Select Page

----00pvdateSelle nädala võtmed võtavad luubi alla uue ajastu muutused, mida teha tahtmisega, kuidas oma platvormil seista, raha tahtmisest, andmisest ja jaanuarikuu lisateemadest.

Uue ajastu muutused

Vanas energias käisid asjad väga aeglaselt. Uues ajas käib kõik vaimu taktis. Mida aeg edasi läheb, seda kiiremaks kõik muutub. See 2015 aasta on väga suur muutuste aasta, eriti kuna tegu on õhu elemendiga ja kiirete muutuste aasta. Kui varem võttis ühest asjast üle saamine kuid või isegi aastaid, siis nüüd saab olema tegu kas päevade või tundidega.

Kollektiivsed mallid vanast energiast näevad ette mida mingis situatsioonis tegema peab. Kui keegi teeb midagi selle malli vastaselt, siis loob see koheselt väga palju hukkamõistu nende poolt, kes pole uue ajastu kiirete muutustega koostöövalmid. Mida rohkem igaüks meist treenib koheselt ja kiirelt muutustega kaasa minema, seda kergemalt ja voolavamalt kõik muutub. Mida rohkem ripume vanas kinni, seda raskemalt kõik edasi liigub. Selleks, et muutused tuleks pehmelt ja voolavalt oleks tark kuulata vaimu ja tema juhiseid. Nagu eelnevalt olen soovitanud, tulevad juhised sageli läbi märkide või sündmuste, aga neid tuleb osata lugeda. Praktika teeb meistriks. Sõnumid tulevad kas reklaamidena või mööduvate inimeste vestlusest või millestki mis parajasti juhtub.

00heartsOluline on, et kõik muutused, mida me edaspidiseks valime oleks täielikult valitud küllusest ja südamega kooskõlas. Uues ajastus ei toimi enam sageli valimine läbi raha fookuse – ma teen seda – siis saan nii palju raha ja siis teen seda… stiilis. Uues ajastus tundub mulle on energiate ja vaimu fookus sellel, et me valiksime seda, mis meid õnnelikuks teeb.

Kui sa aga veel päris hästi ei tea mis see on, siis on hea järele proovida järgnevad koduse harjutusega. Ma olen seda korra juba ka eelnevalt soovitanud, aga ei tea kui paljud teist seda täielikult proovisid.

Kodune harjutus

Võta oma elust 30 päeva kui sa mitte kedagi ega midagi ei soovi ega taha. Tee märkmeid ja vaata mis 30.nda päeva lõpuks välja tuleb.

Tahtmine

Mis see tahtmine siis nii suur kurjategija on? Kuna tahtmise energia lükkab kõik meist eemale. Mis veel praegu väga intensiivselt toimub on see, et me peaksime kõik õppima täielikult fookuse endale panema ja oma heaolule ja õnnele ning rõõmule. See toob energiad oma keskmesse ja platvormile tagasi ning sellest loomine loob tasakaalu ja harmooniat, ning aktiveerib meie sisemise magneti, mis tegelikult tõmbab meie poole kõike, mida meil vaja meieni. Seejärel on tähtis uskuda endasse ning vaimule alistuda ja talle juhtimine üle anda, et see kõige õigem essents meieni jõuaks.

11crystalsurfupOma platvormil seismine või surfamine

Selle aasta üks fookuspunkte on ka see, et me õpiksime täielikult ja tugevalt seisma oma platvormil ja mitte ainult, vaid ka sellel surfama. Mida see tähendab? See tähendab, et me julgeksime vabalt väljendada, mida me vajame, kuidas ja kas ning mis meie jaoks toimib ning miks ja kui ei toimi siis miks ning mida annaks muuta. Ma kogen järjest rohkem nii iseendaga kui ka teistega kes mu lähedal siin praegu toimetavad, kuidas universum teeb kaastööd erineval moel, et seda teoks teha. Aga oluline on meil ka kõigil õppida ise oma jalga maha panema, oma piire seadma ilma hirmuta. Selle tegemisel aitab, kui oma lause lõppu lisada – ‘Ja see ei tähenda, et sa mulle ei meeldi või sa pole mulle tähtis, aga ma pean hoolitsema iseenda eest ja oma heaolu eest ning kui ma seda teen, siis saan ka sulle anda rohkem.

moneyRaha tahtmine lükkab raha eemale

Huvitav kogemus on siin viimaste kuude jooksul, et kui ma raha tahan, siis kokkulepped ei toimi, tühistuvad. Kui ma raha ei taha, siis tulevad inimesed ise ja otsivad mu ülesse, et neile seansse teeks. Kusjuures infot pole siiani kuskil siin kohalikult üleval. See on totaalne universumi marketing, mis näitab ära kuidas on võimalik teha äri uues ajas teiste meetoditega.

