Select Page
0mountainviewuptreeSelle nädala võtmetes räägin kuidas kohata iseennast; kuidas orjamustritest välja astuda; jagan 4 lisavõtit oma unistuste elule; räägin kuidas iga asi on milleski hea (ka Viljandi koolitulistamine); kuidas liikuda tähelepanu punkti; süsteemide vajalikkusest selles reaalsuses; toon välja suhtlemiskonfliktide peamise võtmeprobleemi; lõpetame võtmed mäe otsas koos meestega…
Kohtamine iseendaga

Oleme astumas aega, kus pimedus võtab üha enam päevasest ajast ning on aeg võibolla ka rohkem endasse vaadata. Võibolla süüdata küünlad, panna kaminasse tuli ja ennast mõnusalt teki alla kerida, et kas lugeda või iseendaga tuttavamaks saada. Kui paljud meist tegelikult kohtavad iseendaga regulaarselt? Võibolla see sügis võikski olla alguseks? Sügis on ju aeg kus langetatakse vana ning seejärel võime oma alastuses nautida oma ilu ja valu kõikide lisadega.

0mountainalohacrystalKodune ülesanne

Selle nädala kodune ülesanne olekski iga nädal teha vähemalt üks väike kohting iseendaga. Kas selleks on õhtusöök iseendaga või siis kinoskäik, või jalutuskäik metsas. Eriti tore on, kui kujutaksite ette, et kohtute iseendaga välispidiselt. Sellest võib päris vahva sündmus välja tulla!

Ja kes teab kui piisavalt hästi seda käigus hoida ja iganädalaseid kohtamisi jätkata võib vahest isegi jõuda päris kaugele, võibolla isegi kihlasõrmuseni iseendaga või abieluni iseendaga. Mis on selle asja võlu? Iseennast ei saa kunagi maha jätta ega lahutada, kui just ei vali ise teadlikult sellest kehast lahkuda. Kuid isegi siis on lahkumine vaid osaline, sest oma vaimust ei saa kunagi lahkuda. Seepärast oleks tark temaga koosolemine ja loome teha võimalikult lahedaks, lõbusaks ja mõnusaks.

Orjamustrites elamine

Olen siin USAs olles tähele pannud kuidas inimesed on mingis suures massi kolli mustrites kinni. Kui ma räägin neile, et ma olen elanud aasta Mehhikos ja enne seda reisinud pool maailma läbi, teevad nad kõik suured silmad pähe ja ei saa aru kuidas see võimalik on. Siin on ju enamustel palgatöölistel vaid 1 nädal puhkust terve aasta jooksul. Kui meie Eurooplased viriseme, et meie puhkused pole piisavad, siis vaesed ameeriklased, kes peavad vaid nädalaga hakkama saama! Ja enamus neist ei suuda isegi mõtelda, et midagi rohkemat on võimalik. Ja kui ajupesu on nii korralik, et oma mõtlemist praktiliselt enam üldse järgi ei ole, siis ei ole ka mõtet mingist iseseisvusest rääkida. Ja hobust saab viia vaid vee äärde aga jooma panna ei saa. Eks osariigiti on see erinev. Siin Utahs on seda mustrit väga intensiivselt õhus hõljumas tunda. Kui paljud neist inimestest siin mõtlevad, et midagi veelgi võimsamat on võimalik või, et on võimalik teha ja luua seda, mis sulle meeldib ja seal kus sulle meeldib? See pole utoopia, see on reaalsus. Esimene samm selle valimiseks ongi vaja teha teadlik samm – mõte või valik.

See pole mitte ainult selle nädala võti, vaid kõikide järgnevate kuude võti – sest vaim lükkab meid kõiki rohkem iseseisvuma ja oma peaga mõtlema ja tegutsema. Selle eest ei saa põgeneda. Loomulikult iga inimese missioon on erinev ja see kuidas see kõik välja kujuneb on omaette lugu.

