Select Page

moneyOlen viimaste aastate jooksul kogenud rikkust seestpoolt väljaspoole ja väljastpoolt sissepoole. Olen elanud koos multimiljonäridega, olen ise olnud üsna rikas ning ka liikunud täiesti teise polaarsusse kus elanud põhimõtteliselt ilma rahata ning olen ka elanud väga vaeste inimestega, kes on aga igal muul tasandil väga rikkad. Selle kõige kogemine pani mind mõtisklema rikkuse teemal ja selle pühade postituse kirjutangi sellel teemal.

Jõulude aeg on aeg, kus enamus maailmast tähistab seda kingitustega ja pidudega. Kuid on väga palju inimesi siinsel planeedil, kel pole sel päeval isegi midagi suhu panna, rääkimata kingitustest. Nende jaoks on kingituseks tuul ja päike ning puhas joogivesi kui sedagi.

Inimesed on kõik sellel planeedil väga erinevad. See, kuidas nad käituvad ja mõtlevad kodeeritakse kõik sisse eri kultuuridest, perekonnast, koolist ja ühiskonnast. Üks väga oluline osa mis selles protsessis kodeeritakse on külluse või vaesuse programmid. Nende ampluaa ja erinevus on seinast seina.

Praegused energiad panevad meid kõiki proovile. Tean praegu väga palju inimesi, kes mida iganes nad teevad või ei tee, vaevlevad rahalistes raskustes. Kuidagimoodi läheb raha alati rohkem kui sisse tuleb. Millest see tuleb? See on kohati loodud ka vaimu poolt, kuna vaim testib meie põhiväärtusi ja programmeerib neid ümber.

casa 2 balconyviewMa igatsesin elada rannas nii, et mu magamistoa uks avaneb mere vaatele ja palmidele. Kui ma olin selle ära kogenud, sain aru, et jätsin tellimusest välja päris palju üliolulisi detaile. Iga detail loob kogemuse. Kas ja millise kogemuse, see oleneb meie seisundist ja vaimu õppetundidest ning mis mustreid parajasti vaimul vaja puhastada on. Raha on selle kogemuse loomisel mõnikord väga suur eluline detail.

 Mõtelge oma elus tagasi väga olulistele otsustele ja kui paljudel kordadel te tegite mingeid otsuseid, kuna arvasite, et te teist ei saa valida, kuna teil pole selleks raha või ei saa seda endale lubada?

Puuduse valikust loomine

Iga kord kui valisite võimaluse, mille tegite puuduse teadvusest või sellest lähtuvalt, et ma ei saa seda teist valikut endale lubada, hakkab teie elus looma ennast puuduse vundamendile. Iga hetk sellest hetkest loob rohkem puudust. Kui sellele aga kohe jälile saada, siis tabab selle ära. Kui aga olete terve oma uue lossi ja maailma sellele ülesse ehitanud, siis võite kindlad olla, et ühel hetkel see variseb kõik kolinal kokku.

See on praegu vaimu moodus väga täpselt järge pidada, et me liiguksime ‘äraelajate generatsioonist’ ‘kõikvõimsuse generatsiooni.’ Seal tehakse otsus südame helinat järgides ja see loob võimalused, mis on toidetud küllusest. Uue ajastu energiad ei kannata silma otsaski vanu süsteeme mis on puudusele ülesse ehitatud. Seetõttu on väga paljud süsteemid praegu kaoses, sest on ehitatud kas puudusele või negatiivsele võimu ja ego ning kontrolli vundamendile. Kui me vastu punnime sellele muutusele, siis annab vaim jalaga takka, lükkab meid erinevatesse keskkondadesse ja inimeste juurde, kes on osa sellest ümber programmeerimise programmist.

Küllusest valimine

Kui aga otse vastupidiselt valisime läbi südame helina, siis isegi kui see ei loo meile miljoneid pangakontole, loob see rikkaid võimalusi ja kogemusi, mis on hindamatud. Ise manifesteerisin sel kujul oma viimased kolm Hawaii reisi, kui viibisin saarel kolm kuud korraga iga kord. Mõistus ütles, sa oled hull – seal on ju kõik nii kallis!!! Kuid iga kord lõi maagia ja mu südame järgimine uued võimalused, mis olid üle mu igasuguste ootuste. Ja kui olin selle kolm korda ära proovinud, sain aru, et see toimib ja mul pole seda katset sel kujul enam korrata vaja.

