Select Page

valentincardSelle nädala võtmeks tuleb artikkel mu inglisekeelsest blogist. Kuna teema on igihaljas ja enesega suhe on kõige võti 24 tundi päevas ja 12 kuud aastas, siis otsustasin, et teen sellest lihtsalt tõlke eestikeelsesse blogisse. Olgu see siis selle nädala võtmeks. See võti on ka uue ajastu võti number üks – muuda suhet endaga ja kõik su suhted sinu ümber muutuvad! Loe minu mõtisklusi sellel teemal!

Olen reisinud 26+ maale ja töötanud inimestega nii individuaalselt kui ka gruppides viimased 15 aastat üle terve maailma. Iga kord kui keegi tuleb minu juurde ja ütleb: ‘Hei Crystal, mu probleem on see, et rahaga on asjad kuidagi umbes, mu tervis on väga paha, või ma ei saa piisavalt seksida või ma vihkan oma tööd’, siis ma olen märganud, et kõik juured sellel probleemil juhivad meid tagasi suhte nurka mu 6.kuises online enesearengu programmis, mida ma kutsun ‘külluse rattaks.’

greenlightallowgreenlighttouchKõik mis su elus praegu ei toimi, algab sinust endast. See on tõsi, et kui sa muudad ennast, siis su reaalsus ja kõik selles muunduvad niisamuti. Loomine algab mõtetega, seejärel sõnadega ja tegutsemisega ja sa manifesteeridki need kõik tulemusteks vastavalt eelnevale. Esimene samm, mida võiks siis teha on kaardistada oma mõtteid, oma sõnu, oma tegusid. Kui tuleb välja, et enamus sellest pole teadlik või tasakaalus, siis pole ime, et su elu ei toimi.

00pvcactussunsetEelmine aasta oli üks raskemaid aastaid mu elus, isegi kui elasin paradiisis. Mul oli nii palju draamat ja palju dramaatilisi suhteid. Ma kogesin vägivalda ja ärakasutamist nii mitmes vormis. Kuni ühel päeval mu elu oli ohus ja see äratas mind ülesse nagu mingist halvast unenäost. Ma sain aru, et peamine põhjus, miks asjad halvasti läksid, oli see fakt, et ma ei mõelnud endast lahkelt ja armastavalt, ma rääkisin endast halvasti, ma ei hoolitsenud enda eest armastuse ja hoolega, aga hoopiski vihkamise ja meeleheitega. Tulemus? Rohkem meeleheidet, viha ja draamat.

Vaim vist tõeliselt armastab mind või mul on tõesti mingi väga tähtis oluline roll mängida sellel planeedil, kuna mind sõna otseses mõttes visati tagasi sõprade juurde, kus ma lakkusin oma haavu ja mõtlesin elu üle järele.

Hakkasin käima Alanoni grupi kogunemistel (isegi kui grupid toimuvad päris kaugel ja vahest võtab 5 tundi et ühel kogunemisel osaleda) ma sain aru, et alkohooliku lapsena paljud nende mustrid ikkagi juhtisid mind, isegi kui nad mõlemad on praeguseks surnud ja tapetud alkoholi poolt. Ma valisin nende teed mitte jätkata ja see on üks põhjuseid miks ma pole viimased 12 aastat ühtegi alkohoolset jooki  enam joonud. Alanoni grupi kogunemised on aidanud mind väga palju. On väga imeline kuulata inimeste lugusid ja annab lohutust teada, et kellelgi on olnud veelgi hullem olukord kui minul oli. On imeline jagada oma lugu ja teada, et see võib inspireerida kedagi astumaks välja oma enda loodud vanglast või tupikust.