 0mountainviewVõtmed oma unistuste elule

Selle nädala kuldvõtmed on järgnevad. Kui me tegelikult astume maha ‘tahtmise rattalt’, mille taga on tavaliselt ego ning astume vaimu platvormile, mille taga on kõrgem vaim, kes teab, mil moel meie kõiki andeid, talente, oskuseid (ka neid, millest meil veel aimugi pole) ja varjatuid tarkusi tööle panna, siis satume õigel ajal õigesse kohta ja õigete inimestega kokku ning võimalusi tuleb kergusega ja kohati isegi nagu oavarrest. Kuid selleks, et see saaks juhtuda tuleb õppida nelja asja:

 1) Õppima lahti laskma kontrollist. Selle taga on tavaliselt ka hirm. Mis siis kui kõik ei lähe nii nagu ma plaanin? Ma arvasin, et ma olen ja elan kastist väljas, kuid mu praegune boss annab mulle igapäevaselt mitmeid kogemusi, kus ma pean kontrolli ära andma. Ja üks võti selle puhul on tegelikult tähtusest lahti laskmine. Vahet pole mille külge tähtsus kleepida. Kui see on seal kinni, siis see tõmbab igasugu tasakaalutuid energiaid ligi ja hakkab kõigutama meie platvormi. Aga kui tähtsust pole, muutub kõik mänguks ja lõbusaks kulgemiseks ning protsessi nautimiseks nagu lapsed liivakastis. Kui liivakook katki läheb, siis mis siis? Teeme uue, sest liiva on küll. Ja sain kogemuse võrra rikkamaks!

2) Õppima olema alandlik. Siin ei mõtle ma orjalikku alandlikkust, aga olema tänulik ja alandlik ühel ajal. Siis tõuseb tänulikkus kõige eest lakke ning universum hakkab kallama kõike mida vaja ja rohkemgi sületäite kaupa. Siis oleks tark oma süli puhtaks teha eelnevalt, nii et oleks ruumi uut vastu võtta.

3) Samuti on vaja õppida kiiresti kohanema. Uue ajastu energiad on väga palju kiiremad ja vajavad meie võimet nendega taktis püsida.

4) Vanast kiiret lahtilaskmist. Mäletan, et kui läksin lahku oma elu esimesest armastusest, võttis mul sellest ülesaamiseks aega 5 aastat. Nüüd võin kokkuvõtteid teha kui vaja isegi viie minutiga. Kui kõik on selge ja kõik osapooled on selgeks saanud, et soovivad edasi liikuda, siis milleks edasi klammerduda?

Iga asi on millekski hea

Olete kindlasti kõik kogenud seda, et kui midagi halba juhtub, siis alguses kas lihtsalt harjumusest või hirmust muutuste eest, me kurvastame, isegi nutame ja soovime vana tagasi. Kuid pikemas perspektiivis saame aru, et antud sündmus lõi pinnase uuele ja võimsamale tulevikule.

Näited:

Minu esimesest suurest armastusest lahkuminek oli minu elus üks näide. Alguses ma võitlesin sellele väga tugevalt vastu. Nüüd olen aru saanud, et see on olnud üks parimaid plahvatusi mis mu elus on olnud. See on teinud minust täna selle, kes ma olen. See on andnud mulle võimalused reisida terves maailmas ja elada rikkalikku elu igal tasandil, see on teinud minust raudnaise. Visake mind kuhu iganes maailmas ja ma tean, et ma saan hakkama ja ujun pinnale ning nüüd ei upu ka, kuna oskan vabasukelduda. Haidega tean ka mida ja kuidas peale hakata. Mu seljakotis on 5 aastat antropoloogia õpinguid (parim investeering mille olen elus teinud) ja muid kogemusi, mis annavad õigeid tunnetusi kuhu minna ja mida valida. Ma ei jää kuskil täielikult hätta ja leian alati endale uued perekonnad ja sõbrad – pole vahet kas olen Lõuna Aafrikas, Põhja-Norras või Utahs. Olen selle kogemuse üle ülimalt tänulik! Ja isegi pole enam vahet kui palju raha mul taskus on, sest olen õppinud ka rahata elama. Vaim on näidanud kõik versioonid ette ja taha, et ma hakkaksin lõpuks ometi elama täiesti ilma hirmuta. Iga päev elan järjest rohkem südamega ja julgusega. Milline kingitus! Kõik inimesed võiksid seda kogeda, kui nad seda valiksid!