Sõjad raha pärast

Eelmisel nädalal sain ka kogeda seda, et kui inimene tuleb mult midagi nõudma, eriti kui see on raha ja kokkulepped, mis me tegime on tema poolt ümber muudetud ilma minuga läbi rääkimata, siis selle asemel, et vastu võidelda, pakkudagi talle seda raha või midagi muud mida tal on vaja. Kui mind süüdistatati oma valikute tõttu lisaprobleemide tekitamises, siis keerasin kogu süsteemi pea peale ja näitasin kuidas läbi selle võibolla aitasin just tulevikus sel inimesel rohkem raha kokku hoida ja kindlam ja selgem olla oma kokkulepetes.

Kõik on koosloome. Seega astusin välja ühest väga vanast mustrist – süüdistamisega kaasa minna, vastu võidelda ja ennast kaitsta ning luua paha pettumuse energia, kus asjad jäävad õhku aastateks rippuma. Kui ma panin oma mõõga maha, astusin inimese poole ja ütlesin, näed ma võin sulle anda kalli, raha ja ka mõne teenuse kui soovid, oli see talle väga suur üllatus. Minu muster oli teadvustatud ja ümber muundatud. Läbi selle jääb väga palju probleeme tulevikus olemata nii minul kui ka sellel kaasloojal.

Kodune harjutus

Mis oleks kui nüüdsete pühade ajal mõtlete oma elus tagasi kõigile neile, kellele on vaja andestada, teeksite läbi kasvõi mõttelise hooponopono (Hawaii andestusmeetod – otsi selle kohta üles vanem blogipostitus) ja saadaksite neile isegi sooja pühadekaardi? Mis oleks kui paluksite andestust ja tänaksite neid selle kogemuse eest? Kas see võib olla kingitus ka sulle endale?

1tacosKui sõitsime neli päeva Lõuna Mehhikosse Manzanillost mööda Ixtapa poole, kogesin ja nägin külasid ja inimesi ning peresid, kes elasid väga vähesega. Õhtul hilja küpsetasid ja toimetasid nad oma tänava väliköögis ja naeratasid mulle kergusega.

Kui meie seiklusjuhi sõbrad pakkusid meile oma katust telkimisplatsiks ja oma külma dushi, et saaksime soolavee maha pesta või siis võrkkiiges kiikumise võimalust, siis nägin sellest küllust moel, mida ma enne polnud väärtustanud. Kui lainetes olles igaüks andis teisele laine, ilma võitlemata. Kui reisiseltskond osalt lausa võitles kes kellele välja teeb omavahel.

1mestefansandyriverKui kõik sai jagatud ilma millimeetreid mõõtmata. Kui minu sõbrad siin elavad lihtsat elu ja pakkusid mulle võimalust olla nende külaliseks seni kuni nad lahkuvad ja nende elamine üle võtta, siis tundsin, et olin jõudnud koju.

Kus on teadmine, et küllus asub igas hingetõmbes ja sellel pole küljes hinnasilti.

Mis on minu jaoks rikkus?

Rikkus on see, kui naeratus tuleb südamest, kui soe käsi patsutab õlale, sest oled tõeliselt tubli olnud ja südamest. Rikkus on see kui keegi ulatab sulle jäätise sõbraliku naeratusega, ilma seda oma mõttelisse ‘võlgu olemise’ nimekirja panemata. Rikkus on see kui sulle kingitakse midagi südamest, mitte sente lugedes.

crystalsmellRikkus on see kui kõike jagataksegi südamest, sest teatakse, et kõike ongi küll ja tuleb juurde. Rikkus on see kui sa alati annad ja ei loe oma ande, sest tead, et universumi kontol on kõik kirjas ning kõik tuleb sinuni tagasi mitte ainult kümme korda, vaid rohkemgi, sest sa oled seda väärt. On vaja vaid vastu võtta!

Rikkus on see, kui ollakse lahke oma sõnadega ning emotsioonidega ja hooliv. Rikkus on see kui ollakse teistega arvestav. Rikkus on see kui rahakott tühjaks saab ja sõber kutsub välja sööma ning teeb sulle välja. Rikkus on see kui sõber laenab oma sooja vee basseini, et saaksin kliendiga teha tööd. Rikkus on see kui küsitakse kuidas mul läheb mitte viisakusest vaid südamest ja tõelisest hoolimisest. Rikkus on see, kui iga veedetud hetk tõstab sind ülesse.

