheit aitas maanduda rohkem ja aru saada mis toimub, ning samuti mitte põgeneda. Vana mina tahtis põgeneda, sest katsumused olid liiga suured. Nüüd on iga päev olnud eriline kingitus ja põgenemine oleks olnud väga rumal. Nii, et edu meile oma katsumustega kohtumisel ja õppetundide ära õppimisel!

moneybagRahaga survestamine pole kunagi vaimust

Mida aeg edasi, siis iga päev toob meile uusi võtmeid läbi vaimu. See on nagu suur vaimne orienteerumismäng.

Jagan nüüd siin mõningaid mõtteid sellel teemal. Kui keegi sind survestab, siis pole see kunagi vaimu kutse. Vaimul on aega ja küllust küll.

Minu parim külluse valem nii endale kui teistele on – tee seda, milleks oled siia tulnud, seo kokku kõik oma talendid, oma oskused ning siis vaata mis sellest välja vormub ning liida sellesse oma süda ja vaim ning edu on kindlustatud, isegi kui see ei pruugi kõik tulla väga lepase reega. Sest tavaliselt mis siis juhtub, ongi see, et kõik hakkab voolama ja looma sulle seda mida vaja.

Kuna ma olen seda ise korduvalt kogenud ja mitte ainult väikses mõõtmes, siis tean, et see pole mingi sõnakõlks. Nii, et leidke oma platvorm, astuge julgelt sellele, õppige seda detailselt tundma, kuulake oma südant ja vaimu. Kui paned igapäevaselt rohkem fookuse oma talentide, oskuste lihvimisele ja koostööle, siis iga samm sellest toob sulle küllust. Ma olen seda korduvalt kogenud. Proovi järele! Isegi üks väike mõte võib kõik keerata toimima.

Näiteks Londonis hakkati korjama parkidest üksikuid kindaid ja sokke mis inimesed olid kaotanud ja seejärel pandi erinevad paarid paari ja neid hakati müüma. Kogu projekt sai megatoetuse ja tähelepanu osaliseks. Vaata selle kohta lisainfot siit!

Või näiteks meie eestlasest andekas Karl Annus, kes hakkas Eestis arendama puidust prilliraame (kohtusin temaga Londonis). Tema hobi, professioon, ja niisama mänglevalt toimetamine nendega oli varsti sellise nõudmise tekitaja oma prillide järgi, et ei jõudnud ära toota. Praegu on tema toode megapopp ja varsti on ta kindlasti miljonär. Tegelikult on vaja vaid ühte toodet ja ühte mõtet, see võib juba olla alus! Vaim annab sulle selle kui kuulad ja oled olemas ja orava rattast välja astud!

greenlight captain of your boatSelle nädala kodune harjutus

Kirjuta ülesse kõik oma talendid, oskused ja tegevused ning olemised, mis tekitavad sulle hea enesetunde, aeg kaob, naudid selles olemist ning tunned nagu oleksid omas elemendis. Kui sa selle ühe lehe peale valmis saad, siis hakka sellesse tõmbama igalt poolt energiat. Väesta ja võimenda seda ning saada seejärel igale poole universumisse piisad tagasi, nii et ta võib sulle tuua need võimalused, inimesed ja külluse mida sinu teele vaja on!

00palmsunderslidecolorTants kaose ja korra vahel

Enamus inimeste üks suurimaid hirme on olla haavatud või haavatav ja seda maailmaga avalikult jagada. Vaadake näiteks Facebooki. Kui paljud inimesed tegelikult jagavad oma tõelisi tundeid seal? Enamus proovivad teha hea näo ja jagada vaid positiivset või teadlikku, nii et oleks sotsiaalsete normidega kooskõlas.

Mis toimub ongi, et me paneme tohutu energia kaitseraamidele, mis meie ümber on kas energeetiliselt või siis muul moel (mõni inimene tekitab endale ekstra lisakilod, et end kaitsta ja polsterdada).

Kui ma hakkaksime ennast avalikult jagama, mis toimub ongi see, et kõik see mida jagame, peaks olema ka valmis vastuvõtuks teistelt, igasuguste hinnangute ja ka hukkamõistu jaoks. Tegelikult loovad hinnangud kaost, millest tekib energia. Kogu elu on tants kaose ja korra vahel. Emotsioonid on need, mis nende kahe äärmuse vahel surfavad. Meie ülesanne ongi tegelikult emotsioone taltsutada nii nagu surfilauda.

Emotsioonide eest põgenemine

Enamus inimesi kasutab väga palju energiat emotsioonide eest põgenemisele ja eriti neile emotsioonidele, mis jäävad negatiivsesse sfääri. Kuid tegelikult võib läbi nende emotsioonide kõige rohkem õppida, kasvada ja areneda. Kui me kõik julgelt ennast defineeriksime, ei oleks ükski emotsioon enam probleem.

