Select Page

topviewcloudsSelle nädala võtmed räägivad skorpioni ajast, päikese võidukäigust, elu missioonist, õppetundide ingtegreerimisest läbi kogemuste ja Suure kanjoni väest.

Skorpioni aeg

Skorpioni aeg jätkub suure täiskuuga võimendudes veelgi. Sügis on aeg kus vana kukub ära, mitte ainult puudelt lehtedena, vaid ka inimestelt. On aeg lahustada see taas kord mullaks ja maapinnaks. Las see väetab uue aasta pungasid ja õitsemist. Kuidas elada nii, et muutumine ja surm ning lõppemine oleks pühitsetud selle kõige suuremas tähenduses ja mõistmises, et see kõik loob uut pinda uuele taassünnile igas erinevas vormis?

mazibeachbackPäikese võidukäik

Eelmisel nädalal oli ka väga palju päikesetorme, mis tekitasid päris suuri konflikte ja kaost. Väga sageli võis isegi tunduda, et sellega lükati meid nurka või äärtele, kus me muidu ei oleks valinud olla. Paljud võisid ka kogeda, et aeg liigub väga kiiresti. Näiteks ma ise pole eales kogenud et üks kuu võib nii kiiresti mööda minna.Need mõjutused on kaudselt meile kandumas päikeselt. Kuna päikese energia on meesenergia, siis päike lausa suunab meid kohati survestades toimetama oma meesenergia platvormilt lähtuvalt. Kui me proovime selle eest ära joosta, siis surub praeguse uue ajastu energia meid kohati isegi põlvili, et ma ometi ära õpiksime vajalikud õppetunnid. Meesenergia integreerumine muutub järjest olulisemaks eluliselt, kuna see aitab ehitada alla tugeva vundamendi. Mis juhtub kui proovite ehitada maja ilma tugeva vundamendita?

Sinu elu missioon

Järjest olulisemaks muutub ka see, et me kõik annaksime järjest rohkem tähelepanu oma elu missiooni projektidele. Kui me veel ei tea mis need on või endast kujutavad, tuleks luua piisavalt võimalusi, et need välja selgitada. Iga valik mis nüüd tehakse peaks olema stiilis ja küsimuses – et kui palju see panustab mu enda missioonile ja projektidele. Kui see panus on väga väike või olematu oleks tark teha väike inventuur ja leida vajalikud muudatuste piirkonnad ja need sisse viia. Oluline on ka jälgida kus on need kohad kus me loome ja oma potentsiaali avaldame ning mis inimesed meid selles ümbritsevad. Mida rohkem muutuseid embame selles muundumiste karussellis, seda kiiremini edasi liigume ja seda õigemasse voolu satume. Küsi endalt: Mis kingitusi saan mina läbi oma annete, oskuste ja teadmiste maailmale luua ja jagada?

maanteeseiklusekaartÕppetunnid läbi kogemuste

Selleks, et vaim saaks integreerida rohkem teadmisi meie kehadesse ja teadlikkusse, hakkab ta välja pakkuma erinevaid situatsioone, mis pakuvad meile võimalusi see tõeliselt omandada. Minu seiklus Orem Utah linnast Mazatlani Mehhikos oli väga ehe näide. Lisan siia väikse nipiraamatu, kus kirjeldan üksiasjalikult seda seiklust koos mõningate õppetundidega minu bossilt, mida on huvilistel võimalik endale osta. Ava kaart, et saada lisainfot kuidas seda endale soetada.

Teooria ajastu on möödas ja nüüd on vaja tõeliselt see kõik omale ‘naha alla saada’ ja kogemus on üks kergemaid mooduseid seda teha. Näiteks kui ma olin Utahs siis esimene nädal proovisin kanda kinniseid kingi, kuna oli juba päris jahe ja ei olnud palju inimesi, kes kandsid varbavahe sandaale. Kuid mõne päeva möödudes muutus see väga ebamugavaks mu jalgadele, nii et ma läksin tagasi oma varbavahesandaalide juurde ja alles siis kui varbad külmetama hakkasid, panin kinnised kingad jalga. Sain aru, et ma soovin elada kohas, kus saaksin võimalusel käia kas paljajalu või siis avatud jalanõudega. Nüüd Mehhikos tagasi olles hindan palju rohkem paljajalu käimist, nii nagu ka avatud kingi ja vähe riideid. Planeet Maa on uskumatu. Meil on võimalus valida iseendile koht, kus me sooviksime olla ja toimetada.

platooviewfrom the towerGrand Canyon – Suure kanjoni vägi

Aastaid tagasi sain inspiratsiooni mehest ühes dokumentaalfilmis, kelle unistus oli ära käia Grand Canyonis ja soovisin ka selle ilmaime ära näha. Sellel mehel aga oli väga halb füüsiline seisund ja arstid soovitasid tal selle mõtte maha matta. Ta oli üle keha halvatud ning ainus kehaosa mis liikus oli tegelikult väike sõrm. Selle väikse sõrmega tegi ta valmis ühe multifilmi oma hooldajast, kellesse ta ära armus. Tema arst ütles talle, et ta sureb 6-aastaselt. 35-aastaselt otsustas ta selle arsti ülesse leida USA-s (ise ta elas see hetk Jeruusalemmas) ja tal paluda inimeste surma mitte ennustada. Tema seiklusest arstini ning Grand Canyonisse oligi tehtud dokumentaalfilm. Vaatasin seda Tromsö filmifestivalil ja pea iga norrakas, kes tuli kinosaalist välja oli nutnud, mis tundus uskumatuna. See innustas mind veelgi õppima dokumentaalfilmi tegemist ja ka ise looma ühe (Kiirtee Taevasse (2007) Tromsö).

