Select Page

getting outSelle nädala võtmed vaatavad tegelikult tagasi aastasse 2014 kuid ka edasi aastasse 2015 Uue Ajastu Numeroloogia vaatenurgast lähtudes. See on eriti toimiv neile, kes on läbi teinud Auratransformatsiooni, aga olen täheldanud, et ka teistel on sarnaseid kogemusi kuna oleme kõik lõimumas uute energiatega suuremal või vähemal moel.

2014

Praegune aasta on olnud väga katsumusterohke väga paljudele. Miks see nii on? Kuna planeedi energiad on muundumas uue ajastu poole – kus naisenergia on kõiges juhtival ja juhataval positsioonil. Macho patriarhi aeg on möödas. Esimene samm selles muutuses on see, et maskuliinsus peaks nüüd õppima kuidas endas tervendada ka feminiinset osa seesmiselt ja ka välimiselt. Peamine muutus luuakse oma sisemise naise tervendamise läbi teadliku maskuliinsuse.

Uue Ajastu Numeroloogia (UAN)

Viimaste kuude jooksul olen arendanud välja midagi mida ma kutsun Uue Ajastu Numeroloogiaks (UAN). Ma olen sellega mänginud ja teinud prooviseansse oma sõprade peal ja näha on, et see toimib. Ma võtsin nende sünninumbri ja seejärel võtsin aasta numbri ja võrdlesin neid eraldi ja koos. Tulemused olid võrratud. See andis mulle arusaamise mis oli olnud ja mis on tulekul. Vaatasin ka dimensioone uue ajastu energiatest lähtuvalt nii nagu ka numbreid.

Ma annan nüüd väikse ülevaate eelmisest aastast ja väikse üldise ülevaate uuest 2015. aastast selle süsteemi kohaselt. Jagan ka oma isiklikku näidet eelmise aasta ja tulevase aasta kohta.

See süsteem on sündinud aastate kogemuste põhjal mu klientidega kui ka sellest, et olen teinud palju tähelepanekuid oma elust ja kuidas elemendid töötavad. Jälgides kus ma olen dimensioonide tasandil ja mis tendentsid energiatel on. Uues energias on väga raske ennustada detaile, aga me võime näha peamisi üldiseid jooni ja see on see, millele ma siin tähelepanu juhin. Detailid antakse igale indiviidile nende oma vaimu poolt. Uue ajastu keel mida kõik peaksime õppima on energiate keel, et siis aru saada kuidas oma vaimuga suhelda.

Energiate lugemine ja vaimule järgnemine

Uue ajastu energiad võivad olla katsumusterohked ja võivad olla katsumusterohkemad kui eal enne, kuid võti peitub energiate lugemises ja vaimule järgnemises. Viimaste nädalate jooksul olen seda teinud väga intensiivselt ja tulemused on olnud väga võimsad. Vaim loob tasakaalu ja harmooniat. Ego loob konflikte ja kärsitust. Vaim on mulle mitmeid kordi soovitanud oodata või siis millal jääda ja teha midagi ja kuidas seda teha. Iga kord kui ma seda olen teinud on imelised asjad juhtunud.

1oceanviewAasta numbrid

Aasta 2014 = 3+4 = 7

Seitse on maa elemendi number uue energia süsteemis. See on maskuliinne. See on esimene ring kui vaim ühendub kehaga. Peale Auratransformatsiooni, võib see olla number, mis sageli lükkab meid silmitsi seisma oma haavatud feminiinsusega ning mis lükkab maskuliinsust rohkemasse teadlikkusse olenemata kas see tahab seda või mitte.

See õpetab meile ka uue ajastu süsteemidest ja vormidest ning kuidas need toimivad. Kõik loob ennast erineval moel ja üks peamisi elemente saab olema tants maskuliinsuse ja feminiinsusega. Kui sul pole veel partnerit, siis sa peaksid töötama oma sisemise maskuliinsuse ja feminiinsusega. Pole vahet, kas sa oled mees või naine, kuna meis kõigis on olemas mõlemad pooled.

See viimane aasta oli fookusega sellel kuidas muuta keha, kuna keha on vorm ja maa element. Paljud teist võibolla panid tähele, et teie toitumise harjumused muutusid tervislikemaks ja keha ei soovinud enam süüa samal moel nagu enne ja nii tihti kui tavaliselt. Vajadus regulaarse liikumise järele võis tulla ülesse palju sagedamini kuna kehal on vaja lahustada stressi ja kõike liikumises hoida.

