Select Page

IMG_7472Selle nädala võtmed võtavad luubi alla müra pausid; looduse kui meie parima sõbra; annab ideid kuidas uue ajastu laines surfata; kuidas meie haaramisvõime laieneb; kuidas välja astuda emotsionaalsest vägivallast; kuidas saada edukaks suhtlemises läbi 4V süsteemi; üks uus emotsionaalne võti; kuidas teisi defineerida uutmoodi; mida sõnadega peale hakata ja kuidas vana ajastu töörügamisest välja astuda?

Loe ja jaga neid võtmeid oma lähedaste ja sõpradega. Iga sõna võib olla nende jaoks päästerõngaks!

Müra pausid

Kuna olen nüüd ümbritsetud paljude inimeste poolt ja mu päevakava on täis tööd ja tegemisi ca 14 tundi päevast, siis saan aru, kui kerge on selles olemises kaotada oma kõige olulisem kingitus – aeg iseendale. Vaikuses olemine ja oma südame ning vaimu kuulamine.

IMG_7460Kui me oleme kogu aeg müras – kuna laseme seda endasse läbi meedia, filmide, liikumise, autode jne, kogu aeg suhtleme, siis ei ole meil üldse võimalik luua pausi või vaikuse hetke, et kuulata mida vaimul või südamel ütelda on. Kui me teda aga igapäevaselt ei kuula, siis võib ta ennast täis koguda erinevaid sõnumeid, mis hiljem kaotavad tähenduse või olulise, kuna nende aeg on möödas. Umbes nagu piim, mille ostate ja siis külmkappi unustate. Mingi aja pärast on see lihtsalt hapu. Essents on olemas, aga selle koostis on muutunud ja te ei soovi seda enam juua.

Seega neil sügispäevadel, kui kõik on rohkem tubased, oleks väga hea igapäevaselt üle kontrollida – kui palju aega oli mul endale ja oma südame ja vaimu kuulamiseks täna? Kui ei olnud, kas kuidas saan seda luua ja kuidas saan sellest isegi väikse rituaali teha? Näiteks enne magamaminemist vms?

IMG_7463Loodus – meie parim sõber

Mehhikos elades käisin ookeanis pea iga päev, samuti ka jalutamas ookeani ääres iga päev. Siin Utahs algab mu päev ca kell 7 või 8 ja sageli ei jõua isegi trenni, ning siis istun kontoris ca 10 tundi või rohkem. Tegevused on põnevad ja õpin palju, aga samas mõtlen inimeste peale, kes sedasi elavad päevast päeva, kuust kuusse ja nii terve aasta ja aastaid. Mina ei suudaks seda eal sellisel kujul teha pikalt. Ja milline enese vabatahtlik tapmine see on, eriti kui sa ei naudi ka veel mida teed ja kuidas teed.

Eile tegin pausi ja läksin lihtsalt ümbruskonna parki jalutama. Päike paistis, mägede õhk oli karge ja mõnus ning nautisin olemist selles värskes õhus. Ning kuigi olin väljas vaid 1 tund, siis laadis mind see täielikult ära ja puhastas selle müra mis välja oli kogunenud täiellikult ära. Loodus ei ole mitte ainult selle nädala võti, vaid tuleviku võti. See on koht, kus saame endaga taasühendust luua. Need, kes on targad ja teevad seda regulaarselt, need saavad looduselt ka täie hooga tagasi head ja paremat. Mitte ainult seeni ja õunu, vaid ka inspiratsiooni ja muid imesid.