Võtke näiteks Nelson Mandela. Kui ta poleks olnud vanglas nii palju aastaid, kas teda oleks üldse valitud presidendiks ja kas tema suhtes oleks üles näidatud sellist austust nagu seda tehti?

Sama on ka Viljandi koolitulistamisega 27ndal oktoobril. Kui ma ise Viljandis käisin sündmuseid tegemas, siis mulle tundus see linn nagu ‘magava linnana’. Kui vaim on liiga uimane, siis loob vaim võimalused ja tingimused, et inimesi ülesse äratada. Selleks, et see ei toimuks nii dramaatiliselt, annab vaim mitmeid hoiatusi. Kui neid ei võeta tõsiselt (nagu kooli tulistamise puhul – leiti lapse kotist eelnevalt pussnuga), siis lükkab vaim inimesed tegutsema. Mõned võivad mulle vastu vaielda, et vaim ei teeks kunagi midagi sellist. Võibolla vana ajastu vaim ei oleks, aga uue ajastu vaim lükkab kõik pinnale, ka sodi ja allasurutud jamad. Kui keegi ei ole valmis seda transformeerima, siis otsib vaim võimalikud väljundid.

Kui ma Eestis elasin, siis käis see väga mitmeid kordi läbi minu. Kui ma poleks Eestist lahkund, oleks see üsna tõenäoliselt lõppenud minu surmaga. Kuid ma kuulasin vaimu ja kuna tal on minuga suuremad plaanid, siis tegin nii nagu vaim juhatas.

Kui ka ümbritsevad inimesed oleks kuulanud ja tähele pannud teisigi märke, ei oleks seda draamat juhtunud. Kuid kõik on millekski hea. Võibolla see õpetaja tundis, et tema aeg on läbi ja tal on aeg lahkuda? Me ju ei tea teise vaimu teed. Kuidas saame siis hukka mõista? Võibolla oli nendel vaimudel omavahel kokkulepe eelmistest eludest see selles elus tasa teha? Me ju ei tea.

Minu üleskutse selle sündmuse puhul on andestust paluda ja teha hooponopono protsessi ja lahustada kõike, mis sellega ülesse tuli.

Mida ja kuidas saame valida, et vaimu kuulata ja tema hoiatusi tõsiselt võtta ja koheselt tegutseda?

Mida saame selleks teha ja luua, et oma meelt lahutada muul moel kui draama?

Ja milleks oli see sündmus hea? Võibolla on nüüd terve Eesti koolide teadlikkus kõrgem selles osas ja võetakse kasutusele meetmeid ja meetodeid, mis aitab ennetada sarnaseid sündmuseid tulevikus? Mis siis kui saadame hoopis kõigile asjaosalisetele tänulikkust? Mis siis?

Mis siis kui iga naine, kes saab vägistatud ja sellest ka teada annab, hoiab ära järgmised vägistamised selle mehe poolt?

Igal asjal on mitu külge. Ja oleneb alati kust nurgast seda vaadata. Ning hukkamõist ei vii meid nagunii mitte kuhugi. Mõistmine on uue ajastu võti ja liim. Oleks siis kasulik seda kõiges kasutada. Nii oma igapäevas, kui ka avalikus elus. 

0mountainviewsfrom another angleMitte midagi ei loe – nothing matters

Kui seda lauset praktikas ja igapäevaselt kasutada, saate aru, kuivõrd lihtsamaks kõik muutub. See lause aitab maha võtta tähtsuse. Tähtsus on tegelikult igale teemale nagu ankur, mis ankurdab kõik ühte kohta kinni ja seejärel saavad erinevad energiad seda pommitama hakata.

Kui mitte midagi ei loe, mis ei tähenda, et peaks olema täiesti ükskõikne, vaid see on selline kerget moodi minnalaskmine.