Seksuaalsuse muutused

See aasta oli ka seksuaalsete energiate ja intiimsuse muutja. Suhte tasandi arusaamised, mis enam ei toiminud, lagunesid laiali ja võeti ära. Samal ajal kui see kõik toimus, tundus see väga imelik ja kurb, kuid hiljem oli üsna tõenäoline, et see oli parim. See oli huvitav, kuna vana maskuliinsus soovis hoida asju kontrolli all nagu see vanasti oli. Need kontrollivad inimesed kannatavad praegu seda enam aja möödudes kuna midagi ei saa enam kontrollida võimu ja egoga. Kõik saab olema juhendatud vaimu poole ja inimesed, kes kuulavad vaimu, järgnevad sellele ongi uue ajastu liidrid.

Puhastumine

See aasta on ka olnud suurpuhastus selle kõige suhtes mida sa ei ole. Paljud teist kogesid võibolla seda, kus te olite lausa nagu pandud erinevatesse kohtadesse, erinevate inimestega kus teil oli palju raskusi ja te tundsite kui raske see oli ja see polnud see tõeline sina kes sa tegelikult oled.

Sinu seeme

See oli nagu aasta, kus sind puhastati kui seemet, nii et kõik mis ei olnud sina, sai ära puhastatud. Nüüd kui su enda seeme on selge ja puhas, sa saad leida uue maapinna, kus kasvatada uued juured. Kus ja millal on nüüd üsna oluline kuna see loob uued võimalused ja tingimused sinu 2015. aastaks ja annab sulle ka vastavaid tulemusi ja õitsemist ning vilju vastavalt.

IMG_9819Selle nädala kodutöö

See on üks põhjustest miks selle aasta vahetus on väga oluline! Põleta ära vana, anna ära vanad asjad, mida sul enam vaja ei ole ja puhasta oma ruum kui võimalik enne uue aasta numbrit, ning palu andeks neilt, kellelt sa peaksid, nii et saaksid alustada uut aastat uuelt lehelt ja uuesti käivitatuna.

Kui su maapind pole veel õigesti valitud, siis järgmise aasta tulemused võivad kõvasti kannatada. See on nagu oleksid põllumees ja peaksid vaatama natuke ilma märke, selleks et ennustada kus oleks sulle parim koht olemiseks ja seemnete mulda panemiseks.

Number 8 aasta – 2015

Selleks, et läbi teha see muutus, me liigume aastasse 2015, mis on number 8.

Õhu element

See on õhu elemendi aasta, mis võib tähendada, et paljud vanad süsteemid võivad kokku variseda, võivad plahvatada ja ära lahustuda õhku kas jõuga kui me ei taha vanast lahti lasta, või siis see võetakse ära väliste jõudude poolt. Kõik õppetunnid, mis ei ole õpitud, pannakse nüüd taldrikule ja serveeritakse. Nende eest ei saa enam ära joosta ja nendega peab seisma silmitsi ning tegelema praegu, mitte hiljem.

1sayulitaviewTuule seemned

Õhu element oma olemuselt on väga naiselik. See on nähtamatu ja ettearvamatu nagu tuul. See kannab endaga seemneid ja nüüd on aeg need kinni püüda, mis sinu taldrikule tulevad või su ukse taha ja tegutseda kohe, mitte hiljem. Seemned on mehelikud, see on eelfaas vormi võtmisele. Kui sa tegutsed hiljem, siis su rong võib juba läinud olla ja keegi teine teeb selle võimalikuks.

Ettevalmistus

Õhu element ja kogu aasta on suur ettevalmistus enamus inimeste jaoks, et astuda rohkem oma missiooni ja väesse, kuna järgmine aasta saab olema number 9, mille sõnumiks on vanade ringide lõpetamine ja oma elu missiooni alustamine täisvõimsusel. Nii, et kui sa preagu vihkad oma tööd, siis see aasta on õige aeg, sellesse rohkem süveneda ja vaadata mida sa saaksid teha, et teha muudatusi oma unistuste karjääri suunas.

Uues energias see kõik muutub multidimensionaalsetele tasanditele. Nii, et sul on vaja leida võimalusi, mis aitaks panna oma munad erinevatesse korvidesse kuna ainult üks rahaline sissetulek ei ole arvatavasti piisav, et luua jätkusuutlik sissetulek (kui just miljonitega tegu pole) sinu tuleviku jaoks. See on aeg mil oleks tark sellele teemale mõtelda ja teha vastavaid samme, et selleni jõuda.