Paar nädalat tagasi jagasin ühe kuldvõtme emotsioonidest väljaastumiseks. Need, kes selle ise kodus järele proovisid, on andnud väga võimast tagasisidet selle mõjust. Korraga on maailm nagu välja vahetatud ja enesekindlus poeb sisse ja tekib tunne nagu oleks võlukepp käes ning sellega muundad kõike enda ümber vastavalt vajadusele. Emotsioonidest saavad siis sõbrad, kelledel sa tõeliselt mõnuga surfad oma vabaduse randa. Kus sind ei kõiguta ei teiste hinnangud, hukkamõist ega ka emotsioonid. Kujutage ette, mis terve maailmaga juhtuks kui kõik inimesed seda oskaksid!

Sotsiaalsed tingimused

Kas olete mõelnud millest see tuleb, et kui keegi puudutab näiteks te kätt, ei tee te sellest suurt numbrit? Aga kui keegi katsub ilma luba küsimata teie seksuaalorganit, siis see on probleem. Millest see tuleb? See tuleb sotsiaalsetest koodidest. Moraalist, mis on norm ja mis mitte. Enamus inimesi ei mõtle isegi sellele kui palju need normid neid defineerivad. Mis juhtuks kui me need normid lahustaks?

juliomejanaUue ajastu suhted

See on mul siin blogis olnud väga mitmel korral teemaks. Seekord võtan fookusesse just naiste fookuspunkti.

On olnud mitmeid infokanaleid, mis on rääkinud sellest, et kui naine on seksuaalsuhtes mehega, siis see röövib tema energiat või muudmoodi selle mehe energia jääb naisesse kinni. Jah see oli nii vanas energias. Uutes energiates toimivad asjad teisiti.

blisscrystal1Kui vaim on kehaga ühinenud või ka ühinemas, siis saab iga inimene tegelikult lahustada ja tühistada kõik ühendused või kogemused, mis tal on olnud kas sellest või eelmisest elust ja teha seda üsna kiiresti ja valutult. Seetõttu on ka uue ajastu noored avatud mitmetele suhetele korraga ja samuti väga paljud uue ajastu täiskasvanud. Kuna vaim maandub kehas, siis toimub seestpoolt väljapoole avardumine ja ka suhteid ei saa enam käsitleda vanamoodi.

Naised saavad ennast ja oma energiat mehest tagasi tõmmata, nii nagu ka mehed saavad ennast tagasi tõmmata naisest ja tema tupest. Olenevalt inimesest on see muidugi erinev. Mõnede inimeste puhul tuleb veel erinevaid lisavõtteid teha. Kõik mis selleks vaja on, on vaja lugeda energiaid. Nagu korduvalt olen maininud oma postitustes, ei ole see ainult selle nädala võti, see on uue ajastu võti ja üks olulisemaid.

Kuna ühtsuse tunne suureneb, siis need, kes on suhtes mitme partneriga võivad ka olenemata vahemaast tunnetada kui nende teine partner on seksuaalvahekorras oma teise partneriga. Kui kõik osapooled on sellest teadlikud ja võtavad seda kui terviklikku ja tervislikku ausat jagamist, polegi midagi katki. Kui see peaks aga ebamugavust tekitama, siis on samuti võimalik kõik oma energia lahti ühendada ja teise energia lahti lasta, nii et igaüks saab olla omas ruumis ja energias.

Uue ajastu suhted saavad olema ja toimima täiesti teisel moel. Meie parimaks õpetajaks on energiad, vaim ja süda.

Ma ei väsi seda kordamast. Järjest rohkem inimesi kirjutavad ka sellel teemal raamatuid. Mul on sellel teemal valminud ingliskeelne käsikiri ning kuna väga paljud on selle kohta minult küsinud, siis võibolla isegi kaalun selle materjali eestikeelset väljaandmist. Võibolla saab minu lugu olla inspiratsiooniks paljudele ja nii nagu mullegi anda selgust, et katki pole midagi, lihtsalt ajad on muutunud ja normid sellega seoses samuti ning mis on oluline, on valida oma tee ja mis sulle sobib.

Meestel tekib aga väga suur katsumus selle kõigega seoses. Kuna naised ühinevad totaalselt oma väega, siis astuvad nad ka oma võimu energiasse. Seetõttu hakkavad nad palju rohkem ka julgemalt olukordi ja võimalusi kontrollima. Kui nüüd see naine on ühenduses või suhtes mehega, kellel on madal enesehinnang või kes ei oska väestatud naisega energiat jagada, et seda paljundada, ta hakkab naisi enda ümber alla suruma, isegi situatsioone korraldama, kus ta surub naise alla ja seda väga inetult. See on tema vana ajastu moodus kontrolli säilitada.

00sayulitaKuidas sellest kergelt ja pehmelt välja tulla?