Tähelepanu punkti liikumine

Mul oli eelmisel nädalal huvitav kogemus, mis pani mind mõistma ühte vaimu võtit selleks nädalaks.

Ma läksin ujuma. Seinakella aga seinal enam polnud, seal kus see alati olnud oli. Vaatasin kõikjale seinal, kuid ei näinud kella. Kui olin basseinist välja tulnud, panin tähele, et kell oli pandud põrandale, ca 3 meetrit allapoole. Järgmisel päeval läksin ujuma ja otsisin  seega kella põrandalt. Aga seda polnud seal. Kell oli hoopiski viidud soojaveebasseini kõrvale. Ehk mida vaim mulle õpetas? Et kui asi, mida sa otsid, ei ole enam kohas, kus ta oli, siis vaata ringi ja vaata kuskile kus sa tavaliselt selle ilmnemist ei oota ja sa võid leida oma objekti ootamatult ülesse!

IMG_7636Süsteemide vajalikkus selles reaalsuses 

Käisime sellel nädalal oma bossiga läbi võibolla tuhandeid pabereid. Kui me koheselt kui me paberid meie ellu tulevad neid õigesse kohta ei paiguta, siis võtavad nad meid tegelikult oma võimu alla. USAs saadavad enamus pankasid ikkagi paberväljavõtteid ja nüüd vaikselt hakkavad ka üle minema digitaalsetele väljavõtetele.

Kui aga kõik paberid süsteemi panna ja süsteem omavahel ühendada, võib see süsteem meid toetada, meile uut küllust ja võimalusi luua. On vaja vaid teada kuidas seda kõike tööle panna ja koos hoida või siis lahustada. 

Süsteeme ei tasuks karta, vaid pigem panna iseenda jaoks tööle. Ja seejärel oleme integreerinud selle reaalsuse ühe olulisema nurgakivi – meesenergia ja maa elemendi.

Näited

Mu boss sai värskelt uued juhiload, uue autokindlustuse ja isegi tasuta autopesu. Kuna ta oskab kasutada süsteeme iseenda jaoks ning neid isegi vastavalt vajadusele painutada, siis kõik toimibki tema jaoks. Seda on väga huvitav kogeda ja näha praktikas. Selline elukool, mida ei saa eluski koolist õppida.

Suhtlemiskonfliktide peamine võtmeprobleem

Ma ei saa seda seekord mainimata jätta, sest see on nii palju kordi tulnud ülesse ja tundub, et vaim paneb ette, et see on üks olulisemaid uusi võtmeid, mida kasutada.

Kui te suhtlete inimestega, siis proovige suhelda nii, et te mitte midagi ei eelda. Vaadake siis mis juhtuma hakkab. Kui lähete ajas tagasi ja vaatate paljusid oma suhteprobleeme, siis saate aru, et väga paljud probleemid on just tekkinud eeldamisest. Inglise keeles on väga huvitav sõna ‘assume’ eestikeelse vastega ‘eeldama’. Otseselt sõna lahti võttes tuleb sellest kolm osa – ass – u – me = tagumik – mina – sina = ehk see loob meist mõlemast ‘persevestid’. Vabandust väljenduse pärast aga väga asjakohane kommentaar.

Lisakodutöö selles suhtes olekski kõigile lugejaile panna nädala jooksul tähele – kui palju te eeldate oma suhtluses mis teine osapool või osapooled vajavad ja vastavalt siis toimetate. Kui nüüd eeldate õiges suunas on ju kõik hästi, aga see vajab palju treeningut ja teadlikkust. Kui see aga läheb teise äärmusesse siis tekib konflikt.

Mis meie peades toimub on see, et me mõtleme, et teine mõtleb samamoodi või tegutseb samamoodi, aga isegi kui oleme ühel maal üles kasvanud, siis ei pruugi asjad olla sarnased. Ja lisaks ajaga muutuvad kõik suuremal või vähemal määral.

Sellel võtmel on ka üks lisavõti, mida ma olen juba siin blogis korduvalt maininud, aga toon selle uuesti välja.