Ma tundsin, et selleks, et muuta oma elu ma pidin tegema uued valikud ja uued kokkulepped. Ma valisin: 

1. Ma vastutan täielikult iseenda õnne loomise eest. Ehk olen iseenda õnne sepp sõna otseses mõttes.

2. Ma mõtlen, räägin ja tegutsen endaga armastavalt, hoolitsevalt ja lahkelt olenemata mis toimub.

3. Ma kehtestan ennast ja ütlen jah ja ei vastavalt oma vajadustele sellel hetkel.

4. Ma käin Alanoni kogunemistel vähemalt korra nädalas.

5. Nädalas korra on mu kohtamise aeg iseendaga kus ma lähen kayakiga sõitma või ookeanisse ujuma.

6. Teen endast sõltuva, et väljendaksin oma vajadusi verbaarselt sõbralikul ja selgel moel.

7. Teen tantristlikke rituaale nii tihti kui ma saan, et aktiveerida oma seksuaalset energiat kas üksinda või koos oma partneriga.

8. Võimalusel surfan vähemalt nädalas korra.

9. Lähen magama varem, et suudaksin ülesse tõusta varem.

10. Toitun tervislikult.

11. Mul on vähemalt üks päev nädalas töövaba päev.

12. Teen midagi mis mind õnnelikuks teeb vähemalt päevas korra.

13. Hoolitsen oma vajaduste eest ning võtan nende eest vastutuse enda peale.

14. Hoolitsen selle eest, et ma kuulan oma sisemist juhatust vähemalt 5 minutit päevas!

Kõik need kokkulepped iseendaga on mulle tagasi andnud mu rahu, mu selguse ja õnne.

Sinu kodune töö – Mis kokkuleppeid saad sa teha iseendaga, mis aitaks sul üles ehitada oma elu uuel moel ja ehitada sellele uus platvorm, nii et see toimiks sinu jaoks?

1footstepKuna mu uus vundament mu uuele õnnele hakkas paika asetuma, kuna ma muutsin iseenda eest hoolitsemise taktikat, siis uus kodu ilmus, peaaegu nagu olin tellinud, uus töövõimalus tuli, kus saan kasutada oma talente ja oskuseid mida ma pole kasutanud  päris pikka aega ja isegi uus partner ilmus, keda olin tellinud kaks aastat tagasi jõuluvanalt.

Samm sammult mu elu rullub lahti moel, mida ma ei oleks osanud isegi unistada. Peamine põhjus? Sest ma olen õppinud iseennast esimeseks panema, ma muutsin täielikult oma suhet iseendaga ja sellest lähtuvalt muutus ka kõik muu mu elus – mu tervis sai korda, olen õnnelik ja tasakaalus kogu aeg, ma teen seda, mis mulle meeldib, hoolitsen oma seksuaalsete ja sensuaalsete vajaduste eest moel, mida ma pole teinud viimased 2 aastat, mind ümbritsevad õnnelikud ja lahked inimesed kogu aeg. Ma olen samuti vastu võtmas rohkem küllust igas vormis ja kutsed uutele projektidele ja äri võimalustele tulevad ise minuni. Ma elan julgusest hirmu asemel. Ma järgnen oma südamele ja oma intuitsioonile. Ma seiklen ja lõbutsen rohkem oma elus. Ma teen rohkem selleks, et järgneda oma missioonile sellel planeedil.

Isegi kui sul pole veel oma elus partnerit, oleks väga tore kaardistada oma elu – su enda suhe iseendaga, siis su tervis, su seksuaalsus, su karjäär, su raha ja küllus – küsides endalt mis ei toimi sinu jaoks ja mida sooviksid muuta? Milline oleks su unistuste elu?

