Select Page

2yelapadogsideSelle nädala võtmed räägivad hülgamise mustrite lahustamisest, kuidas vaesuse teadvusest välja astuda; kuidas saba jahtimine maha jätta; kuidas me üksteist aktiveerime; mida teha eelistamise mustritega; kuidas kuulata sisemist häält; ja mida hakata peale pühade ajaga.

Hülgamine ja maha jätmine

Viimaste nädalate jooksul olen ise märganud nii enda kui ka teiste eludes ja lugudes seda teemat rohkem ülesse tulevat. Vaim on liikumas sügavale teadvusse ja kehadesse, ning puudutamas üht väga tundlikku ja haavatavat teemat praktiliselt iga inimese jaoks sellel planeedil. Üks väga suur edusamm on selle teema lahustamine oma teadvusest, rakumälust ja kogu olemusest. Kuidas seda teha?

2yelapamesandyboatMu uus sõbranna shamaan Sandy tutvustas mulle ühte väga huvitavat mehhiklasest psühhoterapeudi raamatut, kus lähenemine sellele teemale on väga lihtne. Tema teoorias on meie psühholoogia põhinev sisemise isa, sisemise täiskasvanu ja sisemise lapse suhetel. Kui nad omavahel hästi läbi saavad sisemiselt, siis on inimene võimeline ka väliselt seda ligi meelitama. Kui meie enda sisemine isa, täiskasvanu ja laps on omavahel tülis, siis on sageli draama majas ka välispidiselt teiste inimestega.

Teistega suheldes tulekski siis õppida suhtlema teiste sisemise isa, täiskasvanu ja lapsega teadlikult ja sõbralikult. Mu sõbranna andis selle lahustamiseks ka ühe hea harjutuse.

Kodune harjutus

Ta ütles, et tuleks hakata kõigile, keda kohtad, eriti võõrastele ütlema komplimente, aga stiilis: ‘ma armastan seda kuidas sa oma juukseid kannad.’ Sest see aitab koostööle meie sisemise isa ja lapse, mis seejärel tasakaalustab ja tervendab sisemist täiskasvanut. Neid komplimente tuleb ütelda täiesti ilma tingimusteta ja ootusteta. Kui mingi aja pärast on märgata, et see muudab elu ja toob väga palju imesid ja võimalusi esile. Sellel hetkel on aga oht, et me hakkame komplimente andma tingimustega ja see keerab kõik pea peale. Seega terve järgmine kuu aega ütle eriti võõrastele komplimente stiilis – ma armastan su pluusi värvi jne. Sest siis sa paned sellesse emotsiooni. Ja kogege ise, kas see teie jaoks toimib.

IMG_9318Vaesuse teadvus

Järgmiste kuude energia annab tõeliselt jalaga takka vaesuse ja puuduse teadvusele. Vaim surub selle nüüd välja viimase piirini. Will Smith ütles hiljuti, et tema generatsioon on üles kasvanud ‘äraelamise energias’, et isegi kui ta teenib miljoneid, muretseb ta ikkagi oma rahalise seisu pärast.

Võti sellest välja on tegelikult hakata endast andma igal võimalikul juhul ja tasandil ilma lugemata kas ja kuidas see midagi või millalgi tagasi toob. Universum on näidanud viimase nädala jooksul kui võimsalt see kõik toimib minu lähedastes ringides.

octopus gardenWayland, Octopus Gardeni omanik andis 20 aastat oma elust selle küla arendamisele ja keskuse loomisele täiesti endast ja südamest. Kui ta redelilt alla kukkus ja halvatuna voodisse jäi, korraldas küla talle heategevussündmuse, kus koguti kokku üle 3000 dollari tema haiglakuludeks.

See näitab ka ära ühe uue ajastu peamise võtme, milleks on koostöö ja usaldus. Mitte ainult koostöö inimestega ja usaldus nende suhtes, vaid ka usaldus universumi, vaimu ja energiate suhtes, et vajalikul hetkel kannab kannatus vilja ja see, mida meile on vaja, tuleb kergusega ise sülle kätte, isegi kui seda kohe silmapiiril näha ei ole.