Selleks on see, et tuleb oma vajadusest ka verbaalselt julgeda rääkida ja selle eest ka vastutus enda peale võtta. Ehk eeldamise asemel tuleks seda selgelt väljendada. Ja kui seda teha jääb nii palju draamat vähemaks, ning nii palju jamasid jääb olemata. Kui soovite hakata elama teadlikku ja tasakaalukat elu, siis siin on võtmed kuidas seda võiks saavutada. Kuid alati on kuldvõti number üks kuulata iseenda süda ja vaimu ning intuitsiooni.

0mountainguideLoodus ja mäed ning mehed

Mul oli võimalus ise viibida mägedes sellel pühapäeval. Sõitsin iga päev tööle ja vesistasin neid mägesid vaadates. See oli nagu mingi vana kallima nägemine, kuid keda puudutada ei saa. Kui lõpuks sain mäe otsa, oleksin seal vist üksinda olles tunde lamanud. Aga isegi sedamoodi koos mäejuhi ja tema tütrega, oli väga tore ronida mäe tippu, näha võimast vaadet ja tunda tuult sasimas juustes ning mu pead puhastamas. Panin käed mäe tipus mäe peale ja tõmbasin energiaid läbi terve mägede ridade ning endasse sisse ja välja. Hingasin sisse energiat ja võimast puhast õhku. Olin ca 1500 meetri kõrgusel. Tundsin ennast väga kodus. Loodus on minu megasuur sõber ja abiline. Ma ei oska enam ilma temata elada. Ja nii peaks see olema kõigile inimestele.

0johndaughterMäed on maa element ja mees energia. Kui teil pole kodu läheduses mägesid ja mehi, siis vaadake lihtsalt pilte nii mägedest kui meestest. Aga pildid peaksid olema väestavad ja võimsad. See aitab integreerida maa elementi ja meesenergiaid. See on väga võimas alusplatvorm kõigele muule mis nüüd meisse voolama hakkab, seega on see tark paika saada ning ära integreerida. Ilusat uut mehist nädalat kõigile!

0crystalmountainselfieOlen Crystal Ra Laksmi. Ronin mägede tippudesse, et lasta tuulel sasida mu juustes, mu mõtted tolmust puhtaks puhuda ning uued mõtted ja ideed mu ajusoppidesse istutada ja jagan killukesi neist seiklustest, et ka teie armsad lugejad saaksite sellest osa isegi kui pole võimalust mägedesse ronida. Peale oma mägede seiklust oli mul üks skype kõne ühe armsa eestlasest kliendiga. Käisime läbi tema võtmeteemasid ja see seanss oli täis naeru, kurbust, muundumist ja transformatsioone väga võimsal moel ja seetõttu mõtlesin, et oleks tore rohkemate seiklejatega seda energiat jagada!!!

Selle nädala eripakkumine vahvatele fännidele!

Kui sul on ka huvi endasse investeerida, siis neile, kes registreeruvad minuga skype sessioonile selle nädala jooksul, neile pakun erihindasid.

Seansside pikkuseks on valid 1 tund või 1,5 tundi.

Teemadeks:

– Suhteprobleemid ja konfliktid

– Raha ja küllus

– Seksuaalsuse teemad

– Tervise teemad

– Vaimude puhastus kehast

– Tuleviku perspektiivide väljavaated

– Oma eluülesande avaldumise aktiveerimine

– Vanast puhastust

– Auratransformatsiooni eelseanss (vaatan üle vanad struktuurid, puhastan mis vaja, ning käin ka läbi 4 elementi ja mis vaja)

– Aura tasakaalustus peale Auratransformatsiooni

– 4 elemendi puhastus ja aktiveerimine

– Kristalliseerumise ja kullastumise pehme üleminek

– Sõltuvustest vabanemine (alkohol, magus, dramaatilised suhted jne)

– Lapselikkuse aktiveerimine

– Või sinu poolt valitud teemade kokteil 

Kui see sinuga heliseb, siis kirjuta crystalexpansion@gmail.com ja arutame edasi! Pakkumine kehtib võlusõnaga ‘RA’ kuni 10. novembrini 2014. 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This