Select Page

-crystalpoppinsclimbSelle nädala võtmed panevad fookuse peamisele uue ajastu võtmele – kuidas ennast kehtestada igal tasandil ja eluvaldkonnas – kodus, tööl, suhetes ja mujal ja kuidas see tööriist võib sulle luua unisuste elu praegu ja mitte hiljem!

Jaga seda lugu oma tutvusringkondades!

Õnne võti uues energias on võime ennast kehtestada

Ma kohtusin ühe väga erilise mehega eile. Ta on olnud kehatöö õpetaja väga palju aastaid. Nüüd ta elab siin ja avastab ja taasloob ennast samal ajal kui ta on eelnevalt teinud väga tarku valikuid, mis on loonud talle uue jätkusuutliku elu tulevasteks aastateks igal tasandil.

Kui ma temaga rääkisin, siis avastasin väga palju valikuid ja muutuseid mida ma olen teinud viimase 2 kuu jooksul, mis on mulle andnud uue elukvaliteedi. Ma jagan nüüd osasid neist ka teiega, nii et saate ka aru millest räägin ja saaksite ka enda elu kaardistada ja vastavaid muutuseid ette võtta.

Kirjalikud kokkulepped

Uues ajastus asjad on rohkem voolavamad ja muunduvad kiiremini. Sellest pole lugu, sest alati on võimalik olla loominguline ja teha kirjalike lepinguid mõningate detailidega oma uue tööandjaga, või isegi kui sa oled lihtsalt vabatahtlik kellegi jaoks või mõne firma jaoks. See on see, mida ma tegin siin oma tööga.

Kui palju kordi oma viimase 14 aasta jooksul olen alustanud projekte südame ja hingega ja tõeliselt kulgenud oma äripartneritega või organisatsioonidega ja mõned kuud või aastad hiljem lõpetanud täielikus segaduses ja kaoses, kuna inimestel olid varjatud ootused, mida nad tegelikult ei jaganud selgelt või muudel põhjustel? See juhtus nii palju kordi! See muutub väsitavaks mingi aja pärast! Kui kirjalikud kokkulepped on tehtud ja ka peamised ülesanded on kirja pandud, nii nagu ka peamised kokkulepped, siis ei ole enam ruumi eeldamisele. Kõik uued muudatused mis vajavad tegemist, tehakse vastavalt asjade voolamisele.

MMsayulitahousesSu elukoht

Kontrolli kas see koht kus sa elad, su kodu – kas need tingimused mis seal on toimivad sinu jaoks.

Kas sa tunned, et soovid tulla koju?

Kas sul on tunne, et sa puhkad kodus ja saad ennast laadida?

Kas sa saad kodus olla tõeliselt sina ise?

Kas sa naudid seda ruumi kus oled?

Kas see ruum toetab sind?

Kas sa magad hästi?

Kui sa vastasid kõigile neile küsimustele jah, siis oled õiges kohas ja oled loonud endale koha, mis sind teenib. Kui sa vastasid enamus küsimustele ei, siis peaksid tegema väikse ülevaatuse, kus saaksid ennast rohkem kehtestada, et muutuseid teha ja panna asjad sinu jaoks toimima.

---viewmorningwindowMa armastan oma uut korterit siin. See on katusekorter, kust avaneb pea 360 kraadine vaade igasse suunda, nii et ka mäed on näha, nii nagu ka küla ja ookean. Ma saan siit teha isiklikku lindude ja inimeste vaatlemist…

Siin on väga lahe pärastlõuna tuulehoog. Päeva ajal on siin päris vaikne. Öösiti näen väga selgelt tähti ja kuud. Nüüd olen otsustanud, et elan selles ruumis täiesti üksinda paar kuud. Iga inimene, kes siia siseneb, imetleb koha avarust ja vaadet ning ilu. Ma teen selle veelgi jumalannalikumaks ja shaktilikumaks. Mul on väga head naabrid allkorrusel ja igaüks on teiste suhtes austav. Ma tunnen, et ma puhkan siin, saan täielikult olla mina ise ja see toetab mind täielikult. Minu kõik elemendid on siin täielikult aktiveeritud täies võimsuses.