2015 – külluse aasta võti

Sinu salavõti su külluse aastale? Uues ajastus on see väga lihtne – järgne oma vaimule, oma südamele ja käitu julgusest ja armastusest hirmu asemel. Kui sa käitud julgusest ja armastusest, siis pimeduse energiad ei saa teha enam midagi, et sind vigastada või sind keskmest välja lükata. Seda on päris vahva jälgida kuidas nad ikkagi proovivad ja kuidas nad ebaõnnestuvad järjest rohkem ja rohkem. Selles energias muutub kõik võimalikuks ja sa hakkad looma kerguse ja voolamisega moel mida sa pole kunagi isegi ette kujutanud.

Lisa külluse võtmed

Nüüd on lisavõti küllusele leida inimesi, kohti ja keskkondi, kus ringleb tõeline aloha küllus. Kus inimesed elavad südamest, teades, et kõike jätkub kõigile ja kõikjale. Seal kus pesitseb austus. Seal kus teadlikkus juhatab ja juhendab. Seal kus tasakaal on peamine võti loomingule. Kui rohkem selliseid inimesi kokku saavad ja loovad, siis nad alustavad loomist sel kujul nagu see oli Kuldsetel Aegadel nagu näiteks Atlantise või Lemuuria aegadel. Praegustel aegadel me peaksime olema ettevaatlikud, et sellega hakkama saada. Võti peitub teadlikes meestes ja naistes, kes on õppinud tantsima ja koos looma teineteisega, samuti teadlikus kogukonnas.

Isiklik näide Uue Ajastu Numeroloogiast

Minu sünnikuupäev annab kokku numbri 8.

See aasta 2014 oli minu jaoks number 6 (kaks numbrit kokku panduna – aasta number ja minu sünnikuupäeva number).

See aasta oli vee ja voolamise ning feminiinse aasta, usalduse ning emotsioonidega töötamise aasta. Kuna mind on haavatud selle elu jooksul nii palju kordi, rääkimata eelmistest eludest, oli emotsioonidel vaja luua situatsioone ja kohti, mis aitaksid ligi pääseda mitte toimivate kohtade keskmesse minu sisemuses. See oli mitu korda nii halb, et pani mu elu ohtu.

Kui inimesel on natuke suurem elu missioon kui tavaline, siis see on see, mida vaim teeb, kuna tal on vaja puhastada kõik umbrohi süsteemist välja. Osa sellest sodist on nii sügaval, et ainus moodus seda välja saada on luua plahvatus või situatsioon mis on nii paha, et see plahvatab, nagu minu puhul oligi. Mul oli kolm sellist suuremat plahvatust sellel aastal, kõik koosloodud meestega, kes olid tasakaalust väljas kõige hullemal moel. Igal korral on Mehhiko olnud minu tervendus koht, kuna Mehhikos on palju kristallenergiat. Kõikidel kordadel on ookean, delfiinid ja vaalad olnud peamised tervenduskunstnikud minu jaoks.

Kokkuvõtvalt on number 6 vesi ja paneb erilise rõhu, et töötada hirmu ja usaldusega. See oli peamine teema. Nüüd mu usaldus elu suhtes on kasvanud ja kogemused on andnud mulle julgust, nii et hakkan taas kord mängima eluga ning astun välja ebaõnnestumise hirmust. Ebaõnnestumisi ei eksisteeri, on vaid kogemused.

Number 7 – süsteemi ja korra aasta

Süsteemide ja korra aasta oli ka õige. Ma töötasin osa aastast kui administratiivne assistent ja pidin oma elu ja tööd organiseerima täiesti teisel moel. See oli ka aasta kus tuli üle vaadata kõik rahaline ja materiaalne.

Emotsionaalne puhastumine

Terve aasta oli puhastamine sügava tasandi emotsioonidest. Osaliselt jõudes ka lapsepõlve kesksetele teemadele. Minu kaardil tähistab vesi ka alkoholi. Mul oli päris mitu väga katsumusterohket klienti suurte alkoholi probleemidega ja need tõid taas kord esile mu mälestused lapsepõlvest ja mu vanemate joomisest. Võti oli tuua pinnale kõik ärakasutamise mustrid mis olid peidetud sügavamale tasandile. Ma olen tänulik kõigele ja kõigile, kes sellele kaasa lõid, sest teadlikkus muundab.