1waterlilisRikkus on see kui kutsutakse purjetama, sest lihtsalt üksi on igav ja koos oleks lõbusam. Rikkus on see kui saan kokku ühendada erinevate inimeste soovid ja vajadused üheks kingituseks kas purjetamismatka või siis automatkaga. Rikkus on see kui saab anda ja jagada seda mida on ja ka seda mida pole. Rikkus on küllus igal tasandil – armastus, aeg, tähelepanu, raha, kallistused, embused ja küpsetatud kook ning lõigatud salat. Rikkus on inimesed, kes on alati rõõmsad sind nägema ja sinuga koos seiklema, looma ja läbi tuulte ja raskuste kõndima.

11crystalsurfupRikkus on see kui lamad oma surfilaual kuskil Vaikses Ookeanis, tunnetamas viimaseid päikesekiiri läbi päikse langemas oma päikesest põlenud näole ning tunned kehasooja ookeanivett oma varbaid paitamas. Rikkus on see kui saad iga päev palmi otsast kookose alla tuua ja selle kosutavat vett juua. Rikkus on see kui Mehhiko koerad hauguvad ja erinevad külabaarid muusikat mängivad ja ainus võimalus magama jääda on kõrvaklapid kõrva panna. Rikkus on see kui saad sõbra koeraga jalutama minna, et ta ookeanisse värskendust otsima viia. Rikkus on see, kui sõber annab sulle pool oma raamatukogust või vanad asjad mida ise enam ei tarbi.

Rikkus elab hetkes ja olemises kus on tänu ja kohalolu.

11crystallauagaOlen Crystal Ra Laksmi. Oma viimse 14. aasta välismaa seiklustega olen õppinud aru saama, et rikkus ja varandus pesitseb minus endas ja siit algabki kõik. Ma olen täpselt nii rikas kui ma sisemiselt luban endal olla. Seesmine ja välimine peegeldavad teineteist.

Viimase aastaga olen õppinud kogema, hindama ja väärtustama mitte rahalist rikkust – kui jagan tervise seansse oma tervendajast sõpradega või vahetan muid teenuseid ja võimalusi. Olen õppinud elama praktiliselt ilma midagi omamata ning saanud selgeks, et praegu sellel planeedil on ka võimalik elada ilma rahata. Kõik on valiku küsimus.

Tõsiasi on muidugi, et raha paneb rattad käima, ning kui see raha on teadliku inimese käes, siis see paneb päris võimsad rattad käima. Kui keegi annaks mulle villa rannas koos basseinidega, ja kõige muu vajalikuga, olekski seal mõne nädalaga äri püsti, kus inimesed saaksid muundada oma vee probleemid ja hirmud ning muu oma elus ümber ja alustada oma elu uuelt lehelt. Kindlasti on selle käimasaamiseks vaja abi nii turunduse- kui müügi osakonnas.

Kui vaim seda ei anna, siis võib arvata, et aeg pole veel käes ja mul on veel õppida kannatlikkuse õppetund ja teisi järeleaitamise tunde. Olen alandlik ja õpin. Ja astun taas kord tahtmatuse musta auku ja vabalangemisse. Mõistan, et rikkus on energia ja see kuidas ma asju vaatlen, hindan ja vastu võtan.

1yelapatogetherLoodan, et selle nädala lugu inspireeris sind kuldsel pühade ajal. Nagu mainisin ka eelnevalt, kingi nende pühade ajal hoopiski oma lähedastele emotsioon või seiklus raha ja asjade asemel. See ei aegu kunagi ja loob rõõmu, mis on üks olulisemaid selle plaanedi muundamise võtmeid.

Pakkumised

Jõulukingitus Crystalile

Kui oled mu blogi jälginud ja lugenud nüüd pikemat aega ja see on su elu toetanud ning sind inspireerinud, siis võid teha mulle jõulukingituse annetuse siit. Kui soovid teha otsekande Oü New Flow eesti pangakontole, siis kanna see siia: 

EE552200221039028272

Rahamagnetid 1, 2 ja 3

Kui sa sooviksid teha väikse esimese sammu, siis alusta rahamagneti meditatsiooniga. See on huvitav kingitus, mis on toonud väga paljudele inimestele nii väiksemaid kui suuremaid üllatusi, imesid ja uusi võimalusi. Vaata rahamagnet number 1 kohta lisainfot siit! Teiste rahamagnetite kohta leiad info toodete alt siit.

KIS dets 2014KIS programmiga liitumine

Jätkuvalt on avatud liitumine KIS programmiga kas 6-ks või 12.ks kuuks, kas juhatusega või ilma. Selle kohta loe lisa siit! Praegused osalejad on loonud palju muutusi oma elus, uusi võimalusi, ligi meelitanud uusi inimesi oma ellu ja rohkem teadlikkust ning astunud samme lähemale oma unistuste elule!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This