Uue ajastu laine

Kõik on muutumas ja megakiirusega. Terve eelmine nädal oli meil mitmeid arvutimeestega kokkusaamisi. Meie ideed uuest kodulehest tuli täitsa varna riputada, kuna IT on muutunud nii kardinaalselt, et meil oli vaja end sellega seoses kaasajastada. Näiteks kodulehed tehakse praegusel ajal multidimensionaalsed, kus peamine fookus on mobiili ja tahvelarvuti sõbralikkus ning info üles ja alla kerimine. Seal on peamiseks fookuseks tegelikult visuaalne ja korrekte, selge esitlus. Kuna enamus inimesi teeb otsinguid nüüd oma telefonidest (uuringutest on näidatud et isegi rohkem kui 60%,) siis tuleks ka luua koduleht, mis oleks mobiilisõbralik. Ehk kõike tuleb kaasajastada. Ei saa enam põlve otsas teha hästi toimivat kodulehte. Kui teha kodulehte tuleb ka väga paljuski mõtelda koheselt sotsiaalmeedia sidumisele sellega nii nagu ka kuidas müüa ja marketingi teha. Seega ka kodulehe pakkumise tegijad, peavad arvestama, et ainult ühe osa pakkumisega tänapäeval enam välja ei vea. Ehk multidimensionaalsus imeb ennast sisse igasse eluvaldkonda.

Haaramisvõime laienemine

Inimeste haaramisvõime suureneb, eriti kui seda ka treenida. Enamus inimesi teevad korraga vähemalt kahte kolme asja ning see on alles algus. Kui meie vaim maandub veelgi sügavamale meie kehasse, siis aktiveerib see ka rohkem meie aju ja võimete potentsiaalist. See võib alguses olla harjumatu, aga mingi hetk muundub täiesti naturaalseks olemisviisiks.

Sama toimub ka suhetes. Inimesed saavad aru, et väga paljude jaoks suhtevormid, mis on siiani toiminud ei pruugi paljude jaoks enam toimida. Väga tavaliseks võib muutuda see, et paljud on suhtes mitme inimesega korraga ja isegi elavad nendega koos.

Teel selle kõigeni on vaja väga palju vana ära puhastada ja uut sisse lasta, sellega mänguline olla ja seda avastada. Kõige raskem aeg tuleb nüüd neil, kes ei soovi muutuda, osutavad vastupanu ja kangekaelselt vanast kinni hoiavad.

Emotsionaalne vägivald

Olen oma elus õppinud seda, et emotsionaalne või verbaalne vägivald on võimatu kui mina seda ei luba.

Me valime endale partneriteks just sellised inimesed, kes annaks meile jalaga takka või liigutaks meid sinna, kus me kasvaksime. Isegi kui me ei tee neid valikuid teadlikult, me teeme neid valikuid alateadlikult. Probleem tekib siis kui me vana osakond selle teema kohaselt hakkab vastu punnitama ja kangekaelsus ei paindu kuskile poole.

Kui sa tahad suhetes midagi muuta, siis tuleb ennast muuta. Ma sain see nädal ikka kõvasti vatti ja sain ka ühe ülesande, kus ma pidin iga poole tunni tagant panema kirja mis toimus läbi selle fookuspunkti. Ja see muutis nii paljut mu ümber. See oli lausa uskumatu. Ma hakkasin ennast lõpuks taas kord ise defineerima. Mu enesekindlus tuli tagasi. Astusin oma väesse ja see on toonud mu ellu juba mitmeid suuri ja uusi imesid, mille juhtumist ei osanud ma isegi unistada.

4 V süsteem kui sinu neljarattavedu edule

Viimasel ajal on paljud mu sõbrad ja tuttavad väga suurtest suhete raskustes. Mu soovitus on teha siis igalühel üksinda läbi mu 4 V süsteemi kaardistus (loe loo lõpus kuidas seda osta saad). Siis las teeb teine partner teeb ka selle läbi. Seejärel loeb üks ette oma osad (väärtused, vajadused, vaatenurgad ja varjud) ning teine ainult kuulab ja tänab. Ei anna mingeid hinnaguid, kommentaare, on vait. Kui see on tehtud, siis on  osade vahetus. Teine loeb ette oma omad ja saab ka tänud ja vaikuse vastu. Siis kirjutate välja mis on teil sarnased ja mis on erinevused erinevate 4 V osadega. Ja sealt välja lugedes otsustate koos, mida erinevustega peale hakkate.

Probleem tekib selles, kui üks pooltest hakkab suruma peale oma poolt ja ütleb, et see on ainuõige ja teine peaks käituma või uskuma sama. Tegelikult saab aga erinevusi kasutada kui teadlikke kasvuplatvorme, mis meid rikastavad. Kuid neid tuleb siis emmata.