Grand Canyon on väekoht sellel planeedil. Juba sellest hetkest kui ma sinna piirkonda jõudma hakkasin, tunnetasin võimsaid energialaineid. Selles kohas asub mitmeid energiasambaid ja mitmed maa jõujooned jooksevad sinna kokku. Kuna loodus on ka nii võimas ja väekas, siis igasugune negatiivsus haihtub seal hetkega.

Kui ma jõudsin vaatetorni, siis hakkasin tegema oma nelja elemendi meditatsiooni ja eriti tugevalt maa elamenti, kuna mäed on maa element ning loomulikult õhu elementi, kuna olin nii kõrgel (ca 1800 meetrit üle merepinna) ja Suur kanjon on 446 km pikk. Minu ees laius kahe miljardi aasta Maa geoloogilist ajalugu. See on Maa element ja meesenergia võimendatud kujul. Tõmbasin endasse kogu seda väge, seda tarkust ja energiat, mis tal minuga jagada oli ja jagasin oma osasid. Tegin ka rituaali oma vanade prillidega hüvastijätuks. Jäägid viskasin taaskasutuskasti.

Jutud käivad, et Colorado jõgi hakkas looma oma teekonda sellest piirkonnast läbi 17 miljon aastat tagasi. Piirkond on olnud asustatud kohalike indiaanlaste poolt, kes asutasid sinna esimesed elukohad koobastesse. Pueblo inimesed arvasid, et see on püha paik ja tegid palverännakuid sellesse piirkonda.

Kunagi tahan sinna kindlasti naaseda, et võtta rohkem aega, ja tõeliselt kohtuda kohavaimude ja tarkusega. Kuid see seiklus oli hea algus ja aktiveering.

Kodune harjutus

Minu soovitus on, et igaüks leiaks oma võtmekohad, mis teda väestavad ja külastaks neid. Kui füüsiliselt pole võimalik, võib sellest ka vaid interneti teel videosid vaadata. Aga kui suurelt unistada, siis võib see tulla sinuni moel, mida isegi ei kavatsenud. Unistustel on kombeks täituda, eriti kui neid ise taga ei aja.

crystalflyplatformOlen Crystal Ra Laksmi. Emban tundmatust ja kõnnin äärtel. Sõna otseses mõttes. Minu autoseiklus Utahst Mehhikosse oli üks selline kogemus, kus seisin silmitsi oma sügavate hirmudega ja suutsin need seljatada. Elu mahlad voolavad tundmatuses ja ääred on need, kus kasvame kõige enam. Loodetavasti inspireerivad minu lood ja pildid ka teisi lugejaid tundmatust embama ja äärealasid nautima. Elu muutub sellest kordi rikkamaks!

 Väike järelmärkus:

Sain täna kommentaari, kus üks lugeja andis tagasisidet, et paljud ei mõista mu tekste ja tunnevad, et need on nagu kuskilt kättesaamatust dimensioonist, eriti kui räägin miljonäridest ja rahast ning mida ma parajasti kogen.

Kuid ma tahaks kõigile meelde tuletada, et me oleme kõik üks. Mina olen ka osake igast lugejast nii nagu mina neist. Ning ainus mida ma teen, on et ma jagan oma elu, kuidas kui ma muutsin väliseid tingimusi, hakkasid ka sisemised muutuma, mis olid omamoodi kinni jooksnud. Kui ma seda jagan, siis põhimõte ongi näidata, et kui sa muudad midagi, siis muudad ka tulemusi ja läbi selle muutub ka sinu maailm ja kõik sinu ümber ehk sa hakkad looma tulemusi ning sageli isegi kujul või vormis mida sa ette ei kujutanud.

Ma pole mingi imeinimene, ainus mida ma teen on, et elan südame ja vaimuga ühenduses, intuitsioon taktikepiks. Iga lugeja saab sellega hakkama, kui seda julgevad valida. Jagan oma kogemusi ja oma nippe, ning kui need on minu jaoks toiminud, siis võiks iga lugeja oma vaimu ja südamega läbirääkimisi pidada ja läbi tunnetada, mis on nende jaoks tõde ja mis heliseb kaasa ning südame laulma paneb. 

Kui lugejad tunnevad kadedust, siis teadke, et selle taga on soov kogeda midagi sarnast. Sellega pole ka midagi katki. Tuleb järgida loomevalemit – mõte + sõna + tegu = tulemus ja asi ära teha. Edu kõigile kõigis ettevõtmistes ja nagu Einstengi ütles, kui soovite saada erinevaid tulemusi, tuleb valida muutused ja teha asju teisiti. Loodetavasti on minu blogi üheks inspiratsiooniks kuidas teha asju teisiti ja ka läbi selle tulemusi luua.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This