Select Page

palmtreesunSelle nädala võtmed sügavsukelduvad veelgi rohkem pimeduse ja valguse teemasse läbi ohvriks saamise essentsi ja vaatab ka sellesse, kuidas sellisel juhul väestatud saada. Mis rolli mängivad selles kõiges naised? Kuidas me saame välja astuda sellest väärastumisest või kuritarvitamisest ning oma väesse astuda? See teema on väga tundlik ja õrn, aga ka väga vajalik kajastamiseks, selleks, et tuua esile rohkem muutust nende teemadega. 

Kui sa oled naine või mees ja see lugu inspireeris sind ja sa tunnetad selle tõe resonantsi sinuga, siis palun jaga seda oma FB seinal nii paljude meeste ja naistega kui võimalik! See saab olema sinu kingitus selleks, et saada ise muutuseks maailmas, mida sa soovid näha!

Valguse ja pimeduse võitlus jätkub…

Aja möödudes muutub valgus veelgi intensiivsemaks ja võimsamaks, kuna vaim integreerub sellega. See põhjustab aga rohkem reaktsioone pimeduselt, kuna see kaotab oma võimu. Väga paljudel juhtudel ei tea pimedus siis mida teha või kuidas reageerida ja mõnikord võib hakata kasutama erinevaid tööriistu või vahendeid, et ennast tuimestada selle valguse läheduses. Mis iganes see valgus esile toob, see ärritab pimedust nii palju, et see võib õhku lasta emotsionaalse maamiini või isegi aatompommi.

See on üks põhjustest miks naised mängivad võtmerolli selles tantsus ja tõeline võti asub tegelikult teadlikes naistes, kuna nad teavad, mida järgmisena ette võtta. Et naine aga satuks sellesse positsiooni, selleks on vaja mõnikord läbi käia katsumusterohke ohvri tee.

Ohvri roll

Nii imelik kui see ka ei tundu, on ohvriks olemine üks moodus kuidas energiad tasakaalustavad asju seestpoolt väljapoole. Ohvril ei ole mingit jõudu, väge või võimu või siis ka mitte otsest ühendust oma väe ja võimuga. Ohver on pandud või siis ise vallinud olla väeta või võimuta olekus. Kuna me kõik loome ise oma reaalsust, siis me loome isegi selle, nii absurd kui see ka võib kõlada. Sündmus ise on tegelikult mingit sorti kuritarvitamine – mis sageli on inimesele murdepunktiks. Siin on kaks võimalust – kas jätkatakse ründaja peale näpuga näitamist või siis astutakse oma väesse ja võimu ning muututakse. Kui seda aga ei tehta, siis see muster jätkub.

Mõnikord aitab kui minna ajas tagasi ja leida sarnaseid mustreid ja kust see võis alguse saada. Kui me selle situatsiooni ümber kirjutame, siis see väetu energia lahustub. Minu puhul oli esimene kord, kus ma kaotasin selle väe, kui ma olin 6-aastane ja mu ema vend vägistas mind.

Ma olen töötanud selle probleemiga ja mustriga viimased 32 aastat. See võtab aega. Kui mees vägistab nii noore tüdruku, siis see võib võtta ära usalduse meeste suhtes, mis ei pruugi kunagi tagasi tulla. Mehed ei mõtle sel hetkel kui nad vägistavad naisi. Nad toimetavad instinkti ja emotsiooni najal. See on totaalne kaos.

Naine selles situatsioonis peaks astuma oma maskuliinsesse energiasse, saama valguse sambaks, ütlema midagi kõrvalejuhtivat, seejärel võibolla näpu silma torkama ja jalaga munadesse lööma ja ära jooksma. See on aga võimalik ainult siis kui naine on väestatud ja oma väes paigas.

Screenshot 2014-11-20 23.12.16Teine suur muutus juhtub siis kui naisel on julgus jagada seda õrna teemat avalikult. See on suur samm. Mitte midagi ei ole siin vaja karta, pigem isegi olla uhke selle üle. See on see millal muutus juhtub ja selle teatud naise jaoks kuid ka nende jaoks, kes sellest kuulevad.

Teine väga huvitav asi on see, et situatsioonides, kus meid vägivaldselt rünnatakse ja füüsiliselt haavatakse, loob meie kehas, meeles ja vaimus shoki. Väga imelik on see fakt, et uues ajastus vaimu energia vajab seda, selleks, et kõigepealt mingi väga vana sodi, mis on kinni kiilunud süsteemist välja paisata ning teiseks selleks, et tõsta keha sagedust kõrgemale tasamele, nii et vaim saaks sinna kergemalt siseneda ja sellega integreerida.