Emotsioonid

IMG_7483Kui sa mõtled selle peale, et oled siia tulnud kui inimene, kes soovib kogeda erinevaid emotsioone, kuid kui sa oled ingel teisel pool seda reaalsust, ei saa sa kogeda valu või kannatust. Kui järgmine kord tunned valu, mine sellesse totaalselt sisse ja ole megatänulik, et sul on võimalus seda kogeda. Nii kui sa seda teed, juhtub midagi. Tee seda ja anna mulle teada mis juhtub su hetke emotsiooniga!

Kui ma seda see nädal korduvalt tegin oli täiesti vapustatud tulemustest. See on üks nippidest minu multimiljonärist bossilt. Temaga koostöö on väga katsumustreohke, aga samas ka täielik jackpot. See mida, olen temalt õppinud viimase kahe kuuga, ei ole ma suutnud kunagi õppida mitte ühestki koolist ega kursuselt ega isegi elust. Milline kingitus!

Teiste defineerimine

Siin jagan teiega jällegi mitte ainult selle nädala võtit, vaid terve järgenva uue ajastu võtit.

1aquariumcinemaProbleem on ka selles, et inimesed defineerivad teisi enamasti läbi nende tegevuste, mitte läbi nende essentsi. Kui nad kogu aeg aga defineeriks teist läbi tema essentsi, läbi selle kes ta tegelikult on, annaks see tegelikult teisele inimesele võimaluse saada paremaks ja muutuda selleks, kelleks ta on siia tulnud olema ja looma.

Kui me aga vastupidiselt paneme fookuse sellele, mida pole või mis ei toimi, siis me võimendame seda veelgi. Ma tean, seda on väga raske teha kui sa oled selles hetkes kinni. Aga kui teed esimese sammu, siis on juba pool teed käidud. 

Ja ma olin väga tark, ma lõin endale tingimused, kus ma ei saa lihtsalt ära kõndida. Kuna ma ei anna endale võimalust täiesti ära põgeneda, siis ma olen sellega silmitsi. Nüüd olen ka jätnud maha vastupuiklemise ja võitlemise, ning voolan ja kulgen kaasa. Ses mõttes on kõik muundunud mu elus ja mu ümber.

Töö

Vaatan et ma ise kui ka teised ikkagi väga maadlevad selle põhilise eestlasliku uskumusega: Lasen nüüd ja igavesti minna A.H.Tammsaare tõel – tee tööd, siis tuleb ka armastus või et edu peab tulema vaid läbi higi, valu ja vere. Lasen selle totaalselt ära lahustada nüüd ja igavesti. Kõik mis seda tagasi hoiab või kuskil mu süsteemides veel aktiivne on, selle lahustan nüüd täielikult ja igavesti! Nii on!
Kõik suhtumine mis sul on veel järgi selles suhtes, et töö peab olema raske, see lahustub nüüd ja igavesti.

Mida rohkem sa astud oma essentsi, seda rohkem saad sa ka kergusega luua seda milleks oled siia tulnud looma. Kui alustasin oma AT äriga, ning tegin äriplaani, kuhu panin prognoosi, et 3 aastaga teenime kasumit ca 300 000 eeki. Siis ma mõtlesin et see on küll ilmatu eesmärk ja pingutasin vist üle. Ja kui seda näitasin ärimeestele, kõik pööritasid silmi. Hull. Selle äriga? Nalja teed? 3 kuud hiljem esitasin neile ülevaate kuidas asjad olid läinud. Kasum oli juba teenitud. Nad ei uskunud oma silmi. Ja äri reeglite kohaselt tegin väga palju asju risti vastupidi,  kuid kuna ma järgnesin südamele ja vaimule, siis sain ka kiired ja kerged tulemused. Ma ei maksnud sentigi eraldi reklaamile, kõik tuli läbi iseenesliku meedia jne. Point siin ongi selles, et kui sa teed ja täidad oma missiooni, siis tulebki kõik megakergelt. Isegi raha. Sest su fookus pole rahal.