Olen väga tänulik Stefanile ja Sandyle, kes mind siia kutsusid olema osa nende perekonnast alguses ja lasid mul nendega koos elada kui nad ise veel siin viibisid ja jagasid ideed rääkida Waylandi ja Arunaga. See on minu uus ja mõnus vundament.

Sinu töö

Kuidas on sinu töö tundidega?

Kas see toimib sinu jaoks?

Kas su töö teeb sind õnnelikuks?

Mida sa teed?

Kas sa armastad seda mida teed, nii et kui oled toimekas sellega, siis aeg lendab?

Kas ärkad hommikul ülesse erutunult ja põnevil uue päeva pärast?

Ma kirjutasin ülesse kui mitu tundi ma päevas töötan ja olen seda jälginud. Sageli ma isegi ärkan nüüd varem, et saaks kõik asjad tehtud.

Ma isegi ei mäleta millal oli viimane kord kus ma tõeliselt nautisin kõike oma elus nagu praegu. Ma naudin kõike, mida ma teen. Täna olin ma DJ ja aitasin juhtida vaba tantsu. See oli nii tore! Mul on nii palju varjatud oskusi, mida ma saan uuesti aktiveerida. Ma olen nii põnevil selle suhtes, mis nüüd välja vormub. Ma tõusen igal hommikul ülesse põnevuses, et mis nüüd siis järgmisena toimub.

Sinu suhted

Kas sul on piisavalt austust, hoolimist, lahkust ja heldust sinu suhetes?

Kas inimesed lasevad sul olla see kes oled, või proovivad sind alati korda teha või sind muuta?

Kas sa saad olla täielikult see kes sa oled igal ajal ilma, et sind hukka mõistetakse?

Kas sa oled vaba, iseseisev ja avarduv igal ajal?

Pole vahet kas tegu on töö või kodu suhetega, mis loeb on see, et nad kõik peaks töötama sinu heaks. Kui sa vastad ei enamus nendele küsimustest, siis peaksid oma suhted üle vaatama.

Kodune ülesanne

Käi läbi kogu oma elu – vaata kas oled ennast kehtestanud oma perekonnaga, oma lähedastega, oma töö ja töökaaslastega, sotsiaalsetes keskkondades. Käi läbi kõik keskkonnad mõtteliselt oma elus ja vaata kas oleks vaja kuskil teha muudatusi? Kus sa peaksid panema selgemaid piire maha? Kuidas sa saaksid seda teha? Mis sellest välja tuleks, kui sa seda teeksid?

See võib olla nii lihtne nagu ühe tunni endale näpistamine, olenemata kui kiire su päevane rütm on ja et lõpetaksid teiste eest hoolitsemise ja nende ‘parandamise’ enne kui nad sult on seda küsinud.

1crystalupsideOlen Crystal Ra Laksmi. Ma taasloon ennast uuesti ja oma elu samm sammult hoides kätt oma vaimuga, südame ja julgusega. Enesekehtestamine on olnud üks peamisi võtmeid mu uues elus, mu uues tasakaalus ja harmoonias, õnnes ja armastuses. Valides seda, mis on minu jaoks õige, mis minu jaoks toimib ja olla piisavalt tubli et rääkida oma tõde ilma et tunneksin ennast süüdi ja teen seda lahkusega, küllusega ja kohaloluga. Ka sina saad seda teha. Astu oma tõelisse väesse ja ela südamest, vaimust ja julgusest ja universum laotab su ette täiesti uue elu, kus pole mingeid piiranguid ja kus kõik tuuakse su taldrikule. Nii, et sa saad oma koogi ja ka kirsid!

KIS dets 2014Jätkuvalt on võimalus liituda KIS  online koolitusega järgnevaks 6.ks või 12ks kuuks. Loe lisa lisatud kaardilt. Kui ostad kursuse, kvalifitseerud ka suvisele suveretriidile. Loe selle kohta siit. suvine matsalu KIS programm 2015 final

Tulemused tulevad vastavalt su praktiseerimise tasemele!

Suur tänu kõigile lugejatele ja toetajatele! Imelist kulgemist kõigile,

Crystal Ra

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This