Kogu võti on nüüd naiste käes. Naised peavad töötama oma teadlikkusega. Ja oma väesse maanduma samm sammult ning selle eest mitte ära jooksma. Kuna see on mul endal praegu väga aktiivne teema, siis huvitav oli see, et täna ujumas käies nägin ühte naist soojas basseinis, keda vaadates tekkis kohe tunne, et ta vägi on temast väljaspool. Ta oli nagu arglik jänes seal ühes nurgas. Vaatasin talle otsa ja naeratasin, jagasin oma väge. Võibolla sai ta sellest natuke osa.

Kuid kui naised nüüd jänese kostüümist välja astuvad ja lõvi oma selga panevad, saab kogu planeet muundatud ja kergelt. Selleks on vaja naistel kokku hoida ja koos luua ja koos energiat jagada. Aga mitte stiilis ‘a la meeste vastu’, vaid just uuel moel ‘meeste poolt’ ja mida kuidas saab ära teha. Naised saavad juhendada mehi ruumi hoidma ja siis oma väesse astuma. Üks väga mõnusaid alguse platvorme on tegelikult tantra. Soovitan selle kohta lisainfot uurida. Eesti on nüüdseks tantraparadiis. Nii, et pakkumisi on palju.

Rasedus

Uues energias on paljud naised täheldanud seda, et nad jäävad kergemini rasedaks.

Miks me jääme nüüd kergemini rasedaks? Sest meil on vastav hormonaalne või siis keemiline muster kehas, mis võib olla elektrokeemiline, või biokeemiline või siis emotsioonidest mis tõmbab vastava energiaga vaimu kehasse, seega, et seda vältida tuleks see kõik tasakaalustada ja lahustada. Peamine võte on vabaneda emotsioonide trükistest oma kehas ja vaimus ning meeles. Kui see on toimunud, siis ei ole külgetõmmet enam rasedusele, ega ka vaimudele, keda tõmmata oma kehasse.

Teine asi mis on tulenev uue ajastu energiatest on tegelikult kristalliseerumine ja kullastumine. Paljud naised, kes punnivad vastu kullastumisele või kristalliseerumisele jäävad praegusel ajal rasedaks, sest läbi selle saab vaim siseneda ja aidata nende oma vaimul siseneda ja ühineda kehaga. Kuna aga planeedi muundumine toimub kõik praegu peamiselt läbi naiste, siis on naistel vaja selles suhtes oma teadlikkust kõvasti tõsta.

Jagan ka otse Accessi puhastust selle kohta:

Kõik keemilised mustrid, elektrokeemilised mustrid, ja biokeemilised mustrid, sinu kehas hormoonidest, vihast, emotsioonidest ja emotsionaalsetest seisunditest, mis iganes vormis ja kujul, lugematu arv kordi, kas sa nüüd hävitaksid ja lahustaksid need kõik? POD POC nüüd ja igavesti

lemonadecrystalOlen Crystal Ra Laksmi. Ma näen nii energiate kui ka silmadega. Sellel nädalal sain endale uued prillid. Ja koguni kaks paari. Täna rääkisin oma bossiga ja ta tegi ettepaneku, et võibolla võiksime teha rituaali, kus ma vanad prillid lausa ära hävitan (kujutage ette sellist bossi!!!). Mu vanad prillid olid aastast 1996 ja täiesti katkised, kraabitud ja viltuseks väänatud. Viimastel aastatel ei saanud ma ka enam läätsi kanda, kuna silmad on ülitundlikud. Ma ei tahtnud tükk aega uusi osta, nagu uskudes, et ehk saan teiste tehnikatega oma nägemise korda. Osalt see ka toimis, sest nägemine oli paremaks läinud ja päris kõvasti. Kuid teisalt sümboliseerisid vanad prillid vana nägemist ja elu ning viltuseid vaatenurkasid. Võibolla tuleb sellest vanade prillide hävitusest päris lahe riutaal.

Kui ma oma esimese paari kätte sain ja ennast peeglist vaatasin, ei tundnud ma ennast ära. Need olid tõesti nagu võluprillid. Ma nägin väga selgelt ja peale selle nägin veelgi parem välja. Enesekindlus tõusis 50% ja lisaks oli tunne, et armusin endasse uuesti. Mu sisemine sära tuli pinnale ja hakkas välja kiirgama. Ehk oluilne pole mitte kuidas ja kas me midagi vaatame, vaid läbi milliste prillide. Igal juhul uus väike nurgakivi on mu uuele elule pandud. Pilt on selgem ja klaarim ning sihid samuti. Kellel uusi prille vaja, siis minge silmakontrolli ja valige ka uus algus, uus nägemus!

Palun jaga siia loo alla, kas kuidas see postitus sinuga helises – kui helises. Palun kirjutage ka mis teemasid teie sooviksite et ma nädala võtmetes käsitleksin.

Oleksin väga huvitatud kuulma natuke kommentaare uue ajastu suhete kohta. Saan aru, et Eesti on väike ja sellel teemal ei taheta sõna võtta. Aga natuke ikka võiks!

Loe ja jaga võtmeid oma kallite ja tuttavate ning lähedastega! Suur tänu!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This