Kui ma vaatan oma bossi, siis tal on nii, et raha tuleb uksest ja aknast. Tal on tavaliselt taskus sularaha ca 500 usdi ja rohkem. Kogu aeg leiab kuskilt raha, või siis avastab et jälle on kuskile mingi 10 000 usdi pannud. See on ehe näide sellest, et kui sa raha taga ei aja, ning teed seda, milleks oled siia tulnud tuleb mitte ainult raha vaid ka kõik muu sellega seonduv. Täna näiteks tuli mõttele, et miks lennukiga Mehhikosse tagasi minna, ostame auto ja sõidame tagasi. Jah miks mitte? Samas on väga lahe kogeda seda millise kerguse ja vabaduse see elus annab. Raha ei piira vaid annab siis hoopiski tiivad!

Selle nädala kodutöö on sõnadest

Pane nädala jooksul tähele kuidas sa kasutad sõnasid.

Kas sa kasutad sõnasid teadlikult? Kas tead, et iga sõna võib:

1) kasvatada
2) hävitada
3) luua
5) vähendada
6) suurendada

jne)

vastavalt sinu valikule?

Kui sa tahad oma vormi muuta sinu ümber, läheme siis algtasandile tagasi. Alustame mõtte järgmisest astmest – sõnadest. Iga kord kui midagi ütled, alati küsi üle endas vaikselt – kas ja kuidas saan seda väljendada nii, et see tõstab teist inimest ülesse ja toetab teda, armastab teda ja hoiab teda nii nagu ta seda väärib? Isegi kui sul on vanast ajast haavad, siis need ei loe, sest mis loeb on praegune hetk. Sinu teadlikkus hakkab ümber kodeerima kõike enda ümber ja kõikide inimeste teadlikkust ja isegi sõnasid.

Kui sa oled inimeste lähedal, siis su alateadvus hakkab kohe kopeerima kõike mida nad mõtlevad ja ütlevad. Seega kui see pole just väga inspireeriv, siis su alateadvus kopeerib endale terve hunniku jama. Seega tuleb endas teha kogu aeg pidevaid suurpuhastusi ja olla väga tähelepanelik, kellega sa suhestud.

Puusade tähtsus praeguses edasiminekus

Kui meil pole elus usaldust ja julgust edasi liikuda, võib aidata alustada tööd oma puusadega. Eriti hea on kui hakkad tegema lainelisi liigutusi kui sa oled sügavas vees mis on ca 3 meetri sügav. See raputab vaikselt puusad lahti.

Enamus naistel on puusad kinni, kuna seal on väga palju valu, ka eelmistest eludest. Meeste ülesandeks on olla turvaruum, nii et naine saaks selle taas kord avada. Üks võimsamaid mooduseid on tegelikult teha tantra laine rituaali. Minu jaoks avas see mu puusad ju täieliku elu julguse täiega.

Kuna puusad on osalt poole keha peal, on nende valduses edasimineku üks võtmeid. Kui sa vaatad kuidas enamus naisi kõnnib, siis neil on kõigil osalt puusad kinni. See ei lase neil olla oma väes ja sealt edasi liikuda. Samuti ei saa ülemine osa kehast kaasa panustada, sest vahepealne sild – puusad ei ole piisavalt õlitatud.

Kui soovid osa saada 4 V süsteemist, siis saada email Crystalile crystalexpansion@gmail.com ja ta annab sulle makse info (20 eur). Kui saadad talle maksekoopia, saad materjali ligipääsukoodi oma meilile. 4 V süsteem on uue ajastu suhtenippide üks kuldsüsteeme. Mina kutsun seda lahkeks ja teadlikuks suhtlemiseks.

crystaleyesOlen Crystal Ra Laksmi. Seisan silmitsi oma vigadega. Viimaste aastatega on neid kogunenud päris palju. Kas ma defineerin ennast nagu need vead või mida ma tegin või defineerin ennast ikkagi oma essentsist lähtudes? Ma õpin ennast nüüd defineerima oma essentsist lähtudes ja see on päris raske. Ma pole ainus, kes on ennast kaotanud. Enamus inimesi on enamus ajast kadunud. Kuid kui üks inimene ennast üles leiab, siis võib see olla inspiratsiooniks ka teistele. Teejuhiks sellel teel võib olla teine inimene või meie süda ja vaim. Keda sina oma teejuhiks valid või oled valinud? Jaga minuga oma lugu!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This