Candlelight-Dinner-for-TwoKui sa soovid oma ellu tõmmata uut partnerit, siis üks moodus seda teha on imiteerida. Näiteks tee õhtusöök kahele, kata laud kahele. Kujuta ette, et su tulevane partner on teisel pool lauda. Jaga temaga oma unistusi, ideid ja emotsioone. Kui võimalik, siis isegi tee oma kapis ka tema riietele ruumi nii nagu ka korralda üks riiul talle vannitoas. Võibolla osta isegi mõni pisiasi koju teda ootama. See on vajalik selleks, et sa räägid vaimule, et sa ainult ei räägi sellest, vaid sa ka tegutsed ja sul on sellega tõsi taga.

happy-couples_thumb

theboken.com

Kui su partner ikkagi ei ilmu, siis hakka iseenda partneriks. Mida sa sooviksid saada mida sa pole eelnevalt saanud? Kas sinu piirkonnas on toredaid sündmuseid kuhu tulevad kokku uued inimesed? Kas sul oleks võimalik sinna minna? Mis on selleks vaja, et sinust saaks sinu enda parim sõber ja armatseja ja kaaslane?

Läbi selle kõige tõstad oma sagedust ja samuti vibratsiooni, nii et sa muutud lausa vastupandamatuks oma uuele partnerile või partneritele (ole oma tellimuses täpne!).

Isegi kui su elus pole veel partnerit, siis ära muretse. See ei tähenda, et sa oled ebaõnnestunud suhetes, nagu mina tundsin nii mitmed aastad. Esimene samm ongi ehitada ülesse uus tõeliselt toimiv suhe iseendaga. Kui see on tehtud, siis kõik muud struktuurid on võimalik ehitada selle peale ja see teeb sind palju magneetilisemaks su tulevasele partnerile.

Üks on kindel – kui sinust saab su enda parim armatseja, sõber ja kaaslane, su sagedus muutub ja sa meelitad ligi uusi sõpru, perekonda ja võimalusi ning väga maagilisel moel, nii et vaim hoolitseb selle eest, et sa seda ei plaani ja lihtsalt võtad vastu. Nii nagu kingitused jõulukuuse all…

Imelist uut suhet sulle endaga mitte ainult Valentini päeval vaid ka igapäevaselt!

crystalmessyhairMinu nimi on Crystal Ra Laksmi. Olen pärit Eestist. Olen olnud tõeline seikleja õppides läbi katse eksitus meetodite kuidas elada ja teha äri asukohavabalt viimased 3 aastat. Olen oma viimased 1,5 aastat veetnud Lääne Mehhikos ja armastan elada troopikas, kus ma naudin sooja Vaikset Ookeanit pea igapäevaselt.

Olen õppinud elama palju lihtsamalt ja kergemalt ja väärtustama lihtsaid asju elus, olgu selleks siis kuum dush, katus mu pea kohal või raha mu taskus. Ma olen ka õppinud, et ma võin elada ilma mingisuguste mugavusteta maailmas ja ikkagi olla õnnelik.

2wantraPEoceanviewMu peamine missioon sellel planeedil on inspireerida inimesi elama nende unistust ja elama oma unistust inspireeritud julgusest ja südamest nii et nad saavad luua oma muinasjutu –  oma Taeva Maa peal.

Kui sulle meeldis see, mida lugesid, siis palun jäta oma emaili aadress siia ja saad tulevikus mu uudiskirju ja põnevaid pakkumisi siit:

KIS new 12 kuud veeb 2015Kui sooviksid rohkem teada saada mu online kursuse kohta, siis anna teada läbi mu kontakti lingi siin. Kõik, kes ostavad vähemalt 6.kuu online paketi (kuumakse uus hind on 80 eurot) koos minu juhatusega, kvalifitseeruvad suvisele retriidile Algallika keskuses Matsalus 24 – 26 juuli imelises looduslikus keskkonnas.Selle kohta loe lisa suvine matsalu KIS programm 2015 final

Kui sul on suhteprobleeme, siis tea, et ma pakun ka skype seansse nii vallalistele kui ka paaridele. Võta minuga ühendust siit:

cropped-picasa-hawaii-jump-plain.jpgKui sa sooviksid kogeda romantilist honeymoon seiklust Mehhikos või siis Hawaiil (Big Islandil) tea, et ma võin sulle organiseerida sinu isikliku seikluse kui unustamatu mälestuse tulevasteks aastateks. Võta minuga ühendust siit:

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This