Probleemid vee aastaga

Vee aastaga on see lugu, et kui ei ole meespartnerit, siis on naisel väga raske manifesteerida vormi ka rahaliselt, kuna sisemine meesaspekt ei ole selleks enam piisav. Nii, et järgmisel aastal numbrite kohaselt peaks elemendid tooma mulle vähemalt ühe peamise partneri, samal ajal ka aidates seemnetel muunduda vormi – võibolla isegi luues uue baasi või kodu, samuti uued töö võimalused, võibolla isegi aidata kirjastada mõned oma raamatute käsikirjadest, mis on olnud mu sahtlites ootel aastaid. See peaks olema perfektne aasta loomaks küllust igal tasandil kõikide elementidega kuna see on kaks viimast numbrit esimeses ringis.

Keskne võti

Kuna nais ja meesaspekt tantsivad sellel aastal mu kaardil, siis kogu fookus on rohkemal teadlikkusel. Peamine võti minu ja ka paljude teiste jaoks on kuidas ennast ise esimeseks valida ilma süütundeta ja valida seda, mis paneb sind tundma ülesse tõstetuna, avarduva ja elavana igal ajal? Kui me saame sellega hakkama, siis me loome maagiat moel mida me polegi selle elu jooksul kogenud.

Uue aasta ohud 2015. aastal

moneyOhud suure rahaga

On suur oht, et kui suur raha tuleb sisse järgmisel aastal, siis paljud inimesed võivad selle kiiresti ära kasutada ilma targalt mõtlemata. Nüüd on aga aeg ja aasta tõsisemalt vaadata jätkusuutlikele moodustele teha oma investeeringuid, mis toimiks sinu jaoks ja looks vabadust ja küllust kõigil tasanditel. Ole avatud ja kuula kuidas vaim sind juhendab ja käitu vastavalt. Ära raiska raha vaid kergetele naudingutele.

Pane see enda jaoks tööle, ole vastutustundlik ja kasuta seda teadlikult! Kui sa seda teed, siis hakkab raha sinu jaoks tööle. Raha oma olemuselt on maa element. Temaga peab käituma nagu mehega ja teda peab juhendama.

Vana plahvatused

Nagu ütlesin varem – kõik vana sinu elus, kas selleks siis on riided, inimesed, raha või kohad või asjad, taaskäivitatakse ja luuakse uuesti kui sa seda ise ei tee. Kui sa oled terve elu elanud samas majas, siis see aasta on hea aasta teha remonti terves majas ja peale lugeda uued kavatsused tervele majale. Enne kui seda teha, tee kindlasti ka maja puhastus. Kui sul on sellega abi vaja, siis ka mina pakun seda teenust isegi läbi skype kaugseansside. Kui sa ei lase vanal minna, siis situatsioonid loovad ennast ise, seal kus see toimub. Nii et ole tark ja tee seda ise, selle asemel, et luua sellest segadus.

Hea Karma

Kuna vaim kiirendab kõike, siis olen täheldanud ka seda, et ka hea karma tuleb tagasi ja kuna on aasta number 8, mis on õhu element, siis see on ka vaimu aasta. Kui sa oled teinud kingitusi, jaganud oma aega või olnud vabatahtlik, või lihtsalt lasknud osadel asjadel minna, siis see on aasta, kus palju häid üllatusi võivad leida oma tee sinuni kõige imelisematel moodustel universumi külluse pankadest. On tasusaamise aeg!

Kaksikvaim

Uue ajastu energia on lükkamas meid kõiki kohtama oma kaksikvaimu. Selleks on palju võimalusi, kuid üks neist võimalustest on Auratransformatsioon. Ka seda teenust ma pakun ka ise, aga ainult isikliku kohalolemise seansina.

Peale Auratransformatsiooni kogu su süsteem ja keha, meel ning vaim valmistatakse ette uue suhte energiaks sinu kaksikvaimuga. Enne kui see juhtub, sa kohtud sageli paljude teadlikkuse partneritega, kes sind ette valmistavad selleks ultimaatseks kohtumiseks ja neid võib olla paar kuni sada. Mina olen näiteks teadlikkuse partneritest väsinud.

Minu kogemuse kohaselt võib kaksikvaim olla mõlemast soost, mitte ainult vastassoost. Nende mõlema eesmärk on kokku saada ja luua tasakaalu nii nagu ka projekte ja lasta oma elu missioonidel kokku sulada nii et nad saaksid koos luua ilma piirideta. Selleks, et oma kaksikvaim leida, selleks on vaja tõeliselt järgneda oma vaimule, sinna kus see meid juhatab ilma hirmuta.