Paljud naised üle terve maailma võivad praegu kogeda päris palju vägivaldsust ja kuritarvitamist kõikidel tasanditel – füüsiliselt, emotsionaalselt ja verbaalselt. See juhtub ka selleks, et iga naine sellel planeedil võiks lõpuks ometi astuda oma väesse ilma hirmuta. Ma olin võimeline tegema seda sammu, ainult tänu sellele, et minu ümber on kuldne ring hoolivaid sõpru, kes tõeliselt toetasid mind võtma neid vajalikke samme, et astuda oma väesse ja oma platvormile. Kui neid ei oleks olnud, ei oleks üsna tõenäoliselt ka mind siin sellel planeedil enam.

crsytalartNaistel on erinevad põhjused, miks nad seda tavaliselt ei tee. Üks peamisi on muidugi hirm.  Enamus neist naistest ei ole ka oma autonoomsuses ja on väga sõltuvad kuritarvitavast mehest. Aga ainus inimene kes saab seda peatada on tegelikult naine – võimas jumalanna, kes on valmis silmitsi seisma isegi surmaga kui vaja. Iga naine kes seda teeb, tervendab ka planeeti kuna seetõttu mehed või energiad, kes kasutavad neid ebateadlikke mehi vägivallaks – peavad muutuma. Kui need muudatused jäävad vaid tahaplaanile või privaatseks, siis ei muutu mitte midagi.

Kurb on see, et raha ostab tänapäeval kõike – kindlust, turvalisust, vabadust, iseseisvust ja samuti võimu. Kurb on aga see, et enamus inimesi, kes kasutavad võimu, nad kasutavad võimu selle negatiivses oppositsioonis selles positsioonis, mis ei kahjusta vaid indiviide, vaid ka kogukondi ja isegi tervet planeeti. On üteldud, et suurim reostus planeedile Maa on tegelikult negatiivsed mõtted ja energia. Nii et kõik naised planeedil, palun hoolitsege enda eest, leidke omale see turvaring inimesi enda ümber ja kolige välja enda loodud vanglast, kuna tegelikult sealt väljaspool on tõeline maailm, kus vaalad laulavad, kus päike paistab ja delfiinid hüppavad ja ka sina saad olla osa sellest, sa pead lihtsalt tegema esimese sammu. 

Mina tegin selle sammu ja olen südameni liigutatud selle lahkuse, headuse ja külluse eest, mida inimesed on minuga peale seda jaganud. Kui mina sain sellega hakkama, saad ka sina!

See on ka üks põhjustest, miks iga naine peaks võtma vastutuse iseenda eest hoolitseda, astuda oma väesse ja välja selgitada mis on nende talendid ja oskused ja kuidas need võiksid talle luua elatise ja rohkemgi veel, nii et tegu ei oleks ainult ellujäämisega, vaid tõelise laabumise ja edenemisega elus ja olla see muutus, mida sa soovid maailmas näha!

crystalbacklacruzMa olen Crystal Ra Laksmi. Ma olen naine, kes on ärkamas oma väestatusse ja väesse ning autonoomsusse. Nüüdsest astun oma oma platvormile, oma võimu ja enesekindlusse, julgusse ütelda ei igasugusele kuritarvitamisele oma elus, pole vahet kas tegu on emotsionaalse, verbaalse või füüsilise või teiste vägivalla väljunditega. Ma olen aru saanud, et enda eest hoolitsemine peab olema mu esimene prioriteet. Ma olen väga põnevil tegemaks ajurünnakut oma uue elu suhtes, kus ma saan kokku panna kõik need elemendid, mis edendaksid mu elu, elama mahlakat ja orgasmilist elu kõigil tasanditel. Ma olen selle täielikult ära teeninud kuna mul on kingitus – vaim humanoidi kehas, kes on tulnud siia selleks, et tuju tõsta, motiveerida läbi lugude, tegude ja seikluste ning valikute!

Palun liitu minu emaili listiga siit leheküljelt, jättes oma nimi emaili kasti.

PS! Kui seda lugu lugesid inimesed, kelledel on praegu vägivaldne eluperiood ja väljapääsu sellest ei näe, siis võta minuga koheselt ühendust crystalexpansion at gmail.com ja vaatame edasi mida teha saame! Sest sina oled oluline maailmale! Ma usun sinusse!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This