2yelapadomingopangaSaba jahtimine

Oma saba taga ajamine ei vii praegusel ajal enam kaugele. Saba läheb seega järjest kaugemale. Uued energiad panevad paljusid inimesi praegu olukorda, kus nad on kaoses, tulevik tundub täiesti teadmatu ja tundmatu isegi kõige parimate plaanide korral ei toimi asjad nii nagu plaanitud. Nüüd tuleb astuda tõeliselt kaose energiasse, mis naisenergia oma olemuselt on ja rahulikult maha rahuneda. See pole üldse lihtne, sest inimloomus ilma kontrollita väga ei lõdvestu kui ta just pole teisiti välja treenitud.

Nüüd on aeg oma essentsiga tuttavaks saada, see tähendab mida ja kuidas sulle meeldib teha ja elada ning olla. Seejärel tuleb see kõik omavahel kokku segada ja supp keeta või kokteil kokku segada. Näiteks teha nimekiri kas ja kuidas näeks välja su unistuste elu.

Mis siis saab? Siis peaks hakkama tööle naiselik magnetism, mis tõmbab ligi kõik mis vaja selles kaoses või järjekorras nagu vaim seda seestpoolt dirigeerib.

Kui see tekstina tundub praegu keeruline ja mõistus sellest seletusest aru ei saa, siis ärge muretsege, sest vaim saab sellele pihta ja toimetab info kohale sinna kus vaja. Tere tulemast uue ajastu reaalsusse! Ja tore on see, et selle eest ei saa mitte keegi põgeneda. Lihtsalt igaüks peaks leidma oma sobiva raja selleni.

2yelapawaterfall1Kui palju sina kui inimene aktiveerid ümbrust ja inimesi enda ümber?

Patsuta endale õlale, sest võibolla sa polegi tähele pannud, aga just sinu energia võib paljudele inimestele olla aktivaatoriks ja uue tõuke andjaks. Olgu selleks siis kas uus töökoht, uus rentija, uus kallim või uued võimalused teistel tasanditel. Vaimu energia igaühes meis aktiveerib erinevaid inimesi erineval moel. Pane näiteks järgmise kuu aja jooksul tähele mis sinu ümber toimub ja kas asjad lähevad paremaks. Kui jah, siis on üsna tõenäoline, et sinu energia panustab nendele muudatustele suuresti kaasa. Seega täna ennast ja rõõmusta nendega kaasa.

2yelapaolliecosyEelistamine

Kui ma olin väike tüdruk, siis üks muster mis pidevalt toimus oli see, et mind jäeti pidevalt maha, hüljati või siis eelistati teistele. Viimastel päevadel on seda energiat ka päris kõvasti ülesse tulnud. Vaim teeb ikka täiesti väga korralikku suurpuhastust nagu sisemine korstnapühkija. Selle teema tervendamiseks aitab väga kõvasti kui aktiveerida oma sisemine mees ja läbi tema endale armastust suunata, pole vahet, kas tegu on mehe või naisega, sest selle teema puhul aitab just sisemine meesaspekt.

Mis on aga huvitav on see, et kui meie sees on mingi muster aktiivne, siis me loome ise välised tingimused, mis saavad seda teatrit korraldada. Kuidas siis sellistest situatsioonidest välja astuda ja neid muuta?

Selge on see, et nii nagu Einstengi ütles, et kui me soovime midagi muuta siis peame muutma moodust kuidas me midagi teeme. Üks moodus alustada on näiteks kui mingi tuttav muster pinnale tuleb hakata kükke tegema, lugeda kümneni ja siis hingata sügavalt või siis hoopiski laulma hakata. Sellega loome kehaliselt ja raku tasandil segaduse. Kui nüüd sellest segadusest ennast ise teadlikult välja juhatate, siis ongi esimene samm tehtud, et oma vana muster murda. Loomulikult tuleks valida mis situatsiooniga on tegu ja alati pole võibolla absurdsete liigutuste tegemine kohane, aga proovida tasub.