Oluline on siin kõnetada raha energiat kui sõpra, kes oleks hoolitsevalt kohal ja annaks meile, mida meil vaja on ja rohkemgi veel vastavalt meie vastuvõtuvõimele.

--melolaAndmine selleks, et vastu saada

Vana ajastu mustrid puhastuvad ka selle teemaga. Kui sa teed praegusel ajal midagi nn vabatahtlikult, aga siis ootusega midagi konkreetset tagasi saada, siis universum ja vaim panevad koheselt asjad paika. Selles protsessis tekib sageli situatsioon kus asjaosalised peaksid üle vaatama oma piirid ja kust neid täpsemalt tõmmata. Oluline on sel puhul ka vaadata kellel on mis vajadused ning kuidas seda koos luua ja koos lahendada. Ja selged kokkulepped ning selgelt väljendatud soovid on väga olulised selliste situatsioonide voolavaks toimimiseks.

Egol toimetavad inimesed jooksevad järjest rohkem peaga vastu seina, sest nad toimetavad vaid mõistusest lähtuvalt. Ja kui see inimene pole veel täielikult lõimunud uue ajastu energiatega, siis tema mõistus on eraldi üksus. Uue ajastu inimestel ühineb vaim mõistusega ja võtab vaikselt mõistuse üle, see on kohati alguses hirmutav kogemus, aga mida aeg edasi, seda lõdvema randmega saab seda teha. See on nagu oleksid purjeka peal, kus roolis on kogenud juht. Ja seda meie vaimenergia ilmtingimata on.

Täna sain väikse kommentaari, kust tuli välja, et kõik see, mida kogesin viimase 6. kuu jooksul on ära tasunud, kuna olen pehmem, tasasem ja tähelepanelikum kui enne. Sellele aitas ka kaasa oma interpersonaalsete oskuste lihvimine.

00meseahorseJaanuarikuu teemad

Selle jaanuarikuu üks teema on ka number 9, ehk vanade ringide lõpetamine. Kõik mis enam ei toimi, on vaja ära puhastada. Olgu siis tegu kas korrast ära koduga, või prahti täis kappidega või siis suhetega mis käärivad. Kõik tuleb puhtaks tõmmata. Sest kui te seda nüüd ise selle kuu jooksul ei tee, siis tuleb vaim ja tõmbab järgmise kuuga asju puhtaks. See võib olla ebameeldiv ja äkiline. Seega oleks tark ise ennetada ja vastavalt ette valmistuda.

Samuti on see kuu sinu isikliku eluülesande aktiveerimise kuu. Tee nimekiri kõigest mida oskad, mis oskused sul on, mis talendid ja mida soovid veel igapäevaselt teha või luua ning seejärel pane see kõik kokku ja vaata kuidas ja kas saaksid midagi sealt valida ja oma päevakavva lükata.

crystalhappyOlen Crystal Ra Laksmi. Olen õppinud emotsioonides surfama nii nagu ookeanis. Olen aru saanud, et nendega pole mõtet võidelda. Mida rohkem nendega mängin, mõnusalt aega veedan nagu sõpradega, seda lihtsam on. Sest kindel on see, et kõik emotsioonid tulevad ja mingi hetk lähevad. Nüüd astun endasse, kus maandun tundmisse. Tundmine on nagu emotsioon mis on juured alla võtnud. Mis viljad sealt kooruvad eks seda elame ja näeme!

Selle nädala pakkumised:

KIS dets 2014Jätkuvalt on avatud KIS online koolitus veel 8le inimesele. Loe kaardilt lisa ja vaata kodulehelt täpsemat infot siit.

Kõik, kes teevad läbi vähemalt 6. kuu kursuse kvalifitseeruvad KISi suveretriidile 24 – 26. juuli Matsalus Algallikal. Selle kohta on info olemas siin: suvine matsalu KIS programm 2015 final

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This