Select Page

tahavaatepeegelSeekordsed võtmed võtavad fookusesse kuidas viite elementi aktiveerida ning kuidas valu puhastumist muundada uueks transformatsiooniks. Imelist lugemist ja jagamist!

Armsad lugejad! Teen nüüdsest oma blogi kannetes väiksed muudatused. Edaspidi saavad olema ühe nädala võtmed vaid 1000 sõna pikad ja need hakkavad ilmuma ka inglise keeles. Võimalusel tulevad nad ülesse Eesti aja järgi esmaspäeva jooksul kui mitte varem ja nädala arvestus saab olema esmaspäevast esmaspäevani.

Selle muudatusega seoses hakkan vaikselt samm sammult ehitama omale globaalset kuulajaskonda ning ka uut globaalset klientuuri. Õpin läbi selle ka olema konkreetsem ja lühem oma kirjeldustes. Hoolitsen selle eest, et essents ei kannataks ja minu armsad lugejad saaksid ikkagi kätte oma vajalikud võtmed järgmiseks nädalaks. Ootan jätkuvalt teie kommentaare blogi kannetele loo alla ja loomulikult ka soovitusi uuteks teemadeks.

in the eyeinsidethe tower5 elemendi võti

Sattusin vaatama filmi ‘Viies Element’ ja seal oli väga tore fookuspunkt, mis minu arust iseloomustab tervet praeguse aja muundumist ja ühte väga olulist võtit.

Kõigepealt on vaja iseendas nii sisemiselt kui ka välimiselt integreerida oma neli elementi – tuli (kirg, oma kutsumus elule ja tuli kui element), vesi (naiselikkus ja vesi kui element), maa (mehelikkus ja maa kui element), õhk (teadmised, ideed ja õhk kui element). Mis see viies element siis on? Filmis oli see esitletud väga ilusalt. See on see kui kohtuvad kaksikvaimudena mees ja naine oma füüsilises kehastuses ja ühtuvad.

Kui neil on nüüd mõlemal integreeritud kõik neli elementi nii seesmiselt kui ka välimiselt, siis nende kooslus ja ühtimine ja ühtumine loobki võimsa energia ja nii võimsa, et filmi sõnumi kohaselt võib muuta kogu planeeti ja ma täielikult nõustun sellega. Mida kiiremini me oma kaksikvaimud leiame, seda võimsamalt saame muundada selle planeedi tulevikku.

indiaanipildidMiks see siis nii võimas on? Uue energia kohaselt on see nagu paneksime juhtme tepslisse ja tekitame kõrgepinge vooluringi, mis aga on siis veelgi võimsamalt ühenduses kõiksuse vooluringiga, sest kui inimese neli elementi on integreetitud ja tasakaalus siis ei ole mingeid takistusi ees, mis hoiaks totaalselt ühendumist tagasi.

Sugulashingedega koosloome ei loo seda efekti nagu näiteks see, kui oleme koos oma kaksikvaimuga. Miks see nii on? Sugulashinged ühendusid hinge tasandil, vanas energias ja neil on vaid mõningad kokkupuutepunktid. Uues energias on hinge energia kokku sulandunud vaimuga ning hing ainuüksi (mis esindab naisaspekti) ei ole piisav selleks, et luua täielikku vormi. Kui inimene muundub uue ajastu energiatesse ümber ning tema keha ja vaim hakkavad kokku sulama (üks lihtsamaid mooduseid on Auratransformatsioon), hakkab kogu tema olemus otsima seda sobivat kaksikvaimu. Ja see toimub alateadlikult, isegi kui ta teadlikult seda ei tee. Vaim valmistab seda kohtumist ette väga kummalisel moel. Ja mõistuse võib siinkohal puhkusele saata.

platooviewfrom the towerSelleks aga, et oma kaksikvaimuni jõuda on mõnikord vaja läbi käia väga palju suhteid. Enne kaksikvaimuga kohtumist on väga paljudel vaja lihvida oma olemust ja oma sisemisi kristalle, et valmistuda ultimaatseks kohtumiseks. Mõnedel inimestel juhtub ka nii, et kohtutakse väga varakult. Kuid sageli on kohesel kokku elamisel ja toimetamisel takistusi ees. See on vaimu moodus anda aega, et ühtlustada energiaid ja kehasid. Mõnikord on ka vastupidi, et ollakse koos või isegi luuakse koos ja siis tuleb eraldumine, sest vaimul ja kehal on vaja ära õppida mingid õppetunnid või teha vigade parandused, et siis taaskohtuda. Igaühe üks eesmärkidest võiks olla tegeleda oma nelja elemendi integreerimisega igapäevaselt ning iseenda sisemise mehe ja naise lihvimise ja tervendamisega.