Sõnumid vaimult

Energiate lugemine muutub palju essentsiaalsemaks. Kui üks uks sulgub, siis on vaja lugeda märke kus järgmine uks avaneb ja sellele on vaja järgneda usaldusega.

***

1crystalsailnickMa olen Crystal Ra Laksmi. Mind on kutsutud K. A naiseks (jalaga tagumikku andev naine) nagu ka T naiseks (turbo) naine. Ma võin olla väga intensiivne, kiire ja muutlik, kuid ma kindlasti aktiveerin midagi nii iseendas kui ka teistes ükskõik kus ma olen.

Nüüd ma taaskäivitan oma elu siin Mehhikos jällegi ja seekord võtan samme ja teen valikud mis looksid mulle uue jätkusuutliku elu ja kujul nagu mu vaim sooviks koos luua minuga, mitte vanal moel, kus ma järgnesin vaid oma ego juhtimisele.

Seiklemine on minu jaoks üks tähtsamaid võtmeid loomaks mida iganes ma loon. See on toit mu vaimule, mu kehale ja mu olemusele.

Tänud sulle armas lugeja, et oled olnud minuga terve selle 2014 aasta ja loodan, et see on olnud ka sulle suureks inspiratsiooniks.

Mõtisklen ka selle üle kas jätkata nädala võtmeid sarnasel kujul. Oleksin tänulik igasuguse tagasisideme eest ning mis soovid sellega seoses mu lugejatel on.

??? Küsimused millele ootan vastuseid kas kommentaaridena loo all või siis emailile crystalexpansion @ gmail.com:

1. Kas sooviksid samal kujul saada edasi nädala võtmeid ka aastal 2015?

2. Kas jätkaksid nädala võtmete lugemist, kui selle kuutasu oleks näiteks 4 – 10 eurot kuus?

3. Kas nädala võtmete teemad on aktuaalsed sinu jaoks?

4. Mis teemadel sooviksid veel saada inspiratsiooni?

5. Muud ettepanekud kuidas jätkata Crystalile?

6. Sinu suurim ahaa hetk selle aasta võtmetest ja kuidas see su elu mõjutas?

Siin on minu järgnevad pakkumised:

– Jaga oma tänu terve aasta blogi inspiratsiooni eest, tehes annetus siia. 

– Tee annetuse kanne otse Oü New Flow kontole Eestis EE552200221039028272

– Tee esimene minisamm siin ja telli endale kolm rahamagnetit väärtuses 15 eurot:

Rahamagnet 1

Rahamagnet 2

Rahamanget 3

– Süvene ja sukeldu rohkem iseendasse kui soovid tõeliselt oma elu ja mustreid muuta – vali kas 6. kuu või 12. kuu KIS enesearendus programm, mille fookuses on külluse ratas – suhted, seksuaalsus, tervis, eneseteostus, küllus. Soov oleks alustada uue grupiga jaanuari alguses 2015 ja sinna on veel 9 kohta. Loe selle kohta siit:

Neile, kes osalevad KIS koolitusel avaneb ka võimalus osa võtta KIS suveretriidist Eestis ja alus panna oma Wantra õpetajate koolitusele.

– Telli skype konsultatsioon Crystaliga sulle vajalikul teemal (suhted, seksuaalsus, vanad mustrid, tervis, eneseteostus, küllus, raha, karjäär, vaimudest puhastamine, kodu puhastus jne) Loe võimalustest siit:

– Telli Crystalilt sinu isiklik kirjalik Uue Ajastu Numeroloogia seanss 2015 aasta kohta. Saada talle oma sünnikuupäev ja maksekoopia aadressile crystalexpansion @ gmail.com Seansi maksumus 49 eurot. Kanne teha Oü New Flow kontole Eestis EE552200221039028272

crystalstandsailTule perioodil jaanuar kuni märts 2015 Lääne Mehhikosse Puerto Vallarta piirkonda, kus saame sulle teha privaatse ennast arendava ja muundava seikluskoolituse. Sinna saad valida mu repertuaarist kõik need seansid, kursused, mida sul vaja on ja mina saan sulle pakkuda ka kohapealseid seiklusi nagu võimsates saladuslikes kohalikes randades viibimine, dzunglites kõndimine, surfamine, paddle board seiklused, purjetamine, kayakiga liikumine ja muu. Kui sul on grupp sõpru või tuttavaid, kes sooviksid ka enda elu taaskäivitada ja uute aastat uut moodi alustada, siis on võimalik teha ka grupi retriit siin. Kirjuta mulle ja küsi lisa crystalexpansion @ gmail.com

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This