0alohamessageSisemise hääle kuulamine

Paljud lugejad on küsinud kuidas kuulda oma sisemist häält, et küll punnitavad, aga kuidagi ei kuule. Esiteks võibolla oma kõrvad korralikult ära pesta;) Minu vastus neile on, et kui te sõnumit ei kuule, siis hakake küsima väliseid märke vastavalt teemale. Kui seejärel võtate näiteks 7 päeva kus jälgite mis väliselt toimuma hakkab, siis teie vaim hakkab teile asju puust ja punaseks ette näitama ja tegema. See on kohati vahest isegi koomiline. Igal juhul proovige järele! Sõnumid võivad tulla läbi autonumbrite, reklaamitekstide või mööduvate inimeste tekstidena.

IMG_9123Pühade aeg

Viibin praegu troopilises Mehhikos ja minu jaoks on jõulud siin alati nii naljakad, kuna lund ei ole ja on nii soe suvi. Aga kui minna kohalikku Walmarti, siis on seal tõeliselt tunne, et jõulupalavik on kõiki tabanud.

Minu väike soovitus uue ajastu jõuludele, et mis oleks kui kingiksite nii iseendale kui teistele esiteks tänulikkuse ja teiseks kingite neile kingituste asemel kas seikluse või emotsiooni? Sedamoodi saavad nad seda kingitust endaga kanda igavikku välja ja ei pea seda ostma, müüma ja vahetama.

11crystalbotanicalorchidOlen Crystal Ra Laksmi. Ka minul on päevi kui tõusen ülesse ja mõtlen, mis kogu selle siblimise mõte on? Kui võibolla homme olen jälle nullpunktis tagasi? Kui jälle ja jälle teen vanu vigasid või ketran oma mustrite jada? Aga mingil hetkel teisel pool loori tegin valiku, tulla ja valida endale just see keha ja kogeda just neid hetki ja neid emotsioone. Milline kingitus! Ja selle tabamine ongi üks võimsamaid põhjuseid siin olla.

Olen nüüdseks oma blogi pidanud 1,5 aastat. Iga nädal kasutan selleks kolm kuni viis tundi. Ma tean, et mu blogi loevad päris paljud inimesed. Olen teinud seda südamest. Kui sind on mu blogi inspireerinud, siis kas mida sooviksid sina mulle panustada? Anna mulle teada siit! Toeta annetusega siit.

KIS dets 2014Jätkuvalt on avatud KIS online programmiga liitumine kuni 1. jaanuarini 2015. Kui minu tekstid sind on kõnetanud ja oled kaasa noogutanud ning tunnetanud neis tõde ning teemad on olnud sinu jaoks väga ajakohased, võib juhtuda, et võngume ühel sagedusel ja endale pühendumine läbi selle online programmi on üks võimalus, midagi oma elus ümber programmeerida ja muuta.

Kui sa ei soovi minu juhatust, siis ka see on võimalik. Osta endale vaid programmi materjal ja tööta see iseseisvalt läbi. Selleks on sul kindlasti vaja väga suurt enesedistsipliini. Kui vähegi võimalus soovitan valida väikese juhatuse, kasvõi ühekordse skype kõne minuga kuus kui materjale läbi käid.

Mina olen valmis sinule pühenduma ja olen seda näidanud ka oma blogi pidamisega, mida olen nüüdseks teinud nädalas korra alates augustist 2013. Kas nüüd on aeg ka sinul endale pühenduda ja iseendasse sukelduda? Kui jah, siis loe siit kogu KIS kursuse paketi infot. Lisamaterjalid asuvad siin.  Küsimused ja vastused programmi kohta asuvad siin. Kogu programmi ülevaade asub siin 12 kuu online coaching tutvustus update detsember

Kui sa ise ei soovi liituda, aga tead kedagi oma lähedastest, kes sellest kasu saaks, siis on sul ka võimalus see neile kinkida.

Kui minu kirjutised sind kõnetavad, siis jaga neid oma kallitega ning samuti liitu minu emaili listiga siit lingilt jättes oma meili kasti paremal pool.

Suur tänu sulle, et sa loed, kaasa mõtiskled ja oma elu väikeste võtmetega järjest rohkem avad!

Lisainfot küsi crystalexpansion @ gmail.com

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This