Anni Sennov on rääkinud kaksikvaimudest vaid selle nurga pealt, et see on alati vastassoost meie teine pool. Mina aga arvan, et meil on mõlemad kaksikpooled – nii mees kui naine. Ideaalis oleks see viie elemendi kõrgpunkt see kui me kohtuksime ja ühtuksime nii oma mees kui nais kaksikvaimudega. See ei pea alati toimuma füüsiliselt. See toimub just täpselt nii nagu iga osapool sobivuselt valib.

Iga inimene peaks lähiajal tegema oma lähisuhetest selle tõttu kokkuvõtted. Kui praegused lähisuhted ei ülenda ja ei väesta teid, siis oleks mõttekas küsida kas ja mida oleks võimalik muuta, et antud suhet kasutada kasvulavana või on sellest vaja edasi liikuda ja lahti lasta?

Skorpioni valu mürkide muundamine

Oleme liikumas kuusse, kus energiad on puudutamas kohti, kus on vanad valu mürgid kinni jäänud või hoiame neist ise kinni.

Kodune harjutus

Järgmise nädala jooksul soovitaksingi koduse harjutusena teha väike nimekiri kõigist oma suurematest emotsionaalsetest või muudest haavadest mis praegu veel aktiivsed on. Seejärel lahustada kogu valu kujutades ette pilte, mis sinu jaoks on puhastavad ning seejärel andestada endale ja teistele, kes selles koosloomes osalesid. Ebaõnnestumisi ei ole, on vaid kogemused. Ja see on üks põhjustest miks meie vaim tuli oma kehalist kogemust saama. Olemaks võimeline tundma valu, õndsust ja kõiki vahepealseid versioone. Üks vahvamaid osasid kehalisest kogemusest on võime ennast ja teisi puudutada ning läbi selle taevalikku õndsust kogeda. Nii, et õppigem selle nädala ja kuu jooksul kõike versioone kogema ja nende eest tänulikud olema. Mitmeid nädalaid tagasi andsin ka blogis oma emotsioonide taltsutamiseks nipi ning need, kes seda kasutasid, said ka väga vägevaid tulemusi.

Edaspidi oleks tore olla targem ja kui tunnete, et teid on haavatud, siis võtta hetkeks aeg maha ja uurida oma vaimult, kas mida on võimalik järgmiseks valida, nii et see looks pigem ülendamist, hoidmist ja tasakaalu nii iseendale kui teistele.

crystalsmileviewOlen Crystal Ra Laksmi. Väsimatu rändur. Praegu kirjutan seda blogi sõites Orem Utah piirkonnast Grand Canyoni poole ja seejärel seigelda tagasi Mehhikosse. Elu on pidev seiklus ja võti selleks on tegelikult minu puhul on see, et ma astusin välja oma ego, meele ja mõistuse tahtmistest. Hetkest kus andsin oma elu täielikult kõrgema vaimu, südame, ja väe kätesse, on mu elu olnud üks imede maastikul liiklemine. Minu äärmused on võimsamad kui kunagi varem, aga kurisitkud millest seejärel mäetippudesse tõusen on selle võrra kõikvõimsamad. Mul on olemas peavari, mul on kõht täis, ma seiklen ja teen iga päev kõike seda mis mulle meeldib ja milleks olen siia sündinud ja samm sammult loon ka uut tulevikku. Ja isegi kui pean vahepeal tegema kõrvalepõikeid, tean, et need on kõik vigade parandused, mis aitavad puhastuda vanast. Käin seda teed, millest räägin ning loodan, et kõik lugejad soovivad astuda rohkem oma väesse, südamesse ja vaimu, nii et saavad luua oma elu seiklused ilma mingite piiranguteta.

Kui soovid jätkuvalt kasutada imelist pakkumist minuga teha skype kõne, siis loe selle kohta lisa siit:

Selle nädala eripakkumine vahvatele fännidele!

Kui sul on ka huvi endasse investeerida, siis neile, kes registreeruvad minuga skype sessioonile selle nädala jooksul, neile pakun erihindasid.

Seansside pikkuseks on valid 1 tund või 1,5 tundi.

Teemadeks:

– Suhteprobleemid ja konfliktid

– Raha ja küllus

– Seksuaalsuse teemad

– Tervise teemad

– Vaimude puhastus kehast

– Tuleviku perspektiivide väljavaated

– Oma eluülesande avaldumise aktiveerimine

– Vanast puhastust

– Auratransformatsiooni eelseanss (vaatan üle vanad struktuurid, puhastan mis vaja, ning käin ka läbi 4 elementi ja mis vaja)

– Aura tasakaalustus peale Auratransformatsiooni

– 4 elemendi puhastus ja aktiveerimine

– Kristalliseerumise ja kullastumise pehme üleminek

– Sõltuvustest vabanemine (alkohol, magus, dramaatilised suhted jne)

– Lapselikkuse aktiveerimine

– Või sinu poolt valitud teemade kokteil

Kui see sinuga heliseb, siis kirjuta crystalexpansion@gmail.com ja arutame edasi! Pakkumine kehtib võlusõnaga ‘RA’ kuni 10. novembrini 2014.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This